Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
δεν θέλω να σας στεναχώρησω αλλα δεν πιστεύω να πάρουν αλλο Μπακ.
- Παλαιολόγος
μια χαρα θα παρουν αν δουν πως ο κρεσπο δεν ειναι αυτος που περιμεναν
και αν το ίδιο δούμε και εμείς; ότι τελικά δεν ήταν αυτός που περιμέναμε;
αλλά καλύτερος;

αλλά καλύτερος;

Γλυκος τερμα και Κρεσπο,Τζαβελλας στοπερ...εμφραγματα στις σεντρες...
- buffalobill4
Απ το να βγεις γυμνοςmbison έγραψε:Δηλαδή θέλω πουκάμισο ακριβό και θα περιμένω τις εκπτώσεις. Έως τότε ας πάρω ένα απ το σουπερ μαρκετ.danirifle έγραψε:λογικά το βελλίδη τον ανανεώσαμε ώστε να μη φύγει τζάμπα και για να έχουμε άνεση χρόνου να ψάξουμε για τέρμα
οχτάρι καλά κάναμε και πήραμε, γιατί εκτός του σακόφ, εγώ δε βλέπω άλλο χαφ μας να μπορεί να φτιάξει παιχνίδι με αξιώσεις
ο κρέσπο μάλλον ήρθε ως πολυθεσίτης στην άμυνα και ως 3ο σέντερ μπακ. έκλεισε γρήγορα για να έχουμε άνεση χρόνου για τον βασικό που θα αποκτηθεί. θεωρώ πόγγουρας θα πάει δανεικός ώστε η 5άδα σέντερ μπακ θα είναι τζαβέλλας, μεταγραφή, κρέσπο, χάτζη, μαλεζάς
Ναι αλλα πώς θα βγω να το φορέσω αφού ειναι μάπα?
Τον ΠΟΡΚΥ-5 να ακούς...!
Τέλος! Φέρτε τους α) Silviu Lung Jr., β) Fernando Varela, γ) Ivan Mocinic, δ) Denis Alibec (κι ας είναι και τραυματίας...) και διώξτε, δανείστε ή πουλήστε τους: α) Markos Vellidis (πώληση), β) Nikolaos Melissas (ελεύθερος), γ) Georgios Tzavellas (πώληση), δ) Ergys Kace (πώληση), ε) Róbert Mak (πώληση), στ) Jairo (δανεισμός), ζ) Stefanos Athanasiadis (πώληση), συν όσους δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Ολλανδία, για να φτιάξουμε ομαδάρα...! Προσοχή όμως! Μην αφήνετε ελεύθερους τους Terry Antonis και Erik Sabo. Έχουν μέλλον τα παλικάρια…!
Και που 'σαι Λούμπος? Μην ακούς άλλους. Τον ΠΟΡΚΥ-5 να ακούς...!
Τέλος! Φέρτε τους α) Silviu Lung Jr., β) Fernando Varela, γ) Ivan Mocinic, δ) Denis Alibec (κι ας είναι και τραυματίας...) και διώξτε, δανείστε ή πουλήστε τους: α) Markos Vellidis (πώληση), β) Nikolaos Melissas (ελεύθερος), γ) Georgios Tzavellas (πώληση), δ) Ergys Kace (πώληση), ε) Róbert Mak (πώληση), στ) Jairo (δανεισμός), ζ) Stefanos Athanasiadis (πώληση), συν όσους δεν ακολούθησαν την αποστολή στην Ολλανδία, για να φτιάξουμε ομαδάρα...! Προσοχή όμως! Μην αφήνετε ελεύθερους τους Terry Antonis και Erik Sabo. Έχουν μέλλον τα παλικάρια…!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Τρί 05 Ιούλ 2016, 15:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- buffalobill4
Φιλε μου αυτο μας εφαγε. Το να σαι τσελιγγας του βουνού και να θες και γκλαμουρια. Δεν εχω τίποτα με τιυς τσελιγγες, τους προτιμω αντιθετως απο δηθεν κοσμικους.mbison έγραψε:Γιατι θα παω σε γαμο ch.l.nothu έγραψε:Γιατί δε φοράς αυτό που πήρες πέρσι;
Γινε πρωτα αστος και τα συζηταμε και τα κοσμικα
- abc_o_ karpouzas
μερικες φορες ετσι που διαβαζω αυτα που γραφετε με πιανει μια κατάθλιψη
ωχ παναγια μου
εγω λεω να τους διωξουν ολους και να φερουν .......αλλους....
ωχ παναγια μου
Στα ΛαδαδικαΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Τον ΠΟΡΚΥ-5 να ακούς...!
Προσοχή όμως! Μην αφήνετε ελεύθερους τους Terry Antonis και Erik Sabo. Έχουν μέλλον τα παλικάρια…!

Τους........................ άλλους ;;;;;abg12d34 έγραψε:μερικες φορες ετσι που διαβαζω αυτα που γραφετε με πιανει μια κατάθλιψη
ωχ παναγια μου
Δεν πας καλα μου φαινεται , πάλι παλτά να πάρουν;
Η Γρανάδα (λέει) αποδέσμευσε κοινή συναινέσει τον Ρικάρντο Κόστα που είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, παρ ό,τι την βοήθησε πολύ να πετύχει τον στόχο της παραμονής της με τις 14 συμμετοχές του από τον Ιανουάριο σαν βασικός και 1 σημαντικό γκολ που πέτυχε στην νίκη της κόντρα στην Λας Πάλμας...
...
...
Ρε παιδιά....................λέτε???
...

Ρε παιδιά....................λέτε???

hahaha abg12d34 σωστός αδερφέ. Από τότε που ήρθε ο Ιβάν κάθε χρόνο 20 μεταγραφές θέλουμε και 30 αποχωρήσεις
.
scientist: Ακριβώς και εγω αυτό πιστεύω. +1926 από μένα.
Δε θεωρω παράλογα τα ποσά που δόθηκαν και καλά είναι να επιμείνουμε. Η παγκόσμια αγορά είναι αυτή (υπερτιμημένη, "but it is what it is"), οπότε καλά λες ότι πρέπει να εδραιωθούμε. Εγώ, όπως πολλές φορές έχω πει, θα ήθελα να ακουμπήσουμε και πιο ακριβές αγορές, σταδιακά, μετά από προσεκτικό σκάουτινγκ. Όλες οι μεγάλες ομαδες των Βαλκανίων έχουν βιώσει wonderkids στο ρόστερ τους, εκτός από εμάς. Εμείς το ζήσαμε μόνο με τον Γιώργο Κούδα, που ήταν από τα σπλάχνα μας και ακολούθως με τον Σκαρτάδο (τον θεωρώ αδικημένο σε θέμα φήμης/προσφοράς στον ΠΑΟΚ).

scientist: Ακριβώς και εγω αυτό πιστεύω. +1926 από μένα.
Δε θεωρω παράλογα τα ποσά που δόθηκαν και καλά είναι να επιμείνουμε. Η παγκόσμια αγορά είναι αυτή (υπερτιμημένη, "but it is what it is"), οπότε καλά λες ότι πρέπει να εδραιωθούμε. Εγώ, όπως πολλές φορές έχω πει, θα ήθελα να ακουμπήσουμε και πιο ακριβές αγορές, σταδιακά, μετά από προσεκτικό σκάουτινγκ. Όλες οι μεγάλες ομαδες των Βαλκανίων έχουν βιώσει wonderkids στο ρόστερ τους, εκτός από εμάς. Εμείς το ζήσαμε μόνο με τον Γιώργο Κούδα, που ήταν από τα σπλάχνα μας και ακολούθως με τον Σκαρτάδο (τον θεωρώ αδικημένο σε θέμα φήμης/προσφοράς στον ΠΑΟΚ).
ΈτσιΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Τον ΠΟΡΚΥ-5 να ακούς...!
SM-G935F