Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020
- Notorious4
Re: Προετοιμασία - φιλικοί αγώνες 2019-2020
Ο κόουτς πάντως σε κάθε ευκαιρία αναφέρει την ανάγκη η ομάδα να έχει 2 ισάξιος παίχτες σε κάθε θέση που στην ουσία είναι μπιχτή και μοχλός πίεσης στους ιθύνοντες. Προφανώς στον άνθρωπο του έχουν παρουσιάσει ενα πρότζεκτ για ευρωπαϊκές πορειες αλλιώς δεν νομίζω να ερχόταν στην Ελλάδα. Το θέμα είναι να τηρήσουν τα λόγια τους.
jibbie έγραψε:τι εγινε με ζαμπα/πελκα; χανουν αγιαξ;
Απο ο,τι ειπαν στο ραδιο δεν ειναι κατι σοβαρο ...θα παιξουν κανονικα.
- anekfrastos
1ο γκολ ΓΑϊτανίδης 2ο ΜίσιτςMīngus έγραψε:wickerman έγραψε:Επιτέλους κάποιος το είπε. Να σημειωθεί ότι ο παίχτης που μας το κάρφωσε λέγεται Αμίσι στο επίθετο. Μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τους συνειρμούς για τυχόν συνθήματα.
Και το Γα-Μίσιτς είναι ωραίο για πρωτοσέλιδο αν παστέλωνε κάναν γαύρο ξέρω γω
ΓΑ-ΜΙΣΙΤΣ
- Μπαρκαρούτσος
- V-olakiotis
Ναι, αυτός σπάει την μπάλα στα πλάγια.
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!
CCCP έγραψε:Δεν ανοιγουμε τοπικ για το ΠΑΟΚ-Αγιαξ σιγα σιγα?
Από βδομάδα μην βιάζεστε
Είχε πέσει στα χέρια Μ εκεί κατά το 99-00 η κασέτα με το τρεμπλ της Γιουνάιτεντ..
Έπαιζαν όλοι τόσο αρμονικά κ ασ είχαν να αντιμετωπίσουν ομαδαρες με καλυτερο υλικό..
Κ όμως λόγω του ότι ήταν ομάδα τα σήκωσαν όλα...
Θα τολμήσω να πω ότι με την ίδια αρμονία παίζουν κ οι δικοί μας, ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως που με κάποιες προσθαφαιρέσεις γινόμαστε όλο κ καλύτεροι. Δε συγκρίνεται η τότε ομάδα της Γιουνάιτεντ, αλλά δίνω έμφαση στην αρμονία κ των δύο ομάδων.
Είναι η δεύτερη φορά στην 34η ζωή μου που βλέπω την ομάδα μας να γαμει(μόνο ο Πάμπλο θα ταίριαζε στη σημερινή ομάδα, ο αρχηγός είναι ήδη μελος) κ είμαι σίγουρος ότι θα τους πάει όλους γαμιωντας κ εφέτο.. μεγάλα λόγια δε θέλω να λέω, την άλλη τρίτη θα το δούμε..
Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα άσχημα με την κλήρωση αλλά πάμε όλοι μαζί κ ότι βγει.. πολύ απογοητεύτηκα, δεν είναι δυνατόν, κάποιος μας κάνει πλάκα είπα βρίζοντας τα πάντα..
Έπαιζαν όλοι τόσο αρμονικά κ ασ είχαν να αντιμετωπίσουν ομαδαρες με καλυτερο υλικό..
Κ όμως λόγω του ότι ήταν ομάδα τα σήκωσαν όλα...
Θα τολμήσω να πω ότι με την ίδια αρμονία παίζουν κ οι δικοί μας, ομάδα με όλη τη σημασία της λέξεως που με κάποιες προσθαφαιρέσεις γινόμαστε όλο κ καλύτεροι. Δε συγκρίνεται η τότε ομάδα της Γιουνάιτεντ, αλλά δίνω έμφαση στην αρμονία κ των δύο ομάδων.
Είναι η δεύτερη φορά στην 34η ζωή μου που βλέπω την ομάδα μας να γαμει(μόνο ο Πάμπλο θα ταίριαζε στη σημερινή ομάδα, ο αρχηγός είναι ήδη μελος) κ είμαι σίγουρος ότι θα τους πάει όλους γαμιωντας κ εφέτο.. μεγάλα λόγια δε θέλω να λέω, την άλλη τρίτη θα το δούμε..
Η αλήθεια είναι ότι ξενέρωσα άσχημα με την κλήρωση αλλά πάμε όλοι μαζί κ ότι βγει.. πολύ απογοητεύτηκα, δεν είναι δυνατόν, κάποιος μας κάνει πλάκα είπα βρίζοντας τα πάντα..
- NIKOS_PAOK04
Ο ΠΑΟΚ εχθές μας έδειξε τους παίκτες και την σειρά κατάταξης στους στο ρόστερ.
Η Βραδινή ενδεκάδα θα είναι οι βασικοί 11 και αν όλοι είναι καλά από υγεία τότε οι
Ζιφκοβιτς, Ροντρίγκο, Ιγκανσον , Ντουγκλας Αουγκούστο, Στοχ, Λημνιός, Σβιντέρκσι θα κλείνουν 18αδα
Οι Μελίσσας, Ενρίκε, Λάμπρου, Μίσιτς ως μπακ-απ για την 18αδα πολύ δύσκολα πιο μπροστά.
Τώρα αν στ' αλήθεια πάρουν αριστερό μπακ για βασικό και φορ καλύτερο του Σβιντέρσκι με δεδομένο ότι ο Βέρνμπλουμ είναι στην ομάδα και ο Μαουρίσιο από τα μέσα Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να παίρνει ματς τότε το ρόστερ μας θα είναι πολύ μεγάλο και σίγουρα δύσκολα διαχειρίσιμο
Η Βραδινή ενδεκάδα θα είναι οι βασικοί 11 και αν όλοι είναι καλά από υγεία τότε οι
Ζιφκοβιτς, Ροντρίγκο, Ιγκανσον , Ντουγκλας Αουγκούστο, Στοχ, Λημνιός, Σβιντέρκσι θα κλείνουν 18αδα
Οι Μελίσσας, Ενρίκε, Λάμπρου, Μίσιτς ως μπακ-απ για την 18αδα πολύ δύσκολα πιο μπροστά.
Τώρα αν στ' αλήθεια πάρουν αριστερό μπακ για βασικό και φορ καλύτερο του Σβιντέρσκι με δεδομένο ότι ο Βέρνμπλουμ είναι στην ομάδα και ο Μαουρίσιο από τα μέσα Σεπτεμβρίου θα αρχίσει να παίρνει ματς τότε το ρόστερ μας θα είναι πολύ μεγάλο και σίγουρα δύσκολα διαχειρίσιμο
- constadine
Πήγα να ξανά δω τον αγώνα στο ΠΑΟΚ TV και η εικόνα καλή μετά το 60 .
Στα πρώτα 60 λεπτά έχει ήχο ,αλλά η εικόνα είναι κολλημένη και μπλε με μοβ .
Στα πρώτα 60 λεπτά έχει ήχο ,αλλά η εικόνα είναι κολλημένη και μπλε με μοβ .
Εχει πολλα ματς η χρονια. Εγω πιστευω οτι φετος θα δουμε πολυ μεγαλυτερο και καλητερο ροτεισον.
- kostasAthens
Αν θέλουμε πορεία της προκοπής και στην Ευρώπη μια χαρά ρόστερ είναι δεν βγαίνει με μια 11αδα που έκανε ο λουτσοςNIKOS_PAOK04 έγραψε:Ο ΠΑΟΚ εχθές μας έδειξε τους παίκτες και την σειρά κατάταξης στους στο ρόστερ.
Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
- thanos-xanthi