Αυτό που γίνεται με τους παλαιμάχους έχει καταντήσει τελείως γραφικό.Ισοπεδωτικοί μονίμως ως εκεί που δεν πάει και το θέμα είναι πως δε συμβαίνει μόνο στον ΠΑΟΚ αυτό.Δεν ξέρω αν στον ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένο πλάνο από τους παλαιμάχους επειδή πρώτη φορά υπάρχει μαρούλι κι αυτοί είναι στην απ'έξω ή επειδή απλά έχει σπάσει το κοντέρ γραφικότητας.Οι ΑΡΔ κάνουν τη δουλειά τους,ξέρουν τι θα πουλήσει και πως θα φέρουν αναστάτωση,από αυτήν ζουν.Το θέμα είναι να μην τσιμπάμε εμείς σε κάτι Φορτούλες ή κάτι στρατηγούς.
Απλά για τους παλαιμάχους συγκεκριμένα νομίζω πως τους βγαίνει ένα απύθμενο κόμπλεξ επειδή στην εποχή τους δεν υπήρχε τόση δημοσιότητα,δεν υπήρχε διαδίκτυο να γίνουν γνωστοί έξω,δεν βγήκαν στο εξωτερικό και έπαιξαν μόνο στην ψωροκώσταινα,πιθανόν να βλέπουν τα ποσά που υπάρχουν τώρα και να φυτιλιάζονται.Και όλο αυτό τους έχει δημιουργήσει πολλά σύνδρομα πιστεύω,σε βαθμό να μην ξέρουν τι λένε,να θεωρούν την εποχή τους πολύ καλύτερη από την τωρινή,πως τότε υπήρχε μεγαλύτερο ταλέντο και διάφορες άλλες φίφες..
Αν δεν είναι στοχευμένη η επίθεση(δεν ξέρω τι συμβαίνει στον ΠΑΟΚ μας),μπορείτε απλά να απολαμβάνετε τις απόψεις τους με χιούμορ,οι περισσότεροι έχουν ξεκουτιάσει.Χαρακτηριστικό παράδειγμα τι λέει ο Νεστορίδης για Μέσι...
https://www.youtube.com/watch?v=4lvzbnTfd3A