Φανέλα ΠΑΟΚ
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Καλημερα, ξερει καποιος πως μπορω να στειλω προσωπικο μήνυμα εδω μεσα;
Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Μπαρκαρούτσος
Δεν γίνεται. Εκτός κι αν μπαίνεις forum μέσω Tapatalk, που υποστηρίζει τα pm σαν εφαρμογή (εγώ δεν το χρησιμοποιώ, προσωπικά).
Μπορείτε να αφήσετε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας (e-mail ή Facebook πχ) εδώ, είτε εσύ είτε ο opaloka. Αν θέλετε, μπορεί κάποιος mod να στείλει το e-mail του ενός στον άλλον.
Μπορείτε να αφήσετε κάποιο στοιχείο επικοινωνίας (e-mail ή Facebook πχ) εδώ, είτε εσύ είτε ο opaloka. Αν θέλετε, μπορεί κάποιος mod να στείλει το e-mail του ενός στον άλλον.
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.
Αφηνω το mail μου εδώ
paokshirts@gmail.com
Αφηνω το mail μου εδώ
paokshirts@gmail.com
Τη φανελιτσα των γαυρων της Σερβίας πολύ την γούσταρα και είναι και μακρον
- paok_athens_g4
Για του χρόνου θα ήθελα μια εμφάνιση κατάμαυρη....πολύ λιτή με το σήμα της ομάδας σε ασημένιο χρώμα ...μόνο ο δικέφαλος όμως...χωρίς το γύρω γύρω [img]file:///storage/emulated/0/Download/31zylZMb%2B3L._AC_SX466_.jpg[/img]. Κάπως έτσι...κ τα νούμερα κ το όνομα..
- paok_athens_g4
- paok_athens_g4
[img]https://www.google.com/search?q=emblema+squadra+argentato&client=ms-android-xiaomi-rev1&prmd=isnv&sxsrf=ALeKk02YDnUj8xybHzCQk_9H9hk1Y4-WQA:1595071066890&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwizjtXi1tbqAhXfwcQBHYWxBzIQ_AUoAXoECAoQAQ&biw=393&bih=694&dpr=2.75#imgrc=mEQuc3VeZFmmMM[quote][/quote][/img]
- john4serres
- paok_athens_g4
Sorry αλλά δεν το χω...το βάλε ο αδερφός από πάνω...ασημένιο 3d το σήμα κ κατάμαυρη εμφάνιση....μέχρι κ ο χορηγός ,μια άλλη απόχρωση του μαύρου....να φαίνεται διακριτικά...νούμερα κ αριθμοί ασημί
Μάλλον θέλεις σαν τη καινούρια μαύρη της Γερμανίας
Πάντως είχαμε μαύρη με γκρι δικέφαλο και το 2018 και μια σπέσιαλ που είχαμε βγάλει με ψηφοφορία αν θυμάσαι.

Πάντως είχαμε μαύρη με γκρι δικέφαλο και το 2018 και μια σπέσιαλ που είχαμε βγάλει με ψηφοφορία αν θυμάσαι.