panajo1974 έγραψε:
Ρε φιλαράκι, συγνώμη κιόλας, αλλά τι θα γίνει με την κλάψα σου; Πόσο χρονών είσαι, 13; Μου φαίνεται ότι δεν έχεις προλάβει τον ΠΑΟΚ με ΑΑ προπονητή, γι' αυτό λες ότι λες.
Εγώ που είμαι 43 και έχω 20 χρόνια διαρκείας μπορώ να μιλήσω?
Το μεγάλο έγκλημα του ΑΑ τις προηγούμενες φορές ήταν πως έβγαινε και κάλυπτε τις ανοησίες άλλων. Αυτή την φορά ελπίζω να μην το κάνει, γιατί θα χρεωθεί ΚΑΙ αυτή την αποτυχία ενώ αυτός που πραγματικά είναι υπεύθυνος για αυτό που γίνετε κάνει πολιτική και χρεώνει τα δικά του λάθη στους άλλους.
Η ομάδα έχασε 12 παίκτες (οδεύουμε προς 14 και βλέπουμε). Αρκετοί από αυτούς βασικοί (με μεγάλη η μικρή συνεισφορά). Πέρσι φωνάζαμε οτι δεν έχουμε στόπερ και φέτος δεν έχουμε τίποτα απολύτως.
Θέλουμε 2 στόπερ (εκτός αν νομίζεις οτι αντέχει η ηλικία σου να βλέπεις τον Κατσικά βασικό στόπερ. η δική μου οχι)
Θέλουμε τουλάχιστον 1 ποιοτικό αμυντικό χάφ. Στα 8αρια είναι το απόλυτο κενό. Έχεις τον Γκολάσα και τον Μάρτενς. Τον έναν ήθελες να τον διώξεις (και δεν φεύγει) και κάθε 10 μέρες πονάει η μέση του. Τουλάχιστον 1 παίκτη μεγάλης κλάσης. Στα άκρα δεν έχεις τίποτα απολύτως και θες και έναν επιθετικό. Το ελάχιστο 7 παίκτες πρώτης γραμμής.
Αν τώρα εσυ νομίζεις οτι επειδή ο ΑΑ δεν θα γκρινιάξει δημόσια, αν μείνει με τους Κατσικά Ιντζίδη + 1, αν μείνει με τα αμ. χάφ που δεν έχει, και βολευτεί με τους επιθετικούς που υπάρχουν γιατί "τι να κάνουμε ... αυτά έχουμε..." εμένα να μου επιτρέψεις να μην βολεύομαι και να είμαι εκνευρισμένος.
Σε μια βδομάδα γίνετε η προετοιμασία για να δέσει η ομάδα και δεν έχει τίποτα απολύτως. Αν για τον ΑΑ είναι αρκετό που δουλεύει στον ΠΑΟΚ και ανέλαβε για να μην έχει απαιτήσεις, εγώ σαν οπαδός ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.