ΧαμόςABALAEA2 έγραψε:Αν έπαιρνες εσύ αυτούς που πήραν αυτοί τι θα γινόταν εδώ μέσα τώρα...omerta76 έγραψε:H κουλα που πήρε εφτα παίχτες, μαλλον τόσους ειδε οτι της λείπουν τόσους πήρε. Με τα ψέματα ομως δυο χρονια πήρε ενα κύπελλο και έφτασε κοντα και σε ενα δευτερο και σου άρπαξε και το CL φετος,οπότε μην την υποτιμάμε και πολυ.
Και σε τελική ανάλυση, εγω λεω οτι με αυτήν την ομάδα δεν παίρνω πρωτάθλημα, μέσα στην ΠΑΕ το πιστεύουν.
Αν το πιστεύουν λοιπόν ας το αποδείξουν και με πράξεις, αυτη ειναι η γνώμη μου και δεν εχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- navigator11

Μόνο 7, Ζαρατούστρα; Εγώ θέλω το λιγότερο το γινόμενο του 9*2, μην είπω *3! Δίδω εν τούτοις πίστωση χρόνου μέχρι την άλλη Τετάρτη! Να επιστρατεύουμε και την κομμον σενς λίγο ...
- SplashBro22
Αποκλειστικό: Αυτή τη στιγμή ο Πασχαλάκης είναι στη μπουτίκ του ΠΑΟΚ και εκτυπώνει τη φανέλα με το όνομα του. Αμέσως μετά βγάζει εισιτήρια και πετάει για Ολλανδία.
Σε άλλα νέα, ο Θερμαικός καθάρισε σήμερα από το πλανκτόν αλλά έχουμε νέο θέμα, καθώς ισχυρό πρόβλημα δημιούργησε το μεθάνιο που έριξαν στον ΠΑΟΚ οι Οτσόα και Ρέι.
Σε άλλα νέα, ο Θερμαικός καθάρισε σήμερα από το πλανκτόν αλλά έχουμε νέο θέμα, καθώς ισχυρό πρόβλημα δημιούργησε το μεθάνιο που έριξαν στον ΠΑΟΚ οι Οτσόα και Ρέι.
δε θελω να δω να επαληθευεται αυτο το σεναριο, ειλικρινα..Ωστόσο τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά όσον αφορά την περίπτωση του 26χρονου Αργεντινού, καθώς ο ΠΑΟΚ έχασε πολύτιμο χρόνο και δεν είναι πλέον ξεκάθαρο αν έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Ρόλο σε αυτό παίζει και το ότι ο Ρέι αναμένεται να κληθεί στην Εθνική Αργεντινής για τις προσεχείς αναμετρήσεις της, κάτι το οποίο στρέφει ακόμα περισσότερα «μάτια» επάνω του.
- sourmenetes
- Moderator
Εφοσον μενει ο Μαλεζας λεω εγω
1στοπερ
1τερματας
2 χαφαρες
1επιθετικογενης (Μακ)
Ιδανικα θα ηθελα και αντελινο αλλα ειναι πολυ νωρις για αυτον ακομα.
1στοπερ
1τερματας
2 χαφαρες
1επιθετικογενης (Μακ)
Ιδανικα θα ηθελα και αντελινο αλλα ειναι πολυ νωρις για αυτον ακομα.
- Παλαιολόγος
Who does? :/simba έγραψε:δε θελω να δω να επαληθευεται αυτο το σεναριο, ειλικρινα..Ωστόσο τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά όσον αφορά την περίπτωση του 26χρονου Αργεντινού, καθώς ο ΠΑΟΚ έχασε πολύτιμο χρόνο και δεν είναι πλέον ξεκάθαρο αν έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Ρόλο σε αυτό παίζει και το ότι ο Ρέι αναμένεται να κληθεί στην Εθνική Αργεντινής για τις προσεχείς αναμετρήσεις της, κάτι το οποίο στρέφει ακόμα περισσότερα «μάτια» επάνω του.
πραγματικά θα σπαστώ κι εγώ αν φάμε χυλόπιτα από οτσόα και χαθεί και ο ρέι
- Παλαιολόγος
και να πεις ψηνανε τον σμαιχελ τοσο καιρο
λεει δεν θελω ν πληρωνω συμβολαιο
μα μεταξυ ενος τερματος στα 30 φευγα με 1 με 1.5 μυριο τον χρονο
και ενος φερελπι 26 χρονου,με 2 στην ομαδα,ποσοστο μεταπωλησης και ενα 800 αρι στο συμβολαιο τι θα συνεφερε;
εκτος και αν δεν πιστευεις στον τελευταιο
λεει δεν θελω ν πληρωνω συμβολαιο
μα μεταξυ ενος τερματος στα 30 φευγα με 1 με 1.5 μυριο τον χρονο
και ενος φερελπι 26 χρονου,με 2 στην ομαδα,ποσοστο μεταπωλησης και ενα 800 αρι στο συμβολαιο τι θα συνεφερε;
εκτος και αν δεν πιστευεις στον τελευταιο
- sourmenetes
- Moderator
simba έγραψε:δε θελω να δω να επαληθευεται αυτο το σεναριο, ειλικρινα..Ωστόσο τα πράγματα έχουν δυσκολέψει αρκετά όσον αφορά την περίπτωση του 26χρονου Αργεντινού, καθώς ο ΠΑΟΚ έχασε πολύτιμο χρόνο και δεν είναι πλέον ξεκάθαρο αν έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Ρόλο σε αυτό παίζει και το ότι ο Ρέι αναμένεται να κληθεί στην Εθνική Αργεντινής για τις προσεχείς αναμετρήσεις της, κάτι το οποίο στρέφει ακόμα περισσότερα «μάτια» επάνω του.
Και αν το ρεπορτάζ είναι αληθές,τότε μιλάμε καθαρά για τα γούστα του Ιβάν που είχα γράψει.
Βέβαια ίσως τελικά η απόκτηση του Αργεντινου να είναι αρκετά πιο κοστοβορα συνολικα από του Οτσοα και να έπαιξε και αυτό το ρόλο του.
Αποτι φαίνεται χάνονται και οι δύο.
Μακάρι να έρθει τελικά ένας από τους δύο,εμένα προσωπικά όμως άλλη θέση με καίει,και με τον Σέρβο ικανοποιημένος θα ήμουν,χαφαρό θέλουμε,όλα τα λεφτά εκεί,θα το φωνάζω μέχρι την τελευταία μέρα,πιστεύω ότι θα έρθει,δε γίνεται όπως έγραψε και κάποιος άλλος να το βλέπουμε όλοι και όχι αυτοί που πρέπει.
Δεν έχουν δείξει τέτοια δείγματα,δε πιστεύω να γίνει τώρα.
- desperando
- Επικοινωνία:
Γιατί δεν ξέρει να μετράειHermann έγραψε:Ρε παιδιά ο Στανο γιατί λέει θέλουμε άλλους δύο;;;;;;;;;;;;;;;;
- zarathustra79
Το να συμφωνήσεις με εναν παίκτη αλλά με την προϋπόθεση να μην κλείσεις άλλον μου φαίνεται λίγο περίεργο. Δεν αποκλείω να μην υπήρχε ποτέ η συμφωνία με τον rey ή να ήταν μιλημένη για να πιεστει ο ochoa.
Πολλοί θα πανηγύριζαν και άλλοι θα έβριζαν. Απο ολα όσα είπα αυτα είχες να απαντήσεις;ABALAEA2 έγραψε:Αν έπαιρνες εσύ αυτούς που πήραν αυτοί τι θα γινόταν εδώ μέσα τώρα...omerta76 έγραψε:H κουλα που πήρε εφτα παίχτες, μαλλον τόσους ειδε οτι της λείπουν τόσους πήρε. Με τα ψέματα ομως δυο χρονια πήρε ενα κύπελλο και έφτασε κοντα και σε ενα δευτερο και σου άρπαξε και το CL φετος,οπότε μην την υποτιμάμε και πολυ.
Και σε τελική ανάλυση, εγω λεω οτι με αυτήν την ομάδα δεν παίρνω πρωτάθλημα, μέσα στην ΠΑΕ το πιστεύουν.
Αν το πιστεύουν λοιπόν ας το αποδείξουν και με πράξεις, αυτη ειναι η γνώμη μου και δεν εχω σκοπό να έρθω σε αντιπαράθεση με κανένα.