Μεταγραφές Χειμώνα II
- MacTiger
- Επικοινωνία:
Re: Μεταγραφές Χειμώνα II
ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΔΙΑΚΑΩΣ.ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΠΑΙΧΤΗ Ο ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ.ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ.ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΘΛΙΨΗ.ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΑΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΝΤΑΜΠΛ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!ΤΟΝ ΝΙΛΜΑΡ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ 2 ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΙ ΚΙΑΛΟ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ!ΚΑΝΕ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΩΡΓΗ!!!
Το διαβασες καπου (κι γω το διαβασα) ή εχεις καποια πληροφορηση Ντιμ;Dimg4 έγραψε:Αποδεχτηκαμε συμφωνια να παιξουν μυστα κ κατσε εναντιον μας.....
Έχεις δίκιο, βλέπω ότι έπαιξε στις 13 και στις 21 του Γενάρη ο Μουλέν βασικός. Στο παιχνίδι που έδωσαν στις 27 δεν ήταν στην 11άδα και δεν μπορώ να δω αλλαγές.john4serres έγραψε:Η Λέγκια εκανε χειμερινη προετοιμασια και εδωσαν 3 φιλικα μεσα στον Γενάρη.
- MacTiger
- Επικοινωνία:
O BERBATOV ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ?ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΕ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΟ ΥΓΕΙΑΣ!!ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΓΑΒΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΜΕΤΑ?
- desperando
- Επικοινωνία:
Τον Νιλμαρ δεν τον έχω δει. Ομως ειναι 34, προορίζεται για παγκο αφου προτιμαται ο Πριγιο και θα προτιμαται λογω μουντιαλ. Επισης αλλαζει σχεδον 2 ομαδες τον χρονο.
Περιπτωση φορ θα ηταν νεοτερος του Πριγιο για να ετοιμαστει για βασικος του χρονου.
Περιπτωση φορ θα ηταν νεοτερος του Πριγιο για να ετοιμαστει για βασικος του χρονου.
- SePuLtUrA_4_
- WestBlock4
- SePuLtUrA_4_
- MacTiger
- Επικοινωνία:
Παίκτη ελεύθερο με αυτά τα στοιχεία δε θα βρεις!τον ξέρει και ο λουτσεκου! Άμα βρεις καλύτερο να τον πάρουμε! Το μόνο που ξέρω είναι ότι θα σαι καλυμμένος μπροστά μέχρι το καλοκαίρι! Και ναι είναι τριτοξαδελφοπουλεν!!:-D
ρε γιατι προσπερνατε την δηλωση του λουτσ....
Με 2 8ρια θελει να παιζει
Λοιπον, για να διευκρινιζονται καποια πραγματα (βασικα μεν, αλλα απ'ο,τι βλεπω αναγκαια)...Ο Π.Α.Ο.Κ. ΜΕ ΛΟΥΤΣΕΣΚΟΥ,ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 6ΑΡΙ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ 2 ΚΕΝΤΡΙΚΟΥΣ ΜΕΣΟΥΣ-8ΑΡΙΑ
Αφου το δειτε,αναθεωρηστε τις οποιες σκεψεις σας για τον σχεδιασμο
Λουτσεσκου πριν τη φυγη Τσιμι έγραψε: Οταν ο αντιπαλος βαζει man2man στο 10αρι κ τον μπλοκαρει (οπως σημερα ο ατρομητος),
εχοντας δυο αμυντικούς χαφ που μπορούν να συμμετέχουν με ενέργεια στο δημιουργικό κομμάτι, νομίζω ότι είναι καλύτερο. Δεν θέλω εγώ προσωπικά έναν "ΑΜΥΝΤΙΚΟ" μπροστά από την άμυνά μου.
Ενα 6αρο8αρι μηχανακι που εχει την ευελιξια, τα πνευμονια, το φιλοτιμο, τα τρεξιματα,Λουτσεσκου μετα έγραψε: Θα πρέπει να βρούμε έναν παίκτη με παρόμοια χαρακτηριστικά με τον Τσίμιροτ, αν όχι ίδια,
γιατί αυτή τη στιγμή δεν έχουμε άλλον παίκτη.
Για μένα είναι προτεραιότητας ένας αμυντικός μέσος με αυτά τα χαρακτηριστικά που είπα πριν.
να πιεζει επιθετικα για ανακτησεις/κλεψιματα (ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΟ για λουτς, βλεπε κατοχη)
να δινει βοηθειες, να κλεινει τρυπες, να αμυνεται αξιοπρεπως με ενεργεια και να ανταποκρινεται σε υψηλες εντασεις,
και ταυτοχρονα (αυτο που τονισε ο Λουτς στην 1η συνεντευξη) να'χει τη δυνατοτητα να συμμετεχει ενεργα στο πλειμεϊκινγκ απ'την πισω ζωνη (ανεβασματα, επιταχυνσεις με μπαλα, βοηθειες στα πλαγια, για 1-2), με σωστο πασινγκ και σχετικη δημιουργικοτητα.
Οσο για το αν ο τσιμι δεν επιτελουσε και ρολο 6αριου αλλα μονο 8αριου, αρκει κανεις να δει ποιος καθοταν πιο πισω οταν ο Μαου ηταν ψηλα, ως καλυψη-σκουπα για αντεπιθεσεις ή για να πιεσει επιθετικα οταν χαθει η μπαλα...
Υ.Γ.
Αληθεια τωρα? Εσυ τοτε βαλε Μαου ή Σαχοφ, να κανουν τα παραπανω..εκτος εαν πιστευεις οτι το 8ρι δεν μπορει να κανει οτι κανει το 6ρι
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
οκ,κλείδωσε το διπλό...Dimg4 έγραψε:Αποδεχτηκαμε συμφωνια να παιξουν μυστα κ κατσε εναντιον μας.....