Φανέλα ΠΑΟΚ
- pagotatzis
- pirate_salonica
- Μπαρκαρούτσος
- pagotatzis
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Να δώσω ιμειλ ;pirate_salonica έγραψε:Δεν ξέρω αν γίνεται να τις βάλω εδώ - δε θέλω να έχω διάφορα... προβλήματα μετά!
Δικό μου ;
- pirate_salonica
Ε... περίπου.Ζαντός έγραψε:
Αν είναι κάτι τέτοιο, θα τον παίζω όλη μέρα!!

Χίλια συγγνώμη που σας "ταλαιπωρώ" αλλά όπως εξήγησα ήδη δε θέλω να έχω "μπλεξίματα".
Pagotatzi μη δίνεις email γιατί θα γίνετε πολλοί και δε θα αποφευχθούν τα μπερδέματα μετά!
-
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Παρασκευής (26/7), η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα παρουσιάσει μέσω των social media και τις τρεις επιλογές, οι οποίες αναμένεται να εντυπωσιάσουν.
Όπως άλλωστε ενημερωθήκατε από το INPAOK, η βασική επιλογή είναι η κλασική ριγέ ασπρόμαυρη φανέλα με διαφορετικές βέβαια λεπτομέρειες, η δεύτερη επιλογή θα είναι μια ξεχωριστή μαύρη φανέλα, ενώ η τρίτη χαρακτηρίζεται… έκπληξη από τους ανθρώπους του Δικεφάλου (διαβάστε εδώ).
Όπως άλλωστε ενημερωθήκατε από το INPAOK, η βασική επιλογή είναι η κλασική ριγέ ασπρόμαυρη φανέλα με διαφορετικές βέβαια λεπτομέρειες, η δεύτερη επιλογή θα είναι μια ξεχωριστή μαύρη φανέλα, ενώ η τρίτη χαρακτηρίζεται… έκπληξη από τους ανθρώπους του Δικεφάλου (διαβάστε εδώ).
- Μπαρκαρούτσος
SotirisR4 έγραψε:Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί της Παρασκευής (26/7), η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ θα παρουσιάσει μέσω των social media και τις τρεις επιλογές, οι οποίες αναμένεται να εντυπωσιάσουν.
Μια ριγέ (

Ευχαριστούμε inPAOK για την ενημέρωση, να κανονίσουμε ραντεβού να σας εκφράσουμε το θαυμασμό μας για την αρθράρα.
- pirate_salonica
4, και έχει γιακά μόνο με κουμπιά, τύπου Γιουβέντους το 17/18 ή Ρεάλ τη σεζόν που μας πέρασε. Τελικά δυστυχώς και η πλάτη και τα μανίκια είναι ολόλευκα...tzabalalas4 έγραψε:Η πρώτη φανέλα πόσες μαύρες ρίγες έχει.. και έχει γιακά η ν
Η μαύρη είναι όντως πολύ καλή, η μπλε είναι λίγο... τραγική και θυμίζει περισσότερο μπλουζάκι παραλίας...
- pirate_salonica
SotirisR4 έγραψε:Πειρατή μας έχεις φάει την ψυχή που δεν μπορούμε να τις δούμε

Εντάξει ρε συ αύριο είναι η παρουσίαση, κρατηθείτε λίγο... Μακάρι να μπορούσα να τις δείξω!
-
Σαν του γαυρου τη σεζον 17-18 σε ασπρομαυρο και με γιακα;pirate_salonica έγραψε:SotirisR4 έγραψε:Πειρατή μας έχεις φάει την ψυχή που δεν μπορούμε να τις δούμε![]()
![]()
Εντάξει ρε συ αύριο είναι η παρουσίαση, κρατηθείτε λίγο... Μακάρι να μπορούσα να τις δείξω!