Ε ναι τωρα, δεν ειναι αναγκη να αιτιολογεις την καθε μεγαλοστομια. Βγαζεις γραφικο αυτον που σου ζηταει να το κανεις και ξεμπερδευεις.giapas έγραψε: Έχεις δίκιο.
Γενικά , όχι μόνο τώρα.
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
- Dimitris_L4
- ΑποστόληςΑ
Η επιλογή jevtic είναι όντως περίεργη όταν στη θέση αυτή έχουμε Bis, Warda, Πέλκα και Δημητριάδη.
- ΑποστόληςΑ
Κι εγω θελω βοηθεια. Ο,τι εικονα και αν προσπαθησα, μου εγραψε πως ειναι μεγαλη. Την μικρυνα στο προγραμμα ζωγραφικης αλλα παλι τα ιδια.sic-4 έγραψε:Επανω αριστερα στην οθονη υπαρχει η επιλογη:elvetos giatros έγραψε:Ρε παιδιά πως ανεβάζω αβαταρ;
Σορυ για το off topic αλλά στις συχνές ερωτήσεις δε βρήκα απάντηση
ΠΙΝΑΚΑΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΜΕΛΟΥΣ
εκει μεσα κανεις κλικ στο tab "ΠΡΟΦΙΛ"μετα ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΒΑΤΑΡ
και ανεβαζεις εικονα
- Kostas_Peraia4
Μπείτε εδώ http://www.shrinkpictures.com/create-avatar/
επιλέξτε την φωτογραφία και βάλτε avatar size τις διαστάσεις που προτείνει το forum μας
επιλέξτε την φωτογραφία και βάλτε avatar size τις διαστάσεις που προτείνει το forum μας
Μπράβο Κώστα. Ανεβαίνει η χρηματιστηριακή σου αξία. Ταιριαζεις και στο 4_4_2. Θα σε χρυσοπληρωσουν αν θέλουν να σε πάρουν.Kostas_Peraia4 έγραψε:Μίλησα με τον Jevtic και με είπε πως δεν έχει ιδέα γι'αυτά που γράφονται.Δεν εχει έρθει σε επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ.Στην ουσία διέψευσε τα πάντα.Πάμε παρακάτω

Κακα τα ψέματα, τροχοπεδη στο ρισκο επενδυσης πολλών (παραπάνω) χρηματων (ωστε να γινει αποσβεση μεσω τσουλου, επειτα απο "σιγουρο" πρωτάθλημα ), μπαινει η ΕΟ..
Το θέμα είναι οτι δε βλέπουμε πολυ ριζοσπαστικές-καιριες κινησεις στον τομεα αυτο, και τις περισσότερες φορες ειμαστε ερμαια της αλητειας τους.
Καποιες σκεψεις σχετικα με το μπάτζετ, τα ffp κλπ..
Εφοσον υπαρχει διαθεση για τη "διαχειρισιμη" (με ορους ffp, -36Μ στην τριετια) ζημια των 10+ μυρίων , ενα μαξιλαρακι υπάρχει μετα τα εσοδα της φετινης χρονιας...
14 μύρια πωλησεις
6.5 απο ουεφα
12 μύρια απο λοιπα εσοδα(6 απο διαρκειας κ εισιτηρια, 6 τηλεοπτικα λιγκας, σπορτινγκμπετ+λοιπούς χορηγούς)
(περσι ειχαμε 18 μυρια απο αγωνες, τηλεοπτικα, χορηγιες, ουεφα, με λιγοτερα εσοδα απο ουεφα-εισιτηρια)
~32 Μ εσοδα
Τα εξοδα, λογικα (θα φανει σε 7 μερες) βρέθηκαν περιπου στα 30-31 μύρια (5.5 μυρια σε μεταγραφες).
Οποτε, συνυπολογιζοντας τα περίπου -9Μ της προπερσινής χρονιάς (απτα 10 συνολικα - δε λογιζονται ολα τα έξοδα στο φφπ) στη σχετικα ισοσκελισμενη περσινή, για ναχουμε προβλημα με το FFP, πρέπει φετος να μπούμε 26 μυρια μεσα.
Ωστόσο, επειδη πρέπει να βλέπεις μακροπροθεσμα το θεμα και επειδη χωρίς σημαντικες πωλησεις, με αυξημενο μπατζετ συμβολαιων κ κλεισμενη τουμπα, η ζημια το 17-18 θα ειναι σίγουρα της ταξης των 9-10 μυριων, χωρις τις οποιες μεταγραφες (δε βαζω παραπάνω γιατι πέρσι δωσαμε σημαντικές αποζημειωσεις και γιατι φυσικα δεν ηρθαν μονο συμβόλαια αλλα εφυγαν κιολας), δε γινεται να ξεφυγεις πανω απο 5 μυρια πχ για μεταγραφικα fees.
Απ'την αλλη, ακομα κ αν μπουμε 14-15 μυρια φετος, πάλι δε θα υπάρχει του χρονου πρόβλημα με το FFP (μονο αν μπούμε 20+ μυρια μεσα). Αλλα οσο αυξανονται τα παγια εξοδα κ δεν μπαίνεις τσουλου (ή δν εχεις καλες πωλησεις), θα εχεις προβλημα το 19-20..
Συνολικα, σιγουρα δε μπορείς να κανεις τρελες και να ξεφύγεις αλογα (θεωρώντας "δεδομενη" τη διαθεση του Ιβαν να αντέξει ζημιες 10Μ μ.ο. ανα χρονο)..
Ομως, βλέποντας την κατασταση των αντιπάλων, (οπως ελεγα περσι) νομίζω οτι υπαρχει περιθωριο για ενα μικρο ρισκο, ισως περισσοτερο απο ποτε.Ασε που η φαση ειναι ή τωρα ή ποτε, γιατι οταν "επενδυεις" σε ψιλομεγαλους παικτες χωρις μεταπωλητικη αξια, δεν εχεις να περιμένεις πολλα απο επικειμενες πωλήσεις, οποτε αναγκαστικά συνεχιζεις το ιδιο, με ενα μικρο raise..Ειναι μεγάλη η ευκαιρια, για να "δειλιασουμε" εδω που φτάσαμε για 5 μύρια πχ παραπάνω (πχ αν δισταζουμε να δώσουμε 1.8-2 μυρια με εφορια στο Χ βιερινια και στο Ψ οκταρι, αφου δωσαμε που δωσαμε 1.6 στον πριγιο και 1.3 στους ενρικε-καμπος, και κοντα στο 1 στους κανιας-σαχοφ).. Ασε που ετσι προετοιμαζεσαι για τα προκριματικα τσουλου του χρόνου, ισχυροποιωντας τις πιθανότητες σου..
Οπως και να'χει, ας ελπίσουμε να γινουν σωστες επιλογες, χωρις ημιμετρα..
Υ.Γ.
Το θέμα είναι οτι δε βλέπουμε πολυ ριζοσπαστικές-καιριες κινησεις στον τομεα αυτο, και τις περισσότερες φορες ειμαστε ερμαια της αλητειας τους.
Καποιες σκεψεις σχετικα με το μπάτζετ, τα ffp κλπ..
Εφοσον υπαρχει διαθεση για τη "διαχειρισιμη" (με ορους ffp, -36Μ στην τριετια) ζημια των 10+ μυρίων , ενα μαξιλαρακι υπάρχει μετα τα εσοδα της φετινης χρονιας...
14 μύρια πωλησεις
6.5 απο ουεφα
12 μύρια απο λοιπα εσοδα(6 απο διαρκειας κ εισιτηρια, 6 τηλεοπτικα λιγκας, σπορτινγκμπετ+λοιπούς χορηγούς)
(περσι ειχαμε 18 μυρια απο αγωνες, τηλεοπτικα, χορηγιες, ουεφα, με λιγοτερα εσοδα απο ουεφα-εισιτηρια)
~32 Μ εσοδα
Τα εξοδα, λογικα (θα φανει σε 7 μερες) βρέθηκαν περιπου στα 30-31 μύρια (5.5 μυρια σε μεταγραφες).
Οποτε, συνυπολογιζοντας τα περίπου -9Μ της προπερσινής χρονιάς (απτα 10 συνολικα - δε λογιζονται ολα τα έξοδα στο φφπ) στη σχετικα ισοσκελισμενη περσινή, για ναχουμε προβλημα με το FFP, πρέπει φετος να μπούμε 26 μυρια μεσα.
Ωστόσο, επειδη πρέπει να βλέπεις μακροπροθεσμα το θεμα και επειδη χωρίς σημαντικες πωλησεις, με αυξημενο μπατζετ συμβολαιων κ κλεισμενη τουμπα, η ζημια το 17-18 θα ειναι σίγουρα της ταξης των 9-10 μυριων, χωρις τις οποιες μεταγραφες (δε βαζω παραπάνω γιατι πέρσι δωσαμε σημαντικές αποζημειωσεις και γιατι φυσικα δεν ηρθαν μονο συμβόλαια αλλα εφυγαν κιολας), δε γινεται να ξεφυγεις πανω απο 5 μυρια πχ για μεταγραφικα fees.
Απ'την αλλη, ακομα κ αν μπουμε 14-15 μυρια φετος, πάλι δε θα υπάρχει του χρονου πρόβλημα με το FFP (μονο αν μπούμε 20+ μυρια μεσα). Αλλα οσο αυξανονται τα παγια εξοδα κ δεν μπαίνεις τσουλου (ή δν εχεις καλες πωλησεις), θα εχεις προβλημα το 19-20..
Συνολικα, σιγουρα δε μπορείς να κανεις τρελες και να ξεφύγεις αλογα (θεωρώντας "δεδομενη" τη διαθεση του Ιβαν να αντέξει ζημιες 10Μ μ.ο. ανα χρονο)..
Ομως, βλέποντας την κατασταση των αντιπάλων, (οπως ελεγα περσι) νομίζω οτι υπαρχει περιθωριο για ενα μικρο ρισκο, ισως περισσοτερο απο ποτε.Ασε που η φαση ειναι ή τωρα ή ποτε, γιατι οταν "επενδυεις" σε ψιλομεγαλους παικτες χωρις μεταπωλητικη αξια, δεν εχεις να περιμένεις πολλα απο επικειμενες πωλήσεις, οποτε αναγκαστικά συνεχιζεις το ιδιο, με ενα μικρο raise..Ειναι μεγάλη η ευκαιρια, για να "δειλιασουμε" εδω που φτάσαμε για 5 μύρια πχ παραπάνω (πχ αν δισταζουμε να δώσουμε 1.8-2 μυρια με εφορια στο Χ βιερινια και στο Ψ οκταρι, αφου δωσαμε που δωσαμε 1.6 στον πριγιο και 1.3 στους ενρικε-καμπος, και κοντα στο 1 στους κανιας-σαχοφ).. Ασε που ετσι προετοιμαζεσαι για τα προκριματικα τσουλου του χρόνου, ισχυροποιωντας τις πιθανότητες σου..
Οπως και να'χει, ας ελπίσουμε να γινουν σωστες επιλογες, χωρις ημιμετρα..
Υ.Γ.
Σικ, σορυ αλλα το σκεπτικο αυτο δε μπορεί να ηταν αποκλειστικα του Ιβιτς..ο σχεδιασμος, οι προτασεις κ η φιλοσοφία μεταγραφ. ενισχυσης (ειδικα μετα απο μια πώληση 3.5 μυρίων πες στη θεση) ειναι κυριως του ΤΔ (κ του οικονομ τμηματος).Sick Bastard έγραψε: Αυτό με κούφανε κι εμένα.
Αν ο Ίβιτς, ονειρευόταν ένα κέντρο με Κάνιας-Σάκχωφ-Εντόϊ, καλύτερα που έφυγε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Σάβ 24 Ιουν 2017, 21:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ειναι μεγαλος γριφος το φετινο ροστερ, ιδιως απο τη στιγμη που πλαναται στον αερα και η περιφημη αλλαγη συστηματος...
με την αποστολη που θα ταξιδεψει στην ολλανδια θα εχουμε μια πρωτη εικονα...το ροστερ της ομαδας ειναι παρα πολυ μεγαλο και ειμαι περιεργος να δω ποιοι θα μεινουν απ' εξω κυριως στο μεσοεπιθετικο κομματι, οπου υπαρχουν βαρια και δεμενα συμβολαια προσφατως υπογεγραμμενα (και παρολα αυτα εμεις ενδιαφερομαστε επισημως για το βιερινια
)...
ακουσα σημερα και τη συνεντευξη τυπου μιχελ/στανογεβιτς η αληθεια ειναι πως καποια πραγματα μου παγωσαν το αιμα...ιδιως αυτο με τον εντου που προοριζοταν για αντικαταστατης του τσιμιροτ μεγαλωσε ακομα περισσοτερο της ανησυχιες μου σχετικα με τους μεταγραφικους στοχους της ομαδας...
καλο θα ειναι παντως το φετινο ξεσκαρταρισμα να ειναι και το πραγματικα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, γιατι οπως ξαναεγραψα το μπατζετ μας δεν αντικατοπτριζει την εικονα μας στο γηπεδο, ενω στο τελος τα ποσα που δινουμε σε αποζημιωσεις συναγωνιζοναται επαξια αυτα που δινουμε σε μεταγραφες...
χρειαζεται σωστη και συνετη διαχειριση του μπατζετ και μια μεταγραφικη πολιτικη η οποια θα αποσκοπει οχι μονο στο να ξοδευει λεφτα αλλα και να φερνει κιολας στα ταμεια της ομαδας...
και σε αυτα τα θεματα καλειται να δειξει τις ικανοτητες του ο λουμπος φετος...
σε αναμονη λοιπον του νεου ΠΑΟΚ :ugeek:
με την αποστολη που θα ταξιδεψει στην ολλανδια θα εχουμε μια πρωτη εικονα...το ροστερ της ομαδας ειναι παρα πολυ μεγαλο και ειμαι περιεργος να δω ποιοι θα μεινουν απ' εξω κυριως στο μεσοεπιθετικο κομματι, οπου υπαρχουν βαρια και δεμενα συμβολαια προσφατως υπογεγραμμενα (και παρολα αυτα εμεις ενδιαφερομαστε επισημως για το βιερινια

ακουσα σημερα και τη συνεντευξη τυπου μιχελ/στανογεβιτς η αληθεια ειναι πως καποια πραγματα μου παγωσαν το αιμα...ιδιως αυτο με τον εντου που προοριζοταν για αντικαταστατης του τσιμιροτ μεγαλωσε ακομα περισσοτερο της ανησυχιες μου σχετικα με τους μεταγραφικους στοχους της ομαδας...
καλο θα ειναι παντως το φετινο ξεσκαρταρισμα να ειναι και το πραγματικα ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ, γιατι οπως ξαναεγραψα το μπατζετ μας δεν αντικατοπτριζει την εικονα μας στο γηπεδο, ενω στο τελος τα ποσα που δινουμε σε αποζημιωσεις συναγωνιζοναται επαξια αυτα που δινουμε σε μεταγραφες...
χρειαζεται σωστη και συνετη διαχειριση του μπατζετ και μια μεταγραφικη πολιτικη η οποια θα αποσκοπει οχι μονο στο να ξοδευει λεφτα αλλα και να φερνει κιολας στα ταμεια της ομαδας...
και σε αυτα τα θεματα καλειται να δειξει τις ικανοτητες του ο λουμπος φετος...
σε αναμονη λοιπον του νεου ΠΑΟΚ :ugeek:
Ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι εξεπληξε το οτι προοριζαν τον Νντοε για αντικαταστατη του Τσιμιροτ και δεν εννοω λογω χαρακτηριστικων,πολλοι αλωστε λεγαμε οτι δεν ταιριαζουν σε αυτο που αναζητουμε, αλλα δεν παυει ο παικτης να ειναι 8ρι.Για ποια αλλη θεση θα μπορουσε να προοριζεται? Θυμαμαι βεβαια χαρακτηριστικα, μελη να τον περιγραφουν ως τον ορισμο του box to box χαφ...
Μρ εξκλουσιβ συνεχίζει Μπραβο Κωστα
Αυτος ακούγεται μου λενε οι πληροφορίες μου απο το θείο
https://www.transfermarkt.de/riccardo-m ... eler/19446
Αυτος ακούγεται μου λενε οι πληροφορίες μου απο το θείο
https://www.transfermarkt.de/riccardo-m ... eler/19446
Νταξει αμα έρθει ο Μοντολιβαρος ολα υπερκομπλέ..να βρουμε και ενα τροπο κρυογενετικης σαν αυτη που εκανε ο Walt Disney να τον κρατησουμε στα 32 για καμια δεκαετια να εχουμε χαφαρο απο το υπερπανω ραφι..οντως θελουμε χαφαρο ειδικά αν φυγει ο Τσιμιροτ που ακουστηκε πάλι σημερα..αι να δούμε

ε νταξ δεν υπαρχεις..φυσεκι εισαι..ευγε για την προσπάθεια φιλε..Kostas_Peraia4 έγραψε:Μίλησα με τον Jevtic και με είπε πως δεν έχει ιδέα γι'αυτά που γράφονται.Δεν εχει έρθει σε επικοινωνία με τον ΠΑΟΚ.Στην ουσία διέψευσε τα πάντα.Πάμε παρακάτω

με Κώστα δεν εχουμε αναγκη κανένα αρδ
πω πω λαος και τι Κωστάρα
-
Καλησπερα ΠΑΟΚΙΑ μου ονοματα σαν του montolivo παρακαλω να δημοσιευονται με φειδω γιατι κυνδινευουμε απο κανενα εμφραγμα παντως ας ερθει και οτι θελει ας γινει

- desperando
- Επικοινωνία:
Χάνεις τα λόγια σου.pilotos έγραψε:Ο ΠΑΟΚ για να πάρει πρωτάθλημα, πρέπει να μην τον πηδάει κάθε κοράκι και να μην τρώει τιμωρίες, επειδή τρώνε σπόρια οι οπαδοί του.
Αν γίνει αυτό, μετά θα συζητήσουμε και αγωνιστικά.
Γιατί πέρυσι το πρωτάθλημα στήθηκε στην αρχή, με 2 σφυρίγματα σε έβγαλαν εκτός στόχου.
SM-G935F
Όταν το μεγαλύτερο ποσοστό των ΠΑΟΚτσιδων νομίζει ότι το πρωτάθλημα εξαρτάται από ποιους παίκτες έχεις και από ποιον προπονητή τότε το παιχνίδι χάθηκε