Ντοκιμαντέρ: La Rose Blanche, το τελευταίο ελληνικό καφέ του Molenbeek
http://www.newsville.be/ntokimanter-la- ... VXPdpTirWY
Για ταινίεςmbison έγραψε:Καλησπέρα, λόγω των ημερών υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site για κατέβασμα και όχι για live?
Το magico που μου συστήσανε δεν κάνει εγγραφή. Κάποιο άλλο παρακαλώ καθαρό χωρίς ιούς?
Ο αδερφός μου το χρησιμοποιεί πάρα πολύ καιρό και δεν είχε ποτέ πρόβλημα... βέβαια έχει την έκδοση για Linux οπότε δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό.Mitsospaoki4 έγραψε:Τίγκα στους ιούς..
Εκτός και αν αγοράσεις το VIP.
Το αυθεντικό δεν υπάρχει εδώ και χρόνια. Υπάρχουν χιλιάδες κλώνοι. Κάποιοι είναι φουλ ιοι, κάποιοι είναι ασφαλείςGiorgosAtha έγραψε:Για το Popcorn time ποια η γνώμη σας;
Για ταινίεςjohn4serres έγραψε:
Και βέβαια έχει σχέση το λειτουργικό linux...GiorgosAtha έγραψε:Ο αδερφός μου το χρησιμοποιεί πάρα πολύ καιρό και δεν είχε ποτέ πρόβλημα... βέβαια έχει την έκδοση για Linux οπότε δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό.Mitsospaoki4 έγραψε:Τίγκα στους ιούς..
Α ναι; Ενδιαφέρον αν σκεφτείς πως μου έβαλε linux bodhi σε ένα netbook 15ετιας και έγινε ξανά λειτουργικό για βασικές εργασίες.V-olakiotis έγραψε:Και βέβαια έχει σχέση το λειτουργικό linux...GiorgosAtha έγραψε:Ο αδερφός μου το χρησιμοποιεί πάρα πολύ καιρό και δεν είχε ποτέ πρόβλημα... βέβαια έχει την έκδοση για Linux οπότε δεν ξέρω αν έχει σχέση αυτό.Mitsospaoki4 έγραψε:Τίγκα στους ιούς..
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!