PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
Δε θα υπάρχει καφέ στη Β. Ελλάδα που να μην έχει PAOK TV.
Μη βλέπετε μόνο τη λίστα. Εκεί αν κατάλαβα καλά μπαίνει όποιος στέλνει e-mail και επικοινωνεί με την ΠΑΕ.
Θα υπάρχουν πάρα πολλοί που είτε θα τους διέφυγε η φάση με τη λίστα, είτε θα βαριούνται και να μπουν στον κόπο, γιατί έτσι κι αλλιώς γεμάτοι θα ναι (όπως όλα τα καφέ όταν παίζει ο ΠΑΟΚ).
Μη βλέπετε μόνο τη λίστα. Εκεί αν κατάλαβα καλά μπαίνει όποιος στέλνει e-mail και επικοινωνεί με την ΠΑΕ.
Θα υπάρχουν πάρα πολλοί που είτε θα τους διέφυγε η φάση με τη λίστα, είτε θα βαριούνται και να μπουν στον κόπο, γιατί έτσι κι αλλιώς γεμάτοι θα ναι (όπως όλα τα καφέ όταν παίζει ο ΠΑΟΚ).
Για να παρεις το επαγγελματικα, πρεπει αναγκαστικα να στειλεις email. Δε γινεται αλλιως. Και σε ρωτανε οταν στειλεις τα στοιχεια σου, αν θες να μπεις στη λιστα αφου κανεις την καταθεση σε λογαριασμο που σου δινουν.Mīngus έγραψε:Δε θα υπάρχει καφέ στη Β. Ελλάδα που να μην έχει PAOK TV.
Αν δε στειλαν mail θα πηραν το απλο με τα 70€
Α οκ. Από την ανακοίνωση της ΠΑΕ νόμιζα ότι το e-mail αφορούσε μόνο την ένταξη στη λίστα.
- navigator11
Βέροια κανένα μαγαζί;Ρε τσιπηδες μόνο να τα παίρνετε όταν γεμίζουν τα μαγαζιά σας από ΠΑΟΚτσήδες;Εχω συγκεκριμένο μαγαζί σταμπαρισμένο,αν τους δω να δείχνουν το ματς σε πάνω από μία οθόνη θα φάνε καταγγελία
- navigator11
Σε σχέση με το πρωί σε κάποια φάση, που έριξα μια ματιά, έχει ανανεωθεί η λίστα. Πριν λίγο τσέκαρα πάλι. Και προστέθηκαν αρκετά μαγαζιά, τουλάχιστον στη Θεσσαλονίκη. Οπότε νομίζω ότι δεν πρέπει να βιαζόμαστε. Αύριο σίγουρα θα έχουν προστεθεί πολλά ακόμα μαγαζιά.
ακόμα και μόνο σε 1 οθόνη να το δείχνουν πρέπει να πάρουν το επαγγελματικό επειδή προβάλλουν δημόσια.xpan έγραψε:Βέροια κανένα μαγαζί;Ρε τσιπηδες μόνο να τα παίρνετε όταν γεμίζουν τα μαγαζιά σας από ΠΑΟΚτσήδες;Εχω συγκεκριμένο μαγαζί σταμπαρισμένο,αν τους δω να δείχνουν το ματς σε πάνω από μία οθόνη θα φάνε καταγγελία
δεν υπάρχει το είμαι καφενές με μία τηλεόραση άρα βολεύομαι με το οικιακό, πάλι είναι παράνομο και μπορούν να φάνε καταγγελία . Οι περισσότεροι αυτό θα κάνουν θα πάρουν το οικιακό πακέτο και θα δείχνουν, μέχρι που θα φάνε καταγγελία και θα πληρώσουν πρόστιμο η θα τους μπλοκάρουν
- V-olakiotis
Και Δράμα μόνο ένα κι αυτό προποτζηδικο, ενω έχει τουλάχιστον δέκα μαγαζιά που πουλάνε ...ποδοσφαιρο!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
πιθανως δεν προλαβαινει η παε να τα σηκωνει στο site.δεν εξηγειται αλλιως.γιατι σηματακι εχουν αρκετα
Οπως εψει η nova στα μαγαζια κ η cosmote κ το εχουν στην εισοδο,εχει βγαλει κ το PAOK TV
- kostasAthens
Στην Αθήνα μπορεί και να μην θέλουν να μπουν στο site γιατί θα γίνουν στοχοςTaseos έγραψε:πιθανως δεν προλαβαινει η παε να τα σηκωνει στο site.δεν εξηγειται αλλιως.γιατι σηματακι εχουν αρκετα
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν μιλω για αθηνα αν κ δε νομιζω.ποια η διαφορα; τα σπορτς καφε ειναι γνωστα σε καθε γειτονια