Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος 0-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν
Άβαταρ μέλους
niko70

Π.Α.Ο.Κ. - Ατρόμητος 0-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από niko70 »

Εικόνα

11άδες:
        Εικόνα

Αναπληρωματικοί:
        Εικόνα
      Εικόνα
    Εικόνα

..>Συνεχίζουμε εδώ

Κόσμια παρακαλώ....
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Re: ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 0-1 Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Doomlord4 »

ΆΧΡΗΣΤΟΙ..... :evil:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν μπορώ να πω ότι δεν προσπάθησαν, αλλά μιλάμε για ελεεινή εμφάνιση και ντροπιαστικό αποτέλεσμα!
PaokArxis

Δημοσίευση από PaokArxis »

άντε αρχίστε τα κλασσικά πάλι...

άχρηστοι, ζαγοράκη φέρε προπονητή κλπ

κολοτούμπες :opaokara:
Άβαταρ μέλους
xrhstos_volos4

Δημοσίευση από xrhstos_volos4 »

Tελικα εχουνε δικιο...οτι μετα την ανηφορα ερχετε κ η κατηφορα....
Μια φορα να ειμαστε σταθεροι??? κ τον σακη για καλο τον εβαλε???

πφφφ....καρδιακο παθαινουμε καθε κυριακη!
Besuch

Δημοσίευση από Besuch »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 0-1. ΜΟΝΟ ΣΕΝΤΡΑ...ΣΕΝΤΡΑ...ΣΕΝΤΡΑ! Με κοντο επιθετικο!! ΕΛΕΟΣ!!
Μετα αποφασισαν να παιξουν, μην τα ισοπεδωνουμε...αν παιζαμε απο την αρχη ετσι θα κερδιζαμε!
Ο Δωνης ειναι μανουλα για τετοια ματς...μαν -του-μαν στα χαφ μας ως τη σεντρα, πιεση παντου....απλα πραματα, χωρις κουμανταδορο (Ιβιτς-κακος Γκαρσια) δυσκολο.

Κρεσιτς.....απορω τι πρεπει να γινει για να παρει ματς ο κορυφαιος τερματοφυλακας στην Ελλαδα τα τελευταια 4 χρονια. Παλευει αλλα 13 γκολ παθητικο, παρα πολλα.
Μπουσαιντι.....απαραδεκτος!!
Σακελαριου.....καλος, αν δουλεψει μπορει να γινει βασικος τα επομενα χρονια.
Τσιριλο.....κορυφαιος και συγκινητικος.
Παμπλο.....φανηκε η απουσια Βιτολο διπλα του εντονα.
Φωτακης.....τιμωρια για την κινηση και για να ειμαστε δικαιοι τιμωρια κ σε Ιβιτς που προηγηθηκε κ αφησε την ομαδα χωρις 10αρι.
Βιερινια.....δεξι εξτρεμ ειμαι γαμω το κερατο μου!!!! ΔΕΞΙ!!!!
Σαλπιγγιδης.....1.70 ειναι γαμω το κερατο μου!!!! 1,70!!!!
10αρι.....εχουμε μονο ενα....ΙΒΙΤΣ και τελος. Καθς προσπαθεια αναπληρωσης αυτου του κενου στο ιδιο συστημα ειναι αποτυχημενες εκ των προτερων. Οταν λειπει ας παιζουμε κατι αλλο.

Κρισεις για καθυστερημενα ανακλαστικα στο θεμα προπονητη δεν εχουν αξια αφου δεν εγιναν πριν το γαυρο, αντε κ πριν σημερα. Μετα Χριστον ΠΡΟΦΗΤΕΣ ειναι ευκολο να γινουμε ολοι. ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΑΓΕ Ο ΧΑΒΟΣ ΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΣΟΙ ΞΕΣΠΑΝ ΤΩΡΑ!!

ΟΧΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΡΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ ΕΥΡΩΠΗ....ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΙ ΦΕΤΟΣ -----> ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ - ΚΥΠΕΛΟ - ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΕΥΟΦ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.

ΟΧΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ.....ΞΑΝΑΛΕΩ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗΜΑ ΜΑΤΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Besuch την Κυρ 28 Νοέμ 2010, 19:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

άντε αρχίστε τα κλασσικά πάλι...
Στήριξη η ομάδα,στα οπα-οπα να τα έχουμε τα πουλάκια μας,δεν πειράζει θα έρθουν και οι νίκες και άλλα διάφορα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Τραγωδία. Τραγικοί ΟΛΟΙ τους. Παίκτες και τεχνική ηγεσία. Οφείλουν να συνέλθουν το συντομότερο.
Όσες απουσίες και αν είχαμε .... με τον Ατρόμητο παίζαμε. Μάλλον μπήκαμε υπεροπτικά. Μπράβο στον Ατρόμητο. Μαγκιά του.
Όταν δύο παίκτες μου κάνουν τσαφ στην ίδια φάση, δεν μπορώ να περιμένω πολλά.
Ας ανοίξει η γη να με καταπιεί. Τέτοια ντροπή δεν αντέχεται.
Άβαταρ μέλους
Jordi_ 04

Δημοσίευση από Jordi_ 04 »

PaokArxis έγραψε:άντε αρχίστε τα κλασσικά πάλι...

άχρηστοι, ζαγοράκη φέρε προπονητή κλπ

κολοτούμπες :opaokara:

Besuch έγραψε:ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 0-1. ΜΟΝΟ ΣΕΝΤΡΑ...ΣΕΝΤΡΑ...ΣΕΝΤΡΑ! Με κοντο επιθετικο!! ΕΛΕΟΣ!!
Μετα αποφασισαν να παιξουν, μην τα ισοπεδωνουμε...αν παιζαμε απο την αρχη ετσι θα κερδιζαμε!
Ο Δωνης ειναι μανουλα για τετοια ματς...μαν -του-μαν στα χαφ μας ως τη σεντρα, πιεση παντου....απλα πραματα, χωρις κουμανταδορο (Ιβιτς-κακος Γκαρσια) δυσκολο.

Κρεσιτς.....απορω τι πρεπει να γινει για να παρει ματς ο κορυφαιος τερματοφυλακας στην Ελλαδα τα τελευταια 4 χρονια. Παλευει αλλα 13 γκολ παθητικο, παρα πολλα.
Μπουσαιντι.....απαραδεκτος!!
Σακελαριου.....καλος, αν δουλεψει μπορει να γινει βασικος τα επομενα χρονια.
Τσιριλο.....κορυφαιος και συγκινητικος.
Παμπλο.....φανηκε η απουσια Βιτολο διπλα του εντονα.
Φωτακης.....τιμωρια για την κινηση και για να ειμαστε δικαιοι τιμωρια κ σε Ιβιτς που προηγηθηκε κ αφησε την ομαδα χωρις 10αρι.
Βιερινια.....δεξι εξτρεμ ειμαι γαμω το κερατο μου!!!! ΔΕΞΙ!!!!
Σαλπιγγιδης.....1.70 ειναι γαμω το κερατο μου!!!! 1,70!!!!
10αρι.....εχουμε μονο ενα....ΙΒΙΤΣ και τελος. Καθς προσπαθεια αναπληρωσης αυτου του κενου στο ιδιο συστημα ειναι αποτυχημενες εκ των προτερων. Οταν λειπει ας παιζουμε κατι αλλο.

Κρισεις για καθυστερημενα ανακλαστικα στο θεμα προπονητη δεν εχουν αξια αφου δεν εγιναν πριν το γαυρο, αντε κ πριν σημερα. Μετα Χριστον ΠΡΟΦΗΤΕΣ ειναι ευκολο να γινουμε ολοι. ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΑΓΕ Ο ΧΑΒΟΣ ΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΣΟΙ ΞΕΣΠΑΝ ΤΩΡΑ!!

ΟΧΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΡΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ ΕΥΡΩΠΗ....ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΙ ΦΕΤΟΣ -----> ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ - ΚΥΠΕΛΟ - ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΕΥΟΦ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.

ΟΧΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ.....ΞΑΝΑΛΕΩ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗΜΑ ΜΑΤΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!

++++
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Ενταξει δε γινεται ετσι σε καθε αγωνα.
Με τον Τελη ημαστε τυχεροι και το πηραμε καθυστερησεις,με Ατρομητο αξιοι της μοιρας μας.
Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια πλεον. Με τον ολυμπιακο λογω καλης εμφανισης μεχρι την αποβολη το 3-0 θεωρηθηκε μαγικη εικονα.
Παιδια η ομαδα παρουσιαζει μεταπτωσεις μεγαλες.Δεν ειναι δυνατον να παιρνει ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΑ και ΠΑΝΑΞΙΑ ο καθε ατρομητος 3ποντα εδω μεσα.Βλεποντας τη βαθμολογια μας και το προγραμμα που μας περιμενει φοβαμαι για τα χειροτερα.
Χρειαζεται υπομονη απο ολους τους οπαδους μας και να λειψουν οι γενικοι αφορισμοι.
Μακαρι να βρει τα πατηματα της η ομαδα αλλα λιγο δυσκολο να σωθει το καραβι μεσα στη φουρτουνα που μπηκε απο το καλοκαιρι κι επειτα.
Και τελευταιο: αυτο με τις κοκκινες καποτε πρεπει να σταματησει.Ειπαμε να παθιαζομαστε αλλα το εχουμε παραγ...σει το θεμα.
ΠΑΟΚ και στα δυσκολα.
Τα λεμε την Πεμπτη απο κοντα.
Άβαταρ μέλους
joshua
Has thanked: 1 time
Been thanked: 15 times

Δημοσίευση από joshua »

Με πορδες αυγα δεν βαφεις.Το καλοκαιρι εκλιπαρουσαμε οι περισσοτεροι για εναν επιτελικο, στην πορεια χασαμε και τον Σορλεν και εμεις πηραμε τελικα εξτρεμ.Η τρυπα στον αξονα ειναι απυθμενο πηγαδι.Οταν καποιοι επισης γελαγαμε με τον Μπουσαιντι, εναν παικτη που ειχε να παιξει εναμιση χρονο, καποιοι προσπαθουσαν να μας πεισουν οτι θα τρεχουμε να τον ανανεωσουμε, μην τον χασουε τον παικταρα, επειδη εκανε 2-3 τακλιν.Τωρα ψαχνουμε δεξι μπακ, χαφ και επιθετικο.ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΤΡΑΓΙΚΟ, τιποτα αλλο δεν φταιει και σιγουρα οχι ο χαβος ο οποιος φορτωθηκε τεραστιο φορτιο.Η ομαδα ποναει και εχει εμφανη κενα σε συγκεκριμενες θεσεις.Ο ατρομητος να σου βαζει αλλαγη τον φαβαλι και τον περονε και εμεις να μην εχουμε ουτε ενα χαφ στον παγκο και τον παπαζογλου.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

πρεπει να παρουμε εναν προπονητη κανονικο να ξερουμε τι να περιμενουμε
τωρα απλα ελπιζουμε μηπως γινει το θαυμα και μας βγει μουρινιο ο χαβος

σημερα δεν ηταν και κανενας παιχτης σε καλη μερα απο τους βασικους εκτος του κριστιανο που κατι πηγε να κανει και των δυο αμυντικων τσιριλο και κοντρερας
αλλα ενταξει αφου το βλεπεις το εργο οτι δεν τραβαει κανε τιποτα ρε ιωακειμ

ο σαλπιγγιδης βλεπουμε οτι εχει χασει την εκρηξη του οποτε χωρις τρεξιματα ειναι ενας πολυ μετριος επιθετικος

οντως θελουμε επιθετικο τελικα αλλα οχι στην θεση του μουσλιμοβιτς(που ελπιζω να μην εχει σοβαρο προβλημα) αλλα στη θεση του σαλπιγγιδη

κατα τα αλλα τον κουτσιανικουλη εγω για αλλη μια φορα δεν καταλαβα γιατι τον εχουν εξαφανισει
και επισης ο τατος ειναι παιχταρας για το κεντρο(ξερει μπαλα ειναι και γρηγορος και μαρκαρει κιολας)
απο τους καλυτερους ελληνες και τον θελω με χιλια στον ΠΑΟΚ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ronaldo την Κυρ 28 Νοέμ 2010, 19:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Εκτος απο επιτελικο χαφ που αναφερθηκε, η ομαδα χρειαζεται μπακ χθες....
Ο Σακελλαριου, μπορει να ειναι φιλοτιμος αλλα ακομη δεν κανει για μια ομαδα με τους στοχους του ΠΑΟΚ...
Ο Μπουσαιντι κατα τη γνωμη μου ειναι ενα απο τα χειροτερα μπακ του πρωταθληματος....μολις περασε ο Κοντρερας δεξια αμεσως φανηκε η διαφορα, κι'ας μην ειναι καθαρο μπακ...
Κατα τ'αλλα, χωρις Ιβιτς και Βιτολο η ομαδα χανει τη μιση της δυναμη...Για να μην πω για Μουσλιμοβιτς, απο τη στιγμη που ο Σαλπι ειναι εκτος τοπου και χρονου αυτο τον καιρο...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

δεν ψάχνω για δικαιολογίες , η ομάδα ήταν ΧΑΛΙΑ,
αλλά το πέναλτι που διώχνει ο αμυντικός του Ατρόμητου με το χέρι... μόνο εγώ το είδα?
κάπου στο 70' φεύγα, επίσης δεν αναφέρετε κανείς στο πέτσινο πέναλτι που έδωσε...
όλα αυτά + την άσχημη εμφάνιση δημιουργούν έξτρα νεύρα... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!
Όταν έχεις καλύτερο παίκτη τον χειρότερο παίκτη της σαιζόν... (Bruno) δεν περιμένεις πολλά .
Ο Μπουσαιντί εκνευριστικός... αμφιβάλω αν με είχε εκνευρίσει ποτέ τόσο ο Αραμπατζής... ( που τον έκραζα μόνιμα).
Ο Σαλπινγκίδης μέχρι τώρα δικαιολογεί όσους κράζαν την μεταγραφή.. να δούμε εμάς πότε θα δικαιολογήσει..
από αύριο μην περιμένετε πολλά... θα ασχολούνται πάλι με τους Άραβες... Δυστυχώς...
Ποιός????? ο Δώνης με τους Μελισσάδες και τους Νεμπεγλέριδες πήρε 2πλό στην ΤΟΥΜΠΑ με 20.000+ κόσμο...
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Δυστυχως δεν υπαρχουν διακριθεντες......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ το πασιγκ γκεημ τουπρωτου ημιχρονου μεσα στο τηγανι??? αλλη ομαδα.........

Οσοι κατεκριναν σαν παιχτη τον Ιβιτς φανηκε ποσο λαθος ειχαν......Με την απουσια του στυλοβατη Βιτολο κ μετα του Σερβου ,το κεντρο μας χαθηκε.............

Πολλα προσωπικα λαθη απο εμπειρους παιχτες...Πολυ πεσμενος ο Αντελινο ,με παθος αλλα λαθη ο Γκαρσια...

ΠΑΟΚΑΡΑ μου εγω ειμαι μαζι σου εστω κι αν σημερα μου κοψες τα φτερα...

και δεν το πιστευω..μας κερδισε ο αντιπαθητικος.. :evil: :evil:

Φωτακη ...γιατι βρε αγορι μου???
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνων”