5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Την Πέμπτη ο Πασχαλακης,την Παρασκευή ο Κρεσπο,το Σάββατο ο Μπισεσβαρ,την Κυριακή ποιος;;;
Ευχομαι να μεινει ο Φερναντο νομιζω οτι στο 1M θα πρεπει να κανει πισω κ να μεινει .Εχει να δωσει πολλα .Σε περιπτωση που δεν ανανεωσει κοιταμε παρακατω.Εμεις θα χασουμε σε ομοιογενεια ο Βαρελα α χασει σε καριερα οπου κ να παει .Αν φυγει τετοιες αποδοσεις δε θα ξαναπιασει λογω του οτι κ αυτος θα χρειαστει χρονο αρκετο .Ευχη λοιπον να μεινει αν φυγει να ματωσει στο γηπεδο και να τιμησει το συμβολαιο ως τον Μαιο να το σηκωσουμε ολοι μαζι κ να παει στην ευχη του θεου
- Mattias_g4
- Επικοινωνία:
Δεν τα βρήκαν με τον ΠΑΟΚ. Αλλά δεν υπέγραψε ακόμη πουθενά ούτε με τον Μπισεβαρ τα είχαν βρει από την πρώτη στιγμή...
- navigator11
Δεν ξέρω για τι χάσμα οικονομικό πρόκειται. Αλλά, αν μιλάμε για 4-5 κατοστάρικα, δε βλέπω το λόγο να το ζορίζουν το ζήτημα. Λεφτά Χατσερίδη, αντικειμενικά, δε νομιμοποιείται να ζητάει ο Φερνάντο. Και το ξέρει, εκτιμώ, και ο ίδιος. Τώρα, αν τακτικά προσπαθεί η πλευρά του να βγάλει ξύγκι από τη μύγα, επιλογή τους. Και σεβαστή. Πιστεύω όμως ότι ο ΠΑΟΚ έχει πλέον φτάσει σε ένα επίπεδο που τέτοιου είδους τερτίπια δεν τον αγχώνουν.
- Sick Bastard
Υπάρχει το ''λάθος'' του Βαρέλα που ζητάει υπερδιπλασιασμό των χρημάτων του
αλλά
υπάρχει και το λάθος της ΠΑΕ να μην συζητήσει μαζί του, το καλοκαίρι κι όχι τώρα.
Αν φύγει πάντως, έχουμε θέμα κυρίως για το καλοκαίρι καθώς θέλουμε τουλάχιστον 3 στόπερ.
αλλά
υπάρχει και το λάθος της ΠΑΕ να μην συζητήσει μαζί του, το καλοκαίρι κι όχι τώρα.
Αν φύγει πάντως, έχουμε θέμα κυρίως για το καλοκαίρι καθώς θέλουμε τουλάχιστον 3 στόπερ.
Διαφωνώ. Αν έρθει τώρα ο Ινγκασον και πάρει χρόνο μαζί με Κρέσπο, μπορεί το καλοκαίρι να επιστρέψει ο Χατζηησαίας σε ρόλο Μαλεζά και να ψάξουμε για μόλις ένα ποιοτικό center back. Ουδείς αναντικατάστατος. Αν η ομάδα ρίχνει 3άρες χωρίς τον Πρίγιο, μπορεί σίγουρα να κρατήσει το 0 χωρίς Βαρέλα.
Ας αναμένουμε τι θα γίνει.
Πάντως έχει κακούς συμβουλάτορες όπως φαίνεται.
Πάντως έχει κακούς συμβουλάτορες όπως φαίνεται.
- Sick Bastard
Ο μόνος δεδομένος για το καλοκαίρι αυτή τη στιγμή και μάλιστα ο μόνος που μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ που διαμορφώνεται είναι ο Κρέσπο.
Ο Μαλεζάς μπορεί να είναι στην ομάδα, αλλά κακά τα ψέμματα,όσο κι αν τον γουστάρω ο ρόλος του στην ομάδα είναι άλλος πλέον.
Οπότε έχουμε σαν δεδομένο για το καλοκαίρι τον Κρέσπο.
Ούτε ο Βαρέλα, ούτε ο Χάτσε, ούτε φυσικά ο Χατζη που δεν νομίζω ότι κάνει για τον ΠΑΟΚ, ούτε ο χι Ισλανδός που δεν είναι καν στην ομάδα.
Δεν είπα ότι είναι αναντικατάστατος είπα ότι δεν είναι δεδομένος.
Ο Μαλεζάς μπορεί να είναι στην ομάδα, αλλά κακά τα ψέμματα,όσο κι αν τον γουστάρω ο ρόλος του στην ομάδα είναι άλλος πλέον.
Οπότε έχουμε σαν δεδομένο για το καλοκαίρι τον Κρέσπο.
Ούτε ο Βαρέλα, ούτε ο Χάτσε, ούτε φυσικά ο Χατζη που δεν νομίζω ότι κάνει για τον ΠΑΟΚ, ούτε ο χι Ισλανδός που δεν είναι καν στην ομάδα.
Δεν είπα ότι είναι αναντικατάστατος είπα ότι δεν είναι δεδομένος.
Το θέμα Βαρέλα είναι ιδανική περίπτωση, για να δούμε πώς σκοπεύει να κινηθεί από εδώ και πέρα η ΠΑΕ.
Ουσιαστικά συγκρούονται δύο νοοτροπίες: η μεν "ουδείς αναντικατάστος" και οικονομικός εξορθολογισμός με τη δε έμπρακτη ευγνωμοσύνη και σεβασμό στα κεντρικά πρόσωπα των δύο κυπέλλων και του περσινού ντάμπλ.
Θεωρώ πως ο Βαρέλα εύλογα ζητά αύξηση αποδοχών, αλλά η ύπαρξη Χατσερίδη δεν δικαιολογεί τις φημολογούμενες απαιτήσεις του. Η προσέγγιση που ακολουθεί η ΠΑΕ, από αυτά που ακούγονται, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Δηλαδή ΟΚ, αναγνωρίζουμε τη βαρύτητά και την προσφορά του, αλλά λαμβάνουμε ταυτόχρονα υπόψη την ηλικία και πιθανούς αντικαταστάτες του. Ευελπιστώ ο παίκτης να λογικευτεί και να κλείσει στα θέλω μας. Τον χρειαζόμαστε, όσο μας χρειάζεται.
Ουσιαστικά συγκρούονται δύο νοοτροπίες: η μεν "ουδείς αναντικατάστος" και οικονομικός εξορθολογισμός με τη δε έμπρακτη ευγνωμοσύνη και σεβασμό στα κεντρικά πρόσωπα των δύο κυπέλλων και του περσινού ντάμπλ.
Θεωρώ πως ο Βαρέλα εύλογα ζητά αύξηση αποδοχών, αλλά η ύπαρξη Χατσερίδη δεν δικαιολογεί τις φημολογούμενες απαιτήσεις του. Η προσέγγιση που ακολουθεί η ΠΑΕ, από αυτά που ακούγονται, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Δηλαδή ΟΚ, αναγνωρίζουμε τη βαρύτητά και την προσφορά του, αλλά λαμβάνουμε ταυτόχρονα υπόψη την ηλικία και πιθανούς αντικαταστάτες του. Ευελπιστώ ο παίκτης να λογικευτεί και να κλείσει στα θέλω μας. Τον χρειαζόμαστε, όσο μας χρειάζεται.
- alex ntepo
Εγώ πάντως νομίζω ότι όλη η φιλολογία περί Ίνγκασον και γενικά περί αναζήτησης στόπερ σε αυτή τη συγκυρία συνδέεται περισσότερο με το θέμα Βαρέλα, κι όχι με την αντικατάσταση του Χατσερίντι. Είτε ως μοχλός πίεσης προς την πλευρά Βαρέλα ώστε να υπογράψει, είτε ως πραγματικός αντικαταστάτης του.
Στη θέση του Βαρέλα θα συνυπολόγιζα το δέσιμο με την ομάδα , το πιθανό πρωτάθλημα , ενδεχόμενη συμμετοχή σε προκριματικά ή και ομίλους τσου λου , μπόνους που προκύπτουν από επίτευξη στόχων που αυτή τη στιγμή φαίνονται εφικτοί κλπ.
Επίσης μου έχει κάνει εντύπωση πως ενώ πέρυσι ήταν κυριολεκτικά κτήνος από ένα σημείο και μετά , φέτος δεν έχει την ίδια παρουσία. Σταθερά καλός είναι σίγουρα , αλλά όχι το περσυνο το απίστευτο. Δε ξέρω γιατί.
Παρόλο που τα μούτρα του στην υποδοχή Σαββίδη μου έκαναν κακή εντύπωση , σαφώς και θα τον ήθελα στην ομάδα και ελπίζω σε χαπι εντ.
Επίσης μου έχει κάνει εντύπωση πως ενώ πέρυσι ήταν κυριολεκτικά κτήνος από ένα σημείο και μετά , φέτος δεν έχει την ίδια παρουσία. Σταθερά καλός είναι σίγουρα , αλλά όχι το περσυνο το απίστευτο. Δε ξέρω γιατί.
Παρόλο που τα μούτρα του στην υποδοχή Σαββίδη μου έκαναν κακή εντύπωση , σαφώς και θα τον ήθελα στην ομάδα και ελπίζω σε χαπι εντ.