Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Δεν αφήνει η ΦΙΦΑ νομίζω, θέλουν η τρίτη να είναι άσχετη με τις άλλες δύο σε κυρίως χρώμα.
- Μπαρκαρούτσος
Ti καημο ρε Ζαντο, αυτο το ειχαμε επι χρονια προσφατα.Εγω δε γουσταρω να φοραμε ολοασπρα και ολομαυρα γιατι ειναι λιγο πυτζαμε...Ζαντός έγραψε:Καημό το έχω να έχουμε μια ριγέ ασπρόμαυρη, μια ΕΝΤΕΛΩΣ άσπρη και μια ΕΝΤΕΛΩΣ μαύρη. Το πολύ πολύ με απεριοελάχιστες μίνιμαλ λεπτομέρειες.
Η ριγε θελει μαυρο παντελονακι αλλιως ειναι πολυ ασπριλα.
- pirate_salonica
Πάντως το περσινό που και η δεύτερη και η τρίτη ήταν θεωρητικά "άσχετα" χρώματα δεν ήταν και ιδανικό, νομίζω. Βασικά το ιδανικό για μένα είναι ριγέ με άσπρο σορτσάκι, λευκή με μαύρο σορτσάκι και για τρίτη... δεν ξέρω. Κόκκινη ή κίτρινη να μην είναι... 

- thanos-xanthi
Η Γκρι πυτζαμα δε μου αρεζε αλλα η βασικη ηταν γαματη και την φορουσαμε περισσοτερο...το καλο ειναι η ριγε να λογιζεται ως η ασπρη για αν την φοραμε κι ολας. Κατι αλλα χρονια ειχαμε ολοασπρη και ολομαυρη συν τη ριγε και τις φορουσαμε συνεχεια και την ριγε καθολου.pirate_salonica έγραψε:Πάντως το περσινό που και η δεύτερη και η τρίτη ήταν θεωρητικά "άσχετα" χρώματα δεν ήταν και ιδανικό, νομίζω. Βασικά το ιδανικό για μένα είναι ριγέ με άσπρο σορτσάκι, λευκή με μαύρο σορτσάκι και για τρίτη... δεν ξέρω. Κόκκινη ή κίτρινη να μην είναι...
Θα ξαναπω οτι ελπιζω να δω την ριγε και με μαυρο παντελονακι
Μου αρέσουν και τα τρία σχέδια. Πιο ωραία από τις τρεις η μαύρη. Ευτυχώς καμία δεν έχει γιακά όπως η περσινή γκρι. 

Είχαμε και με puma και με Nike και μια χρονιά σίγουρα με την επετειακή των 90 της macron.Ζαντός έγραψε:Καημό το έχω να έχουμε μια ριγέ ασπρόμαυρη, μια ΕΝΤΕΛΩΣ άσπρη και μια ΕΝΤΕΛΩΣ μαύρη. Το πολύ πολύ με απεριοελάχιστες μίνιμαλ λεπτομέρειες.
Απ' ότι βλέπω σε κοντινές φωτογραφίες η ποιότητα του σήματος άλλαξε προς το καλύτερο, δεν υπάρχουν δηλαδή οι κλωστές και το σήμα να "στραβώνει" όπως άλλοτε. Ίσως είναι πιο πλαστικό ή με σιλικόνη ή κάτι τέτοιο.
Και οι τρεις σούπερ ,
η μαύρη για μένα η καλύτερη και θα την πάρω ,
μια ερώτηση μόνο για όσους τυχόν γνωρίζουν ,
επειδή ενα παλικάρι ανήρτησε κατι εικόνες πριν κάτι σελιδες με κάλτσες
που ειναι για σεζον 19-20
και είδα κάποιες που είχαν τον δικέφαλο που χρησιμοποιούσαμε στα 70's
θα βγεί και ανάλογη φανέλα ;
η μαύρη για μένα η καλύτερη και θα την πάρω ,
μια ερώτηση μόνο για όσους τυχόν γνωρίζουν ,
επειδή ενα παλικάρι ανήρτησε κατι εικόνες πριν κάτι σελιδες με κάλτσες
που ειναι για σεζον 19-20
και είδα κάποιες που είχαν τον δικέφαλο που χρησιμοποιούσαμε στα 70's
θα βγεί και ανάλογη φανέλα ;
- pirate_salonica
Είχαν πει κάποια στιγμή οι διάφοροι ΑΡΔ πως θα βγει και τέταρτη μέσα στη σεζόν, πιθανώς πάλι κάποια ρετρό.
Γειά χαρα!
Ψάνχω κάποιες παλιές φανέλες, αυτές στη φωτό.
Ενδιαφέρεται κανεις να πουλήσει;

Ενδιαφερεσαι για ανταλλαγη;andone_iv έγραψε:Γειά χαρα!
Αν ναι πες μου ποιες εχεις (οχι ρεπλικες, αλλα παικτων)
- painkiller4

Για μένα η ωραιότερη μαυρόασπρη ριγέ, που έχουμε φορέσει, ever, είναι αυτή που φοράει ο Καμπς.....
- john4serres