δεν θυμαμαι το 3ο γκολ του παολο, μιας και πλησιαζω τα πρωτα -αντα και καταλαβαινεις...


παντως, το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο στα .... μου να γραφω τον ολυμπιακο!!!






PRAKTORINOS έγραψε:Με αφορμή τη σημερινή γενέθλιο, την συμπλήρωση 95 χρόνων ζωής τού παραρτήματος της Μακάμπι, εδώ στη Θεσσαλονίκη.
Θα γυρίσουμε 12 χρόνια πίσω, το αθλητικό ημερολόγιο.
Την ημέρα που ο Ζήσης πήρε δύο φορές το όπλο του.
Τη μέρα που το σύνθημα "σκουλήκια δεν θα πέσετε, εμείς θα σας ρίξουμε" βρήκε άριστη εφαρμογή.
Το απόγευμα που το αεροπλανάκι τής εφημερίδας ΠΑΟΚΤΣΗΣ, η συγκλονιστικότερη καζούρα όλων των εποχών, πέταξε πάνω από τον ουρανό της Τούμπας και πιστέψτε με ακόμα πετάει εφιαλτικά κάθε βράδυ στον ύπνο τους.
Στα προεόρτια ενός αγώνα που 15 αλάνια μπούκαραν στο χόρτο με... ένα τιμόνι και υπερμεγέθη ομοιώματα των χαμένων τους δελτίων ενώ η κερκίδα συγκλονιζόταν από το "είναι τρελός ο οδηγός" και το "δεν ξέρετε πού είναι τα δελτία..."
Στο μεσημέρι που όλη η περιοχή θρηνούσε γύρω από κίτρινους επιτάφιους και νεκροκάσες συμπάσχοντας στην ιστορικότητα των στιγμών.
Ηταν ένα μεγάλο απόγευμα της Θεσσαλονίκης μας, όλα έπαιρναν τον δρόμο τους, η ιστορία έγραφε "άρη εκεί- εκεί στην ΒΗΤΑ ΕΘΝΙΚΗ" και έκτοτε η ρετσινιά, η ταπείνωση, η ξεφτίλα θα άλλαζε μορφή και διαστάσεις.
Γιατί, μόνο μια μικρή ομάδα πέφτει στην Β' Εθνική.
paokovia έγραψε:Η φωτογραφία είναι από εκείνο το φοβερό 4-4 με την ΑΕΚ όπου ο Valencia ισοφάρισε στις καθυστερήσεις...
Και για να δώσω και μια πάσα για την επόμενη ιστορική αναδρομή, σε εκείνο το παιχνίδι είχε σκοράρει και εκείνος ο αμυντικός ο Ντόλμπεργκ.
Έκανε το 2-3, αφού πρώτα συμμετείχε στο 3ο γκολ της ΑΕΚ που ήταν ένα από εκείνα τα υπέροχα αυτογκολ που βάζαμε τότε....
paokovia έγραψε:Η φωτογραφία είναι από εκείνο το φοβερό 4-4 με την ΑΕΚ
vanroy έγραψε: Τα περισσότερα γκολ μπροστά μου σε μια από τις λίγες επισκέψεις μου στη θύρα 2 (ίσως και η μοναδική):
teacher έγραψε:Δεν τη θυμάμαι ποτέ τόσο ζωντανή
PRAKTORINOS έγραψε:Προσωπική μου εκτίμηση είναι οτι κάποιοι από αυτούς έχουν πεθάνει προ πολλού και είναι το πνεύμα τους που κυκλοφορεί μέσα στην Τούμπα, χωρίς σάρκα και οστά.