+++++++++++++++barlow4 έγραψε:κ εγω θελω τη μικτη κοσμου.να παιζει κ λιγη λογικη ομως.
Γρηγόρη, ηλικίαν έχεις. Έλεος.
+++++++++++++++barlow4 έγραψε:κ εγω θελω τη μικτη κοσμου.να παιζει κ λιγη λογικη ομως.
Tupac έγραψε:Ιβάν , πάρε Andriano - Natho - Vierihnia και δώσε μετά Γκάρυ . Over and out
Αγιε κι εγω αυτο ελεγα μεχρι το καλοκαιρι. Μεχρι που η ΠΑΕ ειχε 11 εκατομμυρια εσοδα απο πωλησεις και αγορασε μονο τον Βαρελα. Πολυ φοβαμαι οτι αν φυγει ο Γκαρι θα παμε παλι σε επιλογη τυπου Τζαλμα.agios έγραψε:Τώρα όσον αφορά τον Γκάρυ αν τα πάρεις και τα ξαναδιαθέσεις για μια παικτούρα no problem.
Πολύ σημαντικό θέμα, ίσως εξίσου σημαντικό με την ενδυνάμωση της ομάδας.Sera4 έγραψε:
υγ ενα μεγαλο επισης κομματι που πρεπει να συζητησουμε ειναι η αδυναμια μας να διωξουμε τη φηρα απο την ομαδα...
τι λάθος έγινε με τον Μακ;ron-swanson έγραψε:Συμφωνω 100% με Σερα.
Το λαθος με τον Μακ ειναι ακομα πολυ φρεσκο.
Αν δωσεις στον Γκαρι 1 εκατομμυριο το χρονο δεν νομιζω να ειχει προβλημα να μεινει. Και αν οι Μπισεσβαρ-Καμπος παιρνουν 700αρια, το αξιζει ο Γκαρι το εκατομμυριο.
Επισης συμφωνω με Odi οτι τα 4 εκατομμυρια ειναι αστειο ποσο για τον καλυτερο παιχτη του ΠΑΟΚ και για το καλυτερο εξτρεμ στην Ελλαδα.
Δεν μπορούν να το συνεχίσουν για πολύ αυτό.Ο κόσμος δεν είναι χαζός,ο Ιβάν δεν θα αφήσει να αδειάσει η Τούμπα,ίσως να προσπαθούν το σκέφτομαι καιρό να κάνουν εντελώς αυτόνομο τον ΠΑΟΚ να ''βγάζει'' τα λεφτά του μόνος χωρίς να αναγκάζει τον Ιβάν να ξηλώνεται.Έχω την αίσθηση ότι τώρα είναι στην περίοδο που μαζεύουν χρήμα και κάπου θα αρχίσουν ''να την κάνουν'' την δουλίτσα.Για να δούμε...ron-swanson έγραψε:Αγιε κι εγω αυτο ελεγα μεχρι το καλοκαιρι. Μεχρι που η ΠΑΕ ειχε 11 εκατομμυρια εσοδα απο πωλησεις και αγορασε μονο τον Βαρελα. Πολυ φοβαμαι οτι αν φυγει ο Γκαρι θα παμε παλι σε επιλογη τυπου Τζαλμα.agios έγραψε:Τώρα όσον αφορά τον Γκάρυ αν τα πάρεις και τα ξαναδιαθέσεις για μια παικτούρα no problem.