Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fossa έγραψε:Πάλι πάει η συζήτηση στο αν το αυγό κάνει τη κότα ή η κότα το αυγό. Γι'αυτό είπα πως όλοι βολεύονται με το ότι υπάρχουν και χειρότερα. Και που ξες μπορεί να ρίξει και κανά φραγκάκι ο Ιβάν. Όχι φίλε δεν θα ζητήσεις από μένα τη λύση. Εγώ είμαι οπαδός, οικονομικά εγώ σου λέω και 3000 διαρκείας να 'χεις δεν κάνεις κάτι φοβερό. Απλά θα κερδίσεις άνετα την Ρόζα.
Ρε συ Φοσσα και συ βολεύεσαι με το να λες "είμαι οπαδός, δεν θα σας βρω λύσεις". Δηλαδή η δουλειά του οπαδού ποια είναι ακριβώς? Να πάει γήπεδο να στηρίζει, σωστά? Πάμε γήπεδο? ΟΧΙ. Ε τότε τι να λέμε... Ο Μπάνε φταίει και για αυτό? Τι να κάνει? Με κλανιές βάφει αυγά εδώ και χρόνια... Ας είμαστε ρεαλιστές σαν οπαδοί.
Ale έγραψε:Φοσσα, να με συμπαθάς, αλλά 500=0. Λαχεία τύπου Ντι-Τζέη Κούπερ και Λάνγκφορντ, με τα σουσάμια που πληρώνουμε για συμβόλαια, δεν γίνεται να βρίσκουμε κάθε χρόνο. Επενδυτής δεν έρχεται, ακριβώς επειδή δεν υπάρχει συσπείρωση γύρω από την ομάδα. Αυτή είναι η μεγάλη μας ευθύνη.
καλο!!!επενδυτης δεν ερχεται επειδη δεν υπαρχει συσπειρωση!!! μεγαλυτερη και καλυτερη δικαιολογια δεν υπαρχει αφου δεν στηριζεται αφου τι θελετε και μεταγραφες η επενδυτη??.. οταν δινεις παιρνεις φιλε και οτι δινεις παιρνεις παλι φιλε και το ξερεις... πιο επανω σου απαντησαν ευστοχα...θα διωξουν και τους 500!!!
Υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον από χωσάδα, το οποίο έχουν αποπέμψει ο Μπάνε και ο Μάτζικ; Παρακαλάνε να βρεθεί κάποιος, ώστε να γλιτώσουν και οι ίδιοι. Και τον Κοντομηνά δοκίμασαν να δελεάσουν και τον Σαββίδη τον έχουν από κοντά και τον "Ευτύχη" προσπάθησαν πριν λίγα χρόνια να ξαναφέρουν. Το αποτέλεσμα -καθόλου τυχαία- είναι πάντα το ίδιο: δεν υπάρχει επενδυτής, που να θέλει να μπλέξει με το μπάσκετ του ΠΑΟΚ.
Φανταστείτε τι έχει να γίνει εδώ μέσα αν... (που με την κούραση που έχουν οι παίχτες φαντάζει πιθανό)... αρπάξουμε καμιά περιποιημένη φάπα από τον σκώληξ! Η δική μου προσωπική γνώμη είναι ότι για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ΠΑΟΚ, φέρουν ευθύνες και οι 2 πλευρές, κόσμος-διοίκηση, ο καθένας με τον τρόπο του! Το ζουμί όμως όλης της κατάστασης είναι ότι όσοι πονάμε την ομάδα, όσοι μεγαλώσαμε με την ΠΑΟΚΑΡΑ εκείνης της εποχής, όσοι είχαμε την ΤΙΜΗ να δούμε αγώνες στο Παλέ (ειδικά με τον Ρούλη), είμαστε τόσο καταρρακωμένοι με αυτό που βλέπουμε, που πρέπει να δώσουμε τόπο στην οργή σε όσα βαριά διαβάζουμε εδώ από μερικούς! Και μένα μου φαίνονται βαριά και αδικαιολόγητα μερικά σχόλια, ΑΛΛΑ δεν έχω την δύναμη και το κουράγιο να πω κάτι, μιας και καταλαβαίνω την πίκρα όλων μας! Καλύτερα θα ήταν να λέμε για το ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ από δω και πέρα, για το τι πρέπει να γίνει άμεσα για ν' αλλάξει αυτό που βλέπουμε!
Αυτο με την κουραση πλεον εχει κουρασει,τ αυτακια μου και τα ματακια μου.Ποια κουραση ?? Επαγγελματιες που κανουν πρωταθλητισμο δεν υπαρχει αυτη η λεξη,το επικαλουνται καποιοι που θελουν να κρυψουν τις αδυναμιες τους ειτε προσωπικες ειτε ομαδικες.Δηλαδη αυτοι που παιζουν καθε τρεις μερες στην Αγγλια(ποδοσφαιρο) η στο NBA(μπασκετ) δεν ειναι ανθρωποι? Ακομα δεν ξεκινησαν τα παλικαρακια μας στο μπασκετ κουραστηκαν,αρα γεννηθηκαν κουρασμενοι.Δεν θελουμε τετοιους παιχτες. Αλλο φαινομενο,φορτωνουμε ευθυνες στον κοσμο που δεν παει στο γηπεδο...Αυτο κι αν ειναι για γελια.Να παει να δει τι? Πως κανουμε ντερμπι τα παιχνιδια με τις υπερδυναμεις του μπασκετ? Χασαμε απο την Λευκαδα? Αν κανει του χρονου ομαδα κανενα μπιτς-μπαρ στην Παργα ικανους μας κοβω. Διοικηση! Μαλιστα.Καθε χρονο τα ιδια.Στηριξη,λεφτα και εμεις λαθη πολλα λαθη! Προπονητης!! Σουλης,ισοβια στον ΠΑΟΚ! Εχει παρει 15 πρωταθληματα και τιμης ενεκεν δεν τον κουναμε!! Ποιος φτιαχνει το ροστερ καθε χρονο και μετα απο 2-3 αγωνες θελουμε αλλαγες σε ολες τις θεσεις? Ο φιλαθλος που δεν παει στο γηπεδο?? 3-4 μηνες το καλοκαιρι μπορουμε να διαλεξουμε παιχτες,με την εμπειρια και το ματι που εχουμε.Ναι ξεχασα δεν εχουμε λεφτα!!! Η Φαρος,ο Προμηθεας,ο Θησεας και ο Οδυσσεας εχουν επενδυτες και 5,000 διαρκειας γι αυτο μας κανουν πλακα! Και καποιοι καθονται και κραζουν τους αλλους που δεν πανε να στηριξουν!!!! Τι??? Να πιανουμε την φανελα του πιτσιρικα του Σερβου για να μην του πεσει? Να κανουμε και μια συγκριση με το βολευ? Εκει ποσο στηριξη υπαρχει και ποσα λεφτα απο πισω για ερχονται τετοιοι παιχτες? Ας σταματησουμε τις δικαιολογιες και ας αλλαξουμε τροπαριο,διοτι καταντησαμε πιο γραφικοι και απο τον Αλεφαντο... Εννοειται πως αν ημουν Θεσσαλονικη θα ημουν σε καθε παιχνιδι μεσα και τα ιδια θα εγραφα. Φιλικα παντα σε καθε παιδι που διαβαζει το σαιτ. Αποψη μου ειναι η παραπανω.
hasio_john έγραψε:Φανταστείτε τι έχει να γίνει εδώ μέσα αν... (που με την κούραση που έχουν οι παίχτες φαντάζει πιθανό)... αρπάξουμε καμιά περιποιημένη φάπα από τον σκώληξ! Η δική μου προσωπική γνώμη είναι ότι για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο ΠΑΟΚ, φέρουν ευθύνες και οι 2 πλευρές, κόσμος-διοίκηση, ο καθένας με τον τρόπο του! Το ζουμί όμως όλης της κατάστασης είναι ότι όσοι πονάμε την ομάδα, όσοι μεγαλώσαμε με την ΠΑΟΚΑΡΑ εκείνης της εποχής, όσοι είχαμε την ΤΙΜΗ να δούμε αγώνες στο Παλέ (ειδικά με τον Ρούλη), είμαστε τόσο καταρρακωμένοι με αυτό που βλέπουμε, που πρέπει να δώσουμε τόπο στην οργή σε όσα βαριά διαβάζουμε εδώ από μερικούς! Και μένα μου φαίνονται βαριά και αδικαιολόγητα μερικά σχόλια, ΑΛΛΑ δεν έχω την δύναμη και το κουράγιο να πω κάτι, μιας και καταλαβαίνω την πίκρα όλων μας! Καλύτερα θα ήταν να λέμε για το ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ από δω και πέρα, για το τι πρέπει να γίνει άμεσα για ν' αλλάξει αυτό που βλέπουμε!
Μέχρι 34 καλά είναι. Να κρατήσουμε το ρεκόρ τουλάχιστον.
Πραγματικά λυπαμαι για όσα διαβάζω από τη μια. Και αντιλαμβάνομαι από την άλλη για μια φορά ακόμα από τι μπελάδες μας έχει γλυτώσει ο Σαββίδης στο ποδόσφαιρο. Όχι ότι δεν διαβάζουμε κι εκεί ομορφιές ανα στιγμές αλλά η κατάσταση είναι σαφώς πιο ... ελεγχόμενη.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη πως έχει προ πολλού χαθεί το δικαίωμα αφ' υψηλού κριτικής για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Από την συντριπτική πλειονότητα ημών τουλάχιστον. Προτιμώ ως εκ τούτου τη συνέχιση της παρουσίας όλων αυτών των ανθρώπων στα της ομάδας, με τα όποια σκαμπανεβάσματα και πίκρες, από το να κινδυνέψουμε να έχουμε τίποτα άλλα ντράβαλα.Καλύτερα στη μετριότητα κι ας κουράζει.
Κατ δεν είναι έτσι ακριβώς,αλλά όλοι πρέπει να πάρουν τις ευθύνες τους..Ομάδες με μικρότερο μπάτζετ έχουν πολύ καλύτερες επιλογές παικτών..Όχι οτι ο κόσμος δικαιολογείται,όχι πως η διοίκηση έιναι άμοιρη ευθυνών.Φυσικά οι άνθρωποι ποτέ δεν υποχέθηκαν το παραμικρό και αυτό τους τιμά.
Τέλος πάντων πονάει η συζήτηση και καταλαβαίνω τι λες,άλλωστε μέχρι πρόσφατα ήμουν ένας από τους σταθερούς 400..
fossa έγραψε:Πάλι πάει η συζήτηση στο αν το αυγό κάνει τη κότα ή η κότα το αυγό. Γι'αυτό είπα πως όλοι βολεύονται με το ότι υπάρχουν και χειρότερα. Και που ξες μπορεί να ρίξει και κανά φραγκάκι ο Ιβάν. Όχι φίλε δεν θα ζητήσεις από μένα τη λύση. Εγώ είμαι οπαδός, οικονομικά εγώ σου λέω και 3000 διαρκείας να 'χεις δεν κάνεις κάτι φοβερό. Απλά θα κερδίσεις άνετα την Ρόζα.
Ρε συ Φοσσα και συ βολεύεσαι με το να λες "είμαι οπαδός, δεν θα σας βρω λύσεις". Δηλαδή η δουλειά του οπαδού ποια είναι ακριβώς? Να πάει γήπεδο να στηρίζει, σωστά? Πάμε γήπεδο? ΟΧΙ. Ε τότε τι να λέμε... Ο Μπάνε φταίει και για αυτό? Τι να κάνει? Με κλανιές βάφει αυγά εδώ και χρόνια... Ας είμαστε ρεαλιστές σαν οπαδοί.
Φίλε ιδίως αυτή τη περίοδο αυτή είναι η κατάσταση στην Ελλάδα. Αυτή είναι η βάση σου οι 500-1000 σταθεροί. Ακόμα και με τις ομαδάρες του '90 ο κόσμος στα μικρά ματς ήταν 2-3 χιλιάδες. Και σε πολλά ματς φτάσαμε ακόμα και με κάτι Πανιώνιους τις 6000 στο παλάτι. Φέτος έχεις γύρω στα 800 διαρκείας. ''Γέμισε'' πρώτα αυτούς να νιώθουν ότι γίνεται κάτι. Αν και αυτοί το αγοράσουν το διαρκείας σχεδόν με το ζόρι, από υποχρέωση τελειώνουμε. Σου λέω σαν οπαδός η υποχρέωσή μου εξαντλείται σε εισιτήρια, μπουτίκ και τέλος. Δεν θα βρω εγώ λύση.
Εγώ ξέρω πως μέχρι πρόπερσι με τα ίδια δεδομένα, δηλαδή ρόστερ που χτιζόταν κάθε χρόνο το καλοκαίρι και ξαναμανά, βλέπαμε μπάσκετ και από πέρσι βλέπουμε κάτι άλλο. Η περσινή ομάδα ποτέ δε βρήκε χημεία αν αυτό είναι το ζητούμενο. Επίσης το θέμα επενδυτή είναι πιο περίπλοκο από τη διαπίστωση λίγα εισιτήρια-απουσία επενδυτή. Ο ιβάν ήρθε το 2012 σε φάση που υπήρχε ελεύθερη πτώση σε εισιτήρια σε σχέση με την περίοδο 2008-2010.
navigator11 έγραψε:Πραγματικά λυπαμαι για όσα διαβάζω από τη μια. Και αντιλαμβάνομαι από την άλλη για μια φορά ακόμα από τι μπελάδες μας έχει γλυτώσει ο Σαββίδης στο ποδόσφαιρο. Όχι ότι δεν διαβάζουμε κι εκεί ομορφιές ανα στιγμές αλλά η κατάσταση είναι σαφώς πιο ... ελεγχόμενη.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με την άποψη πως έχει προ πολλού χαθεί το δικαίωμα αφ' υψηλού κριτικής για το μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Από την συντριπτική πλειονότητα ημών τουλάχιστον. Προτιμώ ως εκ τούτου τη συνέχιση της παρουσίας όλων αυτών των ανθρώπων στα της ομάδας, με τα όποια σκαμπανεβάσματα και πίκρες, από το να κινδυνέψουμε να έχουμε τίποτα άλλα ντράβαλα.Καλύτερα στη μετριότητα κι ας κουράζει.
Ο Ιβάν αν αναλαμβανε θα τον κραζαμε από την πρώτη χρονιά γιατί δεν πήρε πρωτάθλημα
psc1998 έγραψε:Αυτο με την κουραση πλεον εχει κουρασει,τ αυτακια μου και τα ματακια μου.Ποια κουραση ?? Επαγγελματιες που κανουν πρωταθλητισμο δεν υπαρχει αυτη η λεξη,το επικαλουνται καποιοι που θελουν να κρυψουν τις αδυναμιες τους ειτε προσωπικες ειτε ομαδικες.Δηλαδη αυτοι που παιζουν καθε τρεις μερες στην Αγγλια(ποδοσφαιρο) η στο NBA(μπασκετ) δεν ειναι ανθρωποι? Ακομα δεν ξεκινησαν τα παλικαρακια μας στο μπασκετ κουραστηκαν,αρα γεννηθηκαν κουρασμενοι.Δεν θελουμε τετοιους παιχτες. Αλλο φαινομενο,φορτωνουμε ευθυνες στον κοσμο που δεν παει στο γηπεδο...Αυτο κι αν ειναι για γελια.Να παει να δει τι? Πως κανουμε ντερμπι τα παιχνιδια με τις υπερδυναμεις του μπασκετ? Χασαμε απο την Λευκαδα? Αν κανει του χρονου ομαδα κανενα μπιτς-μπαρ στην Παργα ικανους μας κοβω. Διοικηση! Μαλιστα.Καθε χρονο τα ιδια.Στηριξη,λεφτα και εμεις λαθη πολλα λαθη! Προπονητης!! Σουλης,ισοβια στον ΠΑΟΚ! Εχει παρει 15 πρωταθληματα και τιμης ενεκεν δεν τον κουναμε!! Ποιος φτιαχνει το ροστερ καθε χρονο και μετα απο 2-3 αγωνες θελουμε αλλαγες σε ολες τις θεσεις? Ο φιλαθλος που δεν παει στο γηπεδο?? 3-4 μηνες το καλοκαιρι μπορουμε να διαλεξουμε παιχτες,με την εμπειρια και το ματι που εχουμε.Ναι ξεχασα δεν εχουμε λεφτα!!! Η Φαρος,ο Προμηθεας,ο Θησεας και ο Οδυσσεας εχουν επενδυτες και 5,000 διαρκειας γι αυτο μας κανουν πλακα! Και καποιοι καθονται και κραζουν τους αλλους που δεν πανε να στηριξουν!!!! Τι??? Να πιανουμε την φανελα του πιτσιρικα του Σερβου για να μην του πεσει? Να κανουμε και μια συγκριση με το βολευ? Εκει ποσο στηριξη υπαρχει και ποσα λεφτα απο πισω για ερχονται τετοιοι παιχτες? Ας σταματησουμε τις δικαιολογιες και ας αλλαξουμε τροπαριο,διοτι καταντησαμε πιο γραφικοι και απο τον Αλεφαντο... Εννοειται πως αν ημουν Θεσσαλονικη θα ημουν σε καθε παιχνιδι μεσα και τα ιδια θα εγραφα. Φιλικα παντα σε καθε παιδι που διαβαζει το σαιτ. Αποψη μου ειναι η παραπανω.
Θα φέρουμε επενδυτή πιο γρήγορα; Θα πείσουμε καλύτερους παίκτες από αυτούς που έχουμε, να έρθουν χωρίς λεφτά; Θα μας λυπηθεί ο Σφαιρόπουλος ξερωγώ και θα έρθει για προπονητής;
ΟΣΟ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΑ Π@ΠΑΡΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΑΝ ""ΛΑΟΣ"", ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.
Επειδή καλόμαθε η γριά στα σύκα με τις τρίτες θέσεις, δεν πάει να πει πως αυτό μπορεί να γίνεται κάθε χρόνο.
Odi έγραψε:Κατ δεν είναι έτσι ακριβώς,αλλά όλοι πρέπει να πάρουν τις ευθύνες τους..Ομάδες με μικρότερο μπάτζετ έχουν πολύ καλύτερες επιλογές παικτών..Όχι οτι ο κόσμος δικαιολογείται,όχι πως η διοίκηση έιναι άμοιρη ευθυνών.Φυσικά οι άνθρωποι ποτέ δεν υποχέθηκαν το παραμικρό και αυτό τους τιμά.
Τέλος πάντων πονάει η συζήτηση και καταλαβαίνω τι λες,άλλωστε μέχρι πρόσφατα ήμουν ένας από τους σταθερούς 400..
Ποια ομαδα εχει κανει καλυτερες επιλογες παικτων με λιγοτερα χρηματα?? Αν βλεπαμε στον ΠΑΟΚ Ελληνες τυπου Τσαλδαρη-Ταπουτου θα κραζαμε χωρις αυριο. Παιρνουμε Αμερικανουν με 30.000 ευρω (ισως και λιγοτερα) και περιμενουμε να βρισκουμε DJ Cooper καθε φορα....ε αυτο ειναι απιθανο...καθε χρονο μπορει να ερχονται στο πρωταθλημα μας 40 Αμερικανοι και το λαχειο να ειναι 1....ποιες οι πιθανοτητες να το εχουμε εμεις καθε χρονια?? Περσυ ειχαμε τον Χατσερ σαν λαχειο....φετος μαλλον θα ειναι ο Σαιμπερτ....μην περιμενετε να εχουμε 3 και 4 λαχεια με τα χρηματα που δινουμε.....