Μεταγραφές Χειμώνα 2018
- Mauricio-8-
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018
Δεκτή η ανησυχία , πόσο μάλλον όταν προέρχεται από άτομα που έχουν συνήθως επιχειρήματα. Το τρολάρισμα και η περιστασιακή ειρωνεία είναι ο μόνος νορμάλ τρόπος Απόστολε να αντιμετωπίσεις την επανάληψη της επανάληψης. Όταν επανέρχεται ο νορμάλ τρόπος γραφής επανέρχεται κι ο νορμάλ τρόπος αντίδρασης. Τα οποία προφανώς είναι πάντα υποκειμενικά έτσι ; Και κακώς τα παίρνει στα σοβαρά όποιος τα παίρνει. Όπως θα τρολάρω εγώ τις τρύπες στα αριστερά που έγραψε ο Δημήτρης ας τρολάρει κι αυτός τη μαλακία που λέω τώρα. Έτσι είναι το φόρουμ , γράφουμε πράγματα τα οποία θα έχουν κάποια αντίδραση από τους υπόλοιπους. Είναι αδύνατο να γράψει κάποιος ή να το κάνει κάθε μέρα και να μη βρεθεί κάποιος να σχολιάσει τα γραφόμενα. Κι ο οποιοσδήποτε σεβασμός δε προκύπτει από 5 ή 10 ποστς , όσοι είμαστε εδώ μια 10ετια ξέρουμε πια τι καπνό φουμάρει ο απέναντι. Και πίστεψέ με εκεί που δε θες να έχεις παρτίδες βάζεις ένα μόνιμο ιγκνορ ή απλά τρολάρεις και δεν απαντάς ποτέ επι προσωπικού.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ναι ρε Γιάννη, αλλά ορισμένες φορές η ειρωνία με την οποία γράφεις είναι υπερβολική και προσωπική. Όπως εσύ βλέπεις μια τιτάνια προσπάθεια που γίνεται κάποιος άλλος δεν την βλέπει και πρέπει να σεβαστείς τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές μας, όχι επειδή ο ΠΑΟΚ δεν είναι δίκαια μπροστά, ή δεν έχει αγαπητή διοίκηση, αλλά γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια μας, όπως πέρυσι που μας έκλεψαν το πρωτάθλημα, όπως κάθε χρόνο που η διαιτησία μας στερεί βαθμούς, αλλά τους μοιράζει απλόχερα στους ανταγωνιστές μας, όπως ομάδες που ξεσκίζονται μ' εμάς αλλά ανοίγουν πρόθυμα τα πόδια τους στους άλλους και άλλα παρόμοια.giapas έγραψε:Δε νιώθω καμία ασφάλεια αλλά αναγνωρίζω προσπάθεια και μου αρκεί. Τεράστια προσπάθεια , τιτάνια για τα διαχρονικά δεδομένα της ομάδας μας σε επίπεδο αγωνιστικό , εξωαγωνιστικό και διοικητικό. Κρίμα που δε το καταλαβαίνεις. Υποτίθεται ότι μπαίνουμε να ενημερωθούμε και να μυρίσουμε λίγο ΠΑΟΚ μέσα εδώ σε μια χρονιά που πάμε για πρωτάθλημα. Όχι να μαυρίζει η ψυχή μας.
Κανονικά με με 8 βαθμούς διαφορά (10 αγωνιστικούς) και τον κύριο ανταγωνιστή στην Τούμπα θα έπρεπε να είμασταν κατά 90% πρωταθλητές. Επειδή όμως ζούμε στο μπουρδέλο αυτό που φέτος έχει χαρίσει στον γαύρο 8 βαθμούς διαιτητικούς (με Αστέρα και Παναιτωλικό εντός και με Πανιώνιο και Ατρόμητο εκτός) και 3 δικαστικούς (μη τιμωρία για τα επεισόδια στην Πάτρα) γι' αυτό μας πιάνει πανικός. Γιατί στην Ελλάδα πρέπει να είναι δυο φορές καλύτερος για να πάρεις το πρωτάθλημα με μικρή διαφορά.
Γι αυτό και ανησυχίες για τις μη ανανεώσεις και τις μη μεταγραφές.
Προσωπικά θεωρώ ότι όλα θα έχουν τελειώσει, όπως έγραψε ο πιλότος, μέχρι τις 20 Γενάρη. Εμείς όμως καθόμαστε σε αναμμένα κάρβουνα και δεν μπορούμε να κάνουμε υπομονή, ούτε μια μέρα, κακώς βέβαια.
Συνιστώ υπομονή.
Συνιστώ εγκράτεια παθών.
Αλλες 21 μερες για να τελειωσει η επιθεωρηση "μεταγραφικος σχεδιασμος ιανουαριου 2019"

αν και το ιγκνορ για εμενα ειναι ακραια επιλογη συμφωνω με το γιαπα.
Επισης θα ηταν ωραια να εχουμε λιγη περισσοτερη ανοχη ο καθενας στην ειρωνια και στα οινοπνευματωδη τοστς.
Ας μην παιρνουμε τοσο στα σοβαρα ουτε τον εαυτο μας ουτε τον αλλο.αποψεις αντιπαρατιθενται και οχι προσωπα.Κανουμε και τη δουλεια των μοντυ παιθονς πιο ευκολη.
υγ.γιαπα με εχεις ιγκνορ?βριζω ελευθερα?
Επισης θα ηταν ωραια να εχουμε λιγη περισσοτερη ανοχη ο καθενας στην ειρωνια και στα οινοπνευματωδη τοστς.
Ας μην παιρνουμε τοσο στα σοβαρα ουτε τον εαυτο μας ουτε τον αλλο.αποψεις αντιπαρατιθενται και οχι προσωπα.Κανουμε και τη δουλεια των μοντυ παιθονς πιο ευκολη.
Να μιλησω και λιγο σοβαρα,βλεπω να φευγει και ο καντουρι και μια νικη μες την τριπολη να ηρεμει την κατασταση ωστε να κανουμε με ηρεμια την σωστη επιλογη στο φορ.Σημερα τελειωνει το θεμα πριγιο και πρεπει να δουμε ολοι σαν οργανισμος ΠΑΟΚ με ηρεμια την επομενη μερα ελπιζοντας οτι η διοικηση θα κανει αυτο ου πρεπει
- Mauricio-8-
Μακάρι σήμερα να ανακοινώθεί ο Πρίγιο και το Βράδυ να ναι εδώ ο Μπέργκ η Μπονατίνι για να περάσει ιατρικά και άυριο να ανακοινωθέι,αλλα το μεγάλο πρόβλημα που είναι στα χάφ έχει ήδη αργήσει να αποκτηθεί πάρα πολυ!Ελπίζω να μην στοιχήσει αυτό στην ομάδα για την σύνέχεια,εχουμε κανένα νέο με τις ανανεώσεις και με τις αποδεσμέυσεις?Γιατι πάμε έτσι αργα μπορει κάποιος να μου το εξηγήσει και αυτο γίνεται εδώ και πολλά χρόνια ενώ οι χάρτινοι και ο γαυρος τελιώνουνε μια μεταγραφη σε δυο μέρες εμείς θέλουμε 10?
Τα δεδομένα είναι εκεί. 2 κύπελλα , η βαθμολογία πέρυσι , η βαθμολογία φέτος , η πρόοδος στα μικρά τμήματα , η πρόοδος στην εταιρική διακυβέρνηση , το κοινωνικό προφίλ της παε , το μερικό γκρέμισμα του γαύρου εξωαγωνιστικά , η σταδιακή αύξηση του μπατζετ με αποτέλεσμα να έρθουν παίκτες που ο ΠΑΟΚ τους έβλεπε μόνο ως αντιπάλους στη Τούμπα, τα σχέδια για νέο γήπεδο , οι παρτίδες με μανατζερς που κάποτε απλά κάνανε πλιάτσικό. Το ότι σήκωσες κεφάλι πέρυσι μετά τη μεγαλύτερη σφαλιάρα όλων των εποχών σε όλα τα αθλήματα για όλες τις ομάδες. Είναι μεγάλη η λίστα. Κι όλα αυτά έχουν γίνει με ζωντανά εκατομμύρια και ώρες δουλειάς όχι με στραγάλια. Ούτε από αργόσχολους. Με πολλά λάθη , με απίστευτα λάθη αλλά με ένα καράβι εκατομμύρια και με ανθρώπους να τρέχουν πάνω κάτω και πλαγίως. Εκτός κι ο γαύρος έχασε τα πόστα γιατί κουράστηκε να σηκώνει κούπες και είπε ας πάρουν και καμία οι 2 δικέφαλοι.joshua έγραψε:Αν αυτό που ζούμε στον ΠΑΟΚ σε επίπεδο οργάνωσης και σχεδιασμού εσυ το βλέπεις ως τιτάνια προσπάθεια κρίμα λέω και εγώ και ακόμα πιο κρίμα για τον τρόπο που επέλεξες να μου απαντήσεις.giapas έγραψε:Δε νιώθω καμία ασφάλεια αλλά αναγνωρίζω προσπάθεια και μου αρκεί. Τεράστια προσπάθεια , τιτάνια για τα διαχρονικά δεδομένα της ομάδας μας σε επίπεδο αγωνιστικό , εξωαγωνιστικό και διοικητικό. Κρίμα που δε το καταλαβαίνεις. Υποτίθεται ότι μπαίνουμε να ενημερωθούμε και να μυρίσουμε λίγο ΠΑΟΚ μέσα εδώ σε μια χρονιά που πάμε για πρωτάθλημα. Όχι να μαυρίζει η ψυχή μας.joshua έγραψε:Αρα giapas παρολο που απορω ακομα γιατι μπαινω στην διαδικασια να κανω διαλογο μαζι σου,με τον τροπο που εχεις επιλεξει να εκφραζεσαι εδω και καιρο, συμφωνουμε σχεδον ΣΕ ΟΛΑ και η διαφορα μας ειναι οτι εσυ επιλεγεις με αφορμη την βαθμολογια να νιωθεις ασφαλεια και να προσπερνας τα προβληματα και καποιοι αλλοι, θες λογω προιστοριας, θες λογω χαρακτηρα, δεν μοιραζονται τα ιδια αισθηματα ασφαλειας με σενα και εκφραζουν την αγωνια τους, ακομα και αν καποιες φορες ο τονος τους γινεται δραματικος, στα πλαιδια ΕΝΟΣ ΦΟΡΟΥΜ.Τι το τοσο εξωφρενικο βρισκεις εσυ σε αυτο που εμενα μου δινει το δικαιωμα να σε σεβομαι, ενω εσυ οχι, δεν το καταλαβαινω αλλα δεν υπαρχει και λογος πια να το κανω.
Τα δεδομένα είναι εκεί και στέκονται . Ο καθένας όπως θέλει τους δίνει την ανάλογη βαρύτητα και τα ερμηνεύει. Και ανάλογα με την ερμηνεία που δίνει κανονίζει τη πορεία του και το τρόπο που γράφει και μιλάει. Εγώ έχω μάθει να σέβομαι αυτούς που ανεβαίνουν ανηφόρα και προσπαθούν να αλλάξουν το ρου της ιστορίας τους. Για αν δε το έχουν καταλάβει όλοι , αυτό προσπαθεί να κάνει εδώ και λίγα χρόνια ο ΠΑΟΚ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 10 Ιαν 2019, 11:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
όσους έχω στο ιγνορ δυστυχώς μπαίνω στο πειρασμό παρά το ιγκνορ να τους διαβάζω. Αδύναμος χαρακτήρας!barlow4 έγραψε:αν και το ιγκνορ για εμενα ειναι ακραια επιλογη συμφωνω με το γιαπα.
Μακάρι να υπήρχε ιγκνορ που αν έκανες το λάθος να το πατήσεις , να μη μπορούσες να το αναιρέσεις τόσο εύκολα.
χαφ γρηγορο που να ξερει και μπαλλα χρειζομαστε ποιο πολυ ακομη και απο φορ
- paok re niamou
giapa το εγραψες και μονο σου αλλα στο περιπου....
"Κι όλα αυτά έχουν γίνει με ζωντανά εκατομμύρια και ώρες δουλειάς όχι με στραγάλια. Ούτε από αργόσχολους. Με πολλά λάθη , με απίστευτα λάθη αλλά με ένα καράβι εκατομμύρια και με ανθρώπους να τρέχουν πάνω κάτω και πλαγίως"
Τα πολλα λαθη (εστω και αν καποια δικαιολογουνται λογω απειριας) καλυπτονται απο το αφθονο χρημα. Με το χρημα αγοραζεις χρονο, αγοραζεις παικτες ( πολλες φορες σε πολυ υψηλοτερη τιμη), πιθανον αγοραζεις στηριξη ( Επο ) και ενα σωρο ακομα. Με το δικο μου πρισμα, εφοσον εχω το χρημα, ακομα και με τα οποια λαθη, θα μπορουσε το αποτελεσμα σε ολα τα επιπεδα να ειναι πολυ καλυτερο. Ακομα και αν Γιωργος - Ιβαν θελουν καποιους δικους τους παικτες, ακομα και αν θελουν αυτοι να δινουν το τελικο ΟΚ για οποιον θελει να παει τουαλετα, θα πρεπει το οργανωτικο και αγωνιστικο πλανο να δεχτει αμεσες βελτιωσεις. Θα πρεπει και τα στελεχη να παρουσιαζουν τις προτασεις τους εγκαιρα ωστε εγκαιρα να παιρνουν και την εγκριση. Εκτος και αν παντα και τα παντα κολλανε στην εγκριση και μονο, οποτε το φταιξιμο ειναι μονο στην κορυφη της διοικησης και οχι στα στελεχη της.
Ειναι κατι που υποθετουμε και δεν προκειτε να το μαθουμε ποτε. Αυτο που προεχει ειναι να σιγουρευτουν οι στοχοι για φετος, και να εξασφαλισθουν με σωστο προγραμματισμο ( ανανεωσεις - μεταγραφες - χαμηλος μ.ο. ηλικιας ) για του χρονου. Θα ειναι αδικο για την ιστορια της ομαδας να ξαναζησουμε το φετινο Europa League και τις δικαιολογιες που ακουσαμε.
"Κι όλα αυτά έχουν γίνει με ζωντανά εκατομμύρια και ώρες δουλειάς όχι με στραγάλια. Ούτε από αργόσχολους. Με πολλά λάθη , με απίστευτα λάθη αλλά με ένα καράβι εκατομμύρια και με ανθρώπους να τρέχουν πάνω κάτω και πλαγίως"
Τα πολλα λαθη (εστω και αν καποια δικαιολογουνται λογω απειριας) καλυπτονται απο το αφθονο χρημα. Με το χρημα αγοραζεις χρονο, αγοραζεις παικτες ( πολλες φορες σε πολυ υψηλοτερη τιμη), πιθανον αγοραζεις στηριξη ( Επο ) και ενα σωρο ακομα. Με το δικο μου πρισμα, εφοσον εχω το χρημα, ακομα και με τα οποια λαθη, θα μπορουσε το αποτελεσμα σε ολα τα επιπεδα να ειναι πολυ καλυτερο. Ακομα και αν Γιωργος - Ιβαν θελουν καποιους δικους τους παικτες, ακομα και αν θελουν αυτοι να δινουν το τελικο ΟΚ για οποιον θελει να παει τουαλετα, θα πρεπει το οργανωτικο και αγωνιστικο πλανο να δεχτει αμεσες βελτιωσεις. Θα πρεπει και τα στελεχη να παρουσιαζουν τις προτασεις τους εγκαιρα ωστε εγκαιρα να παιρνουν και την εγκριση. Εκτος και αν παντα και τα παντα κολλανε στην εγκριση και μονο, οποτε το φταιξιμο ειναι μονο στην κορυφη της διοικησης και οχι στα στελεχη της.
Ειναι κατι που υποθετουμε και δεν προκειτε να το μαθουμε ποτε. Αυτο που προεχει ειναι να σιγουρευτουν οι στοχοι για φετος, και να εξασφαλισθουν με σωστο προγραμματισμο ( ανανεωσεις - μεταγραφες - χαμηλος μ.ο. ηλικιας ) για του χρονου. Θα ειναι αδικο για την ιστορια της ομαδας να ξαναζησουμε το φετινο Europa League και τις δικαιολογιες που ακουσαμε.
- Mauricio-8-
Το γενικό πλάνο των αποχωρήσεων-μεταγραφών Ιανουαριου θα πρεπε να ναι κάπως έτσι
Πούλάς:Πρίγιοβις(πρόταση στη ρήτρα)10εκ,Πέλκα 6εκ,Ελ Καντουρι 2εκ ,Ουαρντα 3εκ,Χατσερίδη,Κιτσιου(καλοκαίρι)
Λύνεις συμβόλαια:Λεβεκ,Γλύκος,Μαλεζάς(καλοκαίρι ελέυθερος)
Δανεικός:Μυστακίδης
Αγόράζεις:Φορ,Αμυντικό χαφ,Αριστερο μπακ
Υπολογίζω οτι απο τις Πωλήσεις αποδεσμέυσεις οτι εξοικονομείς περίπου 20εκ!
Ανανεώνεις:Κρεσπο,Βαρέλα,Μπίσεσβαρ,Κανιας,Σιαμπανης
Το καλοκαίρι χαιρετάνε:Τοσκα,Καρέλης,Σακοφ
Επιστρεφουνε:Γιαννουλης,Ενρικε*,Λαμπρου,Κουλούρης
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ:
ΤΦ:Πασχαλάκης(30),Ρευ(28),Σιαμπανης(20)
Αρ.Μπακ:Σταφυλλιδης(26),Γιαννουλης(23)
Δεξ.Μπακ:Ματος(33),Μεταγραφή βασικόυ*
Στοπερ:Βαρέλα(31),Κρέσπο(31),Χατζηισαιας(27),Μιχογιεβιτς(23)
Κεν.Χαφ:Μαουρίσιο(31),Μεταγραφή βασικού*,Κανιας(31),Βερνμπλουμ(33),Μπαλογίανης(19)
Επιτελικοί:Μπισεσβαρ(31),Μεταγραφή καλοκαίρι*,
Εξτρεμ:Βιερηνια(33),Λημνιος(22),Ζαμπα(21),Ενρικε(28),Μεταγραφη*
Επιθετικόι:ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ βασικού**,Ακπομ(24),Λαμπρου(22)
Πούλάς:Πρίγιοβις(πρόταση στη ρήτρα)10εκ,Πέλκα 6εκ,Ελ Καντουρι 2εκ ,Ουαρντα 3εκ,Χατσερίδη,Κιτσιου(καλοκαίρι)
Λύνεις συμβόλαια:Λεβεκ,Γλύκος,Μαλεζάς(καλοκαίρι ελέυθερος)
Δανεικός:Μυστακίδης
Αγόράζεις:Φορ,Αμυντικό χαφ,Αριστερο μπακ
Υπολογίζω οτι απο τις Πωλήσεις αποδεσμέυσεις οτι εξοικονομείς περίπου 20εκ!
Ανανεώνεις:Κρεσπο,Βαρέλα,Μπίσεσβαρ,Κανιας,Σιαμπανης
Το καλοκαίρι χαιρετάνε:Τοσκα,Καρέλης,Σακοφ
Επιστρεφουνε:Γιαννουλης,Ενρικε*,Λαμπρου,Κουλούρης
Η ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΑΙ ΕΤΣΙ:
ΤΦ:Πασχαλάκης(30),Ρευ(28),Σιαμπανης(20)
Αρ.Μπακ:Σταφυλλιδης(26),Γιαννουλης(23)
Δεξ.Μπακ:Ματος(33),Μεταγραφή βασικόυ*
Στοπερ:Βαρέλα(31),Κρέσπο(31),Χατζηισαιας(27),Μιχογιεβιτς(23)
Κεν.Χαφ:Μαουρίσιο(31),Μεταγραφή βασικού*,Κανιας(31),Βερνμπλουμ(33),Μπαλογίανης(19)
Επιτελικοί:Μπισεσβαρ(31),Μεταγραφή καλοκαίρι*,
Εξτρεμ:Βιερηνια(33),Λημνιος(22),Ζαμπα(21),Ενρικε(28),Μεταγραφη*
Επιθετικόι:ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ βασικού**,Ακπομ(24),Λαμπρου(22)
τα δεδομένα είναι εκεί και δεν χωράνε καμία αμφισβήτηση. και όλα τα παραπάνω οφείλονται στην οικογένεια. παρολαυτά, η ζύμωση των άπειρων λαθών που παραδέχεσαι, με την κριτική και τις μεγάλες απαιτήσεις φέρνει την βελτίωση και τα παραπάνω αποτελέσματα. η διοίκηση δεν χρειάζεται φορουμοφύλακες και προστάτες σε ένα οπαδικό φόρουμ με ομολογουμένως καλό επίπεδο αναλύσεων και επιχειρημάτων. δεν το έχει ανάγκη. αποδεδειγμένα λάθη και κωλυσιεργείες της ΠΑΕ όταν στηλιτεύονταν εδώ από συνοπαδούς πριν τα αναγνωρίσει και τα διορθώσει η ίδια η ΠΑΕ και τότε υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση. η κριτική (όχι μηδενισμός και κραυγές) είναι βελτιωτικίς μηχανισμός. δεν καταλαβαίνω αν η πλήρης απουσία κριτικής και το μόνιμο παλαμάκι είναι η σωστή οπαδική αντιμετώπιση για σένα.giapas έγραψε:Τα δεδομένα είναι εκεί. 2 κύπελλα , η βαθμολογία πέρυσι , η βαθμολογία φέτος , η πρόοδος στα μικρά τμήματα , η πρόοδος στην εταιρική διακυβέρνηση , το κοινωνικό προφίλ της παε , το μερικό γκρέμισμα του γαύρου εξωαγωνιστικά , η σταδιακή αύξηση του μπατζετ με αποτέλεσμα να έρθουν παίκτες που ο ΠΑΟΚ τους έβλεπε μόνο ως αντιπάλους στη Τούμπα, τα σχέδια για νέο γήπεδο , οι παρτίδες με μανατζερς που κάποτε απλά κάνανε πλιάτσικό. Το ότι σήκωσες κεφάλι πέρυσι μετά τη μεγαλύτερη σφαλιάρα όλων των εποχών σε όλα τα αθλήματα για όλες τις ομάδες. Είναι μεγάλη η λίστα. Κι όλα αυτά έχουν γίνει με ζωντανά εκατομμύρια και ώρες δουλειάς όχι με στραγάλια. Ούτε από αργόσχολους. Με πολλά λάθη , με απίστευτα λάθη αλλά με ένα καράβι εκατομμύρια και με ανθρώπους να τρέχουν πάνω κάτω και πλαγίως. Εκτός κι ο γαύρος έχασε τα πόστα γιατί κουράστηκε να σηκώνει κούπες και είπε ας πάρουν και καμία οι 2 δικέφαλοι.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Το γεγονός ότι σε πολλά αθηναϊκά μέσα γράφεται ότι πρέπει οπωσδήποτε να παρουμε τον κουλουρη πίσω από τώρα και πως δεν βλέπουμε την λύση που έχουμε μπροστά στα μάτια μας τι σας λέει; Μεγάλη κάψα έχουν...
Tsou,
Το όριο ανάμεσα στη κριτική και τη κραυγή είναι διαφορετικό και υποκειμενικό.
Το όριο ανάμεσα στην έκφραση προβληματισμού και στη συνεχή επανάληψη πάλι υποκειμενικό είναι.
Και δεν υπερασπίζομαι κανέναν άλλον πλην του εαυτού μου. Η επανάληψη κουράζει όχι η έκφραση γνώμης.
Αν βάζεις στην ίδια πρόταση τη λέξη παλαμάκι και το όνομά μου είναι λόγος να μαλώσουμε. Σιχαίνομαι το παλαμάκι , αλλά περισσότερο σιχαίνομαι το μηδενισμό.
Όσο η διοίκηση δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους υπερασπιστές , άλλο τόσο δε μπαίνει στα φόρουμ να διαβάσει τις γνώμες του τσου ώστε να "αφυπνιστεί" . Και να αφυπνιστεί ποιος; Αυτός που πληρώνει εκατομμύρια σε κάθε "λάθος" του ; Από ποιον ; Από εσένα και μένα που τυχαίνει και ξέρουμε καλύτερα τα πάντα και καταλαβαίνουμε και το κάθε λάθος; Καημό το έχω να ακούσω κάποιον να πει δε ξέρω , δεν είμαι σίγουρος , δεν είναι το γνωστικό μου πεδίο.
Το ΠΑΟΚμάνια υποτίθεται είναι οπαδικό μέσο να κα@λώσουμε λίγο με τη ΠΑΟΚάρα μας σε πρωταθληματική χρονιά. Αν είναι για να προβληματιστούμε με το οτιδήποτε και να μαυρίζει η ψυχή μας, ας στείλουμε κανα μειλ στη παε. Σοβαρά μιλάω , μόνο έτσι πιάνει τόπο η κριτική που στη πλειοψηφία της ίσως έχει βάση. Ας γράψει κάποιος ένα mail με επιχειρήματα επιστημονικά να πει στη παε δεν έπρεπε να πάρεις τον μπλουμ γιατί δεν είναι αθλητικός και aggressive . Αυτός δεν είναι ο καημός , ότι μας λείπει η δύναμη και τα αθλητικά στοιχεία στα χαφ ; Να επισυνάψει και μια βιβλιογραφία στο τι υπονοεί ο όρος "αθλητικός" και aggressive μαζί με στατιστικά στοιχεία από τη καριέρα του παίκτη για να δούμε αν μας κάνει. Αν το mail και το επιχείρημα έχει βάση , ας το στέλνουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κάποιον να το δει. Με την ίδια επιμονή που σκίζουμε την ομάδα νύχτα μέρα στο φόρουμ αν επιχειρούσαμε να επικοινωνήσουμε με τη ΠΑε , περισσότερα θα πετυχαίναμε. Ας τη στήσουμε έξω από τη Τούμπα μερόνυχτα για να πείσουμε το Λούτσο να μη παίζει έτσι και να παίζει αλλιώς και να προσέξει λίγο στη διαχείριση. Να του πάμε στατιστικά στοιχεία και να πούμε έπρεπε να έχεις πιο έτοιμο τον Ακπομ και να κάνεις αλλαγή στο 70 βάζοντάς τον και μετά τη Ν.Σμύρνη να τον ξαναβάλεις γιατί αν δε τον βάλεις θα στεναχωρεθεί και θα απογοητευθεί. Με στοιχεία που δείχνουν κάτι συγκεκριμένο.
Αλλά κάτι τέτοιο δε θα γίνει ποτέ. Γιατί ; Γιατί είμαστε σε καφενείο που μπορείς να λες ότι θες όπως θες και όποτε θες. Αλλά βέβαια μπορεί στο καφενείο να πεταχτεί ο άλλος και να μου πει σκάσε ρε μαλάκα μας έπρηξες τα @αρχίδια με τη μίρλα σου. Και εγώ να απαντήσω. Έτσι πάνε αυτά. Κανείς όμως στο καφενείο δε θα πει "κάνω κριτική μπας και αφυπνιστούν οι υπεύθυνοι" .
Τελοσπάντων νομίζω το κουράσαμε .
Ας συνεχίσει ο καθένας όπως πιστεύει
Το όριο ανάμεσα στη κριτική και τη κραυγή είναι διαφορετικό και υποκειμενικό.
Το όριο ανάμεσα στην έκφραση προβληματισμού και στη συνεχή επανάληψη πάλι υποκειμενικό είναι.
Και δεν υπερασπίζομαι κανέναν άλλον πλην του εαυτού μου. Η επανάληψη κουράζει όχι η έκφραση γνώμης.
Αν βάζεις στην ίδια πρόταση τη λέξη παλαμάκι και το όνομά μου είναι λόγος να μαλώσουμε. Σιχαίνομαι το παλαμάκι , αλλά περισσότερο σιχαίνομαι το μηδενισμό.
Όσο η διοίκηση δεν έχει ανάγκη από αυτόκλητους υπερασπιστές , άλλο τόσο δε μπαίνει στα φόρουμ να διαβάσει τις γνώμες του τσου ώστε να "αφυπνιστεί" . Και να αφυπνιστεί ποιος; Αυτός που πληρώνει εκατομμύρια σε κάθε "λάθος" του ; Από ποιον ; Από εσένα και μένα που τυχαίνει και ξέρουμε καλύτερα τα πάντα και καταλαβαίνουμε και το κάθε λάθος; Καημό το έχω να ακούσω κάποιον να πει δε ξέρω , δεν είμαι σίγουρος , δεν είναι το γνωστικό μου πεδίο.
Το ΠΑΟΚμάνια υποτίθεται είναι οπαδικό μέσο να κα@λώσουμε λίγο με τη ΠΑΟΚάρα μας σε πρωταθληματική χρονιά. Αν είναι για να προβληματιστούμε με το οτιδήποτε και να μαυρίζει η ψυχή μας, ας στείλουμε κανα μειλ στη παε. Σοβαρά μιλάω , μόνο έτσι πιάνει τόπο η κριτική που στη πλειοψηφία της ίσως έχει βάση. Ας γράψει κάποιος ένα mail με επιχειρήματα επιστημονικά να πει στη παε δεν έπρεπε να πάρεις τον μπλουμ γιατί δεν είναι αθλητικός και aggressive . Αυτός δεν είναι ο καημός , ότι μας λείπει η δύναμη και τα αθλητικά στοιχεία στα χαφ ; Να επισυνάψει και μια βιβλιογραφία στο τι υπονοεί ο όρος "αθλητικός" και aggressive μαζί με στατιστικά στοιχεία από τη καριέρα του παίκτη για να δούμε αν μας κάνει. Αν το mail και το επιχείρημα έχει βάση , ας το στέλνουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε κάποιον να το δει. Με την ίδια επιμονή που σκίζουμε την ομάδα νύχτα μέρα στο φόρουμ αν επιχειρούσαμε να επικοινωνήσουμε με τη ΠΑε , περισσότερα θα πετυχαίναμε. Ας τη στήσουμε έξω από τη Τούμπα μερόνυχτα για να πείσουμε το Λούτσο να μη παίζει έτσι και να παίζει αλλιώς και να προσέξει λίγο στη διαχείριση. Να του πάμε στατιστικά στοιχεία και να πούμε έπρεπε να έχεις πιο έτοιμο τον Ακπομ και να κάνεις αλλαγή στο 70 βάζοντάς τον και μετά τη Ν.Σμύρνη να τον ξαναβάλεις γιατί αν δε τον βάλεις θα στεναχωρεθεί και θα απογοητευθεί. Με στοιχεία που δείχνουν κάτι συγκεκριμένο.
Αλλά κάτι τέτοιο δε θα γίνει ποτέ. Γιατί ; Γιατί είμαστε σε καφενείο που μπορείς να λες ότι θες όπως θες και όποτε θες. Αλλά βέβαια μπορεί στο καφενείο να πεταχτεί ο άλλος και να μου πει σκάσε ρε μαλάκα μας έπρηξες τα @αρχίδια με τη μίρλα σου. Και εγώ να απαντήσω. Έτσι πάνε αυτά. Κανείς όμως στο καφενείο δε θα πει "κάνω κριτική μπας και αφυπνιστούν οι υπεύθυνοι" .
Τελοσπάντων νομίζω το κουράσαμε .
Ας συνεχίσει ο καθένας όπως πιστεύει