Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...

Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Δευτ 05 Ιαν 2015, 14:53

Δεν υπήρχε topic, το δημιουργώ τώρα εγώ και ζητώ συγγνώμη μου δεν το έκανα τόσο καιρό, παρ'όλο που το σκέφτηκα.

http://www.paokmania.gr/basket/synenteykseis/77397-i-kardia-kerdise-to-xrima

«Η καρδιά κέρδισε το χρήμα»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και μίλησε για την πολύ μεγάλη νίκη του «Δικεφάλου» επί του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Ήταν μια όμορφη βραδιά, πετύχαμε μια νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου και αφιερώνουμε την επιτυχία στον κόσμο που δημιούργησε απίθανη ατμόσφαιρα χωρίς καμιά παρεκτροπή. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη και η καρδιά κέρδισε τα χρήματα».

Για την απόδοση του Μαργαρίτη:

«Ακόμα και αυτοί που δεν έπαιξαν ήταν πολύ καλοί. Ο Μαργαρίτης ήταν εξαιρετικός όπως και τα άλλα τα παιδιά και φάνηκε πως η ομάδα έχει τεράστιες ικανότητες και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Για την ατμόσφαιρα στο γήπεδο:

«Ο κόσμος παίζει σημαντικό ρόλο και οι παίκτες χρειάζονται συμπαράσταση. Υπήρχε φοβερή ατμόσφαιρα χωρίς καμία παρεκτροπή».


Για την ψυχολογία μετά την νίκη:

«Τα παιδιά μπήκαν με ψυχή από το πρώτο λεπτό, το πίστεψαν και πήραν την νίκη. Όλα τα παιδιά, η διοίκηση και οι παίκτες πανηγύρισαν. Βέβαια, τώρα παίζουμε στην Γαλλία με την Λιμόζ και μετά ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ».

Για την εμφάνιση του Κλάους στο γήπεδο:

«Όλοι είναι δίπλα στην ομάδα».

Για τους χορηγούς στην ομάδα:

«Η διοικητική ομάδα τα καταφέρνει καλά, έχουμε 40 χορηγούς και αυτό δείχνει την δουλειά που γίνεται και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Ο ΠΑΟΚ βοηθάει τους χορηγούς να προβάλλονται σε Ελλάδα και Ευρώπη. Υπάρχουν 10 θέσεις που μπαίνουν οι χορηγοί που βοηθάν την ομάδα».

Για τους στόχους του φετινού ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ θα παλεύει μέχρι τέλος κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι έχουμε κάνει και σε ποια θέση θα καταλήξουμε. Φέτος, κάναμε 4 νίκες που πέρυσι δεν ήταν νίκες».

Για τον Χαραλαμπίδη:

«Ζούσε το παιχνίδι μαζί μας. Έχει τρέλα με το μπάσκετ αλλά είναι και σοβαρός επαγγελματίας. Σε κάθε τάιμ άουτ ήταν κοντά».

Για το γεύμα που έγινε:

«Ο κ. Μαλέλης έκανε ένα γεύμα στο «Μακεδονία Παλάς» για την διοίκηση και στο σταφ της ομάδας. Σε κάθε μεγάλη νίκη είναι ο χορηγός του τραπεζιού όπου επιλέξω».
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Παρ 08 Μάιος 2015, 15:55

Γαλατσόπουλος: «Κοντά με Σαββίδη»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος και μίλησε μεταξύ άλλων για την νίκη επί της ΑΕΚ και για την κατάσταση στην ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την νίκη επί της ΑΕΚ: «Η νίκη είναι τεράστια και η ομάδα έδειξε μια σοβαρότητα. Φέτος, έχει κάνει θαύματα αυτή η ομάδα και δικαιωνόμαστε όλοι που λέγαμε πως η φετινή ομάδα θα ήταν καλύτερη από την περσινή. Όλη η Ελλάδα μιλούσε για το ματς και μας έδωσε συγχαρητήρια ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, διάφοροι δημοσιογράφοι αλλά και ο κόσμος».

Για την διαιτησία: «Συμβαίνουν αυτά απλά έχουμε κουραστεί. Αρχίζουν τα πλέι – οφ την Τετάρτη και θα πρέπει να συμβάλλουν όλοι να γίνουν ωραίοι αγώνες και ελκυστικοί όπως ήταν φέτος όλο το πρωτάθλημα».

Για το αν μπορεί να μπει στην πρώτη δυάδα ο ΠΑΟΚ: «Πηγαίνουμε βήμα – βήμα. Έχουμε ακόμα έναν αγώνα πρωταθλήματος για να πετύχουμε ένα ρεκόρ νικών. Μια ελάχιστη τιμή θα είναι να έρθει ο κόσμος να χειροκροτήσει την ομάδα. Μετά το παιχνίδι με τα Τρίκαλα θα δούμε ποιος θα είναι ο αντίπαλος μας και θα είναι ο πιο κρίσιμος αγώνας του πρωταθλήματος. Η ομάδα είναι σε καλό επίπεδο, δείχνει σοβαρότητα και το κλίμα είναι πολύ καλό».

Για τις επιτυχίες του Α.Σ ΠΑΟΚ: «Η αρχή έγινε από το χάντμπολ και συνεχίστηκε από το βόλεϊ που ήταν μια τεράστια επιτυχία και μιλάει όλη η Ελλάδα. Από εδώ και πέρα θα υπάρχει συνέχεια και στο ποδόσφαιρο και σιγά – σιγά και στο μπάσκετ»

Για το αν ένιωσε νοσταλγία όταν είδε γεμάτο το Παλατάκι στο βόλεϊ: «Το Παλατάκι το είδα δεύτερη φορά γεμάτο. Η νοσταλγία δεν είναι προσωπική αλλά είναι θέμα ομάδας. Το έχουν ανάγκη αυτό οι παίκτες και οι προπονητές. Η χαρά που παίρνουμε εμείς είναι όταν ακούμε καλά λόγια για τον ΠΑΟΚ. Στην Αθήνα και στην Δράμα που πήγα υπάρχει αναγνώριση για το έργο που γίνεται στην ομάδα».

Για την περίπτωση να αναλάβει μεγαλομέτοχος στο μπάσκετ ο Ιβάν Σαββίδης: «Νομίζω ότι έρχεται και είναι κοντά. Αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση. Πιστεύω πως έχουν δημιουργηθεί όλες οι συνθήκες για να υπάρχει μεγαλομέτοχος και στο μπάσκετ. Εμείς έχουμε υπομονή. Η βοήθεια που δίνει ο κ. Σαββίδης είναι τεράστια και χωρίς να είναι μεγαλομέτοχος. Οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη ξέρουν τα πάντα, είναι ευτυχισμένοι με αυτό που βλέπουν και ίσως το ζηλεύουν κιόλας».

Για την περίπτωση συνεργασίας Σαββίδη – Κοντομηνά: «Δεν πρέπει να πηγαίνουμε σε άλλα θέματα. Πρέπει να σταθούμε στα πλέι – οφ. Θα είναι ευτυχές να συνεργαστούν αυτοί οι δύο».

Για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα: «Θα πρέπει ο κόσμος του ΠΑΟΚ να κάνει την ελάχιστη τιμή και να έρθει να χειροκροτήσει αυτή την ομάδα».
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 26 Νοέμ 2015, 21:27

"Συνεχώς ρωτούσε για τον ΠΑΟΚ"

Μετά την ΠΑΕ ο Ιβάν Σαββίδης είναι πολύ κοντά στο να εμπλακεί και στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με εκτίμηση που έκανε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 το μέλος του ΔΣ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Πολύ κοντά στο να εμπλακεί και στα κοινά της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ο Ιβάν Σαββίδης, όπως εκτίμησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Το μέλος του ΔΣ του «Δικεφάλου του Βορρά» αναφέρθηκε στη μεγάλη βοήθεια που προσφέρει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, ενώ επιβεβαίωσε και την νέα οικονομική «ένεση» που θα δώσει για την ενίσχυση του ρόστερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Αποκάλυψη Τώρα»:

Για την προσπάθεια που γίνεται στον ΠΑΟΚ όλα αυτά τα χρόνια:
«Πράγματι το 2007 ξεκίνησα από την κερκίδα και μου είπαν να βγω μπροστά ως πρόεδρος. Τότε πήγαινε να πέσει η ομάδα και έγινε μεγάλος αγώνας. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση και μετά αφού καταφέραμε να σωθούμε, ξεκινήσαμε έναν αγώνα με τον Μπάνε. Ξεκίνησε από το άρθρο του 99 μέχρι την εξυγίανση. Πράγματι αυτά τα πέντε χρόνια έχουν γίνει θαύματα. Στο κομμάτι τόσο στο λειτουργικό όσο και στο αγωνιστικό. Πέρυσι και πρόπερσι κατακτήσαμε την τρίτη θέση και με ρεκόρ νικών, άρα ήταν μία τεράστια επιτυχία. Όμως, τα λεφτά δεν παίζουν μπάσκετ και αυτό που έχουμε καταφέρει, είναι ότι έχουμε κάνει μια οικογένεια. Διοίκηση, παίκτες και προπονητής είμαστε μία οικογένεια. Αποτελείται από τους μπασκετικούς ανθρώπους. Σούλης Μαρκόπουλος, Μπάνε Πρέλεβιτς, Τέλης Ζουρνατσίδης, Νίκος Σταυρόπουλος ο καθένας στο ρόλο του συν τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης».

Για το μέλλον του ΠΑΟΚ και πότε θα μπορεί να «χτυπήσει» Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό: «Αυτό μπορεί να γίνει, εάν αλλάξει σελίδα ο ΠΑΟΚ. Και είμαστε κοντά σε αυτό. Νομίζω ότι με τις κινήσεις που κάναμε αυτά τα πέντε χρόνια, έχουμε δημιουργήσει δύο βάσεις. Η μία είναι η εξυγίανση και ότι δημιουργούμε τις συνθήκες για να έρθει επενδυτής. Νομίζω αυτός είναι πολύ κοντά μας. Το ότι υπάρχει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ένας λόγος είναι οι θεματοφύλακες και η δεύτερη αιτία είναι ο Ιβάν Σαββίδης. Ο Σαββίδης είναι ο άνθρωπος που τον ονομάζουμε σωτήρα του ΠΑΟΚ. Είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή μας βοηθάει πολύ. Μαζί με τον Μπάνε έχουμε κερδίσει το σεβασμό και την αγάπη και τη βοήθεια που μας δίνει. Ευχή όλων και προσωπικά και του Μπάνε, είναι πότε θα αποφασίσει να εμπλακεί και στα κοινά του μπάσκετ. Ανοίγει ο δρόμος για την έλευση του ανθρώπου που θα αλλάξει το επίπεδο του ΠΑΟΚ».

Για το πότε αναμένεται να εμπλακεί ο Σαββίδης: «Για τον κύριο Σαββίδη μπορεί να μιλήσει μόνο ο ίδιος. Εμείς εκφράζουμε την επιθυμία και τα "θέλω" μας και μένει στον ίδιο τη στιγμή που θα γίνει η κίνηση. Η εκτίμησή μου είναι πως αυτό είναι στα σχέδια του κύριου Σαββίδη. Χωρίς να σημαίνει πως έχω μιλήσει προσωπικά μαζί του και να μου έχει πει κάτι. Επειδή βλέπει τον ΠΑΟΚ ως μία οικογένεια αλλά και με τη βοήθεια που μας έχει δώσει, όλα αυτά οδηγούν σε αυτό το συμπέρασμα».

Για το γεγονός πως ο Σαββίδης θα βοηθήσει σε μεταγραφή παίκτη: «Χθες ο κύριος Σαββίδης είδε τον αγώνα, με μένα και τον Πρέλεβιτς. Συνεχώς ρωτούσε για τον ΠΑΟΚ. Πράγματι όταν έφυγε, έδωσε συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουμε και μας είπε ότι είναι δίπλα μας, αλλά και πως θα βοηθήσουμε την ομάδα να έρθουν κάποιοι παίκτες. Ο ίδιος ο κύριος Σαββίδης έκανε το άνοιγμα για να προσφέρει μία πρόσθετη βοήθεια».




Ρε Σπορ ΦΜ.. Αντιπρόεδρος είναι ο άνθρωπος...αντιπρόεδρος..όχι μέλος... Πάω στοίχημα ότι για τη Gonchareva ξέρετε πού πήγε νήπια...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 04 Φεβ 2016, 14:09

«Champions League με Σαββίδη»

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ μίλησε στον Arena fm για τη μεγάλη νίκη επί της Βαλένθια:

«Ήταν μεγάλη νίκη και την πανηγυρίσαμε και εδώ στο Βερολίνο. Από τη πρώτη μέρα είπαμε ότι αυτή η ομάδα θέλει υπομονή και γι' αυτό κάναμε τόσο μεγάλες νίκες. Είδατε ακόμα και τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, αλλά και αυτά με τον Άρη ήταν δικά μας παιχνίδια. Η ομάδα παλεύει και στο μέλλον μπορεί να ξαναγυρίσει εκεί που πρέπει να είναι, στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο στόχος μετά την εξυγίανση είναι το πως θα φέρουμε ακόμα πιο κοντά τον κύριο Σαββίδη, αφού αυτός είναι η μόνη λύση. Έχει δώσει τεράστια βοήθεια, ακόμα και τις τελυταίες μέρες, αλλά για να αλλάξουμε επίπεδο πρέπει να έρθει ακόμα πιο κοντά. Η βοήθειά του αυτήν τη στιγμή πηγαίνει στα χρέη.

Η απόφαση είναι να δηλώσουμε στο πρωτάθλημα Champions League της FIBA που θα είναι πολύ δυνατό.»



Αν δεν είχε σκοπό να πάρει τη Κ.Α.Ε., δεν θα βοηθούσε τόσο...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μαυρο Χιονι » Πέμ 04 Φεβ 2016, 22:30

Πιο ευκολα θα δει ο ιβαν τσου λου στο μπασκετ παρα στη μπαλα!!
Όσοι πάμε, τόσοι γυρίζουμε!

Κανόνες Λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 9879
Εγγραφή: Τετ 11 Δεκ 2013, 22:23

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 04 Φεβ 2016, 22:40

Και πολύ φθηνότερα...
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό eorptol » Πέμ 04 Φεβ 2016, 23:09

ακριβως πολυ φθηνότερα
ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΓΕΝΕΘΑΜΕ ΕΜΕΙΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol
 
Δημοσιεύσεις: 16927
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό e8nos » Πέμ 04 Φεβ 2016, 23:21

Ναι αλλά τι παίρνεις με την συμμετοχή στην μπάλα και τι στο μπασκετ...
Άβαταρ μέλους
e8nos
 
Δημοσιεύσεις: 877
Εγγραφή: Κυρ 04 Μάιος 2008, 08:31
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 04 Φεβ 2016, 23:38

Με 2.000.000 budget και τον Σούλη στον πάγκο, θα πηγαίνει κάθε χρόνο final 4 χωρίς υπερβολή.
Θα αυξηθεί ο κόσμος κατά πολύ στο γήπεδο, θα αποκτήσεις ξανά βάρος φανέλας και θα γράψεις ξανά ιστορία. Και ο τίτλος θα λέει "Ιβάν Σαββίδης".

Και για να προλάβω αυτούς που θα πουν ότι τα λεφτά δεν παίζουν μπάσκετ (δεν ξέρω αν σ'αυτό το άθλημα μπορεί να ειπωθεί, γενικά συμφωνώ), θα απαντήσω ότι ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΣΚΕΤ Ο ΣΟΥΛΗΣ.
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό e8nos » Πέμ 04 Φεβ 2016, 23:43

Ελπιζω να γινει το βημα και να μπει ο ιβαν..Ενα χαρτι να σπρωξει ειναι αρκετα.. Αν υπολογισουμε και αλλα εσοδα φτιαχνουμε ενα μπατζετ 2εκ...Αλλα δεν νομοζω οτι θα μπορουμε να κλεινουμε τοσο φθηνα τοτε παιχτες γνωριζοντας οτι θα εχουμε οικονομικη ανεση..
Άβαταρ μέλους
e8nos
 
Δημοσιεύσεις: 877
Εγγραφή: Κυρ 04 Μάιος 2008, 08:31
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Πέμ 04 Φεβ 2016, 23:46

Θα το κρατήσουμε μυστικό... :mrgreen:
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό e8nos » Πέμ 04 Φεβ 2016, 23:51

Χαχαχχα μπορουμε... Να το παιζουμε φτωχοι με μπανε μπροστα και να σπρωχνει ο ιβαν απο πισω :D
Άβαταρ μέλους
e8nos
 
Δημοσιεύσεις: 877
Εγγραφή: Κυρ 04 Μάιος 2008, 08:31
Τοποθεσία: ΑΘΗΝΑ

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 10 Φεβ 2016, 00:19

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει επίπεδο»

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Βαγγέλης Γαλατσόπουλος.

Το μέλος της διοίκησης του Δικεφάλου μίλησε για τη χθεσινή ήττα στις λεπτομέρειες στο ΣΕΦ από τον Ολυμπιακό, τους λόγους που ο ΠΑΟΚ επέλεξε τη διοργάνωση της FIBA και για την εμπλοκή ή όχι του Ιβάν Σαββίδη στο διοικητικό σχήμα της ΚΑΕ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το χθεσινό παιχνίδι στο ΣΕΦ: «Ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση φτάσαμε το παιχνίδι στο αμήν αλλά χάσαμε. Παίξαμε πολύ καλά προηγηθήκαμε 73-74, δυο σουτ δικά μας δεν μπήκαν δυο δικά τους μπήκαν και χάσαμε. Είχαμε ένα δύσκολο ταξίδι για τη Γαλλία, θα κάνουμε την προσπάθεια μας με τη Λιμόζ και ότι γίνει».

Γιατί ο ΠΑΟΚ διάλεξε τη FIBA: «Ο ΠΑΟΚ διάλεξε FIBA γιατί πιστεύει ότι μπορεί να γίνει μια διοργάνωση αντίστοιχη της Ευρωλίγκα γιατί θα συμμετάσχουν πολύ καλές ομάδες, πλην των 11 με τα κλειστά συμβόλαια, και θα γίνει ένα σοβαρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζουν τα δεδομένα και ο ΠΑΟΚ πρέπει να αλλάξει επίπεδο. Πρέπει να είναι η τελευταία χρονιά αυτου του αγώνα που δίνουμε τα τελευταία 6 χρόνια. Στόχος της διοίκησης είναι να προσεγγίσει τον κύριο Σαββίδη ώστε να επενδύσει για να καταφέρει να συμμετάσχει επιτυχώς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχει μια πλήρη ομάδα αφού θα δώσει τουλάχιστον 50 παιχνίδια στη σεζόν».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Το θέμα είναι ότι η στήριξή που δίνει ο Σαββίδης πρέπει να μεγαλώσει. Το αν θα πάρει την ομάδα είναι δική του επιλογή, δεν μπορεί να τον αναγκάσει κανείς. Προσωπικά, πιστεύω ότι θα στηρίξει γιατί αγαπάει το μπάσκετ. Πρέπει όμως και ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια. Δεν γίνεται να παίζεις με την Βαλένθια, πρωτοπόρο στο ισπανικό πρωτάθλημα και να έχει 500 άτομα. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ένα γεμάτο γήπεδο. Θα πρέπει να γίνει ένα ρόστερ 14 παικτών, κάτι που σημαίνει ότι ότι θα χρειάζεται τουλάχιστον 1 εκατομμύριο ευρώ μπάτζετ. Ακόμη και η στήριξη μέσω διάρκειας είναι σημαντική και θα δώσει ένα ερέθισμα στον κ. Σαββίδη.



Καλά τα λέει, κάθε συνέντευξη πάνω-κάτω τα ίδια... Αν αυτές οι συνεντεύξεις δεν είναι ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο, τότε τι είναι; Πλασιέδες στην Αριστοτέλους θα βάλουμε;

Αν είχα 1€ για κάθε φορά που τους ρωτάνε για Σαββίδη, θα είχα αγοράσει τη Κ.Α.Ε.!
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό pilotos » Τετ 10 Φεβ 2016, 00:20

Τί άλλο να ρωτήσουν; αυτό πουλάει

SM-G920F
ΠΑΟΚ, απλά η μεγαλύτερη ομάδα του Βυζαντίου...
Άβαταρ μέλους
pilotos
 
Δημοσιεύσεις: 21013
Εγγραφή: Σάβ 04 Οκτ 2008, 23:42

Re: Βαγγέλης Γαλατσόπουλος

Δημοσίευσηαπό Μπαρκαρούτσος » Τετ 10 Φεβ 2016, 00:23

Για το κλίμα στα αποδυτήρια, για τη συμπεριφορά κάποιων παικτών στις προπονήσεις, για το αν τελικά η χημεία είναι εντάξει ( :twisted: ), για τον Φάρο της Αλεξάνδρειας, για τον Berbatov, για το αν ο Μπάνε στηρίζει Σούλη, αν ο Σούλης στηρίζει Μπάνε, αν ο Hatcher στηρίζει Thatcher, για το αν δουλεύουμε τακτική, για τις συχνές εντερικές διαταραχές και το ποιοι παίκτες πλακώνονται στα πιτόγυρα...

Ορίστε, ίντριγκα και στο μπάσκετ!
Κι εγώ έζησα τις χρυσές μας εποχές. Αλλά ήρθα εδώ να παλέψω και να σώσω την ομάδα μου. Δεν κάθομαι σε ένα πληκτρολόγιο να κρίνω και να μη βοηθάω. Ήρθα πρώτος να παλέψω τον πόλεμο. Αν δεν τους αρέσει, να μην ασχολούνται. Κουράστηκα να ακούω μαλακίες!
Θ. Χατζόπουλος

Κανόνες λειτουργίας του Forum
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Moderator
 
Δημοσιεύσεις: 46404
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Επόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: palok και 3 επισκέπτες