Σελίδα 1 από 3

Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 09 Σεπ 2010, 11:09
από gash04
3 χρόνια τώρα κανένας δεν είχε ανοίξει θέμα για την κεφαλή στην ιεραρχία της ομάδας.
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
:ugeek:

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 09 Σεπ 2010, 11:10
από gash04
Πράξεις και όχι άλλα λόγια, είναι το σύνθημα του Θανάση Κατσαρή για τη δημιουργία νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στο συγκεκριμένο θέμα, αν και όλοι στον «Δικέφαλο του Βορρά» επιθυμούν να χτιστεί ένα νέο γήπεδο για την ομάδα.

«Δεν θα κάνουμε διοικητικό συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα το γήπεδο. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα συγκεντρωνόμαστε και την ερχόμενη Τετάρτη θα μιλήσουμε και γι’ αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό, ούτε έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο διάστημα όσον αφορά το γήπεδο, αν και η πρόθεσή μας να γίνει ένα νέο γήπεδο είναι δεδομένη» δήλωσε ο Κατσαρής και πρόσθεσε:

«Φοβάμαι ότι στο τέλος θα καταντήσουμε γραφικοί. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, αλλά να τα βάλουμε κάτω και να δούμε το τι πρέπει και το τι μπορεί να γίνει. Υπάρχουν παραδείγματα γύρω μας που μας δείχνουν ποιες κινήσεις πρέπει να αποφύγουμε».
http://www.paokmania.gr/stiles/archives ... hpedo.html

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 09 Σεπ 2010, 11:20
από novito
Λίγο ήσυχα μόνο γιατί είναι και μεσημέρι... :evil:

υ.γ. ε ρε τόπικ που άνοιξε... άντε να δω τι καντηλια θα πρωτομαζεψεις γκας... :lol:

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 09 Σεπ 2010, 11:21
από brigate4
Γιατί να ανοίξουμε φίλε?
Ο μόνος ακούνητος.Κατεστημένο.Μεγάλος μάγκας του βγάζω το καπέλο.Ακόμη κι ο Ζαγοράκης τον φοβάται.
Ειδικά τώρα που ακόμα και οι ερασιτέχνες ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΑΕΚ δεν πάνε καλά στο τέλος θα τον παρακαλάμε να μείνει.

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 09 Σεπ 2010, 11:25
από gash04
Πάντως ο Αγιατοτεολάχ του πέταξε ορθά το μπαλάκι στην συνέντευξη και ο κύριος Κατσαρής ξύπνησε και λάλησε!
Τώρα αν λάλησε γενικά ή αν λάλησε μεταφορικά είναι ένα ζήτημα σοβαρής εξέτασης.

Κατσαρής έχει αλάθητο Πάπα σε Θεό ΠΑΟΚ.
Μη ξεχνάει κανένας πιστός ΠΑΟΚ αυτό.
Κουβέντα Κατσαρή ποιο ισχυρή απο ποντικοποντίφικα.
Κατσαρής μόνος πρόεδρος με 125% στήριξη σε εκλογές.
Κατσαρής στήριξη απο Αγιατοτεολάχ.
Κατσαρής αγαπά Ζαγοράκη.
Κατσαρής δεν πούλησε γήπεδο ποτέ σε αλλόθρησκο.
Κατσαρής αγαπά ΠΑΟΚ και θαλαμοφύλακας αυτού.

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 09 Σεπ 2010, 11:39
από gash04
gash04 έγραψε:Πράξεις και όχι άλλα λόγια, είναι το σύνθημα του Θανάση Κατσαρή για τη δημιουργία νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη τόνισε ότι δεν έχει αλλάξει κάτι στο συγκεκριμένο θέμα, αν και όλοι στον «Δικέφαλο του Βορρά» επιθυμούν να χτιστεί ένα νέο γήπεδο για την ομάδα.

«Δεν θα κάνουμε διοικητικό συμβούλιο με αποκλειστικό θέμα το γήπεδο. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα συγκεντρωνόμαστε και την ερχόμενη Τετάρτη θα μιλήσουμε και γι’ αυτό το θέμα. Δεν υπάρχει τίποτα χειροπιαστό, ούτε έχει αλλάξει κάτι το τελευταίο διάστημα όσον αφορά το γήπεδο, αν και η πρόθεσή μας να γίνει ένα νέο γήπεδο είναι δεδομένη» δήλωσε ο Κατσαρής και πρόσθεσε:

«Φοβάμαι ότι στο τέλος θα καταντήσουμε γραφικοί. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια, αλλά να τα βάλουμε κάτω και να δούμε το τι πρέπει και το τι μπορεί να γίνει. Υπάρχουν παραδείγματα γύρω μας που μας δείχνουν ποιες κινήσεις πρέπει να αποφύγουμε».
http://www.paokmania.gr/stiles/archives ... hpedo.htmlΩς Αη Πόντιος οφείλω πάρω μορφή ονείρου και μπω μυαλό Μητροπολίτη Κατσαρή.
Οφείλω υπενθυμίσω ότι οφείλει κάνει Πολεμικό Συμβούλιο και φωτίσει πιστό ΛΑΟ Θεού ΠΑΟΚ.

Κατσαρής δήλωσε τέρμα λόγια μόνο πράξεις.
Σωστό έπρεπε πει είναι ανάποδο.
Τέρμα πράξεις μόνο λόγια αλλά μπρεδέφτηκε..

Πρόθεση Κατσαρή ευγενική χαριτωμένη χειροποίητη σαν Ροτόντα.
Κατσαρής ποτέ γραφικός τόσα χρόνια μελέτης.
Κατσαρής δεν θέλει γήπεδο ορθά σε Νέα Φιλαδέλφεια.
:ugeek:

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 09 Σεπ 2010, 11:53
από gash04
Paolapaok λέει άλλα λογικά.
Αη Ποντ ποτέ δεν κατάλαβε ποιος απο όλους Γραμματείς είναι και Φαρισαίος.

:ugeek:Την περασμένη Τρίτη ο Θόδωρος Ζαγοράκης αποκάλυψε ότι πριν από λίγο καιρό είχε μία συνάντηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, Θανάση Κατσαρή, στην οποία συζήτησαν για την προοπτική κατασκευής νέου γηπέδου. Μάλιστα, η θέρμη με την οποία τοποθετήθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ πάνω στο συγκεκριμένο ζήτημα, δημιούργησε σε πολλούς την εντύπωση ότι σε εκείνη την συνάντηση εξετάστηκε συγκεριμένη πρόταση.

Κάτι, τέτοιο, όμως δεν συνέβη, όπως διευκρινίζει μέσω του olaPAOK.gr, ο Θανάσης Κατσαρής. "Πριν από ένα μήνα περίπου βρέθηκα με τον Θόδωρο Ζαγοράκη και συζητήσαμε για διάφορα θέματα που αφορούν στην ΠΑΕ. Μεταξύ αυτών και το γηπεδικό, χωρίς όμως να συζητήσουμε για κάτι συγκεκριμένο. Αυτό που είπαμε ήταν απλά ότι πρέπει το θέμα να προχωρήσει, ότι είναι άμεση ανάγκη για τον σύλλογο η ποδοσφαιρική ομάδα να αποκτήσει ένα νέο γήπεδο" τονίζει χαρακτηριστικά και αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να το γηπεδικό να αποτελέσει θέμα συζήτησης στην επόμενη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ: "Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, Δευτέρα ή Τρίτη, θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και θα αποφασίσουμε πότε θα γίνει η γενική συνέλευση του ΑΣ με κεντρικό θέμα την διαφάνεια στα επαγγελματικά τμήματά μας. Δεν αποκλείω να τεθεί και θέμα γηπέδου, αφού είναι κάτι που απασχολεί όλους μας".

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 09 Σεπ 2010, 11:56
από Kolokotronis_4
Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, Δευτέρα ή Τρίτη, θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ και θα αποφασίσουμε πότε θα γίνει η γενική συνέλευση του ΑΣ με κεντρικό θέμα την διαφάνεια στα επαγγελματικά τμήματά μας. Δεν αποκλείω να τεθεί και θέμα γηπέδου, αφού είναι κάτι που απασχολεί όλους μας".

--------------------------------

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Πέμ 16 Ιουν 2011, 20:15
από Sera4
κυρ θαναση ολα καλα???ακουσαμε σημερα τον προεδρο???μπραβοοοοοοο...

τωρα γυρνα πλευρον και συνεχισε να κοιμασαι.... :ugeek:

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 18 Ιούλ 2011, 14:24
από brigate4
''Το θέμα της ημέρας σαφώς και είναι το επικείμενο ραντεβού του Θανάση Κατσαρή με τον Βασίλη Φλωρίδη παρουσία και του Γιώργου Σαχπατζίδη. Από την Παρασκευή σας είχαμε ενημερώσει πως η πλευρά Φλωρίδη είχε υποσχεθεί στον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ να παρουσιάσει όλα εκείνα τα οικονομικά στοιχεία που απαιτούνται για αν πειστεί ότι έχει την οικονομική επιφάνεια για να επενδύσει στην ΠΑΕ.
Μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφουμε αυτή την ανάρτηση, δηλαδή πέντε λεπτά πριν τη μια, ο Θανάσης Κατσαρής δεν έχει ενημερωθεί τηλεφωνικά για το ότι θα γίνει το ραντεβού ούτε ο τόπος. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως μέσα στα επόμενα λεπτά δεν μπορεί να υπάρχουν εξελίξεις. Δυο είναι οι όροι που έχει θέσει ο Κατσαρής: πρώτον να παρουσιάσουν επίσημα έγγραφα και όχι φωτοαντίγραφα και δεύτερον να παραστεί και ο Φλωρίδης στο ραντεβού.''

Τώρα μην παίρνετε μπορεί να κοιμάται :!:

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 18 Ιούλ 2011, 16:17
από PAPA TSIBIKOS
brigate4 έγραψε:'' Δυο είναι οι όροι που έχει θέσει ο Κατσαρής: πρώτον να παρουσιάσουν επίσημα έγγραφα και όχι φωτοαντίγραφα και δεύτερον να παραστεί και ο Φλωρίδης στο ραντεβού.''

Κέρβερος ο Θανασάκης 8-)
Πανεπιστήμιο έβγαλε με το Μπατατουδέικο-ΓουμενοΠαγωνέικο και τα γιουσουφάκια τους
με τζιπάκια και μη :lol:
οικόπεδο γιοκ λαμόγια ;)

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 18 Ιούλ 2011, 17:28
από kos
καλη η πλακα με τον κατσαρη αλλα το πραγμα ειναι σοβαρο. πολυ σοβαρο και δεν μιλαω για την περιπτωση σαχπατζιδη. μιλαω γενικοτερα με αφορμη την περιπτωση σαχπατζιδη.
ο κατσαρης κρατει τα κλειδια του συλλογου και της παε και τα δινει εαν γουσταρει, οταν γουσταρει και σε οποιον γουσταρει.

μεχρι τωρα η αισθηση που υπηρχε ηταν οτι οποιος εχει φραγκα παει, βαζει 6εκ στην αυξηση και αγοραζει την ομαδα. αυτο ξεραμε για τους αραβες, αυτο ξεραμε στην αρχη και για τον σαχπατζιδη. μονο που αυτο ειναι η μιση αληθεια και ως γνωστων η μιση αληθεια ειναι ψεμα.

εαν καποιος ακολουθησει αυτο τον δρομο, αυτοματα αναλαμβανει τα χρεη του ΠΑΟΚ προς το δημοσιο. θα δωσει δηλαδη 6εκ και σε μια μερα θα χρωσταει 17εκ παγωμενα αγνωστο για ποσο ακομη. οποτε η ατακα που λενε ορισμενοι "οποιος θελει βαζει τα λεφτα στην τραπεζα και παιρνει την ομαδα" ειναι μια ανοησια και μιση. και οταν το λενε ανθρωποι που γνωριζουν ειναι κατι παραπανω απο ανοησια.

αυτος ειναι και ο λογος που ο σαχπατζιδης ζηταει ραντεβου απο τον κατσαρη και προσπαθει να τον πεισει οτι "λεφτα υπαρχουν". για να παει στην τραπεζα να βαλει τα φραγκα, θα πρεπει πρωτα να πεισει τον κατσαρη να τον ορισει διοικηση πρωτοδικειου.

επειδη λοιπον ειναι απιθανο να βρεθει ανθρωπος να μην λογαριαζει τα 17εκ χρεη προς το δημοσιο ο κατσαρης εχει και θα εχει την μπαλα στα ποδια του. αυτος θα αποφασισει εαν δωσει ή εαν δεν δωσει την ομαδα στον οποιονδηποτε υποψηφιο επενδυτη.

θα που πει καποιος οτι προεδρος του ΑΣ ειναι, αυτη ειναι η δουλεια του. σωστοτατα και κανενα προβλημα.
οσο προστατευει την ομαδα απο δηθεν επενδυτες καλα κανει. το θεμα ειναι μην με την σταση του καποια στιγμη αποθαρρυνει και κανεναν σοβαρο επενδυτη.

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 18 Ιούλ 2011, 18:05
από PAPA TSIBIKOS
kos έγραψε:αυτος ειναι και ο λογος που ο σαχπατζιδης ζηταει ραντεβου απο τον κατσαρη και προσπαθει να τον πεισει οτι "λεφτα υπαρχουν". για να παει στην τραπεζα να βαλει τα φραγκα, θα πρεπει πρωτα να πεισει τον κατσαρη να τον ορισει διοικηση πρωτοδικείου

Έχω την εντύπωση ότι ο ορισμός διοίκησης πρωτ. αποτελεί πολλή σοβαρή υπόθεση για τον ΑΣ και ειδικά όταν ζητούν να διοριστούν σε αυτήν επίδοξοι επενδυτές.
Ο ΑΣ και ο Κατσαρής για να προβούν σε μια τέτοια πράξη θα πρέπει να είναι 1000% σίγουροι για το ποιόν των ανθρώπων που θέλουν να επενδύσουν (?).Δεν το βλέπω να το δέχεται.

Κος σε πολλά από τα παραπάνω που γράφεις συμφωνώ και ειδικά στο
ο Κατσαρης κρατάει τα κλειδιά του συλλόγου.

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 18 Ιούλ 2011, 18:24
από desperando
kos έγραψε:καλη η πλακα με τον κατσαρη αλλα το πραγμα ειναι σοβαρο. πολυ σοβαρο και δεν μιλαω για την περιπτωση σαχπατζιδη. μιλαω γενικοτερα με αφορμη την περιπτωση σαχπατζιδη.
ο κατσαρης κρατει τα κλειδια του συλλογου και της παε και τα δινει εαν γουσταρει, οταν γουσταρει και σε οποιον γουσταρει.

μεχρι τωρα η αισθηση που υπηρχε ηταν οτι οποιος εχει φραγκα παει, βαζει 6εκ στην αυξηση και αγοραζει την ομαδα. αυτο ξεραμε για τους αραβες, αυτο ξεραμε στην αρχη και για τον σαχπατζιδη. μονο που αυτο ειναι η μιση αληθεια και ως γνωστων η μιση αληθεια ειναι ψεμα.

εαν καποιος ακολουθησει αυτο τον δρομο, αυτοματα αναλαμβανει τα χρεη του ΠΑΟΚ προς το δημοσιο. θα δωσει δηλαδη 6εκ και σε μια μερα θα χρωσταει 17εκ παγωμενα αγνωστο για ποσο ακομη. οποτε η ατακα που λενε ορισμενοι "οποιος θελει βαζει τα λεφτα στην τραπεζα και παιρνει την ομαδα" ειναι μια ανοησια και μιση. και οταν το λενε ανθρωποι που γνωριζουν ειναι κατι παραπανω απο ανοησια.

αυτος ειναι και ο λογος που ο σαχπατζιδης ζηταει ραντεβου απο τον κατσαρη και προσπαθει να τον πεισει οτι "λεφτα υπαρχουν". για να παει στην τραπεζα να βαλει τα φραγκα, θα πρεπει πρωτα να πεισει τον κατσαρη να τον ορισει διοικηση πρωτοδικειου.

επειδη λοιπον ειναι απιθανο να βρεθει ανθρωπος να μην λογαριαζει τα 17εκ χρεη προς το δημοσιο ο κατσαρης εχει και θα εχει την μπαλα στα ποδια του. αυτος θα αποφασισει εαν δωσει ή εαν δεν δωσει την ομαδα στον οποιονδηποτε υποψηφιο επενδυτη.

θα που πει καποιος οτι προεδρος του ΑΣ ειναι, αυτη ειναι η δουλεια του. σωστοτατα και κανενα προβλημα.
οσο προστατευει την ομαδα απο δηθεν επενδυτες καλα κανει. το θεμα ειναι μην με την σταση του καποια στιγμη αποθαρρυνει και κανεναν σοβαρο επενδυτη.

τα χρεη ομως δεν εχουν καμια σχεση με το ποιος ειναι μεγαλομετοχος. μπορω εγω για παραδειγμα να παρω τις μετοχές στην αύξηση και να βαλω στην διοικηση καποιους μπροστινούς οπου θα ειναι αυτοι που θα αναλαβουν τα χρεη και δεν θα εχω εγω καμια επιβάρυνση

Re: Θανάσης Κατσαρής

ΔημοσίευσηΔημοσιεύτηκε: Δευτ 18 Ιούλ 2011, 18:31
από Kolokotronis_4
τι έγινε ρε κυρ θανάση

α) με τα αποτελέσματα της επιστροπής διαφάνειας?

β) με την επιτροπή για το νέο γήπεδο?

...ξέρω ξέρω, άρχισαν οι άδειες των υπαλλήλων...

Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: