Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
-
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Sourmentes
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι on topik δημοσιευματα του ριζοσπαστη που αναφερουν τον Καμπανη ως σκυλοπνιχτη
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι on topik η συνεντευξη του στο κρητη tv
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι on topik η αναφορα του tobbacco journal για την καπνοβιομηχανια του
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι on topik φωτογραφιες του Σαββιδη να χορευει με γριες
Δεν μου εξηγεις για να καταλαβω γιατι ειμαι off topik?
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι on topik δημοσιευματα του ριζοσπαστη που αναφερουν τον Καμπανη ως σκυλοπνιχτη
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι on topik η αναφορα του tobbacco journal για την καπνοβιομηχανια του
Δεν καταλαβαινω γιατι ειναι on topik φωτογραφιες του Σαββιδη να χορευει με γριες
- Emprostisghsoitrelamenoi
Ο πάντα ενωτικός ερπτολ, παραμένει αναλλοίωτος στον χρόνο και πιο αποφασιστικός από ποτέ.
Τουμπιώτη , μην χαλάς "σάλιο" τζάμπα. Τα γραμματόσημα δεν κολλάνε.
- sourmenetes
- Moderator
Στο αρθρο που εβαλες εγραφε καπου για τον σαββιδη????toumpiotis35 έγραψε:Sourmentes
-
Ναι εγραψα το ονομα του ως επικεφαλιδα στη δηλωση του και εβαλα και το αντιστοιχο linksourmenetes έγραψε:Στο αρθρο που εβαλες εγραφε καπου για τον σαββιδη????toumpiotis35 έγραψε:Sourmentes
-
toumpiotis35 έγραψε:Αν ακολουθησει τα χναρια του Σαχπα αυτο ειναι το επικρατεστερο νεο διοικητικο συμβουλιο
παντως τα παιδια του ....''δικα μας'' ειναι....μπιτσιμ ΠΑΟΚ....Παοκτσακια βαμμενα σε λεω ντε.....
.....και στη φατσα

τουμπιώτη, μας άνοιξες θέμα για όλη την ημέρα! Έτσι να ζωντανεύει το σάιτ!!! 

- Emprostisghsoitrelamenoi
toumpiotis35 έγραψε:Αν ακολουθησει τα χναρια του Σαχπα αυτο ειναι το επικρατεστερο νεο διοικητικο συμβουλιο
Έκλαψα !
Δεν θέλω να κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου (δεν χωράω άλλωστε) και γι αυτό θα πεταχτώ να τοποθετηθώ, αφού είμαι σίγουρος ότι πολλοί το περιμένετε με αγωνία και έχετε χάσει ύπνο και όρεξη.
Κατά βάθος, πολλοί από εμάς έχουμε την νοοτροποία του γάβρου κάπου καλά κρυμένη μέσα μας.
Ας το πάρουμε το γ@μίδι το πρωτάθλημα και ας είναι τύπου γάβρου. Με τον μεγαλολεφτά που θα κάθονται σούζα μπροστά του, που θα μπει στα κόζια της σουπερλίγκας και θα περνάει το δικό του, που δεν μας νοιάζει από που έρχονται τα φράγκα με τα οποία θα μας φέρει τον επόμενο Κονσεϊσάο φτάνει να τον φέρει.
Βέβαια, την προηγούμενη βδομάδα κάποιοι από εμάς ήμασταν χεσμεντέν με την σύλληψη του Σάχπα και την πιθανή εμπλοκή της ΠΑΕ σε ποινικές διώξεις.
Γενικώς, το θέμα είναι λεπτό και έχει πολύ παρασκήνιο για να βγαίνει ο καθένας μας και να σιγοντάρει ή να αφορίζει τον Σαββίδη ή τον Καμπάνη. Εκλογές έρχονται, το Ευρωπαϊκό πολιτικό στάτους (ύστερα και από την Γαλλική αβεβαιότητα) μπορεί να αλλάξει από μέρα σε μέρα. Δεν ξέρετε τι γίνεται.
Ο Κατσαρής και ο Ζαγοράκης, κάτι ξέρανε πέρυσι που πέταξαν το μπαλάκι στην ΕΕΑ.
Αυτιά.
Τουμπιώτη, η χρήση κάποιων συμβόλων ενίοτε προσβάλει. Εγώ πχ δεν θα έβαζα φωτό του Σαββίδη στα σκαλοπάτια της Αγίας Σοφίας, για να εδρεώσω επιχειρηματολογία. Καμιά φορά το "ζωγράφισέ το" δεν είναι ό,τι πιο κατάλληλο.

Κατά βάθος, πολλοί από εμάς έχουμε την νοοτροποία του γάβρου κάπου καλά κρυμένη μέσα μας.
Ας το πάρουμε το γ@μίδι το πρωτάθλημα και ας είναι τύπου γάβρου. Με τον μεγαλολεφτά που θα κάθονται σούζα μπροστά του, που θα μπει στα κόζια της σουπερλίγκας και θα περνάει το δικό του, που δεν μας νοιάζει από που έρχονται τα φράγκα με τα οποία θα μας φέρει τον επόμενο Κονσεϊσάο φτάνει να τον φέρει.
Βέβαια, την προηγούμενη βδομάδα κάποιοι από εμάς ήμασταν χεσμεντέν με την σύλληψη του Σάχπα και την πιθανή εμπλοκή της ΠΑΕ σε ποινικές διώξεις.
Γενικώς, το θέμα είναι λεπτό και έχει πολύ παρασκήνιο για να βγαίνει ο καθένας μας και να σιγοντάρει ή να αφορίζει τον Σαββίδη ή τον Καμπάνη. Εκλογές έρχονται, το Ευρωπαϊκό πολιτικό στάτους (ύστερα και από την Γαλλική αβεβαιότητα) μπορεί να αλλάξει από μέρα σε μέρα. Δεν ξέρετε τι γίνεται.
Ο Κατσαρής και ο Ζαγοράκης, κάτι ξέρανε πέρυσι που πέταξαν το μπαλάκι στην ΕΕΑ.
Αυτιά.

Τουμπιώτη, η χρήση κάποιων συμβόλων ενίοτε προσβάλει. Εγώ πχ δεν θα έβαζα φωτό του Σαββίδη στα σκαλοπάτια της Αγίας Σοφίας, για να εδρεώσω επιχειρηματολογία. Καμιά φορά το "ζωγράφισέ το" δεν είναι ό,τι πιο κατάλληλο.
Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω απο το ιδιοκτησιακό της ΠΑΕ μου δημιουργούν ερωτήματα σχετικα με της προσδοκίες του μέσου παοκτση απο την πιθανή έλευση επενδυτή.Θα αρκούσε η οικονομική εξυγίανση ακόμα και αν αυτη απαιτούσε ένα συνδιασμο χρηματοδότησης αλλα και πώλησης ποδοσφαιριστών και περεταιρω μείωσης budget; Θα ικανοποιούσε απλα η παραμονή στο ρόστερ των οποιων, λίγων ειναι αλήθεια, παικτών με αξία στο ποδοσφαιρικό χρηματηστηριο και διατήρηση λιγο πολυ στο ίδιο επίπεδο για την ομάδα η μήπως ο πήχης αναμένεται για τον κόσμο να ανεβεί ψηλά και να απαιτεί την εκτόξευση του αγωνιστικού τμήματος με την προσθήκη παικτών μεγάλης αξίας και την διεκδίκηση υψηλών στόχων με τον φόβο της απογοήτευσης να ελοχευει σε πιθανώς αντίθετες προθέσεις;
Λευτεριά στον toumpiotis35.
Αφού όλοι οι δρόμοι συνδέονται με κάποιο τρόπο να μην ξαναβάλουμε φώτο του Σαββίδη σε κανέναν άλλο δρόμο λέω εγώ. Μόνο πάνω σε κότερο. Κι αν δεν έχει τέτοια, να βάλουμε μία του Καμπάνη που έχει. (Κότερο, όχι δρόμο).
Αφού όλοι οι δρόμοι συνδέονται με κάποιο τρόπο να μην ξαναβάλουμε φώτο του Σαββίδη σε κανέναν άλλο δρόμο λέω εγώ. Μόνο πάνω σε κότερο. Κι αν δεν έχει τέτοια, να βάλουμε μία του Καμπάνη που έχει. (Κότερο, όχι δρόμο).

εγω θελω προωθηση νεαρων,αποκτηση καλων ελληνων και 3-4 ονοματα καλα..Το θεμα ειναι να εχουμε υγιη ομαδα σε ολα τα επιπεδα κ οχι μεταγραφες 5-10 εκ. και σε 3-4 χρονια να εχουμε 100 εκ χρεη.Εγω αυτο θελω.
Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
λεπτό χιούμορ υψηλού επιπέδου όταν μιλάμε για ντου μόνο υπάρχει ένας εκνευρισμόςEmprostisghsoitrelamenoi έγραψε:Ο πάντα ενωτικός ερπτολ, παραμένει αναλλοίωτος στον χρόνο και πιο αποφασιστικός από ποτέ.

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Ο toumpiotis35, είναι ο τρίτος επενδυτής; γι αυτόν μιλάμε εδώ και δυο σελίδες.
Για να μην το συνεχίσουμε... Επέλεξε να βάλει κάποιες φώτο... Ε δεν έκανε και τόσο κακό.
Κλείνω το θέμα.
Νέο υπάρχει; γίνετε κάτι; Η συνεχίζουμε όπως ο Ζήσης είπε στην συνέντευξη του...

Για να μην το συνεχίσουμε... Επέλεξε να βάλει κάποιες φώτο... Ε δεν έκανε και τόσο κακό.
Κλείνω το θέμα.
Νέο υπάρχει; γίνετε κάτι; Η συνεχίζουμε όπως ο Ζήσης είπε στην συνέντευξη του...
Έλατε τώρα, ο μόνος που τα πήρε κράνος είναι ο κλασικός eorptol κι έγινε ολόκληρό ζήτημα απ το πουθενά γιατί δεν κατάλαβε τίποτα απο το ποστ του τουμπιώτη, μην τρελαθούμε κιόλας. Άγια χώματα και ξέρωγω τώρα. Άλλωστε όπως πολύ σωστά εξήγησε ο ίδιος ο τουμπιώτης, αν προσβάλει κάποιος κάτι, ο μόνος που τα προσβάλει είναι ο Σαββίδης. Που χει πάρει αβάντα εικόνα και φωτογράφους σε καίρια σημεία. Όπως παλιά ο Ψωμιάδης με τις τραγικότητές του σε εκκλησίες και τέτοια. Ο πραγματικά ενάρετος άνθρωπος που δεν θα ήθελε να δείξει κάιτ περισότερο απο κατάνυξη, θα πήγαινε μόνος του και ταπεινός.DC έγραψε:
Βέβαια, την προηγούμενη βδομάδα όλοι μας ήμασταν χεσμεντέν με την σύλληψη του Σάχπα και την πιθανή εμπλοκή της ΠΑΕ σε ποινικές διώξεις.
Ξέρω ότι είσαι mod και τέτοια, αλλά γίνεται να μη τσουβαλιάζεις; Απο που ακριβως προκύπτει αυτό που λες για το σύνολο του κόσμου του ΠΑΟΚ, δεν κατάλαβα; Εσύ και κάποιοι φίλοι σου, μπορεί να νιώθετε όπως το περιγράφεις, αυτό δε σημαίνει ότι είναι και οι πλειοψηφία έτσι.
Διορθώθηκε. DC
- abc_o_ karpouzas
ανοιξτε ρε καποιος μια σελιδα με τιτλο....με μεγαλομετοχο.....και μια αλλη.....χωρις μεγαλομετοχο...
να καταλαβουμε ποιος ειναι με ποιον για να μιλαμε μεταξη μας χωρις την περιπτωση της....παρεξηγησης
να καταλαβουμε ποιος ειναι με ποιον για να μιλαμε μεταξη μας χωρις την περιπτωση της....παρεξηγησης