Εμενα δεν μου αρεσε να πω την αμαρτια μου...Μου φανηκε φτηνο παραγωγη...Καμια σχεχη πχ με το Νησι...Θα του δωσω χρονο ομως...Και γω περιμενω Mindhunters Νεο κυκλο..To True Detective τι λεει νεα σεζον?typhoon έγραψε:καλη ηταν?γιατι δεν καταφερα να την δω χθες,αυτες που βλεπω εγω τωρα ειναιSick Bastard έγραψε:Όαση στην ελληνική τηλεόραση το ''Η ζωή εν τάφω''. Όαση πραγματική.
project blue book
punisher
true detective season 3
και περιμενω νεο κυκλο mindhunter
Ταινίες - σειρές
Re: Ταινίες - σειρές
cellopphan δε σε ξέχασα.cellophan έγραψε:Ωραίος. Δεν τα έχω δει τα brats αν και ήθελα - νομίζω τα είχα ψάξει πριν από κανά δύο χρόνια χωρίς επιτυχία. Είχα βρει και δει μόνο το Cargo 200 του Balabanov πάλι (μακαρίτης πια, αν δεν κάνω λάθος). Αν έχεις κάποιο λινκ στείλε.tolis01 έγραψε:
Άκρως ενδιαφέροντα της ποπ κινηματογραφίας με τεράστια εισπρακτική επιτυχία τα Μπρατ1 και Μπρατ2. To No1 γυρισμένο με πενιχρά μέσα αφενός, στο μάτι του κυκλώνα της γελτσινικής εποχής αφήνει χαραμάδα ελπίδας απ΄οτη δράση του κάθε ατόμου,ενώ το 2 δείχνει την αναγέννηση που έρχεται. Για αυτό και το ¨ατύχημα¨ του πρωταγωνιστή δύσκολο να πιστέψεις πως ήταν τόσο ατύχημα.
Γενικά έχουν πολύ καλούς ηθοποιούς (και το Actors Studio στη Ν Υόρκη στις μεθόδους του Στανισλάφσκι βασίζεται έτσι κι αλλιώς) και το κατέχουν το υπαρξιακό και μεταφυσικό. καμιά φορά γίνεται τρομερά βαρύ. Θυμάμαι 2 μίνι series, το ¨Έγκλημα και Τιμωρία¨ του Ντοστογιέφσκι και το ¨Master & Margarita¨ του Μπουλγκάκοβ, μετά από κάθε επεισόδιο για να στανιάρουμε βλέπαμε και ένα επιεσόδιο από το Two & a half men, αλλιώς δε μπορούσες να κοιμηθείς..![]()
Брат
[youtube]iw6cDYEd8Dw[/youtube]
σε 8 κομμάτια
ή σε καλύτερη ποιότητα με autotranslate εδώ
[youtube]aDaaCGZz-Ok[/youtube]
Брат 2
pt1
https://www.dailymotion.com/video/x2nl4e9
pt2
https://www.dailymotion.com/video/x130xbl
pt3
https://www.dailymotion.com/video/x2n79jd
ή εδώ με autotranslate
[youtube]K9TRaGNnjEU[/youtube]
crow ,στο τρου ντετεκτιβ αυτη η σεζον συνδεεται με την πρωτη σεζον ,εχω δει 2 επεισοδεια μεχρι τωρα και ειναι πολυ ωραια ,το mindhunters δεν καταλαβα γιατι δεν εχει βγει μεχρι τωρα,επισης δες τις 3 σεζον του the man in high castle που σπερνει οπως κai ta daredevil kai punisher
- john4serres
Με Km διαφορα απο το δευτερο...john4serres έγραψε:The Wire
Ότι καλύτερο έχει βγει στον χώρο της τηλεόρασης
Είχα δει κι εγώ το The Wire παλαιότερα, ολόκληρο εννοείται. Είναι ίσως η μοναδική αστυνομικού είδους σειρά η οποία πιστεύω πως άξιζε μέχρι και το τελευταίο λεπτό του χρόνου μου που διέθεσα για να την δω. Ίσως η πιο αληθοφανής σειρά του συγκεκριμένου είδους που έχει βγει, γι' αυτό κι όσοι την είδαν δεν νομίζω να το μετάνιωσαν.
-
panta στο Νετφλιξ υπάρχει και το Breaking Bad. Δεν το ανέφερα πριν γιατί θεωρώ αδύνατον να μην το έχεις δει.
Επίσης εκτος νετφλιξ θα πρότεινα (για όσους αρέσουν αστυνομικά)
The night manager (μεταφορά από βιβλίο δεν προβλέπεται 2η σεζόν)
Bodyguard (παραγωγή BBC) σάρωσε στην Αγγλία
Killing Eve (παραγωγή BBC)
Δεν ξέρω αν ήδη αναφέρθηκε, αλλά λόγο ότι είναι από τις καλύτερες ταινίες μυστηρίου, που έχω δει μετά από
πολύ καιρό είναι το "The Invisible Guest"/"Αόρατος Επισκέπτης" του Oriel Paulo. Ισπανός σκηνοθέτης που άξιζει να δείτε και τις άλλες του ταινίες. Υπάρχει πλέον και στο Νetflix. Περιμένω πως και πως τη νέα του ταινία το "Mirage".
πολύ καιρό είναι το "The Invisible Guest"/"Αόρατος Επισκέπτης" του Oriel Paulo. Ισπανός σκηνοθέτης που άξιζει να δείτε και τις άλλες του ταινίες. Υπάρχει πλέον και στο Νetflix. Περιμένω πως και πως τη νέα του ταινία το "Mirage".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sourdos4 την Κυρ 03 Φεβ 2019, 12:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευχαριστώ. Το killing eve και bodyguard δεν εχω δει ακόμα. Θα μπουν στη λιστα.Giorgos_Sketos έγραψε:panta στο Νετφλιξ υπάρχει και το Breaking Bad. Δεν το ανέφερα πριν γιατί θεωρώ αδύνατον να μην το έχεις δει.
breaking bad πακετο με u better call Saul ...οπως χουλια-ΠΑΟΚ 0-3Giorgos_Sketos έγραψε:panta στο Νετφλιξ υπάρχει και το Breaking Bad. Δεν το ανέφερα πριν γιατί θεωρώ αδύνατον να μην το έχεις δει.
- Sick Bastard
To Τhe Wire, δεν είναι αστυνομική σειρά.wickerman έγραψε:Είχα δει κι εγώ το The Wire παλαιότερα, ολόκληρο εννοείται. Είναι ίσως η μοναδική αστυνομικού είδους σειρά η οποία πιστεύω πως άξιζε μέχρι και το τελευταίο λεπτό του χρόνου μου που διέθεσα για να την δω. Ίσως η πιο αληθοφανής σειρά του συγκεκριμένου είδους που έχει βγει, γι' αυτό κι όσοι την είδαν δεν νομίζω να το μετάνιωσαν.
Ξέρει κανένας που μπορουν να βρεθούν το 9ο κ 10ο επισόδειο της σειράς
THE TRUTH ABOUT THE HARRY QUEBERT AFFAIR ;
Το The Wire δεν είναι σειρά, είναι βιβλίο.Sick Bastard έγραψε:To Τhe Wire, δεν είναι αστυνομική σειρά.wickerman έγραψε:Είχα δει κι εγώ το The Wire παλαιότερα, ολόκληρο εννοείται. Είναι ίσως η μοναδική αστυνομικού είδους σειρά η οποία πιστεύω πως άξιζε μέχρι και το τελευταίο λεπτό του χρόνου μου που διέθεσα για να την δω. Ίσως η πιο αληθοφανής σειρά του συγκεκριμένου είδους που έχει βγει, γι' αυτό κι όσοι την είδαν δεν νομίζω να το μετάνιωσαν.
- PAOK_Antarctica
Στο rarbg.com βλέπω τα έχει.dimbar έγραψε:Ξέρει κανένας που μπορουν να βρεθούν το 9ο κ 10ο επισόδειο της σειράς