Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Εγώ δεν είμαι του συνδέσμου αυτού. Πελάτης είμαι.. μπλουζάκια αγοράζω από συνδέσμους.
Τώρα, αν έχετε φίλους ή γνωστούς που μπορούν να σας φέρουν εκεί που μένετε είναι μια λύση.
Άλλη λύση είναι να πάρετε τηλέφωνο στο σύνδεσμο να σας πουν αν μπορούν να σας στείλουν.
Και μια άλλη λύση για σένα φίλε στην Κύπρο είναι να μαζευτείτε αρκετά άτομα για μπλούζες και θα σας τα στείλουν πιστεύω. Αν παίζονται πολλές μπλούζες ίσως σας τα στείλουν.
Δυνάμη είχε η κερκίδα στην πτολεμαιδα απο 1000 Παοκτσήδες αλλά δεν έφτανε μόνο αυτό.Γνώρίσαμε την ήττα από τον δυνατό νιώνιο με 8-11.Η ομάδα αξίζει τα συνχαρητήρια όλων για την προσπάθεα των παικτών και του προπονητή μας..Η διοργάνωση ήτανε ολοκληρωτικά ασπρόμαυρ.. δεν υπήρχε άλλο χρώμα!!
Η πρώτη προπόνηση της ομάδας ποδοσφαίρου θα πραγματοποιειθεί την 1ή Ιουλίου στην Τούμπα και ώρα 19:00.Καλείτε όλος ο κόσμος να βρεθεί στην Τούμπα και να στηρίξει αυτήν την καινούρια προσπάθειια της ομάδος.
Επισκεφτειτε το σαιτ και δειτε αρκετο υλικο απο φωτο
O Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ ''Lemmy'' Ευόσμου ενημερώνει οτι Πέμπτη 23/7 Ιουλίου ώρα 21:00 θα γίνουν τα εγκαίνια του καινούριου συνδέσμου που θα στεγάζονται στην οδό Καραολή και Δημητρίου 174 Έυοσμος. Καλεσμένοι είναι όλος ο Παοκτσήδικος λαός.