Μεταγραφές Χειμώνα 2020
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2020
ο βασιλοπουλος στο libero ειπε για ενα παιχτη δανεικο , τις επομενες μερες νεοτερα
Αν πρεπει να μιλησουμε για κενο στο ροστερ για μενα ειναι η θεση αριστερα πισω απο τον επιθετικο.Ειναι η μονη θεση που εχει αλλαξει απο την αρχη της χρονιας διαδοχικα κατοχους,ειτε με τον Ελ Καντουρι,ειτε με τον Στοχ,ειτε με τον Βιερινια,ειτε ακομα και με τον Μπισεσβαρ,ενω στις υπολοιπες 10 οι παικτες ειναι σχεδον μονιμοποιημενοι δειγμα του οτι ο προπονητης ψαχνεται.Τωρα αν εκει ο Φερειρα θελει εξτρεμ,θελει χαφ,θελει επιθετικο δεν το εχω καταλαβει.
Ξέρω γω?joshua έγραψε:Το ποστ πηγαινει προφανως στον Μισιτς!
Υ.Γ Γιατι δεν συμφερει να παρουμε παικτη με την μειωση της φορολογιας?
Αφού όλοι είναι σίγουροι ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης,μάλλον δεν θα συμφέρει τώρα που μειώθηκε η φορολογία.
Στα σοβαρά τώρα
Ο Φερέιρα ζήτησε έναν επιθετικό,άντε να του τον φέρουν να μπορεί να παίξει έτσι όπως αυτός θέλει
- Mitsospaoki4
- Moderator
Να έρθει ή να φύγει;laska4 έγραψε:ο βασιλοπουλος στο libero ειπε για ενα παιχτη δανεικο , τις επομενες μερες νεοτερα
- PAOK_Antarctica
Που θα τον βαλει να παιξει τον επιθετικο εχεις καταλαβει?renegade έγραψε:Ξέρω γω?joshua έγραψε:Το ποστ πηγαινει προφανως στον Μισιτς!
Αφού όλοι είναι σίγουροι ότι δεν θα αποκτηθεί παίκτης,μάλλον δεν θα συμφέρει τώρα που μειώθηκε η φορολογία.
Στα σοβαρά τώρα
Ο Φερέιρα ζήτησε έναν επιθετικό,άντε να του τον φέρουν να μπορεί να παίξει έτσι όπως αυτός θέλει
Οσον αφορα και για την θεση που ανεφερα πριν, απο τους παικτες που εχουν χρησιμοποιηθει ο Στοχ ειναι φευγατος,ο Ελ Καντουρι ειναι μονιμα μενω φευγω και δεν νομιζω πως κανεις πιστευει οτι θα ανανεωθει το συμβολαιο του και ο Βιερινια οδευει στα 35 και καταλαβαινουμε πως αθλητικα δεν μπορει να υποστηριξει θεση βασικου.Αρα αν μπορεις να βρεις παικτη για εκει,ιδανικα δανεικο με καλη οψιον τον φερνεις ΧΤΕΣ.
- ΑποστόληςΑ
Τώρα που μπήκε ο Stoch στην αποστολή ενδέχεται να αναθεωρηθεί και η άποψη ότι είναι εκτός ομάδας.joshua έγραψε:Αν πρεπει να μιλησουμε για κενο στο ροστερ για μενα ειναι η θεση αριστερα πισω απο τον επιθετικο.Ειναι η μονη θεση που εχει αλλαξει απο την αρχη της χρονιας διαδοχικα κατοχους,ειτε με τον Ελ Καντουρι,ειτε με τον Στοχ,ειτε με τον Βιερινια,ειτε ακομα και με τον Μπισεσβαρ,ενω στις υπολοιπες 10 οι παικτες ειναι σχεδον μονιμοποιημενοι δειγμα του οτι ο προπονητης ψαχνεται.Τωρα αν εκει ο Φερειρα θελει εξτρεμ,θελει χαφ,θελει επιθετικο δεν το εχω καταλαβει.
να παρουμεMitsospaoki4 έγραψε:Να έρθει ή να φύγει;laska4 έγραψε:ο βασιλοπουλος στο libero ειπε για ενα παιχτη δανεικο , τις επομενες μερες νεοτερα

- ΑποστόληςΑ
Ο καθένας ό,τι θέλει γράφει. Ανέφερα παραπάνω τι έγραψαν οι μετροσπορτ και η σφίνα. Στον επιθετικό πάντως συμφωνούν και οι δύο. Όταν λένε επιθετικό εννοούν κάποιον που να έχει "διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες". Τώρα τι σημαίνει αυτό τρέχα-γύρευε.
Δεν νομιζω πως μπορει να παρει καποιος σοβαρα τη συμμετοχη στην αυριανη αποστολη ως καποιου ειδους σημαδι ενεργοποιησης.Ηταν σχεδον υποχρεωτικη,αλωστε δεν ειπε κανεις οτι ο παικτης βρισκεται εκτος ομαδας,το ειχε δηλωσει και ο Φερειρα πως ειναι 100% επαγγελματιας.Εκτος αρχικων επιλογων ειναι και για αυτο το λογο ψαχνεται και αυτος και η ομαδα.ΑποστόληςΑ έγραψε:Τώρα που μπήκε ο Stoch στην αποστολή ενδέχεται να αναθεωρηθεί και η άποψη ότι είναι εκτός ομάδας.joshua έγραψε:Αν πρεπει να μιλησουμε για κενο στο ροστερ για μενα ειναι η θεση αριστερα πισω απο τον επιθετικο.Ειναι η μονη θεση που εχει αλλαξει απο την αρχη της χρονιας διαδοχικα κατοχους,ειτε με τον Ελ Καντουρι,ειτε με τον Στοχ,ειτε με τον Βιερινια,ειτε ακομα και με τον Μπισεσβαρ,ενω στις υπολοιπες 10 οι παικτες ειναι σχεδον μονιμοποιημενοι δειγμα του οτι ο προπονητης ψαχνεται.Τωρα αν εκει ο Φερειρα θελει εξτρεμ,θελει χαφ,θελει επιθετικο δεν το εχω καταλαβει.
Όντως γιατί μπήκε αποστολή ο Stoch??. Λέτε να υπάρχει περίπτωση restart της περίπτωσης του
Sent from my Mi A3 using Tapatalk
Εκεί που παίζει ο πελκας.joshua έγραψε:Που θα τον βαλει να παιξει τον επιθετικο εχεις καταλαβει?renegade έγραψε:Ξέρω γω?joshua έγραψε:Το ποστ πηγαινει προφανως στον Μισιτς!
Στα σοβαρά τώρα
Φαντάζομαι όταν λέει επιθετικό εννοεί παίκτη τύπου λουκας και όχι παίκτη τύπου πριγιο για παράδειγμα.
Είναι η μόνη θέση που δεν έχεις πάρει τίποτα σε σχέση και με την σπουδαιότητα της...ούτε γκολ ούτε ασίστ ούτε καν καλές εμφανίσεις.
Αριστερά που πολύ ζητάνε παίκτη εγώ είμαι καλυμμένος.
Με τον καντούρι ( υγεία να έχει) τον μπίσεσβαρ ( σε πιο επιθετικά σχήματα) και τον αντρε δεν υπάρχει λόγος για ενίσχυση εκεί
Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, στον πάγκο εξτρέμ δεν είχαμε λέω εγώ. Αν το παιχνίδι στράβωνε, θα το χάναμε με τα χέρια υψωμένα στο θεό. Η λογική λέει ότι δεν πρέπει να δοθεί ούτε λεπτό συμμετοχή στο παιχνίδι με ΟΦΗ σε Μπίσε και Βιέρι. Λογικά τον Στοχ θα τον δούμε στο παιχνίδι για αυτό το λόγο. Βοηθάει το 0-3 και το ότι η κούλα θα πάει με ελλείψεις στην Τρίπολη και ο Αστέρας θα το χτυπήσει το παιχνίδι, με ότι αυτό συνεπάγεται σε ανάλωση δυνάμεων ένεκα του μεταξύ μας αγώνα.Argaliad έγραψε:Όντως γιατί μπήκε αποστολή ο Stoch??. Λέτε να υπάρχει περίπτωση restart της περίπτωσης του
Καλά πάει προς στιγμής το πράγμα
Ας είχα ένα τύπο στιλ Λιβάγια ή τον Λιβάγια τον ίδιο και θα έλεγα που ακριβώς θα τον έβαζα το δεύτερο επιθετικό.joshua έγραψε:Που θα τον βαλει να παιξει τον επιθετικο εχεις καταλαβει?renegade έγραψε:Ξέρω γω?joshua έγραψε:Το ποστ πηγαινει προφανως στον Μισιτς!
Στα σοβαρά τώρα
Λογικά κάτι τέτοιο θέλει ο Αμπέλ και δυστυχώς, παρά τον "πλούτο¨, δεν το έχει