Sera4 έγραψε:nothu έγραψε:Εχει ηγετικες ικανοτητες αλλα του φερνουνε προπονητες που δεν τους θελει.
δηλαδη παρεμβαινουν στο σχεδιασμο του...και αυτος καθεται και το δεχεται...αυτο δεν ονομαζεται ηγετικη ικανοτητα nothu...
Η αλήθεια πιθανόν είναι κάπου στη μέση. Ο Μιχελ δέχτηκε παρέμβαση που ίσως κάποιοι Αρνεσεν και Σαντος (σαν προσωπικότητες εννοώ) να μην τη σήκωναν και να δήλωναν παραίτηση.
Από την άλλη εμείς τον έχουμε αναγάγει σε υπεργαμάτο ΤΔ που θέλουμε για πάντα στον ΠΑΟΚ, μάλλον επειδή έχουμε τρομακτική ανάγκη κάποιον να εναποθέσουμε πάνω του τις όποιες ελπίδες μας να δούμε το ΠΑΟΚ σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ. Και αφού σε προπονητές δε γίνεται, ο Ιβάν τρώει φλασιές και ο Γιώργος είναι ασόβαρος -να μην πω τίποτα άλλο- , god bless Lubos, έστω και αν ανέχεται μύγες στο σπαθί του.
Και σε αυτό οφείλεται εν μέρει και η χθεσινή παράνοια. Ο ΠΑΟΚ πάλι αλλάζει προπονητή, ο κόσμος φυσικά τρελαίνεται τόσο για την ασοβαρότητα του κλαμπ όσο και για την αντιπάθεια που έχουν πολλοί προς το νέο. Έλα όμως που ο αντιπαθής νέος είναι η επιλογή του αγαπημένου ΤΔ, οπότε το κράξιμο έπεσε σε αδιέξοδο. Ιβάν δεν κράζεις γιατί τζιζ, Λουμπος όχι γιατί είναι η ελπίδα μας και βρήκαμε διέξοδο στο να κράζουμε δημοσιογράφους την ώρα που είχαν κάνει σωστή δουλειά (παραδόξως). Πραγματικά αν διαβάσετε τις σελίδες από την ώρα που ανέβηκαν τα άρθρα μέχρι το μεσημέρι που ψιλιαστηκαμε τη φάση, θα σας πέσουν τα μαλλιά.
Και γω πάντως ανήκω σε αυτούς που βλέπουν το Μιχελ ως μεγαλύτερη ελπίδα μας και πάλι καλά που υπέκυψε στην επιλογή Ιβάν και δεν έφυγε. Αλλιώς θα είχαμε Βουκιτς τώρα. Το πόσο και αν θα ανέχεται ανάλογες παρεμβάσεις στο μέλλον δεν ξέρω. Ίσως για αυτόν να τιμήσει το συμβόλαιό του είναι πρωτεύον, να κάνει όσο καλύτερα μπορεί τη δουλειά του πάρα τις δυσκολίες. Ίσως ήταν στο job description όταν υπέγραφε και το ήξερε ότι η δουλειά θα έχει και τέτοιες μέρες. Ίσως είπε τελευταία φορά, την επόμενη μη με ξαναείδατε. Δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι η ομάδα άγεται από τις ορέξεις του Ιβάν, οπότε May the Force be with us, να πάρουμε 3 παίκτες, να κάνουμε νίκες, να ηρεμήσει και ο Ιβάν μπας και αφήσει επιτέλους τα κλειδιά στο Μιχελ. Δύσκολα πράματα αλλά ελπίζουμε, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο τώρα.