Aleksandar Stanojevic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Aleksandar Stanojevic

Δημοσίευση από Dimg4 »

desperando έγραψε:Αφήστε τον άνθρωπο να δουλέψει ρε ανυρωποφαγοι
Ετσι, οσο διαβαζω ειρωνικα σχολια made in china για τον νεο μας προπονητη, θα την ακουτε στερεοφωνικα και αναλογα. Οπαδοι απο τα λιντλ σε κυριακατικη προσφορα κιολας. Ντροπη για το αηδιαστικο μιζερο κλιμα που πατε να περασετε μολις μετα απο 2 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΦΙΛΙΚΑ.
Στα τετοια μου τι προσωπικο νταλκα εχει ο καθενας, τον προπονητη που ΜΟΛΙΣ ξεκινησε δεν εχει δικαιωμα να τον ειρωνευεται ετσι.
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Tolaros έγραψε:Τι να σχολιάσω φίλε, το είπα γιατί έχω μια αλλεργία όταν την πέφτουμε σε συνοπαδό. Ούτε εγώ συμφωνώ με το made in china. Ε ο φίλος το πιστεύει, τι να κάνουμε. Του δίνει βήμα το φόρουμ να πει την άποψη του. Και ας είναι και λάθος(για εσένα και μενα). Αυτό τον κάνει κακό ΠΑΟΚτσή? Έχεις εσύ και εγώ ιδέα τι τρέλα και τι πάθος κουβαλάει ο κάθε notorious για τον ΠΑΟΚ? Ποιοι είμαστε εμείς που θα βγάλουμε ΠΑΟΚόμετρα?
Πες ότι διαφωνείς, πες ότι είναι τραγική άποψη αν θες και μείνε εκεί. Τι θα πει ντεμέκ ΠΑΟΚτσής? Απαράδεκτο.

Και να ξέρεις μιρλα υπάρχει παντού στις μεγάλες ομάδες. Να φοβάσαι τη μέρα που ότι και να γίνει θα λέμε "δεν πειραζει". Εδώ η μπάρτσα πήρε 40 κούπες σε 10 χρόνια και όταν χάσανε κάνα δυο την πέσαν μέχρι και στο Μεσι. Δε λέω ότι ει αν σωστό, λέω ότι είναι μέρος του παιχνιδιού. Παντού. Δεν είναι ο ΠΑΟΚτσής περίεργος.
Φωνή της λογικής. Μπράβο ρε Τολαρε.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Κι εγω εχω αλλεργια στην δημιουργια καταστροφικου κλιματος και μιζεριας χωρις λογο, την στιγμη που εχουμε δωσει 2 φιλικα και η ομαδα μονταρεται. Ο οπαδος δεν εχει το αλαθητο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πανω απο την ομαδα. Ο οπαδος στηριζει ειδικα τωρα γιατι δεν εχει αλλη επιλογη. ΔΕν εχουμε δωσει επισημο ματς ρε πουστη μου και δικαιολογειτε καποιοι αποψεις τυπου made in china??
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

sn0ufel4 έγραψε:Το 70 και το 80 εγώ ξέρω για άλλη τούμπα. Για μία τούμπα που ο άλλος έκανε κακά από τα Τέμπη. Έτσι με είπαν τουλάχιστον δυστυχώς δεν έζησα αυτές τις εποχές. Τώρα ο άλλος μπαίνει μέσα και ακούει συνθήματα από την 4 και γκρίνια από το υπόλοιπο γήπεδο. Ανάθεμα αν πιστεύεις (όχι εσύ γενικά) ότι με το να πάρεις απλά εισιτήριο και απλά ν κάθεσαι και να κράζεις βοηθάς την ομάδα.

Το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός είτε το πει ο Σαββιδης είτε όχι. ΠΑΟΚ είσαι για πρωτάθλημα πας.

Για προσελευσεις παράπονο μεγάλο δεν έχω. Θα μπορούσε όμως εύκολα να είχες μία σταθερή βάση 15.000 και όχι 10000.

Υπομονή δεν έχουμε και οποίος λέει το αντίθετο εθελοτυφλεί
Εγώ πρόλαβα λίγο την δεκαετία 70..... Και είναι έτσι όπως τα λες πρώτα κάναμε αυτό που έπρεπε και μετά απαιτουσαμε.... Γήπεδο κόλαση για τους άλλους οι μιρλες από το 1 λεπτό δεν υπήρχαν στο 90 μόνο πάθος και φωνή υπήρχε.....
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Dimg4 έγραψε:Κι εγω εχω αλλεργια στην δημιουργια καταστροφικου κλιματος και μιζεριας χωρις λογο, την στιγμη που εχουμε δωσει 2 φιλικα και η ομαδα μονταρεται. Ο οπαδος δεν εχει το αλαθητο, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ πανω απο την ομαδα. Ο οπαδος στηριζει ειδικα τωρα γιατι δεν εχει αλλη επιλογη. ΔΕν εχουμε δωσει επισημο ματς ρε πουστη μου και δικαιολογειτε καποιοι αποψεις τυπου made in china??
Και όμως κάποιοι δικαιολογούν τέτοιες απόψεις
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Χωρις να θελω (εννοειται) να δικαιολογησω τετοιους χαρακτηρισμους για εναν προπονητη μετα απο ουτε εναν μηνα, δυστυχως ο ιδιος ο οργανισμος του ΠΑΟΚ στην μεταΣαντος εποχη, εχει χειριστει τοσο αστεια το θεμα "προπονητης" που εχει ευθυνη για το οτι ο κοσμος εχει σκασει, βγαζει γκρινια κτλ κτλ πανω σε αυτο το θεμα.

Ξαναλεω δεν δικαιολογω κανεναν τετοιο χαρακτηρισμο και αρνητισμο απεναντι στον προπονητη του ΠΑΟΚ μετα απο 4 φιλικια προετοιμασιας, ομως δικαιολογω τον χ,ψ που βλεπει με κακο ματι μια ακομα αλλαγη προπονητη και βγαζει γενικα μια απαισιοδοξια.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Ποια ειναι η διαφορα ρε παιδια μεταξυ του προπονητης made in China και του οπαδοι απο τα Lidl;Γιατι θιγεστε; Οταν χαρακτηριζεις τον προπονητη της ομαδας μας με αυτον τον τροπο να εισαι ετοιμος να δεχθεις αναλογη συμπεριφορα. Νισαφι πια με το προσχημα και την αιτιολογια''ειναι αποψη μου/σου/του''. Αποψη σημαινει γνωμη ή εστω εικασια, οχι προσβλητικος χαρακτηρισμος. Αποψη ειναι να πεις δεν μου αρεσει ο Χ προπονητης ή να αναφερθεις στους λογους που πιστευεις οτι θα αποτυχει και μαζι με αυτον και η ομαδα, με επιχειρηματα εστω και λανθασμενα.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Φιλε Tolaros, όντως είναι παράξενο οτι σου "ξένισε" η μια υπερβολή κ όχι η άλλη...

Δηλ . μπαίνει σ ενα φόρουμ του ΠΑΟΚ ένας με ψευδώνυμο , πχ. καστρακης4 και αρχίζει τα τ ειρωνικά σχόλια για τον προπονητή ή 1 παίκτη του ΠΑΟΚ, όποιος κι αν είναι αυτός,στο 3ο φιλικό, ξέρω-γω . Κατ αρχήν ,γιατί θεωρείς ότι ο οποιοσδήποτε σχολιάζει κάτι εδώ μέσα είναι οπαδός του ΠΑΟΚ ???
Και σου φαίνεται παράξενη , η υπερβολική κριτική που κάνει 1 άλλο μέλος του φόρουμ στον "άγνωστο" συνοπαδο κ όχι η υπερβολική κριτική του "άγνωστου" στον προπονητή του ΠΑΟΚ :oops:

Κανείς δεν μίλησε για ΠΑΟΚμετρα. Όλοι όμως θα δεχτούν κριτική ανάλογη της άποψης τους, σ ένα δημόσιο φόρουμ του ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

Ούτε made in china ούτε οπαδός από τα lid:

Η φάση είναι lidl από την Κίνα

Εικόνα

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Α επισης, το προπονητης made in china δεν ειναι αποψη. Αποψη ειναι να πεις δε με γεμιζει ο προπονητης πχ και ελπιζω να δειξει καλυτερο προσωπο η ομαδα. Οποτε οπως γραφετε μερικοι θα λαμβανετε αναλογες απαντησεις. Σε οπαδικο φορουμ του ΠΑΟΚ ειμαστε οχι στο σαλονι σας
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

πραγματικα διαβαζω καποια πραγματα απο ορισμενους εδω μεσα και κρατιεμαι, γιατι αν πω αυτα που θελω το βλεπω το μπανιο να ερχεται!
βγαλατε συμπερασματα ντεμεκ προπονηταραδες της κερκιδας οτι ο προπονητης δεν κανει μετα απο 2-3 φιλικα!

συγχαρητηρια πολλα!

στην θεση σας θα εστελνα βιογραφικο στην ΠΑΕ γιατι ειναι κριμα να χαραμιζεται ενα τετοιο μεγαλο ταλεντο σε ενα φορουμ!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Azrael έγραψε:πραγματικα διαβαζω καποια πραγματα απο ορισμενους εδω μεσα και κρατιεμαι, γιατι αν πω αυτα που θελω το βλεπω το μπανιο να ερχεται!
βγαλατε συμπερασματα ντεμεκ προπονηταραδες της κερκιδας οτι ο προπονητης δεν κανει μετα απο 2-3 φιλικα!

συγχαρητηρια πολλα!

στην θεση σας θα εστελνα βιογραφικο στην ΠΑΕ γιατι ειναι κριμα να χαραμιζεται ενα τετοιο μεγαλο ταλεντο σε ενα φορουμ!

Ελληνες φιλε.Κακος λαος που νομιζει οτι ειναι προπονητης,προεδρος,δικαστης,επιστημονας κλπ κλπ ενω το μονο που μπορει να κανει στην πραγματικοτητα ειναι να χτυπαει φραπε

Και αντε κακο δεν ειναι να εχεις μια γνωμη,μια αποψη βρε αδερφε,ωστοσο ποσα παραδειγματα ομαδων πρεπει να υπαρξουν που καναν κλαρινα στα φιλικα και μετα καναν παππαδες η το αντιστροφο, για να καταλαβουν οτι οι αποψεις τους εχουν τοση βαση οσο ενα χρησιμοποιημενο χαρτι τουαλετας.

Ο Στανογεβιτς μπορει να ειναι μυρωδιας,προπονητης απο τα Lidl,μπορει να ειναι και προπονηταρα η οποια εκανε χιλια δυο πειραματα στην προετοιμασια και στα επισημα παιχνιδια να σου κατεβασει 11αδα κομμαντο.Το πως εχετε κατασταλαξει μερικοι στο ενα η στο αλλο ακομα μου διαφευγει...

ΥΓ: Μαλλον δεν μου διαφευγει καθολου...ειστε απλα Ελληνες
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

προφανως και δεν μπορει να βγει καποιο συμπερασμα ουτε θετικο ουτε αρνητικο ακομα! το μονο μεχρι στιγμης ειναι οτι δεν φαινεται να εχει κολληματα. μιλαω καθαρα για την αλλαγη στο συστημα.

και προφανως κατι παρομοιο ισχυει και για παικτες! δηλαδη ο Ρει παιχταρας που επιασε ενα πεναλτυ (οντως φαινεται να εχει καλα στοιχεια) και ο Ζαιρο χαλιας! ε λιγη σοβαροτητα δεν βλαπτει!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Και γω διαφωνω τελειως με την (ευκολη, χωρις δειγματα και κυριως επιχειρήματα) απαξίωση και ακομη περισσότερο με τις ειρωνειες και χαρακτηρισμους, προς παικτες και στελεχη..Ειναι τραγικό.
Σε αυτες τις περιπτώσεις, και ειδικα οταν γινεται κατ'επανάληψη (2-3 φορες ολοι εχουμε ξεφυγει), ναι, ειναι ευλογο να ερθουν και αντιδράσεις με ειρωνειες ή κανας χαρακτηρισμός όπως εμπαθής ή αρδοπληκτος..
Οκ, μπορει να υπάρχει τρελα, ανησυχια, αλλα οταν συντρέχουν τα παραπάνω, δεν ειναι απλα αποψη, κατανταει προκλητικο. Και εως ένα καποιο σημειο, επηρεάζει και αρκετο κοσμο και ιδιαιτερα μικρά παιδιά (που ερχονται στο γηπεδο) Τα'χουμε συζητήσει πολλες φορες..

Αλλα και το να προσβαλλεις φρονήματα, να βριζεις κλπ, ειναι απαραδεκτο, σ'αυτο συμφωνω με τον Τολαρο.

Και να το παω και λίγο παραπέρα, κατι που εχω τονισει απειρες φορες γιατι τοσες εχει συμβει (με μεγαλη συχνοτητα τα τελευταια 2 χρόνια)..
- Ειναι ακομη χειροτερο και πιο τραγικο, οταν τετοιες "αντιδράσεις" ερχονται για πολυ πιο ηπια σχολια ή για απλές κριτικες..
Ο ενας (με αλλεπάλληλες ειρωνειες) αποκαλεί αστειους οπαδους επειδή ξερωγω υπαρχει απαιτηση για 2 καλές μεταγραφές, ο αλλος με οποια αποψη διαφωνει, τη συνδέει με τους αρδ για να την υποβαθμισει (κ αυτον που την εγραψε) -πχ αν καποιος κανει κριτικη στο πουλεν του ή σε στελεχη της ομαδας ή συζητα για το συστημα διατυπώνοντας προβληματισμούς-ενστάσεις, παιζει το παχνιδι των αρδ-.

- Εξισου ασχημο ειναι οταν λογω 1-2 περιπτώσεων που ξεφυγαν, σακουλιαζουν με τετοιες αντιδρασεις τους πάντες , βαζοντας ΠΑΟΚομετρα και αφήνοντας εντυπώσεις, γιατι καποιοι νιωθουν μεγαλη αναγκη να δείξουν ποσο πετσια ειναι.

- Ακομη μεγαλυτερη ξεφτιλα, οταν τετοιες αντιδρασεις ερχονται απο μελη που πολλακις εχουν ειρωνευτει, χαρακτηρισει παικτες, με μενος και εμπαθεια..Η υποκρισια.

- Υποκρισια ειναι και η εκκωφαντική απουσια αντιδρασεων (εστω και ως διαφωνια) απ'τους υπολοιπους (που δεν υποπεφτουν στο παραπανω) που ειναι και καλα ατεγκτοι αλλα εξοργιζονται επιλεκτικα..

Οπότε, καλο θα ηταν να χαλαρωσουν ολοι, να σταματησουν οι ασχημιες απ'οπου και αν προερχονται, να επικρατήσει ψυχραιμία και λιγοτερος δογματισμός, να προσεχουμε εκφράσεις και να'μαστε λιγο πιο δικαιοι σε ολα. Και οποιος πιστευει οτι μπορεί να κρίνει τοσο εντονα καποιον, ας κοιταξει πρωτα την καμπούρα του και να βουταει λιγο το δάχτυλο του στο μυαλο (ειτε για να φιλτραρει τι διαβαζει ειτε για να σκεφτεί αν αυτο που θέλει να γραψει ειναι προκλητικο)
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μια χαρά είναι ο προπονητής Στανόγιεβιτς. Τίμιος, και ξεκάθαρος. Αν δεν έχει μεγάλη καριέρα ή έπαιξε στην Κίνα είναι δική του υπόθεση και μπράβο του που κονόμησε εκεί. Δεν καταλαβαίνω την επίθεση στον προπονητή που δεν υποσχέθηκε καν στις δηλώσεις του ότι ο σχηματισμός που επιλέγει είναι πιο αποτελεσματικός από τον παλαιό. Είπε ότι είναι διαφορετικό ποδόσφαιρο - φιλοσοφία. Εγώ δεν έχω κανένα παράπονο από Στανόγιεβιτς και ας μας βγάλει στην 9η θέση. Από αυτούς που κάνουν τις επιλογές έχω θέμα:

ΠΑΟΚ που πάει για πρωτάθλημα χρειάζεται βιογραφικά (έστω λίγο) πάνω από τον ΠΑΟΚ σε παίκτες και ακόμη περισσότερο προπονητές. Τόσο απλό όσο ακούγεται. Με στοιχήματα δεν πας πουθενά. Όσο λάθος η επιλογή αυτή, άλλο τόσο του Ίβιτς και Τούντορ. Δεν εξετάζω το ότι ο Ίβιτς μας βγήκε. Ομάδα που πάει για πρωτάθλημα δεν μπορεί να βαδίζει και να ελπίζει με ποσοστό επιτυχίας 1/3. Έχουμε έπειτα ανάγκη από τεχνογνωσία. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται δάσκαλο προπονητή όπως παλιά το Σάντος.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”