Π.Α.Ο.Κ-Απόλλων Πατρών Carna 84-83,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Π.Α.Ο.Κ-Απόλλων Πατρών Carna 84-83,Σχόλια & Παραλειπόμενα
Συνέχεια στο πρωτάθλημα μετά την πρώτη Ευρωπαική μας νίκη για φέτος.Στόχος να χτίσουμε πάνω στην νίκη επί των καημένων την προηγούμενη αγωνιστική και να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί.
Μόνος απών και πάλι ο Μαργαρίτης.
Εισιτήρια υπάρχουν ακόμη.Μην σπρώχνεστε μόνο.
Μόνος απών και πάλι ο Μαργαρίτης.
Εισιτήρια υπάρχουν ακόμη.Μην σπρώχνεστε μόνο.
- Chuck Norris
Re: Π.Α.Ο.Κ-Απόλλων Πατρών Carna,29/10,17:00,NS2(παρ.μετ)
Αν δεν πάω και σε αυτό το παιχνίδι μπαναρετε με !
Νίκη με καλή εμφάνιση και 20+ πόντους του Τευλορ
Νίκη με καλή εμφάνιση και 20+ πόντους του Τευλορ
- Chuck Norris
Παλατάκι όσα παιχνίδια έχω πάει μόνο από ΤΣΣΚΑ έχουμε χάσει ! Θα αναλάβω την υπόθεση νίκη μόνος μου
Τελευται χαμηλα σκορ εχουμε κ νομιζω οτι μονο ετσι θα κερδιζουμε
- painkiller4
Kαι νικη θα χουμε και θα αναβιωσουμε παλιες εποχες με Showtime basket και καταμεστο παλατακι θα δουμε.
Καλα λεμε και καμια λαλακια να περνα η ωρα
Καλα λεμε και καμια λαλακια να περνα η ωρα

MANIAKOS έγραψε:Τελευταια ολο χαμηλα σκορ εχουμε.......................................
Λες να βγήκαν τίποτα μαζεμένοι κλώνοι του Μάλκοβιτς στην πιάτσα των πάγκων???

Chuck Norris έγραψε:Παλατάκι όσα παιχνίδια έχω πάει μόνο από ΤΣΣΚΑ έχουμε χάσει ! Θα αναλάβω την υπόθεση νίκη μόνος μου
τα αφηνω πανω σου τοτε!
είναι προφανές οτι οι επιλογές των ξένων (ας πούμε μόνον οτι) έως τώρα δεν έχουν αποδώσει. Ας είμαστε ειλικρινείς, κάποιοι εξ αυτών απλά βοηθούν (δεν τελειώνουν καν τα ματς ως βασικοί!!!) ενώ κάποιοι δεν είναι σταθεροί σε αυτό που δίνουν. Φαντάζομαι οτι οι δύο 23χρονοι (μιλιενοβιτς και ταυλορ) θα στηριχθούν όσο δεν πάει από τον προπονητή προσπαθώντας να βελτιωθεί το παιχνίδι τους (κάτι που συνεπώς θα βελτιώσει και το παιχνίδι της ομάδας γενικότερα). Σε αυτό ο Σούλης είναι μανούλα (προσωπικά το θεωρώ το βασικότερό του χαρακτηριστικό ώς κόουτς) και ξαναλέω πιθανά και να το καταφέρει (για τους περισσότερους υπό αμφισβήτηση νέους παίκτες- ΟΚ ίσως να πάμε ας πούμε σε 1 αλλαγή αν ο ταυλορ συνεχίζει και δεν προσφέρει αφού πλέον υπάρχει λίνος στο 4 που δεν υπολογιζόταν αρχικά για εκεί αλλά και ο βασικός μαργαρίτης όταν με το καλό επιστρέψει).
Αυτό που εμένα με απασχολεί είναι άλλο: βλέπω οτι έχουμε αλλάξει άρδην το γρήγορο μπάσκετ που (με μεγάλη συνέπεια) παίζαμε στα φιλικά. Αυτό το οποίο διαφημίσαμε οτι θελουμε να παιξουμε από τον περσινό απρίλη σχεδόν (μετά το ματς με την αεκ στο οακα). Πότε θα το παίξουμε αυτό το μπάσκετ? Αν είναι να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να βλεπουμε αυτόν τον συγκαμένο ΠΑΟΚ και να μετράμε τους πόντους σαν κουκιά για να έχουμε μεγάλες (?) νίκες εντός με την ουσάκ, κλάφτα χαράλαμπε. πάει το σχέδιο και δεν κάναμε παρέλαση ακόμα.
Αυτό που εμένα με απασχολεί είναι άλλο: βλέπω οτι έχουμε αλλάξει άρδην το γρήγορο μπάσκετ που (με μεγάλη συνέπεια) παίζαμε στα φιλικά. Αυτό το οποίο διαφημίσαμε οτι θελουμε να παιξουμε από τον περσινό απρίλη σχεδόν (μετά το ματς με την αεκ στο οακα). Πότε θα το παίξουμε αυτό το μπάσκετ? Αν είναι να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να βλεπουμε αυτόν τον συγκαμένο ΠΑΟΚ και να μετράμε τους πόντους σαν κουκιά για να έχουμε μεγάλες (?) νίκες εντός με την ουσάκ, κλάφτα χαράλαμπε. πάει το σχέδιο και δεν κάναμε παρέλαση ακόμα.
Καλά τα μπράβο ή το κράξιμο από το ίντερνετ αλλά ελπίζω σαν οπαδοί να μη ξεχάσαμε ήδη τη χαρά που μας έδωσε αυτή -έστω η μετριότατη ομάδα-.
Όλοι εκεί καμία νίκη δεν είναι δεδομένη και μας χρειάζονται.
Όλοι εκεί καμία νίκη δεν είναι δεδομένη και μας χρειάζονται.
- PAOK_Antarctica
Αυτή τη φορά θα είμαι εκεί λογικά.
Άντε να παίρνουμε μπρος σιγα σιγα....
Άντε να παίρνουμε μπρος σιγα σιγα....
- Chuck Norris
Και εγώ θα είμαι εκεί , ελπίζω σε μεγάλη εμφάνιση
- Chuck Norris
[img]http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161029/d6488c5140c151b21525c8a2cf844856.jpg[/img]
Τι γηπεδαρα ρε γαμωτο ! Γιατί να είναι μόνιμα άδεια ...
Τι γηπεδαρα ρε γαμωτο ! Γιατί να είναι μόνιμα άδεια ...
- PAOK_Antarctica
Πεινερς τους πρώτους ποντους μας με 2 στις 2 βολες
- PAOK_Antarctica