Σταύρος Κόλκας

Άβαταρ μέλους
Olorin
Δημοσιεύσεις: 1974
Εγγραφή: Τετ 26 Μαρ 2008, 03:35
Τοποθεσία: The Source

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Olorin »

Argonaut4 έγραψε:Ολορίν.......πλάκα μας κάνεις?
Οχι. Εχουμε 15 βαθμους σε 11 αγωνες και μεχρι τωρα ειχαμε πτωτικη πορεια. Φταιει κυριως ο προπονητης. Δεν πρεπει να ασκηθει κριτικη δηλαδη εκει που πρεπει? Ο Μπολονι αξιζε την κριτικη τοτε, οπως αξιζει και τα μπραβο σημερα.

Αυτο που ειναι γλειωδες ειναι οτι το συγκεκριμενο αρδοσαιτ ασκει καθηκοντα ανεπισημου εκπροσωπου της ΠΑΕ, με τη μορφη διαρροων.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS
Δημοσιεύσεις: 33766
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:34

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από MANIAKOS »

η τελευαταια σου φραση τα λεει ολα Ολοριν΄΄Αυτο που ειναι γλειωδες ειναι οτι το συγκεκριμενο αρδοσαιτ ασκει καθηκοντα ανεπισημου εκπροσωπου της ΠΑΕ, με τη μορφη διαρροων.΄΄


Μας αντιμετωπιζουν σαν προβατα
Άβαταρ μέλους
Argonaut4
Δημοσιεύσεις: 5276
Εγγραφή: Παρ 17 Δεκ 2010, 13:08
Τοποθεσία: -Black&White London-

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Κόλκα κείμενο σα το παρακάτω δε θα γράψεις ποτέ σου όχι μόνο απλά γιατί δε μπορείς....αλλά και γιατι δε θες.
Κάντο κορνίζα......να το θαυμαζεις.




ΠΑΟΚ: Όσο πιο βαριά είναι η σελίδα, τόσο πιο δύσκολα γυρίζει 27 Νοε 2011
Από xanthoss


Ανέκαθεν μου προκαλούσαν απέχθεια οι κρίσεις «εκ του αποτελέσματος». Το πρόβλημα του δικέφαλου δεν είναι η λευκή ισοπαλία απέναντι στην ουραγό Κέρκυρα. Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο: ορισμένες φορές, οι «κλειστές» άμυνες δε διασπώνται. Επομένως, είναι ανούσιο να κατακεραυνώνεται ο Μπόλονι από τους «μετά Χριστό προφήτες» για ένα ατυχές αποτέλεσμα. Οι ίδιοι θα τον αποθέωναν εάν η μπάλα έμπαινε στα δίχτυα και θα προπαγάνδιζαν την «επαγγελματική νίκη» ενόψει Τότεναμ. Τα ίδια δεν έκαναν και με τον Σάντος;

Σε στιγμές οπαδικού παροξυσμού και συναισθηματικής αποσύνθεσης, το overlap.gr οφείλει να σεβαστεί τις αρχές που υπηρετεί και να αξιολογήσει την κατάσταση «επί της ουσίας» χωρίς να επηρεάζεται από το κλίμα που δημιουργούν οι βαμμένοι αθλητικοί δημοσιογράφοι και οπαδοί.

Η σύγχρονη «χρυσή σελίδα» του ΠΑΟΚ
Μετά την «εποχή της σαρδέλας», ο δικέφαλος κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό του παίκτες με αξιοσέβαστη προσωπικότητα, ποιότητα, ποδοσφαιρική παιδεία και εμπειρία Χαλκιάς, Γκαρσία, Κοντρέρας, Λίνο, Βιεϊρίνια, Ίβιτς, Βιτόλο, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν και Σαλπιγγίδης συνέβαλλαν τα μέγιστα για τη γρήγορη μετάβαση από την εποχή «τα μυαλά μας πονάνε» στην καταξίωση των προκριματικών του Champions League και των 32 του Europa League. Μπορεί να μην κατάφεραν να κερδίσουν κάποιο τίτλο, αλλά η αγωνιστική τους συμπεριφορά προκάλεσε το ενδιαφέρον ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Ελλάδας και κατέστησε τον δικέφαλο «υπολογίσιμη ποδοσφαιρική δύναμη» μετά από πολλά χρόνια.



Πόση σημασία πρέπει να δίνουμε στις σημερινές απαξιωτικές κρίσεις των βαμμένων δημοσιογράφων;

Το «αγωνιστικό ταβάνι»
Παρά το γεγονός ότι αμφισβητήθηκε έντονα, ο Σάντος κατάφερε να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες του roster, δημιούργησε αγωνιστική χημεία και οδήγησε την ομάδα σε σταθερά υψηλό επίπεδο απόδοσης. Η κατάληψη της δεύτερης θέσης ήταν το επιστέγασμα της αγωνιστικής ανάκαμψης ενός «κοιμώμενου γίγαντα». Ωστόσο, ο ρεαλιστής Πορτογάλος φρόντισε έγκαιρα να επισημάνει ότι ο ΠΑΟΚ δε μπορεί να κάνει την «υπέρβαση» με τις υπάρχουσες συνθήκες και πιστοποίησε το τέλος της «χρυσής εποχής» με τη φυγή του. Εκείνη την εποχή ο «καρπουζάς από το Εστορίλ» θεωρήθηκε λιπόψυχος, οι δηλώσεις του αποκρυφτήκαν εντέχνως και η σημασία των λεγομένων του υποτιμήθηκε.

Όλα τα πράγματα στη ζωή έχουν μία αρχή και ένα τέλος
Κάποτε ο Κοντομηνάς είχε κατηγορηθεί διότι παρόλο που ήταν πρόεδρος του Άρη δεν εμφανιζόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της ομάδας που διοικούσε. Είχε απαντήσει, λοιπόν, ότι απουσιάζει από το Χαριλάου διότι «το μοναδικό πράγμα που δεν αγοράζεται στη ζωή είναι ο χρόνος». Ο βασικός κορμός του ΠΑΟΚ γερνάει και καθίσταται ολοένα και λιγότερο «ενεργός» με το πέρασμα του χρόνου. Είναι, επομένως, αναμενόμενο να μειώνεται η διάρκεια στην απόδοση παικτών όπως οι Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Κοντρέρας και να αυξάνεται η συχνότητα των τραυματισμών τους.

«Απλά μαθηματικά»…
Η «πτωχευμένη» ελληνική οικονομία έπληξε τον ΠΑΟΚ περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, διότι ο σύλλογος την ακόλουθη ιδιομορφία: θέτει αντίστοιχους στόχους με ομάδες που διαθέτουν ισχυρούς μεγαλοεπενδυτές αλλά οι χρηματοδότες του είναι αντίστοιχοι με τις ομάδες που δεσπόζουν στη μέση της βαθμολογίας. Οι βασικοί «χορηγοί» της ομάδας αδυνατούν, πλέον, να χρηματοδοτήσουν το project του Ζαγοράκη. Το εισόδημα των φιλάθλων έχει μειωθεί δραστικά, η αγοραστική τους δύναμη έχει ισοπεδωθεί ενώ «κάνουλα» των χορηγιών από κρατικοδίαιτες ΔΕΚΟ και αξιόλογους ιδιωτικούς ομίλους εταιριών έχει κλείσει. Συνακόλουθα, οι πληρωμές των παικτών καθυστερούν, το κλίμα στα αποδυτήρια διαταράσσεται και η ενίσχυση του roster με «μεγάλους παίκτες» καθίσταται ανέφικτη. Είναι, επομένως, λογικό να διαταράσσονται οι ισορροπίες στην ομάδα και να μειώνεται σταδιακά το επίπεδο απόδοσής της.

Roster «δύο ταχυτήτων»
Οι περιορισμένοι οικονομικοί πόροι και η «αστοχία» στην απόκτηση ετοιμοπόλεμων value for money παικτών έχει οδηγήσει σε μειωμένο «βάθος πάγκου». Ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, οι εναλλακτικές λύσεις του δικέφαλου δε διαθέτουν το «ειδικό βάρος» και την ποιότητα των βασικών παικτών. Ως εκ τούτου, δε θα πρέπει να μας εκπλήσσει η αδυναμία διατήρησης σταθερά υψηλής απόδοσης σε κάθε παιχνίδι.

Αυτό, ωστόσο, δε σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δε διαθέτει ανταγωνιστικό roster. Το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος είναι χαμηλό και ο δικέφαλος μπορεί να κάνει πολλές συνεχόμενες νίκες στο δεύτερο γύρο. Η σημερινή βαθμολογική του θέση δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική δυναμικότητα της ομάδας σε σχέση με τους εγχώριους ανταγωνιστές της. Υπογραμμίζει, απλώς, ότι το έμψυχο δυναμικό δεν επαρκεί για να πρωταγωνιστήσει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Η σωματική και ψυχολογική καταπόνηση που προκαλούν οι συχνές αναμετρήσεις επηρεάζουν την απόδοση της ομάδας και υπενθυμίζουν την ηλικία των πρωτοκλασάτων και τα μειονεκτήματα των εναλλακτικών λύσεων.

Για να γυρίσει ο ήλιος θέλει δουλειά πολύ
Ενδεχομένως η «νέα γενιά» να καταφέρει να βελτιωθεί στο μέλλον και να αποτελέσει τη βάση για τη δημιουργία ενός καινούριου ανταγωνιστικού συνόλου με υψηλούς στόχους. Ο ΠΑΟΚ διαθέτει παίκτες με ταλέντο και κίνητρο να αποδείξουν την αξία τους και να καθιερωθούν στο μέλλον. Μέχρι, όμως, να έρθει το μέλλον δε θα πρέπει να έχουμε αυξημένες απαιτήσεις διότι η πραγματικότητα θα μας προσγειώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Συμπέρασμα
Η καταστροφολογία που προκάλεσε η ισοπαλία απέναντι στην Κέρκυρα δεν εξυπηρετεί το συμφέρον της ομάδας, παρά μόνο το βραχυπρόθεσμο όφελος των δημοσιογράφων. Το χαμηλό επίπεδο απόδοσης του ΠΑΟΚ σε ορισμένα παιχνίδια είναι αναμφισβήτητο, αλλά η στοχοποίηση συγκεκριμένων προσώπων είναι ανήθικη.


Η ομάδα που απαξιώνεται με τόση ευκολία ενδέχεται να προκριθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά στους 32 του Europa League, ενώ δεν είναι απίθανο να προκαλέσει «ρίγη συγκίνησης» στο White Hart Lane. Οι παίκτες που την απαρτίζουν έχουν αποδείξει ότι «τιμούν τη φανέλα» που φοράνε και έχουν χαρίσει «στιγμές περηφάνιας» στους φιλάθλους. Δικαιωματικά, λοιπόν, αξίζουν τη στήριξη και τον σεβασμό προκειμένου να προσπαθήσουν να υπερβούν τους σκοπέλους και να πολεμήσουν για την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ο βασικός κορμός του ΠΑΟΚ «έκλεισε τον κύκλο του», αλλά κανένας δεν έχει το δικαίωμα να «σκοτώνει» τη σύγχρονη αγωνιστική ιστορία της ομάδας. Οι εν δυνάμει απελθόντες είναι «βαριά ονόματα» και έχουν γράψει το όνομά τους με χρυσά γράμματα στις καρδιές των φιλάθλων.

Είναι, λοιπόν, εξαιρετικά δύσκολο να αλλάξει η σελίδα διότι είναι πολύ βαριά και το χέρι που επιχειρεί να τη γυρίσει είναι σήμερα ατροφικό. Σε τελική ανάλυση, όμως, «ο ΠΑΟΚ είναι καημός, δεν είναι δρόμος στρωμένος με ροδοπέταλα»…

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.overlap.gr/?p=12631
Άβαταρ μέλους
Argonaut4
Δημοσιεύσεις: 5276
Εγγραφή: Παρ 17 Δεκ 2010, 13:08
Τοποθεσία: -Black&White London-

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Κερασμένα τα τονισμένα τμήματα του κειμένου.......στους Κόλκες


ΠΑΟΚ: Ο θρίαμβος στο White Hart Lane κέρασε νέκταρ σε όσους μοιράζουν το κώνειο της αποσυσπείρωσης

Ο ΠΑΟΚ «ανάγκασε» τους φιλάθλους να ταξιδέψουν στο όνειρο και να αισθανθούν περήφανοι σε μία χρονική περίοδο που πάσης φύσεως αιτία για ψυχική ανάταση είναι καλοδεχούμενη. Ο θρίαμβος δεν κρίνεται απλώς «επικός» αλλά συνάμα «ευεργετικός» για μεγάλη μερίδα πολιτών που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και προσεγγίζει την καθημερινότητα με απαισιοδοξία και μιζέρια. Η νίκη-πρόκριση είναι, επομένως αφιερωμένη σε όσους είχαν ανάγκη να «ξεφύγουν» και να πανηγυρίσουν σαν μικρά παιδιά μετά από καιρό.

Η επιτυχία δεν ανήκει σε όλους
Το νέκταρ της νίκης δεν πρέπει να προσφέρεται απλόχερα σε όλους. Καθένας πρέπει να «κεραστεί» ανάλογα με τις απόψεις, τις προσδοκίες και τη σκοπιμότητα που προσεγγίζει πρόσωπα και καταστάσεις. Μην ξεχνάμε ότι λίγες μέρες πριν, η πλειοψηφία των βαμμένων δημοσιογράφων κατέκρινε με εμπάθεια τις επιλογές του Μπόλονι, απαξίωνε την προπονητική του αξία και αμφέβαλλε για τις δυνατότητες των «απλήρωτων» ποδοσφαιριστών και της διοίκησης. Κοινώς, δεν έχουν περάσει παρά λίγα 24ωρα από την ημέρα που ξεκίνησε το συντονισμένο ροκάνισμα του οικοδομήματος που χτίζει με κόπο η διοίκηση Ζαγοράκη εδώ και χρόνια.


Τι άλλαξε μέσα σε 4 μέρες και τι πρέπει να αλλάξει για πάντα
Στην ομάδα, απολύτως τίποτα.. Άλλαξαν μόνο οι απόψεις των δημοσιογράφων που κινούνται (ως συνήθως) στην ίδια κατεύθυνση με τον άνεμο της ανευθυνότητας και του λαϊκισμού. Ο κόσμος έχει συνηθίσει τις «κωλοτούμπες» τους, αλλά δυστυχώς συνεχίζει να επηρεάζεται από την κατευθυνόμενη ενημέρωση που επιβάλλουν οι αθλητικοί mediαρχες. Νίκες σαν τη χθεσινή πρέπει, ωστόσο, να ωθήσουν τους φιλάθλους στο να «κόψουν τον ομφάλιο λώρο» που τους συνδέει με όσους «ζουν από τον ΠΑΟΚ» και αναδιπλώνονται ανάλογα με το προσωπικό τους όφελος
.




Ο θρίαμβος ανήκει σε όσους πιστεύουν στην ομάδα


Η μοναδική διέξοδος
Ο ιστορικός θρίαμβος είναι επιστέγασμα διαρκούς προσπάθειας της διοίκησης που δεν αναγνωρίζεται και δεν προβάλλεται από τους ΠΑΟΚάρχες.. Μίας διοίκησης που κάνει πολλά λάθη, αλλά λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα το μακροπρόθεσμο συμφέρον του συλλόγου. Τα αποτελέσματα είναι άλλοτε ορατά και άλλοτε όχι. Ο κόσμος, όμως, δεν πρέπει να κρίνει βάσει αποτελεσμάτων αλλά με γνώμονα τους υπάρχοντες οικονομικούς πόρους, το κίνητρο και την αγάπη των διοικούντων για την ομάδα. Σε τόσο δύσκολες εποχές, μοναδική διέξοδος για να συνεχιστούν οι επιτυχίες είναι η οικονομική στήριξη από τον πραγματικό χρηματοδότη που…αποσυσπειρώθηκε χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος.

Συμπέρασμα
Οι «απλήρωτοι» παίκτες απέδειξαν ότι μπορούν να πετύχουν το θεωρητικά ακατόρθωτο, διότι διαθέτουν ποδοσφαιρική προσωπικότητα. Δεν ξέρουμε αν διαλέγουν παιχνίδια ή αν (απλώς) δεν αντέχουν να αποδίδουν σε υψηλό επίπεδο σε όλες τις αναμετρήσεις. Γνωρίζουμε, όμως, ότι έχουν τις δυνατότητες να προσφέρουν στιγμές περηφάνιας στον κόσμο.

Με τη σειρά τους, οι «απλήρωτοι» δημοσιογράφοι απέδειξαν ότι διαθέτουν ευλυγισία μπαλαρίνας διότι προπονούνται χρόνια στην ενόργανη γυμναστική. Δεν ξέρουμε αν διαλέγουν «στρατόπεδα» ή αν (απλώς) ξέρουν ότι οι φίλαθλοι έχουν μνήμη χρυσόψαρου. Γνωρίζουμε, όμως, πως έχουν τη δυνατότητα να χαρίσουν στιγμές ατελείωτου γέλιου στον κόσμο.


Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ πρέπει να «σπάσουν τα δεσμά» της κατευθυνόμενης ενημέρωσης και να στηρίξουν πάλι τη διοίκηση Ζαγοράκη. Το όραμα της αυτοχρηματοδοτούμενης ΠΑΕ δεν πρέπει να σβήσει…

ΥΓ. Σύντομα θα δημοσιευτεί η τακτική ανάλυση του παιχνιδιού που θα μείνει ανεξίτηλο στις μνήμες όλων των ποδοσφαιρόφιλων.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.overlap.gr/?p=12817
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από free4 »

Στον αστερισμό του Αλ Μπάντι
Σταύρος Κόλκας


Όπως αναμενόταν, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΣ Γιάννενα για πολλούς λόγους. Γιατί πρώτον ήταν κακός, γιατί δεύτερον μέτρησε ένα γκολ οφσάιντ των γηπεδούχων και τρίτον γιατί ένα παιδάκι από τα Τρίκαλα άφηνε την κλωτσιά να πηγαίνει σύννεφο.
Το πράγμα αγριεύει για ακόμη μία φορά με πρωταγωνιστή τον Ολυμπιακό και τα ΜΜΕ του. Και άντε τα οπαδικά πουλάνε Ολυμπιακό και τα κατανοώ. Τα υπόλοιπα δεν έχουν απολύτως καμία δικαιολογία για τις πλάτες που βάζουν πάλι.

Όσο εμείς είμαστε στο Λονδίνο και μέσα στη τρελή χαρά, ο Βασσάρας καθαρίζει τον Κύρκο γιατί … έσφαξε τον Ολυμπιακό στη Τρίπολη. Το παιχνίδι το είχα δει και σε καμία των περιπτώσεων δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό. Ήταν μία από τις καλύτερες διαιτησίες ενός μέτριου διαιτητή.

Η φάση που διαμαρτύρεται ο Ολυμπιακός, αυτό το και καλά πέναλτι στον Αβραάμ, είναι ίδια ακριβώς με εκείνη κάποτε στη Καβάλα όπου ο Αλεξανδρής παίρνει φόρα και βουτάει στο κενό, κάνοντας λες και τον γάζωσαν με καλάσνικοφ. Τότε που άσπρισε το μουστάκι του Παράσχου.

Το μήνυμα πέρασε άμεσα και το Σάββατο, την ώρα που γράφω, χαζεύω και το Ολυμπιακός – Παναιτωλικός, γιατί οι Αγρινιώτες μου αρέσουν σαν ομάδα. Πίστευα πως μπορούνε να κάνουν ζημιά. Στο ημίχρονο αγανάκτησα αφού ο Αλ Μπάντι που έστειλε ο Βασσάρας στο Καραϊσκάκη, μόνο τάκλιν στον Θεοδωρίδη δεν έκανε. Όχι τον Σάββα. Τον Γιώργο.

Όσον αφορά το τυπάκι που στο πρώτο ημίχρονο έκοβε τα οφσάιντ και στο δεύτερο τα άφηνε, κάτι φορά που σήκωνε το σημαιάκι του προς όφελος των γηπεδούχων, είχε ένα βλέμμα ικανοποίησης, μία αίσθηση πως θα κάνει καριέρα.

Φεύγω το πρωί της Κυριακής για Γιάννενα και περιμένω να δω αν ο Αρετόπουλος θα σεβαστεί τον ΠΑΟΚ έστω και μετά από μία επική νίκη. Αστειότητες. Έχουν έναν Αλβανό τα Γιάννενα ονόματι Βίλα. Στο τρίτο τάκλιν από πίσω δέχεται την πρώτη κίτρινη. Το παιχνίδι πήγε στη κλωτσιά και άντε βγάλε άκρη μέσα στον βούρκο.

Παίκτες με καλή τεχνική δεν μπορούσαν να παίξουν στους Ζωσιμάδες, ο Αρετόπουλος και αυτός ο βοηθός από την εξαιρετικά κοντινή μας Καστοριά, ο Δημητριάδης έχασε το οφσάιντ στο δεύτερο γκολ του Μπακαγιόκο, ενώ όποτε του δινόταν η ευκαιρία έστηνε τη μπάλα γύρω από την εστία του Κρέσιτς και ο μέτριος ΠΑΟΚ, όσο μέτριος βέβαια ήταν και ο Ολυμπιακός, άφησε δύο βαθμούς στη κυρά Φροσύνη.

Διαιτητές εξαφανίζονται από τους πίνακες χωρίς λόγο, άλλοι μένουν ενώ τα έχουν κάνει μπ...λο, εισαγγελείς πηγαίνουν σπίτια τους επειδή… μιλάνε, ΜΜΕ σφυρίζουν αδιάφορα στο χάλι που δημιουργείται και κανένας δεν μπορεί να φιλτράρει το τι ακριβώς θα συμβεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Με το κοινό εξαγριωμένο και κουρασμένο από τις τακτικές του Ολυμπιακού, το ξέσπασμα είναι θέμα χρόνου. Για να φτάσει ακόμη και ο πολύ μετριοπαθής Ζαγοράκης να βγάλει ανακοίνωση κατά της κατάστασης που δημιουργείται, μάλλον και αυτός κατάλαβε πως με επιστολές και εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που δεν την αξίζουν, δουλειά δε γίνεται. Θα αναζητήσει κι άλλους τρόπους.

Ο Ολυμπιακός έχει την αίσθηση πως είναι το κουμάντο, ο πρωταγωνιστής και όλοι οι υπόλοιποι οι κομπάρσοι χωρίς μάλιστα να ερωτηθούν.

Η σήψη θα πρέπει να λάβει τέλος γιατί αλλιώς θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα. Με τα θύματα μονίμως να είναι άμαχοι και αφελείς.

ΥΓ Βόμβα στο αυτοκίνητο του Δαλούκα. Έλα ρε… σοβαρά;

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.onsports.gr/Opinion/S-Kolkas/item/148036-Ston-asterismo-toy-Al-Mpanti
Άβαταρ μέλους
Olorin
Δημοσιεύσεις: 1974
Εγγραφή: Τετ 26 Μαρ 2008, 03:35
Τοποθεσία: The Source

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Olorin »

Από σημερινό άρθρο του:

"Οταν έμαθαν στο Λονδίνο, όπου βρίσκονταν, πως υποβιβάστηκε ο συγκεκριμένος διαιτητής έπεσαν από τα σύννεφα, ενώ ο Ζαγοράκης άλλαξε κανάλι όταν έβλεπε το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός το περασμένο Σάββατο κοντά στο 35’, εμφανώς αηδιασμένος από τα όσα έκαναν ο διαιτητής Παππάς και ο πρώτος βοηθός του."

Δεν την παλεύω άλλο :lol: :lol: :lol:
Τρόμος
Δημοσιεύσεις: 4337
Εγγραφή: Τετ 08 Ιουν 2011, 13:57
Τοποθεσία: Παγουριστάν
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Σταυράκης ή βλέπει ματς στου Ζαγοράκη ή έχει πηγές την Λίλη και την Φιλιππινέζα του Θόδωρα!!!!
Άβαταρ μέλους
Photis
Δημοσιεύσεις: 9052
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Photis »

Olorin έγραψε:Από σημερινό άρθρο του:

"Οταν έμαθαν στο Λονδίνο, όπου βρίσκονταν, πως υποβιβάστηκε ο συγκεκριμένος διαιτητής έπεσαν από τα σύννεφα, ενώ ο Ζαγοράκης άλλαξε κανάλι όταν έβλεπε το Ολυμπιακός - Παναιτωλικός το περασμένο Σάββατο κοντά στο 35’, εμφανώς αηδιασμένος από τα όσα έκαναν ο διαιτητής Παππάς και ο πρώτος βοηθός του."

Δεν την παλεύω άλλο :lol: :lol: :lol:
Μαζί το βλέπανε το παιχνίδι μάλλον ρε σεις... :opaokara: :opaokara: :opaokara:
:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από eorptol »

Απάντηση κολκα στο on sports για το πρωτοσέλιδο ...
Stavros Kolkas 08.12.11 12:01
Απάντηση προς Jordan

Εγώ απλά έκανα μία ανάλυση για τα συμβόλαια που μπορούν να πέσουν και για τις κινήσεις που γίνονται μήπως και ο ΠΑΟΚ βγει κερδισμένος από τη χασούρα. Αν διαβάσεις το κείμενο θα καταλάβεις... Η εφημερίδα προφανώς κρίνει πως αυτό είναι το καλύτερο θέμα που έχει να παίξει και το χτυπάει πρωτοσέλιδο με τρόπο τέτοιο που μάλλον με εκθέτει. Δύσκολοι καιροί για να ασχοληθώ παραπάνω. Απλά δεν κατανοούν πως για να πουλήσουν, στέλνουν εμένα στο πέναλτι για κάτι που έτσι κι αλλιώς είναι δρομολογημένο και άμα τους κάτσει όπως θέλουν θα το κάνουν.

ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟΝ ΆΝΤΕ ΜΑΣ ΣΠΑΤΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΠΡΩΙΝΙΑΤΙΚΑ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ....:(:(:(:(
Τρόμος
Δημοσιεύσεις: 4337
Εγγραφή: Τετ 08 Ιουν 2011, 13:57
Τοποθεσία: Παγουριστάν
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Κόλκας είναι τελείως αναξιόπιστος,όμως θέμα και με Σάλπι(Δηλώσεις Αγγελή που μετά τις μάζευε) και με Κοντρέρας (έχω συμβόλαιο με ΠΑΟΚ,με θέλει η κολο-κόλο,έχω και προτάσεις από Ευρώπη και μέση ανατολή) έχει υπάρξει.Όταν έδιωξες το Ν0 3 συμβόλαιο(Βιτόλο) ίσως να μην μπορούμε να κρατήσουμε τα δύο μεγάλα συμβόλαια.
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από free4 »

Όταν η Τούμπα ψηφίζει
Σταύρος Κόλκας

Ο ΠΑΟΚ νομίζω σήμερα έπαιξε για 30 λεπτά το ποδόσφαιρο που θέλουμε όλοι και αυτά ήταν μάλλον αρκετά για να κερδίσει σήμερα τον Ατρόμητο.
Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ αρχίζει και αποκτά σταθερές. Η μεσαία του γραμμή είναι η ίδια πλέον σε αρκετά παιχνίδια, η επίθεση το ίδιο, ενώ και στην άμυνα η τετράδα που αγωνίστηκε έχει μαζέψει αρκετά παιχνίδια πλέον στη πλάτη της.

Το γεγονός αυτό έδωσε την ευκαιρία στον Λάσλο Μπόλονι και την ομάδα του να παρουσιάσει εξαιρετικούς αυτοματισμούς όσο ήταν πιεσμένη για το αποτέλεσμα. Το 2-0 την χαλάρωσε και χάρις σε ένα έξυπνο τρικ του Δώνη που χώρεσε τον Σφακιανάκη στα χαφ και έβαλε τον γρήγορο Επστάιν πάνω στον Σαλπιγγίδη, ο Ατρόμητος ξαναμπήκε στο παιχνίδι.

Η αλήθεια είναι πως η επέμβαση του Κρέσιτς στο 88΄ήταν αυτή που έδωσε στον ΠΑΟΚ το δικαίωμα να πανηγυρίσει τη νίκη, μία νίκη που άμα την έχανε δεν θα ήταν δίκαιο αποτέλεσμα.

Το γκολ του Κλάους ήταν απλά το κερασάκι στη τούρτα. Ο ΠΑΟΚ πήρε μία δίκαιη νίκη και συνεχίζει λίγο πιο αισιόδοξα.

Πάμε τώρα στα πρόσωπα του αγώνα. Πρώτο, είναι αυτό του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ανεξάρτητα από τις προθέσεις που έχει ο ΠΑΟΚ για τον παίκτη, αυτό που η Τούμπα ψήφισε σήμερα, ήταν η παραμονή του σε αυτή. Η Τούμπα, γνωρίζει καλά πως αν ο Σάλπι αποχωρήσει, αυτό θα αποτελεί ήττα για τον ΠΑΟΚ και νομίζω πως σήμερα έγινε ένα βήμα για να μείνει ο παίκτης στην ομάδα. Συζητήσεις θα γίνουν και έχω την αίσθηση πως θα δημιουργηθούν οι συνθήκες για να διατηρηθεί, εκτός κι αν η Σαμπντόρια που ήταν στο γήπεδο σήμερα δώσει τον ουρανό με τα άστρα. Κάτι που το θεωρώ εξαιρετικά δύσκολο.

Δεύτερο πρόσωπο, είναι ο Κοστίν Λαζάρ. Εκπληκτικό παιχνίδι από τον Ρουμάνο, απίστευτη ποιότητα στη δημιουργία και το μόνο κουσούρι του είναι η διαχείριση των δυνάμεών του. Πολλές φορές τις ξοδεύει ανούσια και αυτό αλλοιώνει την γενικότερη εικόνα του.

Τρίτο πρόσωπο ο Κλάους. Ο μικρός δεν έκανε ΤΗΝ παιχνιδάρα, αλλά σε ένα must win παιχνίδι κερδίζει ένα πέναλτι και πέτυχε ένα γκολ.

Τέταρτο πρόσωπο ο Μπόλονι. Αρχίζει και εγκλιματίζεται, αρχίζει και συμμετέχει περισσότερο στην καθημερινότητα της ομάδας. Αρχίζει να περνάει μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση και βάζει πλάτες στην ομάδα του. Και βέβαια, παρουσιάζει ένα σύνολο που παίζει ένα ποδόσφαιρο που ενθουσιάζει. Από τη στιγμή που άφησε στην άκρη του μη ορθολογικούς πειραματισμούς, ο ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να αγχωθεί για τη θέση του προπονητή για αρκετό καιρό.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.onsports.gr/Opinion/S-Kolkas/item/150305-Otan-i-Toympa-psifizei
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI
Δημοσιεύσεις: 8913
Εγγραφή: Σάβ 14 Μαρ 2009, 23:54

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ABOLEYTOI την Δευ 04 Ιουν 2012, 23:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από free4 »

Ρεαλισμός VS οπαδικά θέλω
O Σταύρος Κόλκας σχολιάζει τις υποθέσεις των Σαλπιγγίδη και Κοντρέρας

Σε μια συζήτηση που είχα με φίλους μου το μεσημέρι, διαπίστωσα πως δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε γιατί μπερδεύουμε την πραγματικότητα, με το γιατί υπάρχει αυτή σήμερα και την αλήθεια για το αύριο. Και για αυτόν τον λόγο, νομίζω πως πρέπει επιτέλους να διαχωρίσουμε κάποια πράγματα.

Το οπαδικό θέλω είναι απλό. Κανένας δεν θέλει να φύγει ο Κοντρέρας, ελάχιστοι θέλουν να φύγει ο Σαλπιγγίδης και αυτοί γίνονται ακόμη λιγότεροι αν δεν αντικατασταθεί.

Δεν γεννήθηκε ακόμη οπαδός που να ζήτησε να φύγει ένας καλός ποδοσφαιριστής ακόμη και όταν αυτός δημιουργούσε κάποια προβλήματα. Ο οπαδός και τα θέλω του, είναι πολύ ξεκάθαρα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που η Τούμπα αποθέωσε τον Σαλπιγγίδη εχθές. Δε θέλει η Τούμπα να φύγει ο Σαλπιγγίδης και το ίδιο θα κάνει για τον Κοντρέρας. Αυτός είναι ο ρόλος του οπαδού και πολλές φορές φέρνει μία ισορροπία γύρω από το πως πρέπει να σκέφτεται μία ΠΑΕ, η οποία ναι μεν είναι εταιρία, αλλά γύρω της υπάρχει συναίσθημα. Δεν είναι σαν μία άλλη, που πχ δεν μου αρέσει το πιλάφι σου και θα πάρω άλλο. Δεν πρόκειται να κλάψει ποτέ κανείς για το πιλάφι.

Η πραγματικότητα, αυτή που καταγράφουμε στο ρεπορτάζ, δεν σημαίνει αυτομάτως πως υιοθετούμε τις πρακτικές που ακολουθούνται. Δηλαδή πως είναι δυνατόν να μη γράψει ένας ρεπόρτερ πως συναντήθηκαν Βρύζας – Κοντρέρας και το κλίμα δεν είναι καλό; Δε σημαίνει πως ο ρεπόρτερ δεν θέλει να μείνει ο Κοντρέρας. Σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ και ο παίκτης έχουν διαφορές. Συμβαίνει και αλλού, δεν είναι κάτι αποκλειστικό, κάτι δικό μας.

Τότε, μπαίνει στη κουβέντα το γιατί φτάσαμε εδώ. Και αυτό έχει καταγραφεί αλλά όταν το υπενθυμίζουμε σε ότι κι αν συμβαίνει μάλλον θα χάσουμε τα αυγά και τα πασχάλια. Κακοί χειρισμοί, εγωκεντρική διαχείριση της ΠΑΕ, όχι και τόσο σοβαρή εταιρική συμπεριφορά, παραγοντισμός κατώτερου επιπέδου σε συνδυασμό με την τρέχουσα κρίση, έφτασαν τον ΠΑΟΚ εδώ. Τώρα τι κάνουμε…

Ο ρεαλισμός φέρνει στο μυαλό μου το ενδεχόμενο μελλοντικά να ψάχνουμε για ΑΦΜ αν δεν σοβαρευτούμε. Δεν κινδυνολογώ καθόλου και σας παραθέτω την βασική μου φοβία.

Για να μη συμβεί αυτό, θα πρέπει όλοι να βάλουν ένα λιθαράκι. Πρώτη η διοίκηση ώστε να ξεκαθαρίσει το πλάνο της και το πως θα διαχειριστεί την κατάσταση. Δεύτεροι οι παίκτες οι οποίοι θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους και όταν κληθούν να μιλήσουν για νέα συμφωνία, να είναι πιο διαλλακτικοί.

Γίνεται κουβέντα για τον Σαλπιγγίδη. Το πιο τραβηγμένο παράδειγμα είναι το δικό του, αφού εγώ νομίζω πως θέλει να μείνει, ο ΠΑΟΚ αντιλαμβάνεται πως θα είναι ήττα για τον σύλλογο άμα φύγει, αλλά δεν μπορεί να σηκώσει ένα συμβόλαιο που υπέγραψε προ κρίσης και με τη νέα εφορία. Εδώ χρειάζεται η συμμετοχή και των δύο για να προχωρήσει η συνεργασία.

Γίνεται κουβέντα για τον Κοντρέρας, του οποίου το συμβόλαιο τελειώνει το καλοκαίρι. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να του δώσει πάνω από 350 χιλιάδες ευρώ. Αυτό που τρέχει και είναι στα 600, είναι με 22% εφορία. Άρα, αν του δώσει πχ 400 με τη νέα εφορία είναι μία η άλλη. Δεν θα υπάρχει μείωση. Έτσι λοιπόν, αν γίνει πρόταση στον παίκτη θα πρέπει και αυτός να κατανοήσει το τι ακριβώς συμβαίνει εδώ. Αν η Κόλο – Κόλο του δίνει περισσότερα και τον πληρώνει στην ώρα του, είναι δικαίωμά του να κάνει ότι ακριβώς θέλει.

Αυτή είναι η αλήθεια, η οποία δεν αρέσει σε κανέναν μας και είναι άσχετη με τα οπαδικά θέλω.

Συνήθως ακούω πως επιχειρούμε να προετοιμάσουμε το έδαφος, λες και είμαστε τίποτα αγρότες που περιμένουμε επιδότηση για να πάρουμε και εμείς Καγιέν. Αν μέσα από την αλήθεια που δεν λένε οι διοικητικοί εμφανίζεσαι εσύ να την καταγράφεις γιατί αυτή είναι η δουλειά σου, δε σημαίνει πως εσύ είσαι ο λάθος αλλά μία διοίκηση που μέχρι σήμερα δεν έχει δείξει το σθένος να σου εμφανίσει μία πραγματικότητα που ούτως ή άλλως θα αποκαλυφθεί άμεσα.

Δεν γίνεται να κάνεις εσύ τη δουλειά σου και να αφομοιώνεσαι με κάποιον που δεν την κάνει.

Όπως για παράδειγμα, άκουσα διάφορα για ένα ρεπορτάζ που έκανα για τον Μπόλονι. Για όσους θυμούνται, εγώ αναφερόμουν στον Μπόλονι πολύ πριν τον κλείσουμε γιατί λόγω ιδιότητας γνώριζα ποιοι προπονητές ήταν διαθέσιμοι και λόγω βιογραφικού ο συγκεκριμένος με έψηνε.

Όταν κατέγραψα τη διοικητική δυσφορία μετά την ισοπαλία εναντίον της Κέρκυρας, γράφοντας πως αν συνεχίσει να χάνει βαθμούς ο Μπόλονι εντός των συνόρων, μάλλον θα αρχίσει να μετρά αντίστροφα, αυτό δε σήμαινε πως εγώ θέλω να φάω έναν προπονητή που ήθελα στον ΠΑΟΚ, αλλά πως η διοίκηση δεν είναι σε θέση να βγάλει συνεννόηση μαζί του για διάφορους λόγους. Και αυτό ήταν γεγονός.

Έκτοτε, ο ΠΑΟΚ λειτούργησε καλύτερα, έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία στα Γιάννενα, πέρασε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ και πήρε μία ανάσα στο πρωτάθλημα μέσα από ορθολογική αγωνιστική προσέγγιση. Ήταν μία κρίση που πέρασε.

Στα συν του Μπόλονι από τότε, η κάλυψη του Σάλπι, το εύγε στον Ίβιτς, το μπάσιμο του Σταφυλίδη στην ομάδα και ο τρόπος δουλειάς του στη καθημερινότητα. Στη τελική, ίσως και να χρειαζόταν μία άρνηση για να λειτουργήσει καλύτερα. Το παράδειγμα Γκαρσία είναι το πλέον ενδεικτικό στο ότι καμιά φορά θα πρέπει να γίνεσαι και κακός.

Σε αυτή την κρίσιμη καμπή που περνάει ο ΠΑΟΚ, όλοι πρέπει να βάζουμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε. Και το βασικότερο, όποιος δεν αντέχει την αλήθεια και την μπερδεύει με το οπαδικό θέλω και τα όσα την έφτασαν την ΠΑΕ μέχρι εδώ, δεν προσφέρει υπηρεσίες στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: paok24.gr

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sportdog.gr/article/73942/realismos-vs-opadika-thelo
Άβαταρ μέλους
Argonaut4
Δημοσιεύσεις: 5276
Εγγραφή: Παρ 17 Δεκ 2010, 13:08
Τοποθεσία: -Black&White London-

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Απορώ γιατί εχουμε τοπικ για αυτο το άτομο.Μαγαρίζει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και το μυαλό μας.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Δημοσιεύσεις: 125
Εγγραφή: Τρί 21 Ιουν 2011, 15:08
Επικοινωνία:

Re: Σταύρος Κόλκας

Δημοσίευση από NikosGrobari »

free4 έγραψε:
Συνήθως ακούω πως επιχειρούμε να προετοιμάσουμε το έδαφος, λες και είμαστε τίποτα αγρότες που περιμένουμε επιδότηση για να πάρουμε και εμείς Καγιέν.
[/code]


Απο τις πιο τραγικες παρομοιωσεις που εχω διαβασει, Σταυρακη για ρωτα τους αγροτες πως περνανε τετοιες εποχες και μετα μιλα για καγιεν, μην παιζεις με τον πονο του κοσμου....

Πουλανε και τρελα, επαγγελματιες ''οπαδοι'' που βγαζουν λεφτα απτο ονομα του ΠΑΟΚ..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Δημοσιογράφοι”