Π.Α.Ο.Κ. (Μαρκόπουλος): Μarshall 11(2/3β., 3/7διπ., 1/1τρ.), Christmas 5, Αποστολίδης 4(1), Δέδας 6(2/4τρ.),Dozier 17(3/5β., 7/10διπ. 0/1τρ.), Stiggers 4, Buljan 2, Γιαννακίδης 5, Καλλές 1, Gecevski 15(4/5β., 4/5διπ., 1/2τρ.)
Άρης (Σούμποτιτς): Μπράουν 18(1/3β., 7/9διπ., 1/5τρ.), Ταπούτος 1, Κινγκ 7, Χατζηβρέττας 5(1), Χαραλαμπίδης 7(2/6τρ.), Κασίροφ 2, Κουμπούρας, Μπάβτσιτς 9(3/7διπ., 1/2τρ.), Σλούκας 8
Αναλυτικά: (click για μεγέθυνση)

Στατιστικά:

Δηλώσεις:
Μαρκόπουλος: «Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Η παρουσία τους ήταν καταλυτική στο σημερινό παιχνίδι. Θέλω να δώσω και συγχαρητήρια στους παίκτες μου που παίξανε με καρδιά», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ και συνέχισε: «Ο Άρης έβαλε μεγάλα καλάθια όπως τα δύο στο τέλος των δεκαλέπτων και τρία μεγάλα τρίποντα. Έγινε μόνο το 1-0, ξέρουμε ότι κάναμε λάθη, ξέρουμε για τις στιγμές που αδρανήσαμε και θέλουμε την Κυριακή να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι ώστε να διεκδικήσουμε τη νίκη στο Αλεξάνδρειο.
Με τον Gecevski είχαμε πολύ μεγάλο πρόβλημα, ήταν να μην παίξει και το αποφασίσαμε την τελευταία στιγμή. Είναι λογικό όσο λιγότερα λάθη κάνεις, τόσο λιγότερες ευκαιρίες θα δώσεις στον αντίπαλο. Από την άλλη όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά κι αν ο Άρης δεν έβαζε τα δύο τρίποντα από το κέντρο, αλλά κι αν δεν έδιναν αυτή την τεχνική ποινή στο Marshall».
Marshall: «Ηταν ένα πραγματικά μεγάλο παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο σπουδαίες ομάδες, οι οποίες ήταν έτοιμες να αντιμετωπίσουν τα αμυντικά συστήματα που υπήρχαν. Είμαστε χαρούμενοι που κερδίσαμε και κάναμε το πρώτο βήμα. Ο Αρης έβαλε μερικά πολύ μεγάλα καλάθια, ακόμη κι όταν προηγηθήκαμε με διαφορά οκτώ πόντων κατάφεραν γρήγορα και ισοφάρισαν, αλλά εμείς μείναμε συγκεντρωμένοι και πήραμε μία σπουδαία νίκη.
Δεν πιστεύω ότι επηρέασε την απόδοσή μου. Μάλλον καλό μου έκανε όλο αυτό το διάστημα γιατί με ξεκούρασε».