Y.Γ. Πολυ καλη φαση το ανοιγμα στο βελγιο!
Διαφωνω ωστοσο για χαριση γιατι ακομα και να παρθει χαφ, τα κουκια στο κεντρο δε βγαινουν ευκολα..
Φετος ειχαμεΤουλάχιστον 4 παίκτες που έχουν παίξει για 3 χρόνια στην ομάδα πριν τα 21 τους και συνολικά 8 παίκτες που να έχουν παίξει 3 χρόνια σε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα ως τα 21 τους.
Βγαλαμε ρεπορταζ βλεπω...sourmenetes έγραψε:http://m.bild.de/sport/fussball/werder-bremen/pavlenka-vor-abschluss-wiedwald-vor-abschied-52311350.bildMobile.html
Μηπως αυτος ειναι ο τερματας που μας εριξε χυλοπιτα;;;;
Για κάνε ένα ριπιτ γτ δεν καταλαβαίνω γιατί έχει παραμεριστεί έτσιOdi έγραψε:Ο Χαρίσης έφαγε το κεφάλι του μόνος του. Τα έχουμε ξαναγράψει..
ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Ο γκολκίπερ από Λατινική Αμερική (εύχομαι να) είναι ο 29χρονος ύψους 1,88 εκατ. Αργεντίνος Αγκουστίν Μαρτσέσιν (Agustin Marchesin) της μεξικανικής Αμέρικα. Έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ουρακάν, Λανούς και Σάντος Λαγκούνα.
Έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα Μεξικού με τη Σάντος Λαγκούνα και δύο Κόπα Σουνταμερικάνα με τη Λανούς!
Μεγάλο μου πουλέν...!!!
θα αναρωτιεμαι παντα απο που προκυπτει αυτο το "Ξεκαθαρα". Καταφερε να παιξει μονο ελαχιστα στην ομαδα και δεν θυμαμαι καμια εμφανιση που να εβγαλε ματια. Ο Δεληγιαννιδης που αναφερει ο joshua με ψηνει πολυ περισσοτερο. Κι εγω δεν τρελλαινομαι με τον Κιτσιου, αλλα εχει προσφερει στη ομαδα και φετος οι εμφανισεις του οποτε χρειαστηκε ηταν σοβαροτατες.Odi έγραψε:Ο Χαρίσης έφαγε το κεφάλι του μόνος του. Τα έχουμε ξαναγράψει..
Για Κίτσιου δεν είμαι σίγουρος. Ξεκάθαρα ποιοιτικότερος ο Κωνσταντινίδης, αλλά οι τραυματισμοί είναι μεγάλο ζήτημα.