Pegasus έγραψε:Τα πρόσθεσα όλα.
Όλα θα πάνε καλά. ΠΞΣ, επιστροφή στην Πόλη, πρόκριση και γεια σας.
παιδια εκτος connx ας κανουμε μια λιστα με τα καναλια που θα μεταδωσουν γιατι connx δεν υπαρχει στην επαρχια
Pegasus έγραψε:Τα πρόσθεσα όλα.
Όλα θα πάνε καλά. ΠΞΣ, επιστροφή στην Πόλη, πρόκριση και γεια σας.
Billy4 έγραψε:Δυστυχώς δεν έχει καμία δικαιοδοσία η ΠΑΕ για τα εκτός. Νομίζω ότι αυτός που θα σκάσει τα περισσότερα στη Φενέρ αυτός θα πάρει τα δικαιώματα. Και μάλλον η NOVA για εκτός έδρας Europa League δεν τα σκάει.
jrousis έγραψε:..Θέλω να πιστεύω ότι τελικά θα αφήσουν εκείνη την ημέρα το σήμα ανοιχτό από τον δορυφόρο γιατί ξέρουν ότι από ίντερνετ πολύ λίγοι έχουν τη δυνατότητα να δουν και λόγω τεχνικών δυνατοτήτων (ταχύτητας).
Ας ελπίσουμε (κι ας πιέσουμε από δω από το Paokmania) να αφήσουν το σήμα ανοιχτό για τον αγώνα.
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. έγραψε:Όσον αφορά στην τηλεοπτική κάλυψη του επαναληπτικού στην Πόλη, δεν θα μπορούσε η ΠΑΕ με την συμφωνία της κάλυψης του πρώτου αγώνα στην ΤΟΥΜΠΑ από την NOVA, να θέσει ως απαραίτητη προϋπόθεση για την κάλυψή του και την ταυτόχρονη δέσμευση της NOVA της εξασφάλησης και των δικαιωμάτων του επαναληπτικού;
Τόσο δύσκολο έιναι; ..λέω εγώ τώρα.
Ποιό con-xx, πλάκα μας κάνουν;
Δεν δικαιούνται τα μιλιούνια του ΛΑΟΥ του ΠΑΟΚ περισσότερο σεβασμό από τα μεγάλα MEDIA της χώρας;
Η "κρατική" τηλεόραση στην κοσμάρα της ! Η ΕΤ3 η δήθεν θεσσαλονικιά σφυρίζει αδιάφορα!
Πρέπει να κινητοποιηθούμε επιτέλους. Φτάνει ο εμπαιγμός με τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ! Εδώ πρέπει να να αναλάβει δράση η "συντονιστική" των συνδέσμων. Να νιώσουν την δύναμή μας! Ή όχι;
Αγανακτήσαμε !