Δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή αλλιώς θα σου έκανα την γνωστή εικόνα με τον Θεό που αγγίζει τον άνθρωπο και στην θέση του ανθρώπου θα έβαζα Τσοχλα.Ζαντός έγραψε:Εγώ πρότεινα από πρόπερσι να βάλουμε τον Τσόχλα. Περιμένω ολομέλεια για να ψηφίσουμε.
Σχόλια για την κεντρική σελίδα
- john4serres
Re: Σχόλια για την κεντρική σελίδα
- sourmenetes
- Moderator
Να το ψαξεις...Ζαντός έγραψε:Εγώ πρότεινα από πρόπερσι να βάλουμε τον Τσόχλα. Περιμένω ολομέλεια για να ψηφίσουμε.

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ζαντός έγραψε:Εγώ πρότεινα από πρόπερσι να βάλουμε τον Τσόχλα. Περιμένω ολομέλεια για να ψηφίσουμε.
Για τον Τσόχλα ή την ολομέλεια;rainmaker έγραψε:! Σωστός !
Βασικά το δικό μου σχόλιο εκεί πήγαινε!!ABOLEYTOI έγραψε:μετά το αήττητο ντάμπλ, υπάρχουν σκέψεις να αλλάξει - εμπλουτιστεί το μπάνερ της κεντρικής;
Αν υπάρχει κάποιος με όρεξη εδώ να το κάνει...ABOLEYTOI έγραψε:μετά το αήττητο ντάμπλ, υπάρχουν σκέψεις να αλλάξει - εμπλουτιστεί το μπάνερ της κεντρικής;
- painkiller4
Άλλο ένα εξαιρετικό άρθρο του Αρκαδοποντιου μιλώντας ακριβώς όπως έχουν τα πράγματα πάντα με τον καυστικό και συνάμα τόσο πολύ εύστοχο όπως πάντα νόημα του.
Μπράβο για άλλη μια φορά όπως επισημαίνει άλλωστε και ο ίδιος στον τίτλο του ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε.
Μπράβο για άλλη μια φορά όπως επισημαίνει άλλωστε και ο ίδιος στον τίτλο του ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε.
Εύγε στον Αρκαδοπόντιο (ξανά). Τρομερά ενδιαφέρουσα η παράγραφος περί ¨πραγματικού πρωθυπουργού¨ και τον εκ των έσω τορπιλισμού των προσπαθειών δημιουργίας πολιτικού ¨πατριωτικού¨ φορέα. Είχα διαβάσει/ακούσει κι εγώ πέρα δώθε μπηχτές από τους πιο σοβαρούς του χώρου που προφανώς δεν ήθελαν να επεκταθούν. ενιγουέι, να είσαι καλά Αρκαδοπόντιε που μας υπενθυμίζεις το τι παίζεται πίσω από τις κουρτίνες.
Σχετικό σχόλιο προσωπικό πρόσφατο.
Η αδερφή μου -καθηγήτρια παν/μίου στις ΗΠΑ- βρίσκεται για κάτι συνέδρια σε Αρκαδία-Λακωνία.
Της έκανε εντύπωση ¨ο διαφορετικός κόσμος¨, πως την κοιτάνε και της μιλάνε, καθώς και η γενική καχυποψία.
Όταν της είπα ¨κάτσε να πάρει η ΠΑΟΚάρα άλλα 2-3 σερί πρωταθλήματα να στρώσουν χαρακτήρα¨ γέλασε επικροτώντας.
Σχετικό σχόλιο προσωπικό πρόσφατο.
Η αδερφή μου -καθηγήτρια παν/μίου στις ΗΠΑ- βρίσκεται για κάτι συνέδρια σε Αρκαδία-Λακωνία.
Της έκανε εντύπωση ¨ο διαφορετικός κόσμος¨, πως την κοιτάνε και της μιλάνε, καθώς και η γενική καχυποψία.
Όταν της είπα ¨κάτσε να πάρει η ΠΑΟΚάρα άλλα 2-3 σερί πρωταθλήματα να στρώσουν χαρακτήρα¨ γέλασε επικροτώντας.
- Μπαρκαρούτσος
Μούγκα...στη στρούγκα!
Αρνητική αίσθηση προκαλεί το γεγονός της έλλειψης πραγματικής κριτικής των σαιτ που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ και φαινομενικά επιδιώκουν το καλό της ομάδας...
Καταρχάς πρέπει να επισημανθεί το αυτονόητο, πως άπαντες που ανήκουν σε με μια ομάδα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως όλοι που ασκούν οποιαδήποτε εργασία και αμείβονται απο αυτη. Κανείς δεν πρέπει να είναι υπεράνω κριτικής
.Και εφόσον μιλάμε για ποδόσφαιρο οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές υπόκεινται σε κριτική (θετική ή αρνητική) αναλόγως της εκάστοτε απόδοσης τους.
Προφανώς χωρίς εμπάθεια και κακεντρέχεια. Εξάλλου μόνο η αντικειμεμική κριτική βοηθάει κάποιον να βελτιωθει σε αυτό που κάνει. Η υπερπροστασία που επιδεικνύουν τα εν λόγω σαιτ σίγουρα δε βοηθάει την ομάδα.
Η νοοτροπια ότι οποιοδήποτε μη εγκωμιαστικό σχόλιο για κάποιον ποδοσφαιριστή ή για κάποια διοικητική απόφαση,θα βλάψει τον σύλλογο και συνιστά πολεμο κατα αυτού ειναι παντελώς λανθασμένη.
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ και πρέπει να λειτουργεί σε όλους τους τομείς τοιουτοτρόπως.Τα μέσα που ασχολούνται με την ομάδα δε έχουν διακοσμητικό ρόλο και χρέος τους ειναι να στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα.
Ο ΠΑΟΚ είναι ζωντανός οργανισμός που απαρτίζεται από αθρώπους και φυσικα γίνονται και λάθη, τα οποία και επιβάλλεται να τονίζοται. Οτιδήποτε αντίθετο προκαλεί υποψίες.
Αρνητική αίσθηση προκαλεί το γεγονός της έλλειψης πραγματικής κριτικής των σαιτ που ασχολούνται με τον ΠΑΟΚ και φαινομενικά επιδιώκουν το καλό της ομάδας...
Καταρχάς πρέπει να επισημανθεί το αυτονόητο, πως άπαντες που ανήκουν σε με μια ομάδα πρέπει να αντιμετωπίζονται όπως όλοι που ασκούν οποιαδήποτε εργασία και αμείβονται απο αυτη. Κανείς δεν πρέπει να είναι υπεράνω κριτικής
.Και εφόσον μιλάμε για ποδόσφαιρο οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές υπόκεινται σε κριτική (θετική ή αρνητική) αναλόγως της εκάστοτε απόδοσης τους.
Προφανώς χωρίς εμπάθεια και κακεντρέχεια. Εξάλλου μόνο η αντικειμεμική κριτική βοηθάει κάποιον να βελτιωθει σε αυτό που κάνει. Η υπερπροστασία που επιδεικνύουν τα εν λόγω σαιτ σίγουρα δε βοηθάει την ομάδα.
Η νοοτροπια ότι οποιοδήποτε μη εγκωμιαστικό σχόλιο για κάποιον ποδοσφαιριστή ή για κάποια διοικητική απόφαση,θα βλάψει τον σύλλογο και συνιστά πολεμο κατα αυτού ειναι παντελώς λανθασμένη.
Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ και πρέπει να λειτουργεί σε όλους τους τομείς τοιουτοτρόπως.Τα μέσα που ασχολούνται με την ομάδα δε έχουν διακοσμητικό ρόλο και χρέος τους ειναι να στηλιτεύουν τα κακώς κείμενα.
Ο ΠΑΟΚ είναι ζωντανός οργανισμός που απαρτίζεται από αθρώπους και φυσικα γίνονται και λάθη, τα οποία και επιβάλλεται να τονίζοται. Οτιδήποτε αντίθετο προκαλεί υποψίες.
- V-olakiotis
Μπαρκαρούτσε το σημερινό κείμενο για το πορνοκάν@λο στην κεντρική τα σπάει!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!!!
- Μπαρκαρούτσος
- Μπαρκαρούτσος
Όταν ανοίγετε άρθρα (είτε τα κεντρικά, είτε ΜΜΕ, είτε αντιπάλων) στο site, σας εμφανίζονται οι εικόνες των άρθρων;
- V-olakiotis
Εμένα μου τις δείχνει κανονικά και στο λάπτοπ και στο κινητό.
- Μπαρκαρούτσος
Παρα πολλα μπραβο στην Κ19 που επισκεφτηκε τη δομη προσφυγων κοντα στην εδεσσα και εδωσε τοση χαρα στα προσφυγοπουλα που ειναι τα πραγματικα θυματα της μαλακιας που δερνει τους μεγαλους.
Μπορει να οργανωθεί μέσω της κεντρικής του site ενας συντονισμένος τρόπος αντιδρασης;