PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Jeremy4

Re: PAOK TV

Δημοσίευση από Jeremy4 »

Το αγόρασα κι εγώ. Ελπίζω να έχουμε σύντομα και PAOK TV app για Smart TV για να μη χρειάζεται κάθε φορά να συνδέουμε το laptop με την τηλεόραση. :pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Οι επαναστάσεις η πρωτοποριακες ενέργειες ανοίγουν δρόμους, αλλά πάντα είναι δύσκολοι δρόμοι αυτοί.... Νομιζω όμως ότι είναι η ιδανική στιγμή να το κάνουμε..... ΠΑΟΚ παντα πρωτοπόρος.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Αναφερομαι και σε εσενα, και ο λογος ειναι οτι υπολογιζετε σκεφτεστε κρινετε το ολο εγχειρημα σαν μην ζει ΠΑΟΚτσης εκτος Θεσσαλονικης. Η κινητηριος δυναμη πιστευω οτι ειναι ολοι εμεις οι χιλιαδες που ειμαστε σε καθε ακρη της γης και ειδικα στην Γερμανια. Με το ποστ απαιτησα λιγο σεβασμο στον οπαδο που ερχεται απο 150-200 χλμ μακρυα με χρονο και εξοδα πολλαπλασια του Επταλοφιτη, και τον οπαδο που δεν εχει εδω και χρονια ζωντανα την ομαδα του. Ολοι αυτοι που ειναι πολλες χιλιαδες, με το ΠΑΟΚ ΤΒ θα πληρωναν και 150,για να βλεπουν ζωντανα χωρις λινκ τους αγωνες.
Μην συμπεριφερεστε με τροπο που εσας τους ιδιους σας στεναχωρει.
Διαβαζω μερικους και μου θυμιζουν τους αθηνεζους που νομιζουν οτι ειναι το κεντρο της γης και αλλος δεν υπαρχει.
Λες και το ΠΑΟΚ ΤΒ εγινε και απευθηνετε ΜΟΝΟ στους συμπρωτευουσιανους Θεσσαλονικεις, και ολοι οι υπολοιποι ειναι επαρχιωτες και λαζογερμανοι λαζοβελγοι και δεν ξερωγω τι αλλο λαζοτετοιοι, που ειμαστε και μαλιστα παρα παρα πολυ σε ολο τον κοσμο.

Το μόνο σχόλιο που διαχωρίζει οπαδούς βάσει τόπου διαμονής μάλλον είναι το δικό σου εδώ. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβαλε τη λογική τιμή των 70 ευρώ σκεπτόμενη με όρους μάρκετινγκ και επειδή μεγάλο μέρος του κοινού που απευθύνεται ζει με μισθούς Ελλάδας κι όχι με μισθούς Γερμανίας. Το ότι υποτιμώνται οι εκτός Θεσσαλονίκης, επειδή μια τιμή στα 70 κρίνεται από τους περισσότερους λογική, είναι δικό σου αυθαίρετο συμπέρασμα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος flash4 την Τρί 17 Σεπ 2019, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

gika έγραψε:
Μακάρι 100 χιλιάδες κόσμου να το δουν έτσι και να κάνω λάθος στις εκτιμήσεις μου.

100k δεν είναι εκτίμηση, είναι η Αποκάλυψη του Ιωάννη, αν γίνει.
20 χιλιάδες αν αγοράσουν(με) το πακέτο για μένα θα είναι μια χαρά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ
Άβαταρ μέλους
V-olakiotis

Δημοσίευση από V-olakiotis »

gika έγραψε:
V-olakiotis έγραψε:Είναι αστείο να συζητάμε την τιμή του ppv ειδικά για εμάς στην Αθήνα, που ψαχνουμε λινκ ή κωλομαγαζο για να δούμε τους αγώνες ή το "βλέπουμε" στο live του sdna και στις εφαρμογές.

Θα βλέπω τον PAOK στο κινητό ρε, χωρίς ψαξιματα και διακοπές και στην tv με σύνδεση hdmi και τ ηχεία τέρμα!

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Bάλε και sportzone για τα εκτος και είσαι κομπλε. ;)
Το έχω man!:)

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

Μόλις το πήρα και έχω τεράστια χαρά :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω... πιεσμένος μήνας ο Σεπτέμβριος ειδικά για όσους έχουν παιδιά (μέσα σε αυτούς και εγώ)... αλλά με που πάτησα το κουμπί και αγόρασα το πακέτο ένιωσα ένα συναίσθημα άλλο πράγμα... ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

Πολλοί σαν και μένα θα αγοράζουν μεμονωμένα κάθε αγώνα.... Οπότε μην δίνετε τόση σημασία στο πακέτο
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Το πηρα το πακετακι και εγω. Μακαρι να παμε καλα. Αν πιασουμε 40-50 k θα ειναι τρελη επιτυχια. Αντε να μετρηθουμε κιολας να δουμε πραγματικα τι ψαρια πιανει το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα γενικοτερα. Αν π.χ. Δουμε καμια 20αρια χιλιαδες τοτε να προσγειωθουμε και να μην σκεφτομαστε μεγαλεια.
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Το τσιμπησα το "διαρκειας",αφου δεν πηρα στην Τουμπα,το PAOK TV μου ελυσε τα χερια.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Και εγώ....

Άβαταρ μέλους
eorptol1

Περιμένουμε το app για smartphone....

Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Totem_pk έγραψε:
Αν πιασουμε 40-50 k θα ειναι τρελη επιτυχια.
Αντε να μετρηθουμε κιολας να δουμε πραγματικα τι ψαρια πιανει το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα γενικοτερα.
Αν π.χ. Δουμε καμια 20αρια χιλιαδες τοτε να προσγειωθουμε και να μην σκεφτομαστε μεγαλεια.
να συμπληρώσω:
- οτιδήποτε κάτω από 500 ¨επαγγελματικά¨ τώρα (ενδιαφέρον κυρίως Β. Ελλάδα) και 2000 στα πλειοφ είναι ¨ύποπτο¨.
Περίεργος να δούμε και τα μεμονωμένα με το σκουλήκι. Αν είναι όλα σούμα γύρω στα 50,000 συμφωνώ να μη σκεφτόαμστε μεγαλεία, χωρίς να σημαίνει πως η κίνηση της ΠΑΕ ήταν λάθος. Η ανεξαρτησία κοστίζει.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”