- 11άδες:

Αναπληρωματικοί:

..>Συνεχίζουμε εδώ
Κόσμια παρακαλώ....
PaokArxis έγραψε:άντε αρχίστε τα κλασσικά πάλι...
άχρηστοι, ζαγοράκη φέρε προπονητή κλπ
κολοτούμπες
Besuch έγραψε:ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 0-1. ΜΟΝΟ ΣΕΝΤΡΑ...ΣΕΝΤΡΑ...ΣΕΝΤΡΑ! Με κοντο επιθετικο!! ΕΛΕΟΣ!!
Μετα αποφασισαν να παιξουν, μην τα ισοπεδωνουμε...αν παιζαμε απο την αρχη ετσι θα κερδιζαμε!
Ο Δωνης ειναι μανουλα για τετοια ματς...μαν -του-μαν στα χαφ μας ως τη σεντρα, πιεση παντου....απλα πραματα, χωρις κουμανταδορο (Ιβιτς-κακος Γκαρσια) δυσκολο.
Κρεσιτς.....απορω τι πρεπει να γινει για να παρει ματς ο κορυφαιος τερματοφυλακας στην Ελλαδα τα τελευταια 4 χρονια. Παλευει αλλα 13 γκολ παθητικο, παρα πολλα.
Μπουσαιντι.....απαραδεκτος!!
Σακελαριου.....καλος, αν δουλεψει μπορει να γινει βασικος τα επομενα χρονια.
Τσιριλο.....κορυφαιος και συγκινητικος.
Παμπλο.....φανηκε η απουσια Βιτολο διπλα του εντονα.
Φωτακης.....τιμωρια για την κινηση και για να ειμαστε δικαιοι τιμωρια κ σε Ιβιτς που προηγηθηκε κ αφησε την ομαδα χωρις 10αρι.
Βιερινια.....δεξι εξτρεμ ειμαι γαμω το κερατο μου!!!! ΔΕΞΙ!!!!
Σαλπιγγιδης.....1.70 ειναι γαμω το κερατο μου!!!! 1,70!!!!
10αρι.....εχουμε μονο ενα....ΙΒΙΤΣ και τελος. Καθς προσπαθεια αναπληρωσης αυτου του κενου στο ιδιο συστημα ειναι αποτυχημενες εκ των προτερων. Οταν λειπει ας παιζουμε κατι αλλο.
Κρισεις για καθυστερημενα ανακλαστικα στο θεμα προπονητη δεν εχουν αξια αφου δεν εγιναν πριν το γαυρο, αντε κ πριν σημερα. Μετα Χριστον ΠΡΟΦΗΤΕΣ ειναι ευκολο να γινουμε ολοι. ΟΤΑΝ ΚΕΡΔΑΓΕ Ο ΧΑΒΟΣ ΑΣ ΤΑ ΛΕΓΑΝ ΟΣΟΙ ΞΕΣΠΑΝ ΤΩΡΑ!!
ΟΧΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΡΙΣΗΜΟ ΜΑΤΣ ΕΥΡΩΠΗ....ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΙ ΦΕΤΟΣ -----> ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ - ΚΥΠΕΛΟ - ΚΑΛΟ ΠΛΑΣΑΡΙΣΜΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΠΛΕΥΟΦ ΠΟΥ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ.
ΟΧΙ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗ.....ΞΑΝΑΛΕΩ....ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗΜΑ ΜΑΤΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!