Kυριάκος Κυριάκος

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό Kostas_Peraia4 » Τρί 17 Μαρ 2015, 19:19

Νομίζω πως είναι άξιες συζητήσεως οι σημερινές δηλώσεις του Κυριάκου Κυριάκου

Αναλυτικά όσα είπε ο υπεύθυνος Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Για το σκεπτικό της αλλαγής προπονητή: "Το πρώτο που πρέπει να σας πω είναι ότι μόνο ευγνώμονες μπορούμε να είμαστε στον Άγγελο Αναστασιάδη και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζουμε όσους ανθρώπους προέρχονται από τον ΠΑΟΚ, είτε όσο δουλεύουν εδώ, αλλά ειδικά όταν φεύγουν άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία. Του αξίζει να μας αφήσει ως ανάμνηση τα θετικά σημεία και όσο κι αν τα αποτελέσματα είναι που παίζουν ρόλο ειδικά στο πρωτάθλημα μας έδειξε πως, η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Όταν είμαστε συσπειρωμένοι μπορούμε να πάμε ψηλά και φυσικά το γεγονός της αλλαγής έχει να κάνει με την εικόνα που δεν ήταν καλή, υπάρχει το κλισέ πως δεν μπορούν να αλλάξουν οι παίκτες στην διάρκεις της σεζόν. ‘Ηταν αναγκαία η αλλαγή ενόψει πλει οφ αυτός ο στόχος έχει μείνει πια, είναι υπαρκτός και πρέπει να επιτευχθεί αν και είναι το μινιμουμ γι’ αυτήν την ομάδα".

Γιατί πάρθηκε τώρα η απόφαση της αλλαγής: "Είναι ευκολο να βρίσκεις εξιλαστήριο θύμα κάτω από την πίεση των αποτελεσμάτων. Την περίοδο της παραίτησης θα ήταν εύκολη λύση για λόγους εντυπωσιασμού αλλά η ιστορία του έδειξε πως μπορούσε να ανατρέψει την εικόνα μέσα από την δουλειά αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε. Ενόψει πλέι- οφ χρειαζόταν μια αλλαγή, αυτό που πρέπει να μας μείνει είναι η αφοσίωση, η σκληρή δουλειά του και το γεγονός ότι ο ίδιος ανέβασε τον πήχη αν και δεν μπόρεσε να επιτευχθεί ο στόχος".

Γιατί η ανακοίνωση που αφορούσε το τέλος της συνεργασίας με τον Άγγελο Αναστασιάδη ανέφερε και το θέμα του τεχνικού διευθυντή: "Ξέρετε πως έχουμε προσπαθήσει πολύ να αποκτήσουμε μια άλλη σχέση με τα μίντια και θέλουμε να εξηγούμε τις κινήσεις για να μην νομίζετε ότι είναι κινήσεις πανικού. Η πραγματικότητα είναι ότι είμαστε σε αναζήτηση τεχνικού διευθυντή και το αργότερο μέχρι αρχές Μαίου θα υλοποιηθεί.Ο καινούργιος άνθρωπος που θα αναλάβει το σχεδιασμό, θα αξιολογήσει την υπάρχουσα κατάσταση, τα θετικά και θα βελτιώσει όπου χρειάζεται, την οργάνωση,την στελέχωση, θα κάνει συμπληρωματικές κινήσεις για να ξεκινήσουμε τη νέα σεζόν πατώντας βάσιμα και όχι συγκυριακά".

Γιατί επέλεξε ο ΠΑΟΚ ως υπηρεσιακό τον Γεωργιάδη: "Ο Γεωργιάδης επιλέχθηκε γιατί ξέρει ότι ο στόχος που είναι ανοιχτός τώρα, τον έχει διεκδικήσει δύο φορές. Οπως λέω ότι ο Αναστασιάδης είναι από τους καλύτερους της γενιάς του και γι΄αυτό έχει μείνει στο προσκήνιο, έτσι και ο Γεωργιάδης είναι απο τους πιο ταλαντούχους, έχει αξιολογηθεί απο διαφορετικά στελέχη στον ΠΑΟΚ. Έχει μάλλον την ατυχία να προέρχεται από την οικογενεια του ΠΑΟΚ, ως μια μεγάλη και πετυχημένη προσωπικότητα με πολύ καλά δείγματα γραφής, με τους ποδοσφαιριστές ακόμη και εκείνους που έχουν φύγει, να έχουν καλή άποψη γι΄αυτόν (μπορείτε να ρωτήσετε), είναι λοιπόν πολύ ταλαντούχος και για μας επτιτυχημένος στο έργο που ανέλαβε. Όταν υπάρχει αλλαγή προπονητή σημαίνει ότι κάτι δεν πήγε καλά. Αναλαμβάνει σε μια τέτοια εποχή μετά απο κρίσεις και λαϊκα δικαστήρια και έχοντας καταφέρει δυο φορές τον στόχο αλλά και να πάει και σε έναν τελικό αποδεκατισμένος μετά από πολλά χρόνια, έστω και να χάσει. Εμείς κρατάμε τα θετικά. Είναι η αυτονόητη και πιο σωστή επιλογή αυτήν την στιγμή.

Δεν θέλω να κάνω ιστορική αναδρομή τι λέγεται και τι γράφουν,προσπαθώ να εξηγώ τι γίνεται στο μέλλον, το σωστό είναι να υπάρχουν ξεκάθαροι ρόλοι, όπου υπάρχει κενό θα καλυφθεί, όπως του τεχνικού διευθυντή. Εκείνος θα πάρει απόφαση για νέο προπονητή ή θα αξιολογήσει την κατάσταση που υπάρχει. Πρώτα θα αξιολογήσει τι καλά εργαλεία έχει στα χέρια του και σε δεύτερο επίπεδο θα βελτιώσει. Υπάρχουν πολλά που μπορούν να βελτιωθούν, δεν είναι ολα μαύρα.

Αυτό που χρειάζεται είναι να ελαχιστοποιηθεί η πίεση στην ομάδα. Με την είσοδο του Σαββίδη, δημιουργήθηκε πίεση γιατί λύθηκαν τα οικονομικά αλλά δεν γίνεται μέσα σε μια με μιαμιση σεζόν να υλοποιηθούν ολα. Τεστάρεται η υπομονή του αλλά και οι αντοχές του. Καλό θα είναι όλοι μας όσοι είμαστε εδώ να αναρωτηθούμε πόσο ευπρόσδεκτος νιώθει, πόσο σίγουρος είναι για τους ανθρώπους που βρήκε και αξιολόγησε, πόσο τον βοηθήσαμε να πάρει αποφάσεις με καθαρό μυαλό και πόσο με αυτά τα 45 εκ. ευρώ τον βοηθήσαμε να προωθήσει ένα πλάνο ανάπτυξης. Είναι επίμονος και πανέξυπνος επιχειρηματίας και πρεπει να αντλήσουμε την πίστη και στην ασιοδοξία μας από εκείνον,και αυτό θα γίνει μόνο αν προσπαθήσουμε να μην επιβάλλουμε όλοι μας την άποψη για ποιον συμπαθούμε και στο τέλος της ημέρας όλοι να θέλουμε να έχουμε κερδίσει".

Ο ρόλος του Γιώργου Σαββίδη το τελευταίο διάστημα: "Δεν μπορώ να μιλήσω εξ΄ονόματος του, είναι κατά 50% ιδιοκτήτες μαζί με τον αδερφό του και γενικά η οικογένεια του. Είναι ένας ανθρωπος που έχει σπουδές πάνω στο αντικείμενο και είχε το μικρόβιο πολύ πριν ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ. Η παρουσία του μόνο καλό μπορεί να κάνει. Η παρουσία γενκώς της οικογένειας έχει αναπτερώσει το ηθικό του οργανισμού αν και έπρεπε να γίνει το αντίστροφο. ‘Όλοι εμείς να τον κάνουμε να αισθανθεί ότι η επένδυση του έχει μέλλον. Και αυτό φαίνεται από το πόσο συνεπής και... γαλαντόμος έχει υπάρξει. Δεν έχει επιδιώξει να γίνει ο λαοπρόβλητος ηγέτης που θα τραγουδάνε όλοι στην Τούμπα".

Για το αν η παρουσία του Γιώργου Σαββίδη ενεργά στον ΠΑΟΚ συνδέεται με το θέμα των χρεών: "Δεν έχει σχέση με τα χρέη. Το να εμπλακεί ενεργά με την ομάδα και στο διοικητικό συμβούλιο δεν είναι κάτι που χρειάζεται εξουσιοδότηηση, η καθημερινότητα τρέχει από στελέχη που έχουν επιλεχθεί από την οικογένεια Σαββίδη. Το να τον θεωρεί κανείς αφελή ή ότι έχει αφήσει ανθρώπους να φυλάνε τα πρόβατα –όπως αρέσκεται να ακούγεται εδώ στη Θεσσαλονίκη- δε βγάζει πουθενά και δεν πατάει πουθενά στην κοινή λογική. Έχει ενεργή ενασχόληση με τον ΠΑΟΚ, λίγοι έχουν καταλάβει το επιχειρηματικό του μέγεθος. Ένα μεγάλο κομάτι της καθημερινότητας του αναλώνεται στον ΠΑΟΚ, δυσανάλογο δυσανάλογο των δραστηριοτήτων του, ξέρει τα πάντα, όποιος νομίζει ότι δεν έχει ενημέρωση καθημερινή πλανάται. Καθορίζει το παρόν και το μέλλον της ομάδας και αυτό που χρειάζεται είναι υποστήριξη, αυτό που δέχεται όμως είναι η κριτική, κάτι που δεν τον πειράζει γιατί είναι ένας άνθρωπος επίμονος".

Για το εαν η απόφαση της απομάκρυνσης του Αναστασιάδη έγινε με εισήγηση του Γιώργου Σαββίδη: "Παρουσιάζουν ενδιαφέρον αυτές οι κουβέντες, αλλά η απόφαση ανήκει πρόεδρο της ομάδας, ο οποίος έχει επιλεγεί από τον ιδιοκτήτη. Έχει «κρυώσει» το πρωτάθλημα και ειδικά για την οικογένεια μας. Από αύριο που ανοίγουν οι θύρες θα πρέπει να μετρηθούμε μεταξύ μας, να αποκτήσουμε μία πιο αισιόδοξη τροχιά, πιο σίγουρη. Δεν αποφεύγουμε σε καμία περίπτωση την αυτοκριτική, ούτε αφήνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν. Η σχέση των φιλάθλων με την ομάδα δεν είναι σχέση που βασίζεται μόνο στα αποτελέσματα. Έχουμε ανάγκη τη στήριξη του κόσμου, ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα με τον κόσμο στο πλευρό του. Ακόμη και αυτοί που έχουν γυρίσει την πλάτη στην ομάδα το ξέρουν αυτό και έχουν την τάση να ξαναγυρίσουν στο γήπεδο. Ο κόσμος πρέπει να δείξει τη ζεστασιά του στον κόσμο, γιατί ξέρουμε ότι έχουμε το δεύτερο ρόστερ και σύντομα η ομάδα θα το αποδείξει. Η απαξίωση μπορεί να βολεύει τα συμφέροντα κάποιων, αλλά αν είμαστε πραγματικά συσπειρωμένοι, μπορούμε να δώσουμε τα διαπιστευτήρια μας. Αύριο είναι μία ευκαιρία η ομάδα του βόλεϊ να καταλάβει τι σημαίνει το χειροκρότημα στην Τούμπα. Πανηγυρίσαμε όλοι τον τίτλο όχι από ζήλια, αλλά πρέπει να εμπνευστούμε. Είναι ένας αντρίκειος τίτλος και μία ομάδα που δούλεψε πάρα πολύ. Ειδικά για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ είναι το καλύτερο δυνατό παράδειγμα".
Ανήκω κι εγώ στο παρεάκι του chat
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4
 
Δημοσιεύσεις: 4874
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2014, 20:40

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό astronaut » Τρί 17 Μαρ 2015, 19:52

Ποιός είσαι συ ρε ιερόσυλε που ανοίγεις κυρκυρτόπικ? :lol:

Δηλώνω ρητά & κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία άκρη & πηγή

Β.Μ.: Ιδανικό σενάριο να κατέβει ο Σαρρής κι ο Βασίλης (Κορέας, σελ.17)

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ (Άγγελος 1997)

https://www.youtube.com/watch?v=oCK6nRkS4SU
Άβαταρ μέλους
astronaut
 
Δημοσιεύσεις: 2163
Εγγραφή: Δευτ 09 Δεκ 2013, 03:24
Τοποθεσία: On Tour

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό Kostas_Peraia4 » Τρί 17 Μαρ 2015, 20:00

Xιλια συγνωμη.Θα το σβισω :D :D :D
Ανήκω κι εγώ στο παρεάκι του chat
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4
 
Δημοσιεύσεις: 4874
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2014, 20:40

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό astronaut » Τρί 31 Μαρ 2015, 14:09

Θα διαψεύσεις εσύ, υπεύθυνε επικοινωνίας, ή τα αρδ της παρέας σας?

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/8249 ... ys-evropis

Δηλώνω ρητά & κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία άκρη & πηγή

Β.Μ.: Ιδανικό σενάριο να κατέβει ο Σαρρής κι ο Βασίλης (Κορέας, σελ.17)

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ (Άγγελος 1997)

https://www.youtube.com/watch?v=oCK6nRkS4SU
Άβαταρ μέλους
astronaut
 
Δημοσιεύσεις: 2163
Εγγραφή: Δευτ 09 Δεκ 2013, 03:24
Τοποθεσία: On Tour

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό ariskatiforos » Τρί 31 Μαρ 2015, 14:26

κατευθειαν αυτο το στρακιπου ο κολακας απο το σντνα να απαντησει περι κατευθυνομενων δημοσιευματων..
αυτος που απο οπου γραφει μετροκωλ απο ραδια και το καραγκιοζοσαιτ του δε παραλειπει να μας υπενθυμιζει ποσο κομπλεξικος και διαπλεκομενος ειναι..
μεχρι και οτι η απομακρυνση τσανδαρη εγινε με εντολη σαββιδη..
ετσι ωστε να καλυψει τους δικους του..
το σιχαμα που πολλοι λιγοι εχουν παρει χαμπαρι τι γλιτσα ειναι..
δυστυχως
ariskatiforos
 
Δημοσιεύσεις: 1288
Εγγραφή: Σάβ 22 Νοέμ 2008, 17:04

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό K_geo » Τρί 31 Μαρ 2015, 15:16

από που πήρε/βρήκε η εφημερίδα/σαϊτ αυτά τα στοιχεία;

θεωρώ αυτό είναι που πρέπει πρωτίστως να απαντηθεί ώστε να ελέγξουμε την εγκυρότητα της πηγής. αυτό γιατί δεν μιλάμε για κάποια μεταγραφή ή κάτι παρόμοιο, αλλά για επίσημα (;) στατιστικά στοιχεία που θεωρητικά είναι υπό την κατοχή συγκεκριμένων

αν δεν κάνω λάθος, αυτά είναι στοιχεία της παε που τα έχει και ο εκάστοτε γυμναστής/Προπονητικό τιμ αλλά και ο υπεύθυνος του vis-track.

επίσης το φυσιολογικό ερώτημα που προκύπτει απο τα παραπάνω, στο εν λόγω μέσο ποιος κάνει ρεπορτάζ ΠΑΟΚ και ποιος είναι υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος για την εφημερίδα goal; 8-)
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 16966
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό K_geo » Σάβ 25 Απρ 2015, 10:45

Για την πιθανότητα ενός GREXIT, αλλά και για το πως βιώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου μίλησε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος. Ο κ. Κυριάκος αναφέρθηκε επίσης στον μεταγραφικό σχεδιασμό που έχει γίνει στην ομάδα από την περασμένη σεζόν, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα των χρεών που όπως τόνισε: "Σε 20 μέρες ο ΠΑΟΚ δεν θα χρωστά ούτε ένα ευρώ...".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις εξελίξεις με το αθλητικό νομοσχέδιο και τις απειλές της UEFA: "Όσο κοντά είμαστε σε ένα ποδοσφαιρικό GREXIT άλλο τόσο κοντά είμαστε σε μία κάθαρση της ΕΠΟ. Αυτό που λέμε εμείς είναι ότι όντως το GREXIT είναι επικίνδυνο, αλλά εξίσου επικίνδυνο είναι αυτό που γίνεται με την ΕΠΟ. Άνθρωποι επωφελήθηκαν από την όλη κατάσταση και το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει γίνει αποκρουστικό. Η συνέπεια μίας πράξης θα πρέπει να ζυγιστεί με σύγκριση κάτι άλλο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πιστεύει ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος που να έχει καταλάβει τα προβλήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν έχουμε καμιά πολιτική ηγεσία που θα ήθελε να πάρει ένα τόσο μεγάλο πολιτικό ρίσκο για να κάνει κάτι τέτοιο. Από την άλλη, όμως, δεν γίνεται ένα συγκεκριμένο γκρουπ ανθρώπων και συγκεκριμένων ΜΜΕ που δεν έχουν ασχοληθεί στιγμή με όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο να τρομοκρατούν με ένα πιθανό GREXIT".

Για τις πιθανότητες ενός GREXIT: "Εμένα ο κ. Κοντονής δεν μου φαίνεται αδιάλλακτος άνθρωπος. Θεωρώ ότι θα καθίσει να συζητήσει με τους ανθρώπους της UEFA για συγκεκριμένα ζητήματα και πιστεύω πως αυτό από μόνο του απομακρύνει την πιθανότητα ενός GREXIT".

Για την καθημερινότητα του ΠΑΟΚ εν μέσω δικαστικών εξελίξεων και... GREXIT
:"Ο ΠΑΟΚ λειτουργεί στην καθημερινότητά του με τις προοπτικές που είχε και πριν από δύο μήνες. Με το θέμα των χρεών να τρέχει, με τις διάφορες επενδύσεις που υπάρχουν για το μέλλον. Φυσικά μας κάνουν αισιόδοξους οι δικαστικές εξελίξεις που θα οδηγήσουν εν μέρει στην κάθαρση του ποδοσφαίρου και το γεγονός ότι φαίνεται η UEFA να δραστηριοποιείται και να καταλαβαίνει τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για τον μεταγραφικό σχεδιασμό και την φιλοσοφία του ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα: "Από πέρυσι το καλοκαίρι ξεκίνησε ένα συγκεκριμένος σχεδιασμός πάνω σε συγκεκριμένη φιλοσοφία. Ό,τι έγινε από τότε έγινε με πλάνο και πάνω σε αυτήν την φιλοσοφία που δεν προκύπτει από την προσωπική φιλοσοφία ενός προπονητή ή τεχνικού διευθυντή, αλλά από τον ίδιο τον σύλλογο. Πάνω σε αυτήν την φιλοσοφία, λοιπόν, γίνονται κινήσεις με ανθρώπους και στελέχη που μας ενδιαφέρουν. Ο προπονητής λειτουργεί ως προπονητής που ξέρει τον ΠΑΟΚ και την φιλοσοφία του και τον ενδιαφέρει το καλό της ομάδας. Ο ΠΑΟΚ κάνει τα πρόσωπα και όχι τα πρόσωπα τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και ο τεχνικός διευθυντής που θα έρθει θα ασπαστεί τις δικές μας λογικές και όχι εμείς τις δικές του. Δεν είμαστε ιθαγενείς. Έχουμε πλάνο και στρατηγική".

Για τα κενά που υπάρχουν στην φιλοσοφία του ΠΑΟΚ: "Μέχρι πέρυσι υπήρχε ένας όγκος παικτών που είτε τα συμβόλαιά τους τελείωναν, είτε ήταν δανεικοί. Όλο αυτό προκάλεσε στην ομάδα μία ηλικιακή ανισορροπία. Η βασική απόφαση που πάρθηκε λοιπόν είναι να μην υπάρχουν πολλοί τέτοιου είδους παίκτες στο ρόστερ. Η δουλειά στο κομμάτι του "χτισίματος" του ρόστερ δεν σταματά ποτέ. Είναι κάτι που διαρκώς δουλεύεις πάνω του. Το κασέ ποτέ δεν ήταν πρόβλημα για τον ΠΑΟΚ".

Για το ενδιαφέρον της Σασουόλο για τον Στέφανο Αθανασιάδη: "Δεν υπάρχει επίσημη κρούση ούτε πρόταση. Σε αυτήν την φάση που είμαστε ως ομάδα δύσκολα πωλούνται οι καλοί παίκτες που έχουμε. Στόχος μας είναι να τους πλαισιώσουμε με παίκτες που θα τους κάνουν καλύτερους. Ωστόσο, στο ποδόσφαιρο κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Αν για παράδειγμα έρθει πρόταση για παίκτη 34 ετών θα την δούμε διαφορετικά από μία πρόταση για έναν 22χρονο".

Για τον εορτασμό των 90 χρόνων του ΠΑΟΚ: "Όχι ακόμη δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο για τον εορτασμό. Αυτό που είναι σημαντικό να ειπωθεί είναι ότι θέλουμε να ξεφύγουμε από τον απλό εορτασμό. Τα 90 χρόνια μας σηματοδοτούν σημαντικές εξελίξεις για το μέλλον της ομάδας. Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ σε δύο εβδομάδες με 20 μέρες ο ΠΑΟΚ δεν θα χρωστάει σε κανέναν! Ελπίζουμε ότι το ποδόσφαιρο θα ξεκινήσει έστω και λίγο πιο καθαρό. Επίσης μάθαμε από τα λάθη που κάναμε και πιστεύουμε ότι και ο κόσμος πρέπει να ξαναέρθει κοντά μας. Να του δείξουμε και να του πούμε πράγματα για να έρθει κοντά μας. Για εμάς την πρώτη μέρα του καλοκαιριού ξεκινά η... νέα ζωή μας. Η πρώτη μέρα της νέας ζωής μας. Αυτό θα είναι το νόημα του εορτασμού των 90 χρόνων της ομάδας"
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 16966
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό Kostas_Peraia4 » Τετ 13 Μάιος 2015, 15:34

http://www.paok24.com/podosfairo/42866/ ... eristaseon

Στην αθλητική εκπομπή του ράδιο Θεσσαλονίκη φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.
Στις τοποθετήσεις του αναφέρθηκε στη μεγάλη ημέρα αποπληρωμής των χρεών, τονίζοντας ότι έχουν γίνει λάθη από όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ στην πρώτη τριετία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα, ελπίζοντας ότι από εδώ και πέρα θα γίνουν από τη διοίκηση και τον κόσμο προσπάθειες να κατευθυνθεί σε σωστά μονοπάτια η μεγάλη προσπάθεια του μεγαλομετόχου του «Δικεφάλου».

Παράλληλα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στο θέμα του νέου τεχνικού διευθυντή, στην επίσκεψη των παικτών του ΠΑΟΚ στη Σερβία και στους πολλούς τραυματισμούς του ΠΑΟΚ, αλλά και στη συνεδρίαση της Super League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι πράξεις αποδεικνύουν όχι τα λόγια που θα πούμε εμείς. Το θέμα είναι ότι δεν τις κάνει τώρα τις πράξεις αλλά από την αρχή. Όλοι μας ως οργανισμός αποδειχτήκαμε μικρότεροι των περιστάσεων σε αυτή την πρώτη τριετία του Σαββίδη στην ομάδα. Θα πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και να κατευθύνουμε την προσπάθεια του Ιβάν Σαββίδη στα σωστά μονοπάτια για το καλό του ΠΑΟΚ. Θα πρέπει και με τα λάθη που έχουμε κάνει και θα κάνουμε να προσπαθούμε να μην αφήνουμε το καράβι να τσακιστεί, αλλά να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να κοιτάμε το συμφέρον της ομάδας», δήλωσε αρχικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, κ. Κυριάκος, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει την ιστορική στιγμή αποπληρωμής των χρεών του «Δικεφάλου».

Για το θέμα του τεχνικού διευθυντή: Μακάρι να είμαστε σε θέση σύντομα να ανακοινώσουμε μία λύση στη στελέχωση της ομάδας και να ξεκινήσει να φαίνεται ο προγραμματισμός για του χρόνου και να αυξηθεί η εμπιστοσύνη στο αγωνιστικό κομμάτι. Θέλουμε να προχωρήσουν γρήγορα τα πράγματα, έχουμε μεγάλη ευθύνη να εμφανίσουμε πολύ καλύτερη εικόνα στον κόσμο. Είμαστε σε καλό δρόμο να κλείσουμε αυτά τα θέματα μας. Από αυτό το ταξίδι στην Ισπανία δεν περιμέναμε ανακοίνωση. Περιμέναμε σε συνάντηση με τον ίδιο τον κ. Σαββίδη να καθοριστούν οι στρατηγικές που θα ακολουθηθούν και να οριστικοποιηθεί και το θέμα του τεχνικού διευθυντή, να παρθεί η τελική απόφαση. Νομίζω ότι είναι θέμα ημερών πάντως.

Για την επιλογή να επισκεφτούν παίκτες του ΠΑΟΚ τη μασέρ στη Σερβία: Όταν είσαι οριακά και θεωρείς ποδοσφαιριστές χαμένους ενόψει κρίσιμων αγώνων και έχεις λειψανδρία, πιστεύεις ότι όποια βελτίωση και να έχεις καλό είναι. Έτσι κι αλλιώς το δικό μας ιατρικό τιμ θα τους εξετάσει πάλι. Παίζει ρόλο και η ψυχολογία και ο παίκτης θεωρεί ότι όταν έχει κάνει ό,τι μπορεί για να επιστρέψει τότε είναι πιθανό να τα καταφέρει και νωρίτερα. Εφαρμόζει μία πρακτική που σε άλλους έπιασε και σε άλλους όχι η συγκεκριμένη γυναίκα, είναι υπερβολικός ο χαρακτηρισμός «μάγισσα». Δοκιμάζουμε μήπως και βοηθηθούν λίγο παραπάνω από αυτή την πρακτική.

Για τους πολλούς τραυματισμούς που προέκυψαν στον ΠΑΟΚ τελευταία: Εξ’ αρχής γνωρίζαμε ότι υπάρχει μεγάλο ρίσκο στην αλλαγή τρόπου προπόνησης μεσούσης της σεζόν. Υπήρχαν δύο δρόμοι στην προσπάθεια να βελτιωθούν κάποιοι δείκτες κάτι που έχει ρίσκο και επιλέχτηκε να αλλάξει το πρόγραμμα, να πιεστεί η ομάδα για να είναι βελτιωμένη στα πλέι οφ. Το πικρό για εμάς είναι ότι τα μυϊκά προβλήματα βγήκαν στο τέλος πριν από ένα κρίσιμο διάστημα.

Το σχόλιο του για τη συνεδρίαση της Super League: Ο Δημοκράτης Παπαδόπουλο και ο κ. Μαυρομάτης βρίσκονται στη συνεδρίαση της Super League. Σε ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν εφαρμόζονται κανονισμοί ή εφαρμόζονται κατά το δοκούν το να κυνηγάς την αλλαγή είναι σωστό, αλλά δε θα πρέπει να γίνει αυτό υπό το πρίσμα προσωπικών συμφερόντων. Αυτό αφορά οποιονδήποτε σκέφτεται ότι με τρικ επικοινωνιακά μπορεί να επωφεληθεί ευκαιριακά ότι τον συμφέρει. Είτε ξεκινήσουν είτε δεν ξεκινήσουν τα πλέι οφ οι διαδικασίες προβλέπονται.

Για το αν ο ΠΑΟΚ δεν έδωσε τόση βαρύτητα στους τελευταίους αγώνες της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος: Ο ΠΑΟΚ έριξε βάρος στους αγώνες πριν τα πλέι οφ. Πάρθηκε όμως απόφαση τα παιχνίδια αυτά να χρησιμοποιηθούν ως προετοιμασία για τα πλέι οφ για να μπούμε πανέτοιμοι. Αυτό σημαίνει ότι δε χαλαρώνεις τις προπονήσεις για να είσαι φρέσκος με τα Γιάννενα για παράδειγμα, αλλά ρισκάρεις για να είσαι φρέσκος στα πλέι οφ.

Για το σημερινό φιλικό παιχνίδι για φιλανθρωπικό σκοπό: Οι ομάδες μπορούν να γίνουν καταλύτες για να μεταφέρουν προς συγκεκριμένα σημεία την κοινωνική αλληλεγγύη. Θα πρέπει να εξάρουμε τον Χρυσοβαλάντη για την πρωτοβουλία του. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά όσους πάρουν εισιτήριο και ας μην έρθουν. Θα είναι και ο κ. Σαββίδης στο γήπεδο και θα ήταν καλό να δει μία αλλαγή στο κλίμα και να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Το πρώτο βέβαια είναι και εμείς μέσω ΠΑΟΚ να εξάρουμε τέτοιες προσπάθειες που βοηθούν συνανθρώπους μας.
Ανήκω κι εγώ στο παρεάκι του chat
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4
 
Δημοσιεύσεις: 4874
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2014, 20:40

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό Thanix » Τετ 13 Μάιος 2015, 15:58

Κυριάκο δεν μας είπες ποια είναι η θέση της ομάδας σου για την επικύρωση της βαθμολογίας !
ΕΞΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΟΚτσηδες!
Άβαταρ μέλους
Thanix
 
Δημοσιεύσεις: 1907
Εγγραφή: Πέμ 16 Δεκ 2010, 14:36
Τοποθεσία: Thessaloniki -London

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό K_geo » Τετ 13 Μάιος 2015, 16:11

αυτο το ειπε η ομάδα με ανακοίνωση! :D
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 16966
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό astronaut » Πέμ 14 Μάιος 2015, 19:51

έγραψε:
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Όλοι μας ως οργανισμός αποδειχτήκαμε μικρότεροι των περιστάσεων σε αυτή την πρώτη τριετία του Σαββίδη στην ομάδα.
Ψήγματα επιφανειακής αυτοκριτικής

Περιμέναμε σε συνάντηση με τον ίδιο τον κ. Σαββίδη να καθοριστούν οι στρατηγικές που θα ακολουθηθούν και να οριστικοποιηθεί και το θέμα του τεχνικού διευθυντή, να παρθεί η τελική απόφαση. Νομίζω ότι είναι θέμα ημερών πάντως.
Εμείς να δεις πώς περιμένουμε να ορίσει -επιτέλους- στρατηγική με βάση τις Αρχές τού ΠΑΟΚ. Μόνο που αυτό προϋποθέτει δομικές αλλαγές...

Για την επιλογή να επισκεφτούν παίκτες του ΠΑΟΚ τη μασέρ στη Σερβία: Όταν είσαι οριακά και θεωρείς ποδοσφαιριστές χαμένους ενόψει κρίσιμων αγώνων και έχεις λειψανδρία, πιστεύεις ότι όποια βελτίωση και να έχεις καλό είναι.
Ακόμα αναμένουμε να μάθουμε γιατί έγιναν 2 κι όχι 3 μεταγραφές τον Γενάρη -όπως είχε πει ο Ζησάο σε συζήτησή του με οργανωμένους.

Το πικρό για εμάς είναι ότι τα μυϊκά προβλήματα βγήκαν στο τέλος πριν από ένα κρίσιμο διάστημα.
Και πότε περίμενες/περιμένατε να βγουν? Πρίν την αλλαγή τού τρόπου εκγύμνασης?

Ο ΠΑΟΚ έριξε βάρος στους αγώνες πριν τα πλέι οφ. Πάρθηκε όμως απόφαση τα παιχνίδια αυτά να χρησιμοποιηθούν ως προετοιμασία για τα πλέι οφ για να μπούμε πανέτοιμοι.
Χαίρω πολύ. Ο Άγγελος το'πε απ'τον Φλεβάρη ότι η ομάδα προετοιμάζεται για τα πλέι ωχ.

Δηλώνω ρητά & κατηγορηματικά ότι δεν έχω καμία άκρη & πηγή

Β.Μ.: Ιδανικό σενάριο να κατέβει ο Σαρρής κι ο Βασίλης (Κορέας, σελ.17)

Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο ΠΑΟΚ (Άγγελος 1997)

https://www.youtube.com/watch?v=oCK6nRkS4SU
Άβαταρ μέλους
astronaut
 
Δημοσιεύσεις: 2163
Εγγραφή: Δευτ 09 Δεκ 2013, 03:24
Τοποθεσία: On Tour

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό Thanix » Σάβ 23 Μάιος 2015, 20:34

K_geo έγραψε:αυτο το ειπε η ομάδα με ανακοίνωση! :D

Για την θεση του φου φου αλαφου λέω!
ΕΞΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΟΚτσηδες!
Άβαταρ μέλους
Thanix
 
Δημοσιεύσεις: 1907
Εγγραφή: Πέμ 16 Δεκ 2010, 14:36
Τοποθεσία: Thessaloniki -London

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό K_geo » Πέμ 28 Μάιος 2015, 17:19

απομονώνω κομμάτια απο τη σημερινή συν.τύπου. αυτά που θεωρώ ότι δίνουν και το στίγμα της επόμενης ημέρας... αλλά και απαντήσεις για το... πρόσφατο παρελθόν.

Υπήρχε ένας ξεκάθαρος στόχος για την θέση του αθλητικού διευθυντή. Ήταν εκείνος από την αρχή. Δεν είναι εύκολο το ελληνικό ποδόσφαιρο για να προσελκύσεις ένα τέτοιο όνομα. Έγιναν πολλές συζητήσεις και ο ίδιος έδειξε ότι θέλει να μάθει για την ομάδα.


Ο ίδιος ο κ. Άρνεσεν μας ζήτησε να κάνουμε μία συνέντευξη Τύπου αναλυτική, γιατί θεωρεί ότι είναι πολύ σημαντικό ΜΜΕ και κόσμος να γνωρίζουν τι θα κάνουμε και πως θα το κάνουμε. Για να μπορούν όλοι να εξηγούν τις ενέργειές μας στο μέλλον.


Απλά είναι η πρώτη φορά που ένας άνθρωπος που δεν έχει φθαρεί και είναι καθολική η αποδοχή του αναλαμβάνει αυτό το πόστο. Το θέμα που απασχολεί εμένα είναι το πόσο θα προλάβουμε να το κρατήσουμε αυτό σε ένα επίπεδο θετικής ενέργειας".


Ο ΠΑΟΚ θέλει να δώσει όραμα στον κόσμο. Το θέμα είναι να μην υπάρχουν φήμες και κακεντρέχειες που θα θολώνουν αυτήν την εικόνα. Ο κόσμος να πανηγυρίσει για τον Άρνεσεν. Είναι ο καλύτερος. Από εκεί και πέρα, όμως, θα πρέπει να γίνει και μία αρχή στο ότι ο ένας με τον άλλον είμαστε από την ίδια πλευρά. Αν δεν γίνει αυτό δεν θα μπορέσει κανείς να κάνει το οτιδήποτε καλό, είτε είναι αθλητικός διευθυντής, είτε πρόεδρος, είτε μεγαλομέτοχος".
"να παραμερίσουμε όλοι τα πάθη και τις διαφορές μας.Συσπειρωμένοι όλοι θα τα καταφέρουμε."Θ4
"Μην κοιτάς τι μπορεί να κάνει ο ΠΑΟΚ για σένα αλλά τι μπορείς να κάνεις εσύ για τον ΠΑΟΚ."ΠΑΟΚ N.Y Club
"Της πατρίδος μου η σημαία έχει χρώμα ασπρόμαυρο"
Άβαταρ μέλους
K_geo
 
Δημοσιεύσεις: 16966
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό Sera4 » Παρ 31 Ιούλ 2015, 09:08

ουτε αγγλικα ρε συ κυρκυρ δεν ξερεις?ουτε αγγλικα?τι διαολο μπορεις να κανεις τελος παντων περα απο περιποιηση μαλλιου?

παρτε ενα μεταφραστη να μπορει να μιλησει και ο coach σαν ανθρωπος...ξεφτυλιζομαστε καθε φορα που ακουγεται συνεντευξη τυπου...λεπτομερειες θα μου πεις αλλα δεν παει αλλο...
Αν δεν αγωνίζεσαι γι αυτά που πιστεύεις, μην κλαις γι αυτά που σου στερούν...
Άβαταρ μέλους
Sera4
 
Δημοσιεύσεις: 12821
Εγγραφή: Τετ 06 Αύγ 2008, 15:43

Re: Kυριάκος Κυριάκος

Δημοσίευσηαπό Thanix » Παρ 31 Ιούλ 2015, 09:48

Μα γιατί ρε σεις επειδή η ερώτηση έλεγε αν είναι ευχαριστημένος με το βάθος (depth) και ο κυρκυρ ρώτησε για το αν είναι ευχαριστημένος με το χρέος ( debt) για να μην πω για τα πιο απλα του στυλ " πως σας φάνηκε που ο Λουκάς αποχαιρέτησε τον κόσμο" μετάφραση "Lukas said hello to the fans"

ΔΗΛΑΔΗ ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΚΥΡ ΚΥΡ...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ? Μάλλον κανεις τα κονε με τον αλαφουζο στον ιβαν ρε βαζελακι και σε συμπαθεί!
ΕΞΩ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!
ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΑΟΚτσηδες!
Άβαταρ μέλους
Thanix
 
Δημοσιεύσεις: 1907
Εγγραφή: Πέμ 16 Δεκ 2010, 14:36
Τοποθεσία: Thessaloniki -London

Επόμενο

Επιστροφή στο Διοικητικά

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης

metin2 pvp metin2 pvp serverler mt2 pvp metin2 pvp silkroad pvp knight pvp metin2 pvp serverler pvp serverler