Ποδοσφαιρο 2010-2011
Re: Ποδοσφαιρο 2010-2011
Κατεβάζω το ματς από το megaupload χωρίς να είμαι γραμμένος και κατεβάζω με 1,5 Mbps...
Αν ήμουν γραμμένος πόσο θα έπιανα;;
Σε rapidshare (με πάσα επιφύλαξη για όσους δεν έχουν premium λογαριασμό)... Άλλαξε το rapidshare και έχουμε χάσει την μπάλα!
Ajax-ΠΑΟΚ 1
Ajax-ΠΑΟΚ 2
Ajax-ΠΑΟΚ exe
Για κάνετε οι έχοντες premium λογαριασμό μια δοκιμή να δείτε αν κατεβαίνει, γιατί σε μένα το rapidshare λέει μ@λ@κίες.
Ajax-ΠΑΟΚ 1
Ajax-ΠΑΟΚ 2
Ajax-ΠΑΟΚ exe
Για κάνετε οι έχοντες premium λογαριασμό μια δοκιμή να δείτε αν κατεβαίνει, γιατί σε μένα το rapidshare λέει μ@λ@κίες.
- navigator11
-
lakisscorpio
ajax-PAOK:1-1(Ivic)........28-7-2010......Προκριματικα Champions League
Δειτε τις καλυτερες φασεις και γκολ του αγωνα,τι γραψανε οι αθηναικες εφημεριδες την επομενη του αγωνα,την υποδοχη στο αεροδρομιο και δηλωσεις Δερμιτζακη
[youtube]eEpiMv8xXUU[/youtube]
Δειτε τις καλυτερες φασεις και γκολ του αγωνα,τι γραψανε οι αθηναικες εφημεριδες την επομενη του αγωνα,την υποδοχη στο αεροδρομιο και δηλωσεις Δερμιτζακη
[youtube]eEpiMv8xXUU[/youtube]
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Θα τις δω με ευχαρίστηση, μετά την πρόκριση στο παιχνίδι της Τετάρτης. Ως τότε δεν μου κάνει καθόλου κέφι.
αδερφε τα εχω κατεβασει ολα αλλα το δευτερο ημιχρονο δν μου το παιζει....stephanos έγραψε:Σε rapidshare (με πάσα επιφύλαξη για όσους δεν έχουν premium λογαριασμό)... Άλλαξε το rapidshare και έχουμε χάσει την μπάλα!![]()
Ajax-ΠΑΟΚ 1
Ajax-ΠΑΟΚ 2
Ajax-ΠΑΟΚ exe
Παρέλειψα τις οδηγίες, αφού τις θεώρησα γνωστές.
Αφού έχεις κατεβάσει και τα τρία αρχεία (1, 2, exe) στον ίδιο κατάλογο, εκτελείς το exe αρχείο, με σκοπό να δημιουργηθεί το αρχικό αρχείο video τύπου mkv. Αυτό είναι ο αγώνας.
Το έχω κόψει σε δύο κομμάτια, διότι το rapidshare έχει όριο 500ΜΒ στο μέγεθος του αρχείου. Παλιότερα ήταν περισσότερα τα κομμάτια, διότι το όριο ήταν στα 200ΜΒ.
Μεγάλη γκαντεμιά πάντως να δεις μόνο το πρώτο ημίχρονο...
Αφού έχεις κατεβάσει και τα τρία αρχεία (1, 2, exe) στον ίδιο κατάλογο, εκτελείς το exe αρχείο, με σκοπό να δημιουργηθεί το αρχικό αρχείο video τύπου mkv. Αυτό είναι ο αγώνας.
Το έχω κόψει σε δύο κομμάτια, διότι το rapidshare έχει όριο 500ΜΒ στο μέγεθος του αρχείου. Παλιότερα ήταν περισσότερα τα κομμάτια, διότι το όριο ήταν στα 200ΜΒ.
Μεγάλη γκαντεμιά πάντως να δεις μόνο το πρώτο ημίχρονο...
Στεφαν, πέρυσι κατάφερα να ανοίξω τους αγώνες με αυτό το σκατό.
Φετος γιατί δεν ανοίγει και δεν διαβάζει τα αρχεία?
Μετά απο αλχημείες, ανοιξα το πρώτο ημίχρονο μόνο!! (κι εγώ)
Φετος γιατί δεν ανοίγει και δεν διαβάζει τα αρχεία?
Μετά απο αλχημείες, ανοιξα το πρώτο ημίχρονο μόνο!! (κι εγώ)
-
lakisscorpio
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ ΠΡΙΝ ΜΑΤΣ ΜΕ ΑΓΙΑΞ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ
[youtube]STE0PRZM0RQ[/youtube]
[youtube]STE0PRZM0RQ[/youtube]
Για όσα παιδιά είχαν πρόβλημα με την ένωση των αρχείων στο rapidshare, πιθανολογώ ότι υπάρχει κάποια ασυμβατότητα του File Splitter (με τα Vista? με εμένα? με τον Ajax? αδυνατώ να καταλάβω!) και δεν ενώνονται τα αρχεία.
Όποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα, μπορούν να κατεβάσουν μόνο το δεύτερο ημίχρονο εδώ.
Παρακαλώ επίσης για feedback από όσους είδαν κανονικά, μπας και βγάλουμε άκρη...
ΥΓ: Εντωμεταξύ ο Λάκης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς. Μπράβο ρε παλήκαρε!
Όποιοι αντιμετωπίζουν πρόβλημα, μπορούν να κατεβάσουν μόνο το δεύτερο ημίχρονο εδώ.
Παρακαλώ επίσης για feedback από όσους είδαν κανονικά, μπας και βγάλουμε άκρη...
ΥΓ: Εντωμεταξύ ο Λάκης συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς. Μπράβο ρε παλήκαρε!
-
lakisscorpio
PAOK-ajax:3-3{Vierinia,Salpigidis,Ivic}.........4-8-10........Προκριματικα Champions League 2010
Δειτε τις καλυτερες φασει και γκολ του αγωνα...επισης τι γραψανε οι εφημεριδες την επομενη μερα....Δηλωσεις Δερ ιτζακη και Contreras

MEGAUPLOAD
HOTFILE
Δειτε τις καλυτερες φασει και γκολ του αγωνα...επισης τι γραψανε οι εφημεριδες την επομενη μερα....Δηλωσεις Δερ ιτζακη και Contreras

MEGAUPLOAD
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.megaupload.com/?d=3R2DKVN8
http://www.megaupload.com/?d=QRBB14BY
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://hotfile.com/dl/60019205/1f5484a/PAOK-ajax_3_3.part1.rar.html
http://hotfile.com/dl/60024160/ab97e9b/PAOK-ajax_3_3.part2.rar.htmlRe: Ποδοσφαιρο 2010-2011
Σε rapidshare:
ΠΑΟΚ-Ajax 1ο ημίχρονο.
ΠΑΟΚ-Ajax 2ο ημίχρονο.
Χωρίς exe αρχεία, δηλαδή λίγος παραπάνω χρόνος για μένα για την μετατροπή και ελπίζω λιγότερα προβλήματα για σας...
Megaupload
ΠΑΟΚ-Ajax
ΠΑΟΚ-Ajax 1ο ημίχρονο.
ΠΑΟΚ-Ajax 2ο ημίχρονο.
Χωρίς exe αρχεία, δηλαδή λίγος παραπάνω χρόνος για μένα για την μετατροπή και ελπίζω λιγότερα προβλήματα για σας...
Megaupload
ΠΑΟΚ-Ajax
ΑΔΕΡΦΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ.ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΠΙΚΡΑ ΜΑΣ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΜΑΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΕΔΩ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟVΑ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team