Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
- ace79grpaok
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016
Πλάκα πλάκα τα δημοσιεύματα από Πολωνία λεννε ότι ο κάναμε την καλύτερη πρόταση για χαμαλαινεν και ότι κλείνει σύντομα ,μακάρι εντυπώσεις για τον παίκτη?
goran 64 έγραψε:Πάντως εγώ ένα διαπιστώνω ρε καρντάσια όσο περνάν οι μέρες και δεν γίνεται κάτι δραστικό για όλα αυτά τα σκηνικά από Ιβάν μεριά...![]()
![]()
: Ότι όλοι είμαστε μπερδεμένοι, ειδικά εμείς
οι ίδιο οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. μας ...
![]()
![]()
Διαφωνείτε μήπως;
Φανταστείτε λοιπόν χαρούλες που θα κάνουν τώρα μ αυτό "το χάλι" μας οι αντίπαλοι μας (όχι μόνο οι οπαδοί τους φυσικά)...![]()
![]()
![]()
Κι αυτό γίνεται περίπου από αρχές Δεκέμβρη (δηλαδή σε ολόκληρη την "προμεταγραφική" περίοδο)...![]()
![]()
![]()
Χχχχμμμμ![]()
![]()
Τελικά όλο αυτό ίσως να μην είναι και τόσο άσχημο όσο "ολοφάνερα δείχνει"...
![]()
![]()
Πάντως εγώ αποφάσισα να μην ξαναγράψω τίποτα για όλα αυτά μέχρι τις 31 Γενάρη 2016...
Υ.Γ. Βοηθάτε και σεις καρντάσια...
δε σε βλεπω να κρατιεσαι μεχρι τοτε μην παιρνεις ορκο θα γινουν πολλα ωραια και δε θα τα σχολιαζεις...θα σκασεις αρα παρτο πισω
Εχει πολλα βιντεάκια τον κάνανε και αφιέρωμα
Εχει πολλούς φανατικούς οπαδούς η Λεχ ποζεν
Κινείται στους χώρους που θέλουμε παντως αργουτσικος και στο γκολ μεσα , αυτα είδα
Κινείται στους χώρους που θέλουμε παντως αργουτσικος και στο γκολ μεσα , αυτα είδα
che4 έγραψε:goran 64 έγραψε:Πάντως εγώ ένα διαπιστώνω ρε καρντάσια όσο περνάν οι μέρες και δεν γίνεται κάτι δραστικό για όλα αυτά τα σκηνικά από Ιβάν μεριά...![]()
![]()
: Ότι όλοι είμαστε μπερδεμένοι, ειδικά εμείς
οι ίδιο οι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ. μας ...
![]()
![]()
Διαφωνείτε μήπως;
Φανταστείτε λοιπόν χαρούλες που θα κάνουν τώρα μ αυτό "το χάλι" μας οι αντίπαλοι μας (όχι μόνο οι οπαδοί τους φυσικά)...![]()
![]()
![]()
Κι αυτό γίνεται περίπου από αρχές Δεκέμβρη (δηλαδή σε ολόκληρη την "προμεταγραφική" περίοδο)...![]()
![]()
![]()
Χχχχμμμμ![]()
![]()
Τελικά όλο αυτό ίσως να μην είναι και τόσο άσχημο όσο "ολοφάνερα δείχνει"...
![]()
![]()
Πάντως εγώ αποφάσισα να μην ξαναγράψω τίποτα για όλα αυτά μέχρι τις 31 Γενάρη 2016...
Υ.Γ. Βοηθάτε και σεις καρντάσια...
δε σε βλεπω να κρατιεσαι μεχρι τοτε μην παιρνεις ορκο θα γινουν πολλα ωραια και δε θα τα σχολιαζεις...θα σκασεις αρα παρτο πισω![]()
![]()
![]()
- ΠΑΟΚΤΣΗΣ-4
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Συμφωνώ σε όλαaoratos έγραψε:Όσο και αν έχω τις επιφυλάξεις μου για την συνεργασία μεταξύ Βεζυρτζή-Άρνεσεν σημασία έχει το αποτέλεσμα και στην προκειμένη περίπτωση αποτράπηκε το να φορτωθεί η ομάδα με έναν απεδειγμένα μέτριο παίκτη χωρίς αγωνιστικό ρυθμό.Επίσης θετικό θεωρώ ότι με την έλευση Βεζυρτζή επικοινωνήθηκε ξεκάθαρα ότι ο αγωνιστικός στόχος για φέτος είναι η δευτερη θέση την στιγμή που ο Δανός το καλοκαίρι όριζε ως επιτυχία το να πλασαριστεί η ομάδα σε μια από τις πρώτες 3 θέσεις.
Προσωπικά καταλαβαίνω ότι ο ρόλος του Βεζυρτζή είναι να συναποφασίζει για θέματα του αγωνιστικού με βάση την εμπειρία του, την αντίληψη του και την λογική του, στοιχεία που εκτιμά ο Σαββίδης. Την στάση του και την αντίληψη του απέναντι στο θέμα του Γκαλίτσιου προσωπικά την εκτίμησα περισσότερο από ότι του Άρνεσεν και θεωρώ ότι βοήθησε τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι διαφορετικό από το να προτείνει ο ίδιος παίκτες. Δεν πιστεύω ότι ο ρόλος του είναι να ψάχνει παίκτες και δεν νομίζω να τον ενδιαφέρει να κάνει κάτι τέτοιο. Θα ήταν τρέλα να κάνει την δουλειά του ΤΔ και του προπονητή. Άλλωστε το είπε και ο ιδιος ότι τον ρόλο του ΤΔ τον έχει άλλος και αυτός λέγεται Άρνεσεν. Εγω καταλαβαίνω ότι είναι κομμάτι του decision making των μεταγγραφικών επιλογών του Άρνεσεν/Τούντορ, όπως κομμάτι του decision making είναι και οι Αγγελίδης, Γκοντσάρεβα και Σαββίδης ο καθένας προσμετρώντας διαφορετικά κριτήρια.
Θεωρητικά έτσι αντιλαμβάνομαι την δομή και αν αυτό νομίζουν μερικοί ότι βάζει πίεση και ξενερώνει τον Άρνεσεν πολύ αμφιβάλλω ότι σε μεγαλύτερες ομάδες με πιο προηγμένες δομές που έχει δουλέψει ο Άρνεσεν έπρεπε να επιχειρηματολογίσει σε λιγότερα άτομα σχετικά με τις μεταγγραφικές του επιλογές πρωτού παρθεί κάποια απόφαση. Ξέρουμε ότι και στη Τσέλσυ και στο Αμβούργο τα conflicts of interests μεταξύ των διοικούντων ήτανε ακόμα μεγαλύτερα. Δεν θέλω να επεκταθώ σε αυτό διότι αυτές οι ομάδες δεν είναι συγκρίσιμα μεγέθη με τον ΠΑΟΚ αλλά μπορεί κανείς να ψάξει στο internet περισσότερες πληροφορίες για την εταιρική πραγματικοτητα που αντιμετώπιζε ο Άρνεσεν σε προηγούμενες δουλειές του, ο Θέμης Καίσαρης θεωρώ ότι έχει κάνει καλή δουλειά γράφοντας σχετικά.
Που θέλω να καταλήξω; Παρά το γεγονός ότι πολλά στημένα ΑΡΔ έχουν λυσάξει να μας αποδειξουν το αντίθετο για τους γνωστούς λόγους που άλλωστε τον πόλεμο στον Άρνεσεν τον άρχισαν ούτως ή άλλως από πολύ πολύ νωρίτερα, στην πραγματικότητα η 'πίεση' που βάζει η παρουσία του Βεζυρτζή στην δομή μπορεί να αποδειχθεί πολύ επικοδομοιτική για όλους και πιο πολύ τον ίδιο τον Δανό.
Το καλοκαίρι ο Άρνεσεν είχε πει: ''ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΪΔΕΨΕΙΣ''.
Στα μισά της χρονιάς και η τούμπα είναι ΑΔΕΙΑ!!! Ο κόσμος έστειλε το μύνημά του και ο Φρανκ
σαν έξυπνος άνθρωπος που είναι πρέπει να το αντιλήφθηκε.Σαφώς και στηρίζουμε το πλάνο,
αλλά στην πορεία πρέπει να υπάρχουν συνεχείς διορθώσεις και προσθαφαιρέσεις στο υλικό.
Ο ίδιος ο Φρανκ είπε πως κι αυτός θα κάνει λάθη, αφού παραδέχτηκε ότι νομοτελειακά είναι
αδύνατον να βγουν όλες οι μεταγραφές σε μία ομάδα.Αρα όλοι μαζί πρέπει μεθοδικά και ΣΥΝΕΧΩΣ
να βελτιώνουμε την ομάδα.
Στο 3-ετές πλάνο που τρέχει ποιον ΠΑΟΚ χτίζουμε; Τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή !!! Αυτό πρέπει να
το αντιληθφούν καλά όλοι και αυτός είναι και ένας από τους ρόλους του Βεζυρτζή.Να το υπενθυμίζει
συνεχώς και να δίνει τις κατάλληλες κατευθύνσεις.Οχι να επιλέγει παίκτες, αλλά να ζητά από τον
Φρανκ τους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ για την δημιουργία του ΠΑΟΚ-πρωταθλητή.
Επίσης ο Φρανκ το καλοκαίρι είχε πει ότι ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι η τριάδα στο πρωτάθλημα.
Καταρχήν η ερώτηση του δημοσιογράφου έπρεπε να ήταν : ποιον στόχο ΣΟΥ ΕΘΕΣΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
για την ομάδα; Τους στόχους ΠΑΝΤΑ τους βάζει η διοίκηση.Και ο τεχν.διευθυντής τους υλοποιεί.
ΠΟΤΕ δεν παίρνεις υπάλληλο στην επιχείρησή σου που να θέσει αυτός τους στόχους της επιχείρησης.
(Γι αυτό και ήταν άστοχες οι δηλώσεις του Τούντορ πριν το ματς με την Κράσνονταρ περί στόχων της ομάδας)
Λοιπόν ξεκάθαρα ο στόχος για φέτος είναι η δεύτερη θέση.Η τρίτη θέση για τον ΠΑΟΚ του Σαββίδη
με αντιπάλους την ζέλα του αφραγκούζου, την κούλα της Γ΄εθνικής, τους ατρομητούληδες και τους
αστερούληδες και τους μπατίριδες του παραρτήματος νιόνος είναι μόνο για γέλια.
Αν κρίνεις ανεδαφικούς ή μη πραγματοποιήσιμους τους στόχους που σου θέτει η εκάστοτε διοίκηση
κ.Φρανκ απλά δεν αναλαμβάνεις.ΔΕΝ κάθεσε στο 1.200.000.
Και τη δεύτερη θέση δεν την θέλουμε για να την κάνουμε κορνίζα.Την θέλουμε για να ΜΠΟΥΜΕ
στους ομίλους του CL.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ !!! Η δεύτερη θέση και η πρόκριση στους
προκριματικούς του cl είναι οι 2-3 απαραίτητοι και προηγούμενοι χρονικά στόχοι για την επίτευξη
του μεγάλου στόχου.ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ CL.
ΜΟΝΟ τότε θα μπορέσει ο Δικέφαλος να ανοίξει πραγματικά τα φτερά του.Με τα σίγουρα 25.000.000
και απαλλαγμένος από το ffp (Financial Fair Play) να κάνει πραγματικές επενδύσεις και να απογειωθεί !!!
Αρα χτίζουμε τον ΠΑΟΚ-πρωταθλητή και τον ΠΑΟΚ του CL. Για να γίνει αυτό θες ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ.
Οχι πλέον μετριότητες.Θες παίκτες-προσωπικότητες.Θες τους νέους Κονσεϊσάο, Γκαρσία, Κοντρέρας,
Ιβιτς, Μουσλίμοβιτς, Βιεϊρίνια.Αλλά κι αυτοί είχαν αποτύχει τότε να προκριθούν στους ομίλους του cl.
Αρα θες ΑΚΟΜΑ καλύτερη ομάδα.Πρέπει να τους πλαισιώσεις με ακόμα καλύτερους ρολίστες.
Φαντάζεστε αυτούς να τους πλαισίωνες με Μπερμπάτοφ, Τσίμιροτ, Γκάρυ, Μακ, Χαρίση;
Πρέπει γρήγορα να συμπληρώνουμε το παζλ του ΠΑΟΚ-πρωταθλητή.Σε κάθε μεταγραφική περίοδο
πρέπει να έρχονται ΜΟΝΟ παιχταράδες.Αυτό ζήτησε και ο Τούντορ.Μίλησε ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ
για ποιότητα.
Ο Σαββίδης δήλωσε το φθινόπωρο : ''Θέλω και νέους Μπερμπάτοφ στον ΠΑΟΚ''. Μετά το ματς
με τον παο: ''Αργά ή γρήγορα όλοι θα δουν ποιος πραγματικά είναι ο ΠΑΟΚ''. Πρόσφατα : ''Ακόμα
δεν έχω φτάσει στα χρήματα που είχα σκοπό να επενδύσω αρχκά στον ΠΑΟΚ !!''
Εχω κάθε λόγο να τον πιστεύω.Οταν κάποτε μιλούσε για Ροναλντίνιο και Μπερμπάτοφ, ο βόθρος
των μμε τον χλεύαζε και τον λοιδορούσε.Ομως ο Ιβάν έλεγε αλήθεια !!! Και τα χρέη ξεχρέωσε και
τον Μπερμπάτοφ έφερε στον ΠΑΟΚ.Και όπως ο ίδιος ο Μπερμπάτοφ είπε : ''Ο Σαββίδης με κυνηγούσε
δύο χρόνια !!''.Ο Ιβάν είναι και φιλόδοξος και ενθουσιώδεις και ΑΛΗΘΗΣ.Ας μη χάνουμε την πίστη μας.
Ας μη βαζιόμαστε και ας περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα.
Οσον αφορά τον Γκαλίτσιο ευτυχώς χάλασε.Δεν είχε καμία ποδοσφαιρική λογική.Μάλιασε η γλώσσα
μας τα τελευταία χρόνια να λέμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάψει να είναι άσυλο αποκαταστάσεως
ανενεργών, τραυματιών ή μετριοτήτων.Υπάρχει κανένας που ειλικρινά να πιστεύει ότι ο Γκαλίτσιος
χωρούσε σε έναν ΠΑΟΚ πρωταθλητή;
Εγω δεν βλέπω ούτε καπελώματα, ούτε φαντάσματα, ούτε μπαίνω στα κατάπτυστα σκεπτικά
των καμοροραπτόπουλων, στις σχέσεις Βεζυρτζή-Φρανκ.Απλά ο Νίκος είπε στον Φρανκ εχθρός
του καλού είναι το καλύτερο.Αφού υπάρχει κενό στα δεξιά της άμυνας πρέπει να πάρουμε έναν
παικταρά και έτοιμο παίκτη.Πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε επίπεδο.
Μακάρι και τότε να είχε βρεθεί ένας Χριστιανός και να είχε πει στον πολύ Στέφενς ΟΧΙ στους
Μαντούρο-Μάρτενς.
- thanos-xanthi
che εχω δακρυσει
ας κραταμε μικρο καλαθι γενικα, και ας μη προδικαζουμε απο πρωτη γεναρη
μη σκασει κανα δεκαρι και κανας σεντερ μπακ και τριβουμε τα ματια μας..
απλα οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο το γεναρη, θα φανει και αν εχει γινει προεργασια
ας κραταμε μικρο καλαθι γενικα, και ας μη προδικαζουμε απο πρωτη γεναρη
μη σκασει κανα δεκαρι και κανας σεντερ μπακ και τριβουμε τα ματια μας..
απλα οσο νωριτερα τοσο το καλυτερο το γεναρη, θα φανει και αν εχει γινει προεργασια
ρε σεις ριξτε τιποτα για χαμαλι
εννοειται δεν εχω ιδεα τι εστι χαμαλι φινλανδικο
και αντε γραψτον στο transfermarkt και youtube
hämäläinen hamälainen hämaläinen hämälainen
ειμαι σιγουρος οτι μας τρολαρουν με τετοια ονοματα
MANIAKOS έγραψε:Εχει πολλα βιντεάκια τον κάνανε και αφιέρωμα
να φανταστω τα βιντεακια δεν τα εβαλες για το λογο που εγραψα παραπανω
Αδερφέ σωστα αυτα που περιγραφεις και οντως μπορει να ήταν ιδανικο αν λειτουργουσαν ετσι (που κ που, εκει π προστάζει η λογικη, οχι με το στανιο διαφωνια σε καθε περίπτωση)Magpies4 έγραψε:Μα εσύ αν ησουν στην θέση του, η πες ότι είσαι ο ίδιος ο Σαββίδης και σου έφερναν τον Γκαλίτσιο για 1.5 χρόνο, δεν θα έμπαινες στον κόπο να το συζητήσεις; Μιλάμε για το παρόν, για τώρα. Γιατί δηλαδή θεωρείς ότι μάλωσε ο κυρ Νίκος με τον ΦΑ. Γιατί δηλαδή να μην συζητήσαν λογικά ώστε ο ΦΑ ο οποίος είναι παγόβουνο και αν πιστευε στην μεταγραφή θα την είχε κλείσει, να πείσθηκε για το ρίσκο.
Εμένα αυτό μου φαίνεται ότι λειτούργησε σωστά και όχι ότι εκτεθηκε ο ΠΑΟΚ.
Στο κάτω κάτω προσωπικά πιστεύω ότι ο συγκεκριμένος δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ, οπότε τέλος καλό όλα καλά.
Εκτός και αν προτιμούσες να κλεισει ο παίχτης για να λέμε ότι στον ΠΑΟΚ λειτουργούν επαγγελματικά.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ να μη γινεται για λογους εξουσιας και οριοθετησης πειροχων,
να μη βγαινει προς τα εξω (ιδιως με τον σιχαμενο τροπο π βγήκε) και να μη δημιουργείται διχονοια, βγαζοντας άχρηστο ενα τοσο μεγαλο κεφαλαιο (και τη μοναδικη μας ελπιδα) οπως ειναι ο ΦΑ..
Και να πω κατι? Ας πούμε οτι οντως εγινε αυτο που προσταζε η λογικη, με το 6μηνο συμβόλαιο αντι για κλειστο 1.5, ας πουμε οτι οντως τελικα τον εκοψαν..
Και μακαρι αυτο να γινεται και στους "επομενους" γκαλιτσιους, αλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ (αν κ δε νομιζω οτι ο Φρανκ να υπηρχε περίπτωση να προτεινει τέτοιο παίχτη αν δεν υπήρχε η προταση/πολυ καλη γνωμη απο Λεκο)
Προσυπρογραφει κανεις ομως οτι δε θα γινεται κατι παρομοιο σε καθε περιπτωση, ακομα σε παιχτες όπως Γκαρι-ζαιρο-σαμπο ή καμια περίπτωση οπως μπεργκ?
Ιδιως μετα τον αμανε και 0 μετριοπαθεια που έδειξε στις δηλώσεις του (δεξιος ρε φιλε...
Ιδίως μετα απαυτη την υποθεση που θα τον βγαλουν θριαμβευτη και μαγκα στα ματια του κοσμου?
Αυτα φοβομασταν και αυτα είναι πλεον πολυ πιθανον να επιβεβαιωθουνε τώρα που εγινε η αρχη και φανηκε καθαρα και ο ρολος των αρδ...
Να μην υπήρχε τετοια αλαζονεία απτο ΝΒ οτι θα εχει λογο σε ολα,
να μην ηταν ιεραρχικα πανω απτον ΦΑ και ο ρολος του να ηταν αυστηρα συβουλευτικος,
να μην υπήρχε καμια πληροφόρηση στους αρδ,
να υπήρχε χαλιναρι στα οποια ψεματα λενε,
να πω οκ, μπορει να δουλεψει..
Υ.Γ δν προλαβα ν διαβασω τα ποστ μετα απαυτο του magpies..
Υ.Γ καλη χρονια σε ολους και στην ομαδα μας..
Με ΤΥΧΗ, υγεια και επιτυχιες..
Και φωτιση σε μας και κυριως στους υπευθυνους..
Εδιτ. Τωρα π διαβασα κ τα επομενα συμφωνω απολυτα με johnys999, aoratos και mapogo..
Magpies, che, μην κολλατε στο δεντρο π λεγεται γκαλιτσιος αλλα στο δασος (οπως περιεγραψα πιο πανω) και σ'αυτο ΑΦΗΝΟΥΝ να παρουσιάζεται..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Παρ 01 Ιαν 2016, 20:43, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Asimos
Βαλε Χαμαλάιζερ και θα σου ανοιξει μυστικο πυραυλακι.che4 έγραψε:ρε σεις ριξτε τιποτα για χαμαλι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- ace79grpaok
Epειδη είδα κάποια βίντεο του χαμαλη ,ιβιτσοφερνει επικίνδυνα ο τυπάς
Στα νεα σταφυλια παμε τωρα..MANIAKOS έγραψε:Εχει πολλα βιντεάκια τον κάνανε και αφιέρωμα
Απ τα λιγα που ειδα, νομιζω οτι επουδενι δεν ειναι αυτό π ψαχνουμε στο χωρο του κεντρο..
Περα απτο οτι ειναι λιγο αργουτσικος, κινειται κυρίως ως δευτερο φορ..
Ιβιτσοφερνει αρκετα στον τομεα αυτον, αλλα δε φαινεται να ισχύει το ιδιο και στο παιχνίδι απο πισω και στην προσωπικη ενεργεια που πάσχουμε..
Δεν ξερω, δε μου πολυαρεσει, ειδικα για long-term solution..
Για μεχρι το καλοκαιρι και μετα βλέπουμε, μπορεί..
ace79grpaok έγραψε:Epειδη είδα κάποια βίντεο του χαμαλη ,ιβιτσοφερνει επικίνδυνα ο τυπάς
Σας εμποστευομαι ολους αλλα ρε μαγκες βρειτε το ονομα και βαλτε κανα βιντεακι
Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016χε
Μακαρι να ταν Ίβιτς παντως
Δεν είδα βιντεο να δημιουργεί που θελουμε πολυ παντως έτοιμος ειναι
Και το γραφείο μανατζερ του εχει παικτες της ξρασνονταρ και κυριως Σουηδούς αν σημαινει κατι αυτο
ΤΣΕ
http://youtu.be/K7GdtN0jW6M
Και μετα θα σου βγάλει και αλλα
Δεν είδα βιντεο να δημιουργεί που θελουμε πολυ παντως έτοιμος ειναι
Και το γραφείο μανατζερ του εχει παικτες της ξρασνονταρ και κυριως Σουηδούς αν σημαινει κατι αυτο
ΤΣΕ
http://youtu.be/K7GdtN0jW6M
Και μετα θα σου βγάλει και αλλα