Συναντήσεις μελών

Γένική συζήτηση για ότι αφορά εμάς τους οπάδους του ΠΑΟΚ, στιγμές του παρελθόντος και του μέλλοντος!!!
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Συναντήσεις μελών

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλόν είναι, νομίζω, όταν διαφωνούμε εκ του μακρόθεν, πληκτρολογικά, να εκφράζουμε τη διαφωνία μας και ενώπιος ενωπίω (face to face). Σε μια συνάντηση έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να αξιολογήσουμε καλύτερα τον αδελφό μας και αυτό ίσως μας απαλλάξει από δυναμικές (έως υβριστικές) αντιπαραθέσεις εντός φόρουμ.
Προτείνω λοιπόν να κάνουμε μία πρώτη συνάντηση, εντός Αθηνών, με την ευκαιρία του φιλικού με τη Νάπολη. Βέβαια ο χρόνος είναι πολύ σύντομος για να οργανώσουμε μια συνάντηση, αλλά θα είναι μια πρώτη απόπειρα και ξέρουμε δεν θα παρευρεθούν αρκετοί, είτε επειδή έχουν ήδη προγραμματίσει το ΣΚ τους, είτε επειδή θα βουτάνε σε παραλίες μακράν των Αθηνών.
Όσοι λοιπόν ενδιαφέρεστε μπορείτε να προτείνετε μια καφετέρια (περιοχή κατ' αρχήν) που να γνωρίζετε, όπου θα δούμε τον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Re: Συναντήσεις μελών

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Ρε σείς τώρα βρήκατε; Όλο το καλοκαίρι Αθήνα ήμουνα... Μόλις κανόνισα ΣΚ εκτός Αθηνών το κανονίσατε; :D
Τέλος πάντων ας βρούμε το μέρος και έχουμε πολλά ματσάκια στην πορεία...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Παλικάρι μου αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση, αν τα καταφέρουμε και την κάνουμε. Στο μέλλον θα γίνουν πολλές. Το έγραψα άλλωστε ότι ο καιρός (Αύγουστος) δεν ενδείκνυται, αλλά κάποτε πρέπει να ξεκινήσουμε. Μετά το Σάββατο έχουμε τον αγώνα με την ΚΠΡ, νομιζω στις 9 Αυγούστου.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Εγω θα τοδω πλαι στο κυμα πινοντας ρακι με τα Παοκια του Νοτου... Απο Σεπτεμβρη κοντα σας :)
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

nikolasf έγραψε:Εγω θα τοδω πλαι στο κυμα πινοντας ρακι με τα Παοκια του Νοτου... Απο Σεπτεμβρη κοντα σας :)

Nikola στην Κρήτη που είσαι; Εγώ 10 με 24 θα είμαι στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα κοντά στον κροκόδειλο... :)
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Δημοσίευση από Swordfire »

Συναντησεις ειχαμε κανει και παλαιοτερα με μεγαλη ανταποκρηση,ειχαμε ενα στανταρ μερος που βλεπαμε τους αγωνες καθε κυριακη.
Για οσους απο το φορουμ το θυμουνται ειναι το καφενειο στο Αιγαλεω ειναι ευκολο να το βρεις και ο ιδιοκτητης ΠΑΟΚαρχης .
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Έλα οι χαμουτζίδες να μαζευόμαστε!!! :lol: :opaokara:

Εγώ πάω στον Βύρωνα σε μια καφετέρια στην γειτονιά μου κάθε φορά στάνταρ, με έχει μάθει ο ιδιοκτήτης και οι σερβιτόρες και μου βάζουν τον ΠΑΟΚ με που με δούν... ακόμα και αν παίζουμε φιλικό με την Κάτω Ραχούλα. :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Όλοι πάμε κάπου και βλέπουμε αγώνες! Λέμε όμως να βρεθούμε κάπου, μια φορά, για να γνωριστούμε κιόλας.
Αυτή η καφέ του Αιγάλεω είναι αυτή που έλεγε κάποτε ο gash04; Δεν πρόλαβα να πάω.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Kostomanolis έγραψε:
nikolasf έγραψε:Εγω θα τοδω πλαι στο κυμα πινοντας ρακι με τα Παοκια του Νοτου... Απο Σεπτεμβρη κοντα σας :)

Nikola στην Κρήτη που είσαι; Εγώ 10 με 24 θα είμαι στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα κοντά στον κροκόδειλο... :)

Ειμαι πιο ΝΑ Ιεραπετρα κοντα...
ΑποστόληςΑ έγραψε:Όλοι πάμε κάπου και βλέπουμε αγώνες! Λέμε όμως να βρεθούμε κάπου, μια φορά, για να γνωριστούμε κιόλας.
Αυτή η καφέ του Αιγάλεω είναι αυτή που έλεγε κάποτε ο gash04; Δεν πρόλαβα να πάω.

Αιγαλεω βολευει πολυ απο Ιλιον - Πετρουπολη... Κανονιστε και απο Σεπτεμβριο μεσα!!!
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όλοι πάμε κάπου και βλέπουμε αγώνες! Λέμε όμως να βρεθούμε κάπου, μια φορά, για να γνωριστούμε κιόλας.

Why not... που λένε και οι "βάρβαροι" :lol: ...

Απλά εγώ το έγραψα αν υπάρχει κανείς εδώ που να μένει κοντά σε μένα να κανονίζουμε.
Γιατί πέρυσι είχαν έρθει 2-3 παλικαράκια παρέα 1-2 φορές αλλά δεν τους μίλησα -μαλακία :( - και δεν θυμάμαι το γιατί... Αν διαβάζουν paokmania τους θέλω δυνατούς και φέτο να τα πούμε!!!
Έπος 2 παππούδια (ο ένας από Καρδίτσα και ο άλλος από Σέρρες) άρρωστα ΠΑΟΚτσακια... δεν χάνουν match. Έχω κάτσει μαζί τους αρκετές φορές... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Ναι αυτη ειναι, σταματησαμε να πηγαινουμε μετα απο ενα πεσιμο που φαγαμε ...
Η αληθεια ειναι οτι τοτε μαζευομασταν καμια 60αρια ατομα μονο απο το παοκμανια.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Από Σεπτέμβριο και μετά θα το οργανώσουμε επαγγελματικά. Ούτως ή άλλως κι εγώ θα διακοπεύσω (από 15 Αυγούστου έως και 7 Σεπτεμβρίου)
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Στο Αιγάλεω δεν παίζει μετά από τον ημιτελικό με τον γάβρο..
Η προηγούμενη στο Αιγάλεω έχει κλείσει.
Και στις 2 ήταν ΠΑΟΚ τα αφεντικά...
Άρα κάπου αλλού...

@ Swordfire Σε ποια είχε γίνει το πέσιμο;
Άβαταρ μέλους
Swordfire

Εγω ενα μαγαζι ξερω στο Αιγαλεω .
Πηγαινωντας προς Village απο θηβων στο 2ο φαναρι του γηπεδου δεξια και στα 500 μετρα στην διασταυρωση παρκαρεις...
Ναι ειχε γινει ενα πεσιμο τιποτα χοντρο.
εκλεισε τελικα το καφενειο?
Κριμα ρε πουστη μου και ειχε δυνατα σαντουιτς...
Ηταν οτι επρεπε για για στεκι.
Οποτε οσοι αθηναιοι προσελθετε να τα πουμε απο κοντα.
Ριξτε και καμια ιδεα για μαγαζι ''δικο'' μας (καλο θα ηταν να μην ειναι κεντρικο).
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Ρε καρντάσια Ίλιον- Πετρούπολη πάιζω, οπότε το Αιγάλεω θεωρώ ότι το ξέρω.... πού κοντά εννοείτε;;
Αν παίξει και βρείτε στέκι είμαι μέσα... Μην το γράφετε όμως εδώ ... διαβάζουν και άλλοι... Στείλτε mail!
Απάντηση

Επιστροφή στο “ΠΑΟΚ είναι ο ΛΑΟΣ του...”