Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mpoz

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από Mpoz »

το καλυτερο που εχουμε να κανουμε ειναι αυτο.θυμαστε τον σπικερ που ελεγε για πιαττι οτι παει ΠΑΟΚ?λετε? :opaokara: :opaokara: :opaokara:
black death

Δημοσίευση από black death »

Βάλε και Νατχο.

(ελπίζω ακόμα...)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

sourmenetes έγραψε:Κολπο γκροσο με φρεντ.....

O Fred θα βόλευε τον Π.Α.Ο.Κ. μια χαρά, μιας και δεν είναι σκατόφλωρος* σαν κάτι άλλους.

*σκατόφλωρος: έχει συνηθίσει να του βρίζει τη μάνα η κερκίδα, πράγμα φυσιολογικό. (στη ποδοσφαιρομάνα Βραζιλία το κάνουν, δεν θα το κάνουν και στον Π.Α.Ο.Κ.;;;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μπαρκαρούτσος την Τετ 09 Ιούλ 2014, 05:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014

Δημοσίευση από pgetsos »

RoMaN έγραψε:
*σκατόφλωρος: έχει συνηθίσει να του βρίζει τη μάνα η κερκίδα κερκίδα
Η κερκίδα κερκίδα είναι είδος υπό εξαφάνιση σαν την καρέτα καρέτα φάση;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ξέμεινε από μια διόρθωση που έκανα. Ο δαίμων του τυπογραφείου δεν κοιμάται στις 6:20 το πρωί...
NikosAthina

Δημοσίευση από NikosAthina »

desperando έγραψε:η ομαδα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα παρει
2 σεντερ μπακ
1 οκταρι
2 εξτρεμ
1 επιθετικο που να μπορει να παιζει στα ακρα και πισω απο το φορ

το θεμα δεν ειναι ποσους θα παρει αλλα τι ποιοτητα θα εχουν αυτοι.αν συνεχισουν στο ιδιο στιλ οπως με τις μεταγραφες ρατς και γκολασα θα παμε καλα
το μονο κακο στην ολη φαση ειναι οτι αν θελουμε καλους ακραιους θα πρεπει να πληρωσουμε αρκετα σε ομαδες
και οπως εχω ξαναγραψει δεν υπαρχει καλυτερο ταιμινγκ για την επιστροφη βιερινια
Κανονικά όμως πρέπει να πάρει
2σεντερ μπακ
1 6αρι για αναπληρωματικό του Κάτσε(διότι Μαντούρο και Τζίωλης :lol: δεν κάνουν για τίποτα)
2οκτάρια(εαν φύγει τελικά ο Νάτχο)
4εξτρεμ(διότι με μπακ απ Ποποβιτσ που ούτε πλατανιά δεν ήταν βασικός και Πόζογλου κάνεις δεν διεκδίκησε τίποτα)
1 10άρι για μπακ απ Μάρτενσ(ο Γκολάσα ακόμα τι θέση παίζει δεν έχω καταλάβει)
1 βασικό επιθετικό(γρήγορο φυσικά γιατί με το τόσο αργό κέντρο μας δεν γίνεται δουλειά...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Είσαι πολύ σίγουρος για μαντουρο-Τζιολη;;
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

ti allo 8a diavasoume...syzhtame me tai leei..hmarton....
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Επισης και τον άλλον τον τσιλιμπιδη πως τον λένε, κ περιμένω μεχρι αύριο να ακούσουμε οτι κινηθήκαμε και για ονουατσι...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

" Κοιτάει " Μπεντζαμιν Ονουατσι ο ΠΑΟΚ
και τετοια :lol: :roll: :cry:
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

NikosAthina έγραψε:
desperando έγραψε:η ομαδα ειμαι σχεδον βεβαιος οτι θα παρει
2 σεντερ μπακ
1 οκταρι
2 εξτρεμ
1 επιθετικο που να μπορει να παιζει στα ακρα και πισω απο το φορ

το θεμα δεν ειναι ποσους θα παρει αλλα τι ποιοτητα θα εχουν αυτοι.αν συνεχισουν στο ιδιο στιλ οπως με τις μεταγραφες ρατς και γκολασα θα παμε καλα
το μονο κακο στην ολη φαση ειναι οτι αν θελουμε καλους ακραιους θα πρεπει να πληρωσουμε αρκετα σε ομαδες
και οπως εχω ξαναγραψει δεν υπαρχει καλυτερο ταιμινγκ για την επιστροφη βιερινια
Κανονικά όμως πρέπει να πάρει
2σεντερ μπακ
1 6αρι για αναπληρωματικό του Κάτσε(διότι Μαντούρο και Τζίωλης :lol: δεν κάνουν για τίποτα)
2οκτάρια(εαν φύγει τελικά ο Νάτχο)
4εξτρεμ(διότι με μπακ απ Ποποβιτσ που ούτε πλατανιά δεν ήταν βασικός και Πόζογλου κάνεις δεν διεκδίκησε τίποτα)
1 10άρι για μπακ απ Μάρτενσ(ο Γκολάσα ακόμα τι θέση παίζει δεν έχω καταλάβει)
1 βασικό επιθετικό(γρήγορο φυσικά γιατί με το τόσο αργό κέντρο μας δεν γίνεται δουλειά...
Ρε φιλαράκι, συγνώμη κιόλας, αλλά τι θα γίνει με την κλάψα σου; Πόσο χρονών είσαι, 13; Μου φαίνεται ότι δεν έχεις προλάβει τον ΠΑΟΚ με ΑΑ προπονητή, γι' αυτό λες ότι λες.

Ο ΑΑ ποτέ και σε καμία ομάδα δεν έκανε τόσες πολλές μεταγραφές, αλλά χρησιμοποιεί πάντα το υλικό που έχει στα χέρια του, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μπορεί να σου φαίνεται ότι η ομάδα χρειάζεται 15 παίκτες, αλλά κάνεις λάθος διότι απλά δεν γνωρίζεις τον τρόπο που δουλεύει ο ΑΑ.

Παίκτες θα έρθουν στην ομάδα ΜΟΝΟ για τις θέσεις που πραγματικά πονάμε και όχι για να λέμε ότι κάνουμε μεταγραφές (βλέπε gay, που έχει πάρει μέχρι τώρα 7-8 παίκτες, από τους οποίους ζήτημα είναι εάν παραμείνουν οι 2-3 στην ομάδα - ας όψεται το γελίο ελληνικό πρωκτάθλημα που δεν έχει περιορισμό στο δανεισμό παικτών σε άλλες ομάδες της ίδιας κατηγορίας). Δεν πρόκειται να δεις παραπάνω από 3-4 μεταγραφές ακόμα (κι αν έχει ο Ιβάν κέφια και μία αεροδρομίου) και βάλτο καλά στο μυαλό σου για να μην χαλιέσαι και να μην ζητάς τον ουρανό με τα άστρα.

Φιλικά πάντα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Φέρτε Fred να γουστάρουμε!
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Θέλουμε και σέντερ μπακ.
Οπότε.... Νταβίντ Λουίζ και Ντάντε.

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ο Νταντε δε στριβει ρε ,τι να τον κανω :mrgreen:
εχω Κατσικα... :shock:
buffos

Δημοσίευση από buffos »

panajo1974 έγραψε: Ρε φιλαράκι, συγνώμη κιόλας, αλλά τι θα γίνει με την κλάψα σου; Πόσο χρονών είσαι, 13; Μου φαίνεται ότι δεν έχεις προλάβει τον ΠΑΟΚ με ΑΑ προπονητή, γι' αυτό λες ότι λες.

Εγώ που είμαι 43 και έχω 20 χρόνια διαρκείας μπορώ να μιλήσω?

Το μεγάλο έγκλημα του ΑΑ τις προηγούμενες φορές ήταν πως έβγαινε και κάλυπτε τις ανοησίες άλλων. Αυτή την φορά ελπίζω να μην το κάνει, γιατί θα χρεωθεί ΚΑΙ αυτή την αποτυχία ενώ αυτός που πραγματικά είναι υπεύθυνος για αυτό που γίνετε κάνει πολιτική και χρεώνει τα δικά του λάθη στους άλλους.

Η ομάδα έχασε 12 παίκτες (οδεύουμε προς 14 και βλέπουμε). Αρκετοί από αυτούς βασικοί (με μεγάλη η μικρή συνεισφορά). Πέρσι φωνάζαμε οτι δεν έχουμε στόπερ και φέτος δεν έχουμε τίποτα απολύτως.

Θέλουμε 2 στόπερ (εκτός αν νομίζεις οτι αντέχει η ηλικία σου να βλέπεις τον Κατσικά βασικό στόπερ. η δική μου οχι)
Θέλουμε τουλάχιστον 1 ποιοτικό αμυντικό χάφ. Στα 8αρια είναι το απόλυτο κενό. Έχεις τον Γκολάσα και τον Μάρτενς. Τον έναν ήθελες να τον διώξεις (και δεν φεύγει) και κάθε 10 μέρες πονάει η μέση του. Τουλάχιστον 1 παίκτη μεγάλης κλάσης. Στα άκρα δεν έχεις τίποτα απολύτως και θες και έναν επιθετικό. Το ελάχιστο 7 παίκτες πρώτης γραμμής.

Αν τώρα εσυ νομίζεις οτι επειδή ο ΑΑ δεν θα γκρινιάξει δημόσια, αν μείνει με τους Κατσικά Ιντζίδη + 1, αν μείνει με τα αμ. χάφ που δεν έχει, και βολευτεί με τους επιθετικούς που υπάρχουν γιατί "τι να κάνουμε ... αυτά έχουμε..." εμένα να μου επιτρέψεις να μην βολεύομαι και να είμαι εκνευρισμένος.

Σε μια βδομάδα γίνετε η προετοιμασία για να δέσει η ομάδα και δεν έχει τίποτα απολύτως. Αν για τον ΑΑ είναι αρκετό που δουλεύει στον ΠΑΟΚ και ανέλαβε για να μην έχει απαιτήσεις, εγώ σαν οπαδός ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”