ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΤΟ 0 ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
-
Μπαρκαρούτσος
- hasio_john
Re: ΠΑΟΚ - Λαμία 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Πάμε μάγκες , Στοχ MVP!
Ας στείλουμε ένα μήνυμα σαν φόρουμ ...
Καλώς ήρθες αρχηγάρα πίσω!
Ας στείλουμε ένα μήνυμα σαν φόρουμ ...
Καλώς ήρθες αρχηγάρα πίσω!
- ΑποστόληςΑ
- thanos-xanthi
ηρεμο απογευμα
απλα και σβηστα 3-0
φοβερος Μισιτς MVP ηταν παντου
καλωσηρθες πισω αρχηγε
επιτελους ενα ματς χωρις να δεχτουμε γκολ
απλα και σβηστα 3-0
φοβερος Μισιτς MVP ηταν παντου
καλωσηρθες πισω αρχηγε
επιτελους ενα ματς χωρις να δεχτουμε γκολ
κρατάω το clean sheet. Ποιος περιμένει μια εβδομάδα ακόμα;
- ΑποστόληςΑ
Αυτα που κραταω απο το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι το γκολ του Λημνιου που ελπιζω να εχει συνεχεια,την καλη παρουσια του Στοχ που εχει στοιχεια που λειπουν οπως καλο κρατημα και σιγουρη πασα,τον εξαιρετικο και παλι Μισιτς,τη μετρια για αλλο ενα παιχνιδι εμφανιση του Μπισεσβαρ και το ποσο κακο μας εχει κανει στη διαχειριση του ροστερ οσο επιστρεφουν μαλιστα και παικτες,ο αποκλεισμος απο την Ευρωπη.
- ΑποστόληςΑ
Για τον Misic δεν έχω λόγια! Δεν νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος χαφ αυτή τη στιγμή. Ακόμη και ο Mauricio δεν ξέρω αν θα τον φτάσει.
Μπράβο στην ομάδα, που δείχνει να αφομοιώνει τα θέλω του προπονητή. MVP Misic, πραγματικά ήταν εκπληκτικός και στην άμυνα, και κάθε πάσα του είχε θετικό πρόσυμο, ακόμη και οι απλές πάσες πάντα προωθούσαν το παιχνίδι μας ή στρατηγικά τοποθετούσαν τους παίκτες εκεί που έπρεπε. Είναι πραγματικός εγκέφαλος. Ακολουθεί σε απόδοση ο φορμαρισμένος Γιαννούλης. Χάρηκα για τον Στοχ, και την πρόοδο του Λημνιού. Ο Ζαμπά θα βγει κερδισμένος από αυτό και λογικά αυτός ο ανταγωνισμός θα τον αναγκάσει να ανεβεί. Πλέον με την επάνοδο του αρχηγού έχουμε πάρα πολλές επιλογές, μιας που παίζει και σε πολλές θέσεις.
1ο ματς που κρατάμε το μηδέν και παίρνει credit, για αυτό, ο ήρεμος Ίνγκασον που τα έκανε όλα απλά, με σωστές πάσες και όχι γιόμες. Το ίδιο θα πω και για το Ζίβκοβιτς που μειώνει αυτό το δίχως λόγο άγχος.
1ο ματς που κρατάμε το μηδέν και παίρνει credit, για αυτό, ο ήρεμος Ίνγκασον που τα έκανε όλα απλά, με σωστές πάσες και όχι γιόμες. Το ίδιο θα πω και για το Ζίβκοβιτς που μειώνει αυτό το δίχως λόγο άγχος.
Κρατάω το ότι δεν πήγε καν στο
Var το πέναλτυ μαρς στον Ιγκανσον.
Ξεφτιλες θα πρέπει να βρείτε τρόπο να σταματήσετε την αρμάδα που θα έρθει να σας πατήσει στο τηγάνι.
Όταν ο ΠΑΟΚ ανεβάζει ταχύτητα, οι άλλοι απλά κοιτάνε . Κι ακόμα η ομάδα δεν έχει πιάσει Ρυθμό
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Var το πέναλτυ μαρς στον Ιγκανσον.
Ξεφτιλες θα πρέπει να βρείτε τρόπο να σταματήσετε την αρμάδα που θα έρθει να σας πατήσει στο τηγάνι.
Όταν ο ΠΑΟΚ ανεβάζει ταχύτητα, οι άλλοι απλά κοιτάνε . Κι ακόμα η ομάδα δεν έχει πιάσει Ρυθμό
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- hasio_john
Ο Γιαννούλης προωθήθηκε από τα αριστερά, σέντραρε και ο Λημνιός το έβαλε.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ποιανού είναι η ασίστ στο 2ο γκολ;
Στο 3ο γκολ η ασίστ ήταν του Στοχ.
Το πρώτο μπήκε χωρίς ασίστ! :p
- Mitsospaoki4
- Moderator
Απλά και ήρεμα.. Το πιο ήρεμο τρίποντο της σεζόν μεχρι στιγμής.. Καλή η ομάδα και ξεκίνησε να ρολαρει. Φέτος θα δούμε ακόμη πιο ωραία πράγματα!
Πάντως πολύ χαλάρωμα μετά το 11..παιζαμε τόσο σβηστά που νόμιζα ότι την Πέμπτη έχουμε Europa league και κρατάμε δυνάμεις...
-
crazy nagbe4
Χαλαρο τριποντο πρωτο παιχνίδι με μηδεν στην αμυνα,πρωτο γκολ Λημνιου,πρωτη εμφάνιση Στοχ,κ επανεμφάνιση του ΑΡΧΗΓΟΎ.....