Slovan Bratislava-ΠΑΟΚ, 22/08, 22:00 OteSports

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Slovan Bratislava-ΠΑΟΚ, 22/08, 22:00

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες από την Αθήνα, το παιχνίδι της προσεχούς Πέμπτης στη Σλοβακία (22.00), θα μεταδοθεί από τα αθλητικά κανάλια της Cosmote TV και μένει να φανεί, αν θα επιβεβαιωθούν ή όχι.

Όσο για τη ρεβάνς της Τούμπας; Δεν έχει αποφασιστεί κάτι ακόμα, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή, το προβάδισμα δείχνει να το έχει το Open Beyond, αν και δε μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο, να αλλάξει αυτό.

PAOK24
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Λογικά στη σλοβακική τηλεόραση. Και ΠΑΟΚμανια ράδιο

PAOKmania Web Radio στα εντός.. Εκτός μόνο αν το έχει κανένα OPEN και έχω όρεξη για μετάδοση από το σπίτι.
Άβαταρ μέλους
JohnAba99

Δημοσίευση από JohnAba99 »

Πρώτο ματς σίγουρα στην COSMOTE TV (νομίζω στο COSMOTE Sport 2), είδα πριν λίγα λεπτά διαφημιστικό σποτ του αγώνα.

ΑΙΝΤΕ ΠΑΟΚΑΡΑ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Το ματς θα είναι αρκετά δύσκολο και θέλει υπομονή.
Δεν πρέπει να παρασυρθούμε στο φουλ επίθεση γιατί είναι καλή και γρήγορη ομάδα και μόνο να την υποτιμήσουμε απαγορεύεται !
Ένας ΠΑΟΚ που θα τρέξει και θα είναι συγκεντρωμένος θα φύγει με το διπλό και με το ένα πόδι στους ομίλους !!
Με λίγα λόγια είμαστε καλύτεροι αλλά αυτό πρέπει να το βγάλουμε στις 4 γραμμές με μια μπλαζέ εμφάνιση δεν ξέρω αν μπορούμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα !! ΠΡΟΣΟΧΗ η Σλόβαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΟ
prax

Δημοσίευση από prax »

NIKOS_PAOK04 έγραψε:Το ματς θα είναι αρκετά δύσκολο και θέλει υπομονή.
Δεν πρέπει να παρασυρθούμε στο φουλ επίθεση γιατί είναι καλή και γρήγορη ομάδα και μόνο να την υποτιμήσουμε απαγορεύεται !
Ένας ΠΑΟΚ που θα τρέξει και θα είναι συγκεντρωμένος θα φύγει με το διπλό και με το ένα πόδι στους ομίλους !!
Με λίγα λόγια είμαστε καλύτεροι αλλά αυτό πρέπει να το βγάλουμε στις 4 γραμμές με μια μπλαζέ εμφάνιση δεν ξέρω αν μπορούμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα !! ΠΡΟΣΟΧΗ η Σλόβαν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΟ
Έχεις εικόνα από την ομάδα ή από τις φάσεις στα τελευταία τους παιχνίδια έχεις γνώμη;
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Maximus έγραψε:
Kostomanolis έγραψε:Αυτό ποιο κανάλι θα το δείξει;

Στάλθηκε από το PRA-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σάβ Αύγ 17, 2019 5:46 pm
Maximus έγραψε:Λογικά Δευτέρα-Τρίτη θα μάθουμε...
Σάβ Αύγ 17, 2019 6:03 pm
Kostomanolis έγραψε:Που θα το δειξει ξέρουμε;

Maximus έγραψε:Λογικά Δευτέρα-Τρίτη θα μάθουμε...

:lol:
Πιστευω και αυριο μπορούμε να συνεχίσουμε τον ενδιαφέρον διάλογο μας... :opaokara: :lol: :opaokara: :lol:
Χαχαχα

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Το ονομα του αντιπαλου μπορει να μην κανει κλικ αλλα οσο θελουμε να περασουμε εμεις αλλο τοσο θελουν και αυτοι.

Καναμε καλες εμφανισεις με αγιαξ αλλα δεν πρεπει να επαναπαυθουμε..μπορει να σε τρομαξει ο αντιπαλος αν δεν εισαι απολυτα συγκεντρωμενος.

Αν ειναι δυνατον να καθαρισουμε απο το πρωτο ματς.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Μεγάλη υπόθεση να αλλάξει το τσιπάκι και να βρεις κίνητρο ώστε να είσαι δυνατός μετά τα όργια με τον αίαντα.
Πέρα από το τρολάρισμα , φοβάμαι πάρα πάρα πολύ τα παιχνίδια αυτά. Άσε που δείχνουν και μια χαρά δυνατή ομάδα.
prax

Δημοσίευση από prax »

Μην τρελένεστε παιδιά, είδα κανένα εικοσάλεπτο απ το τελευταίο τους παιχνίδι.
Η αντίπαλη ομάδα ήταν για τα σκυλιά, παίζει να είναι επιπέδου α ερασιτεχνικής στη Ελλάδα

Σοβαροί αν είμαστε θα τελειώσουμε από το πρώτο ματς

Πάντως σήμερα το πρωί στο στοιχιμαν το διπλό ανέβηκε στο 2.02
giapas

Δημοσίευση από giapas »

αφού έχει γράψει τόσο σερί νικών , πως γίνεται να είναι τέτοιου επιπέδου όπως λες;
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ότι επιπέδου και να είναι αν μπούμε αποφασισμένοι και με πάθος θα κερδίσουμε και θα πάρουμε και σκορ πρόκρισης! Η διαφορά ποιότητας είναι μεγάλη και με εξαίρεση ίσως τον επιθετικό τους τον sporar, οι υπόλοιποι είναι μέτριοι τουλάχιστον στα χαρτιά.. Γενικώς μοιάζει με μια ομάδα μισθοφόρων, που παίζει χωρίς αντίπαλο στο πρωτάθλημα με μόνο θετικό απέναντι μας πως βρίσκονται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.. δεν μας φοβάμαι όμως!

Στάλθηκε από το Redmi 6A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

giapas έγραψε:αφού έχει γράψει τόσο σερί νικών , πως γίνεται να είναι τέτοιου επιπέδου όπως λες;

Η ομαδα αυτή είναι με ροστερ επιπεδου Τριπολης,Λαμιας,Λαρισας,(με πιο επιθετικούς προσανατολισμους,αρα καλυτερα για εμας),εννοειται ότι αν δεν ειμαστε προσηλωμένοι και σοβαροι μπορούμε να την πατησουμε.
prax

Δημοσίευση από prax »

giapas έγραψε:αφού έχει γράψει τόσο σερί νικών , πως γίνεται να είναι τέτοιου επιπέδου όπως λες;
Κ ο Ρούλης κ ο βαζελος περσυ έγραψαν στην αρχή σερί ρε φίλε.
Δεν έχουν παίξει στο πρωτάθλημα κανένα ντέρμπι πχ με τρναβα ή ζιλινα(την άλλη Κυριακή παίζουν με αυτούς)

Προσοχή κ προσήλωση θέλει, όχι υποτίμηση
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

prax έγραψε:
NIKOS_PAOK04 έγραψε:Το ματς θα είναι αρκετά δύσκολο και θέλει υπομονή.
Έχεις εικόνα από την ομάδα ή από τις φάσεις στα τελευταία τους παιχνίδια έχεις γνώμη;
Ότι είδα στο τελευταίο παιχνίδι εκτός το 0-4 με την άλλη ομάδα να μην είναι και τόσο δυνατή αλλά και μερικά στιγμιότυπα από τα παιχνίδια με την Ντάνταλκ !
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΠΟΨΗ απλά σαν ομάδα αναπτύσσεται σωστά και όλες οι γραμμές πάνε μαζί από αυτό το λίγο που είδα την έχω στα επίπεδα ενός Ατρόμητου !
Στην έδρα τους πρέπει να προσέξουμε και να μην τους υποτιμήσουμε.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Μέχρι να ενημερώσει η ΠΑΕ για τα εισιτήρια θα έχουν πουληθεί και των Σλοβάκων. Μας βλέπω να ψάχνουμε και να μη βρίσκουμε στο τέλος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”