Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Μπήκα να ανοίξω νήμα αλλά με προλάβατε Την ομάδα βρίζει υποθέτω. Δε νομίζω ότι χρειάζεται: ΟΚ πέρσι έβγαλαν γλώσσα αλλά ποιος δε θα έβγαζε αν σου έριχνε τετράμπαλο; Φέτος δεν έχει τέτοια. Φιλικά ήσυχα όμορφα και ΠΑΟΚτσήδικα θα νικήσουμε και τέλος.
Παιδιά μην το γυρίζετε στο προσωπικό. Ό,τι έχετε να πείτε με πμ παρακαλώ. Μη χαλιόμαστε για άκυρη αφορμή, δε θέλω να αρχίσω να χρησιμοποιώ τα "ψαλίδια", μεγάλα παιδιά είμαστε. Το θέμα "βρίζω τόπο ή βρίζω ομάδα και ποιος θα προσβληθεί" το έχουμε συζητήσει αρκετές φορές και δεν καταλήξαμε κάπου.
Με απουσίες λέει κατεβαίνουν τα Γιάννενα. Τρίχες. Και πέρσι με απουσίες κατέβηκαν.
Ζητώ συγγνώμη. Δική μου ηταν η μαλακία. Το ξέρω οτι ο Μήτσος εννοούσε τον ΠΑΣ και οχι τα Γιάννενα, αλλά μου κακοφάνηκε έτσι όπως το είδα γραμμένο και παρασύρθηκα.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από τη Δευτέρα, 20 Δεκεμβρίου 2010, θα ξεκινήσει η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννενα. Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 10:00 πμ μέχρι τις 17:00, ενώ την Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2010, τα εκδοτήρια θα λειτουργούν από τις 10:00 πμ μέχρι και την έναρξη του αγώνα.