Ταινίες - σειρές

Άβαταρ μέλους
scouser4

Re: Cinemania

Δημοσίευση από scouser4 »

Είδα δύο πολύ καλές ταινίες, η πρώτη το "Hunger" http://www.imdb.com/title/tt0986233/ , και η 2η το "Valkyrie" http://www.imdb.com/title/tt0985699/ .
Άβαταρ μέλους
ПАРТИЗАН

Δημοσίευση από ПАРТИЗАН »

εγω εχω φαει υπερτρανο κολλημα με τον House
ξερω δεν ειναι ταινια τους σινεμα, αλλα εχω φαει τρελλο κολλημα
Άβαταρ μέλους
kass4

Δημοσίευση από kass4 »

Γουάου ! Τώρα το πήρα χαμπάρι.
Επιστρέφουν οι αγαπημένοι μου :

Μια είδηση ικανή να σε ιντριγκάρει πραγματικά, ή, το λιγότερο, να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, έκανε την εμφάνισή της στα on line κινηματογραφικά στέκια. Και -επιπλέον- είναι γεγονός. Όχι φήμη ή ... ευσεβής πόθος κάποιου ιντερνετικού ρεπόρτερ. Μετά από περιπετειώδες κάστινγκ (είχε ακουστεί και το όνομα του Τζόνι Ντεπ), οι αδελφοί Φάρελι βρήκαν επιτέλους το Τρίο Στούτζες τους! Και τι τρίο: Σον Πεν (Λάρι), Τζιμ Κάρει (Κέρλι) και Μπενίθιο ντελ Τόρο (Μο).

περισσότερα : http://thebutterfall.blogspot.com/2009/ ... st_28.html
tsachou

Δημοσίευση από tsachou »

novito έγραψε:
tsachou έγραψε:καποιος που εχει δει αλλα και διαβασει το illuminati ας μου πει την γνωμη του για την ταινια για να ξερω αν αξιζει να την δω ή θα απογοητευτο οπως με τον κωδικα νταβιντσι...
Εγώ προσωπικά απογοητεύτηκα, πολύ περισσότερο μάλιστα απ τον Κώδικα Da Vinci. Όχι ότι δεν ήταν καλή ταινία, αλλά σίγουρα περίμενα αρκετά περισσότερο. Γενικά νοιώθεις ότι το "τρέξανε" αρκετά, κόψανε κάποια σημαντικά κομμάτια και το μετατρέψαν ελαφρώς σε αμερικανιά...
τελικα την ειδα την ταινια(οχι που δεν θα την εβλεπα)...οι γιλοι μου που δεν ειχαν διαβασει το βιβλιο ειχαν στο τελος πολυ καλη γνωμη για την ταινια...εγω επειδη με ειχατε προιδεασει ειχα μετριες απαιτησεις και δεν απογοητευτικα πολυ...συμφωνω οτι μοιαζει η ταινια να πηγαινει πολυ γρηγορα και αλλαξαν αρκετα σημεια...τεσπα παντα μια ταινια δεν μπορει να φτασει τις εικονες που δημιουργει το αντιστοιχο βιβλιο οποτε δειτε την θα ειναι ευχαριστη...
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Death Race με τον Jason Statham....Χρονια ειχα να δω τετοια απολαυστικη ταινια δρασης.Αντε γιατι μας τα εχουν πρηξει με την ψευτοκουλτουρα και με τις κωμωδιες που μολις τις βλεπεις θελεις να αυτοπυρποληθεις.Ειναι δυνατον ο Ben Stiller να θεωρειται απο τους καλυτερους κωμικους στην Αμερικη?ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!

Και μια παλαιοτερη ταινια που ετυχε να τη δω πριν λιγες μερες.October Sky λεγεται και βασιζεται σε αληθινη ιστορια.Περιγραφει τη ζωη ενος Αμερικανου ο οποιος εμπνεεται απο τον πρωτο επανδρωμενο πυραυλο που παει στο διαστημα (τον Σπουτνικ) και αφιερωνει τη ζωη του στην κατασκευη πυραυλων.Ψιλοπροπαγανδα (κλασσικα) αλλα καλη ταινια.
Άβαταρ μέλους
paokovia

Δημοσίευση από paokovia »

Soy Cuba - Είμαι η Κούβα

Μια πανέμορφη ταινία για την Κούβα την εποχή του Μπατίστα.
4 διαφορετικές ιστορίες συνθέτουν το παζλ της εικόνας της Κούβας ένα βήμα πριν την επανάσταση.Ένα ταξίδι στο νησί, την ιστορία του, το λαό του.

...
I am Cuba.
Ships took my sugar.
And left me tears.
Strange thing, sugar,
Senor Columbus.
It contains so many tears...
and yet it is sweet.
...
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

10 στα 10 απο εμενα για το "Soy Cuba". Μαλλον η καλυτερη φωτογραφια που εχω δει ποτε σε ταινια. Δες(τε) (αν δεν την εχετε δει) και την αλλη σπουδαια ταινια του σκηνοθετη του "Soy Cuba", Μιχαήλ Καλατόζοφ, το "Οταν πετουν οι Γερανοι".

Soy Cuba
Εικόνα

Soy Cuba http://www.imdb.com/title/tt0058604/
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Public Enemies
Τού Michael Mann.

http://www.imdb.com/title/tt1152836/

H Αμερική ηρωποιεί ακόμα και τους ληστές τραπεζών και ντεμέκ Ρομπεν των Δασών.
Εν προκειμένω τον John Dillinger και την παρέα του, που έδρασαν στις αρχές τού '30, αμέσως μετά το οικονομικό κραχ.
Ελα, μωρέ τώρα, αφού για την πάρτη τους δούλευαν, για το εφάπαξ και βουρ για το Καράκας.

Φανταστείτε σε καμιά εικοσαριά χρόνια ένα αντίστοιχο ελληνικό πόνημα για τους Αφους Παλαιοκώστα ή το δίδυμο "Ψηλός-Κοντός".

Εξαιρετική απεικόνιση της εποχής, τα πράγματα τώρα είναι πολύ απλά για να επιτευχθεί.
Καταιγιστική δράση σε βαθμό... χασμουρητού.
Ξεκαρδιστικές κορώνες σε στιγμές υψηλής συγκινησιακής φόρτισης από cast που περιλαμβάνει την οσκαρούχο-τροπαιούχο Μαριόν Κοτιγιάρ, τον Τζόνι Ντεπ αλλά και τον γελοιότερο άνθρωπο-νυχτερίδα όλων των εποχών Κριστιαν Μπέιλ.

Και μεγάλη διάρκεια.
Πολύ μεγάλη διάρκεια!
Να βλέπεις οτι το παιχνίδι οδεύει προς τα κουλουράκια και αυτοί εκεί, να παίζουν.
Ρε, σφύρα τη λήξη να φύγουμε, που μου κρατάς και χασομέρια!

Η τελική ζημιά;
3 hot-dogs (+ μισό απ'την διπλανή μου "-αχ, δεν μπορώ να φάω άλλο" "-φερ'το εδώ, μωρή!")
4 μπύρες
1 μεσαίο popcorn
7-8 τσιγάρα (θεϊκή ιστορία, οι καλοκαιρινοί σινεμάδε').

Βαθμός:20 (με άριστα το χίλια).
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

είδα yes man..μην τυχόν και την δείτε...Απο την αρχή το κατάλαβα...Κρίμα για τον τζίμ κάρευ που είναι καλός ηθοποιός...
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

μη χασετε σημερα 22.00 στο star τη προπερσινη ευχαριστη εκπληξη του μαθουσαλα σιτνεϊ λιουμετ:
http://www.imdb.com/title/tt0292963/
θα σας εκπληξει πραγματικα!
απο τις λιγες πραγματικα ποιοτικες ταινιες του χολιγουντ της 10ετιας που τελειωνει...
σκεφτομαι απο τουδε και στο εξης, καθε σαββατο που θα παιρνω το προγραμμα της τηλεορασης να προτεινω απο δω μεσα τις καλυτερες που θα προβαλλονται...επειδη ομως στατιστικα οι καλυτερες προβαλλονται τις ωρες που ροχαλιζουμε ή μπεκροπινουμε...ετοιμαστε τα αντιγραφικα σας!
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Συμφωνώ και επαυξάνω για το "Before the Devil..."

αν και πάνε πολλά χρόνια που έπαψα να παρακολουθώ ταινίες από την ΤV,
πολύ περισσότερο σε πραγματικό χρόνο μετάδοσης
και ακόμα περισσότερο σε prime-time
και το χειρότερο απ΄όλα, από το Star.

Ηταν μεγάλη έκπληξη το εν λόγω φιλμ,
το παρακολούθησα σχετικά ανυποψίαστος (πέραν από τις καλές συστάσεις των Λιουμετ και Φ.Σ. Χοφμαν),
δεν είχε γίνει κανένας ιδιαίτερος σασιρμάς γύρω από αυτό
αλλά έφυγα καταγοητευμένος.

Σεναριακά μού θύμισε το σύγχρονό του Cassandra's Dream, τού Woody Allen,
και θυμάμαι οτι τα είχα δει μέσα σε διάστημα 10-15 ημερών.

Λιουμετ (γεννηθείς το 1924)
Ιστγουντ (1930)
Αλλεν (1935).
Κοιτα να δεις που τα γερόντια ακόμα έχουν και δίνουν...
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Δευ 11 Απρ 2011, 12:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hideguti

Δημοσίευση από Hideguti »

Τωρα που βλεπω την φωτογραφια στην βαση του ποστερ επανω, κρινω πως οντως θα πρεπει να ειναι καλη η ταινια.

Αγαπημενη μου ταινια παντως απο τον Σιντνευ τον Λιουμετ (πως ελεγαν οι "σπικερ" της δεκαετιας του '80, "ο Ηλιας ο Αρμοδωρος"? κατι τετοιο.) ειναι το παρανοικο και απολυτως δυστοπικό "Network" του 1976.

http://www.imdb.com/title/tt0074958/
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Hideguti έγραψε:10 στα 10 απο εμενα για το "Soy Cuba". Μαλλον η καλυτερη φωτογραφια που εχω δει ποτε σε ταινια. Δες(τε) (αν δεν την εχετε δει) και την αλλη σπουδαια ταινια του σκηνοθετη του "Soy Cuba", Μιχαήλ Καλατόζοφ, το "Οταν πετουν οι Γερανοι".

Soy Cuba
Εικόνα

Soy Cuba http://www.imdb.com/title/tt0058604/

+ 1
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

PRAKTORINOS έγραψε:
και το χειρότερο απ΄όλα, από το Star.

Σεναριακά μού θύμισε το σύγχρονό του Cassandra's Dream, τού Woody Allen,
και θυμάμαι οτι τα είχα δει μέσα σε διάστημα 10-15 ημερών.
πολυ σωστες και οι δυο παρατηρησεις...
αν και του λιουμετ θα ελεγα οτι μου εκανε ενα κλικ παραπανω...ειναι και οτι προηγηθηκε το αριστουργημα του γουντι αλεν (match point) και η κασσανδρα περασε λιγο στα ψιλα...
οσον αφορα για την τηλεοραση εχεις απολυτο δικιο bro...απλα εγω λεω να προτεινω ορμομενος απο κει...και μετα ο καθεις μπορει να τη ψαξει τη ταινια κι αλλου...παντως αυτες που προβαλει η κρατικη (και θα προτεινω πολλες!), ειναι λιγο δυσκολο να τις βρεις αλλου!!
THX EHEMITHOS TEAM :)
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Hideguti έγραψε:
Αγαπημενη μου ταινια παντως απο τον Σιντνευ τον Λιουμετ (πως ελεγαν οι "σπικερ" της δεκαετιας του '80, "ο Ηλιας ο Αρμοδωρος"? κατι τετοιο.) ειναι το παρανοικο και απολυτως δυστοπικό "Network" του 1976.
τετοια λες και θα σου κολλησει τον αρμοδωρο φωτο απο pannini!! :)
hide για σενα ειδικα:
http://www.imdb.com/title/tt0065571/
ελπιζω να το χεις δει...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κινηματογράφος-βίντεος”