Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 49-77

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Π. 9/3 18:00 nova3

Δημοσίευση από teod1980 »

D.A.A.T. έγραψε:παντως αν ολες τις επιθεσεις τις παρει ο σαλπιγγιδης βλεπω να μενουμε στο 0..καλυτερα να παιρνει τις προσπαθειες ο Αραπης

Toν Αράπη κι αν τον πλένεις, γκολ δε πρόκειται να βάλει....

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
baneprelevic361
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από baneprelevic361 »

Παιδια, ας γεμισει σημερα το γηπεδακι μας να κανουμε ωραια ατμοσφαιρα χωρις μακακιες να γουσταρουμε να μερακλωσουμε και ας αφησουμε ηρεμα και χαλαρα την ομαδα μας να παιξει το μπασκετακι που ξερει! Ουτε φανατισμοι ουτε τιποτα! Απλα να απολαυσουμε μπασκετ! και να σας πω και κατι αν εχουμε τα @@ ας σηκωθουμε στο τελος χασουμε-κερδισουμε να χειροκροτησουμε το θεαμα που θα δουμε! Και στην τελικη ποτε δεν ξερεις! Παμε και οτι γινει! :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Ivan_4

Δημοσίευση από Ivan_4 »

Παιδιά, κανονίστε σήμερα στο γήπεδο να βρίσκεται έστω 4 χιλιάδες κόσμος :opaokara: . Γιατί για μεγαλύτερο αριθμό μου φαίνεται ουτοπικό δυστυχώς :( ... Πάτε στο γήπεδο, υποστηρίξτε την ομάδα δίχως επεισόδια για να μη δοθεί αφορμή για περαιτέρω τιμωρία της ομάδος, ανεξαρτήτου αποτελέσματος...
Και να ξέρετε πως θα θέλαμε αρκετοί από εμάς να είμαστε σήμερα στο γήπεδο, αλλά υπάρχει στη μέση και ο παράγοντας της απόστασης... Καλή επιτυχία στην ομαδάρα μας σήμερα...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

λινκ για το μπάσκετ θα παίξει;
Άβαταρ μέλους
george g4

Δημοσίευση από george g4 »

OΛΟΙ ΠΑΛΑΤΑΚΙ
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

πανω απο 2 χιλιαδες δν θα εχει μ τπτ.
yiannisPAOKitalia

Δημοσίευση από yiannisPAOKitalia »

free4 έγραψε:Εγω το εχω πει απο μερες οτι προτιμω το μισοδιαλυμένο μπάσκετ από το ποδόσφαιρο των εκατομμυρίων εσόδων και των απλήρωτων παικτών.. τουλάχιστον εδώ ξέρουμε τι θα συναντήσουμε!

Όπου γάμος και χαρά.. αλλά στο ζόρια, χαρταετό!
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

Απολάμβανα την Καβάλα να καβαλάει στο λίκι ...
αλλά σορυ πρέπει να πάω Παλατάκι! Γεια χαρά...
Άβαταρ μέλους
Ioannis82

Δημοσίευση από Ioannis82 »

Anatolikaaa

Δημοσίευση από Anatolikaaa »

επειδη εχω διαφωνια με εναν φιλο μου, στις κερκιδες ειναι 7 η 8 χιλιαδες? :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εντάξει τι να πεις. κι εγώ το ποδόσφαιρο έβλεπα για να φανταστείτε (ευτυχώς που δεν έδω σε penalty στον miro γιατί και εκεί θα χαμε άσχημα ξεμπερδέματα). η πουτ@ν@ η μπάλα τα φταίει όλα. 50% τρίποντα από 31,7 και 100% βολές από 79 ο γαύρος. καθαρή ατυχία...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Για το ματς δε θα πω τιποτα.

Για σενα ΙΒΚΟΒΙΤΣ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΛΦΑ ΣΕΒΑΣΜΟ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ.

7 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ 24-28 ΠΟΝΤΟΥΣ Ο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΕΚΤΟΣ ΜΑΡΣΑΛ, ΕΣΥ ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΝΕΣΤΕΡΟΒΙΤΣ, ΝΙΛΣΕΝ, ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΓΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΕ ΦΑΣΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ? ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Πέρασε "αναίμακτα" αυτή η ήττα. Όλα θα παιχτούν στις προθέσεις (και στις οικονομικές δυνατότητες) της διοίκησης.
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

δεν είναι η χάλια εμφάνιση και η άμυνα που επέτρεπε στους πάντες από τον Ολυμπιακό να σκοράρουν ελεύθεροι...ακόμα και ο έφηβός τους έβαλε τρίποντο...
είναι ότι πίεσαν συνέχεια σε όλο το ματς τον άσσο και είχαμε τρικυμία...σήμερα πείστικα αμετάκλητα ότι ο Γιαννακίδης δεν κάνει για Α1. Και ο Αποστολίδης με το ζόρι μπορεί να σταθεί σε μικρές ομάδες...να κατεβάσουν δεν μπορούσαν ρε παιδιά...αφού ένας παιχτούρας στην κερκίδα-που ήταν από τους κορυφαίους στο παιδικό του ΠΑΟΚ τότε αρχές του 80 που παίζαμε στο τοπικό- μου πρότεινε να κατέβω να κατεβάζω μπάλα...παρά την μεγάλη τιμή γιατί το παιδί ξέρει μπάσκετ δεν το χάρηκα το απόγευμα λόγω της τσόντας...άσε του είπα εξάλλου γεράσαμε εμείς τα παιδιά του που είχε μαζί ψηλώνουν και σύντομα θα είναι έτοιμοι...
σοβαρά τώρα, γιατί ρε φούστηδες πιτριρικάδες με τα ασπρόμαυρα και την τιμημένη στολή, δεν γυαλίζει το μάτι σας όταν μπαίνετε; γιατί ο κάθε Καλαμπάκας δεν τρώει σίδερα όταν ο Σπανούλης που δεν έχει να χάσει τίποτα χτυπάει και λυσάει; αχχχχ

το χειρότερο όλων είναι η κατάντια. Η κερκιδούλα που μέχρι τα μέσα του Β΄ ήταν υποτονική, οι παίκτες διαδικαστικοί, η διαφορά μεγάλωνε και κάπου εκεί στους 20 κανείς δεν σκέφτηκε να μην φάμε τη μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία -που ήταν 24- ,
ο γαύρος πίεζε κανονικά, έκανε ροτέισιον, άρπαξε κάθε ευκαιρία να σκοράρει, πήρε μέχρι και το τελευταίο σουτ!
αν μπορούσε θα σου έβαζε και 100 και 200 πόντους...τέτοιοι φλώροι είναι- αντε γαμ Ιβκοβιτς κωλόγερε...
μας έχασες το F4 της Αθήνας, και τώρα ούτε καν μας ξέρεις ούτε μας είδες...αλήτη.
Και δεν με νοιάζει που δεν παίξαν καν φερ πλει, αλλά το ότι ΕΓΩ λυπάμαι τον εαυτό μου, ντρέπομαι για τον πρόεδρο μου, δεν έχω να πληρώσω καθαρίστρια, και θα τη βγάλω με Σέντερ τον κανένα...και άσσο τον όποιο τυχαίο...πουτάν ζωή.Καταραμένε παντελονάτε..α στο διάλο όλοι.

ΥΓ ευχαριστημένος μόνο από τον Δέδα σήμερα, και λίγο προσπάθεια είδα από τον Αράπη.
αυτό το τσογλάνι ο Σπανούλης ότι έκανε έμπαινε
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

Μας γ@μησε την ψυχολογία. ΟΚ δεν περίμενα νίκη αλλά όχι τέτοιο ξεφτιλίκι... Τις δυο πιο βαριές ήττες της τελευταίας δεκαετίας εντός έδρας φέτος τις κάναμε...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Α1 2010-2011”