Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
re mages ena sin8ima p leme gia tn ari pou paei kapws etsi: megalwses dn ebales mualo eisai arianos pout@@@n@$ gios .... kapos etsi to 3erete?????? Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ! Thx, Admin Team
Μεγαλωσες δεν αλλαξες δεν εβαλες μυαλο εισαι αρειανος πουτανας γιος και μια ζωη των μπατσων κολλητος οπου σε βρω θα σε γαμω μαλακα μαθε ποιος ειν το αφεντικο και ποτε σου να μην ξεχνας πως τουρκος ειναι τουρκος ειναι ο μπαμπας
και μια που το θυμηθηκα το καλοκαιρι μετα απο πολυ καταχρηση εφαγα ενα φλας και εβγαλα κατι μικρο αλλα θελει βοηθεια οποιος ενδιαφερετε λοιπον ο ρυθμος ειναι απο τραγουδι του Βασιλη Παπακωσταντινου Οι Ψυχες και Οι Αγαπες:Εισαι αρωσστια μεστο αιμα σ'αγαπω με τοση τρελα.....οποιος μπορει ας το συνεχισει
Λέω να τα μαζέψω όλα μαζί σε ένα ποστ, τι λέτε, θα τα καταφέρω?? (Το ποστ θα ανανεώνεται συνεχώς..)
- Εμείς μαζί για μια ζωή Αετέ αετέ Δικέφαλε οο οο οο
- Είσαι μια ουσία ουσία μαγική είσαι ένα βότανο μοναδικό στη γη όπου και να παίζεις θα σ' ακολουθώ Δικέφαλε στ' ορκίζομαι για σένα μόνο ζω
- Δικέφαλε αρρώστησα θέλω γιατρό Δικέφαλε για πάρτη σου θα τρελαθώ για σένα έχω κάνει κρατητήριο και σκότωσα για ένα εισιτήριο' Ποτέ σου δε θα παίζεις μόνος να το ξες στ' @@@@ μου οι μπάτσου και οι κάμερες θ' αφήσω τη ζωή μου σ' ένα πέταλο που θα φωνάζει ΠΑΟΚάρα σ' αγαπώ
- Λένε πως είσαι μια ουτοπία κι όλο με ψάχνει η αστυνομία ότι κι αν λένε δε μ' ενδιαφέρει τι είσαι για μένα κανείς δεν ξέρει ΑΛΕΟ ΑΛΕΟ..
- Πέρασαν μήνες πέρασαν χρόνια όμως μυαλό δε βάλαμε ακόμα μη σε τρομάζει και μη σε νοιάζει υπάρχει ο ΠΑΟΚ που όλα τα αλλάζει δεν είμαι μάγκας είμαι αλάνι από τα 12 μου πίνω το ντουμάνι στα 13 στην Καλογρέζα στο λεωφορείο δοκίμασα και πρέζα στη Φιλαδέλφεια ήμουνα λιώμα στο Χαριλάου έπεσα σε κώμα κι από τότε ότι κι αν γίνει για μένα φταίει η πουτ@@@ η ηρωίνη ΠΑΟΚ όλεο ΠΑΟΚ ολέο μακάρι να 'ξερα τι πίνω και τι λέω..
- Χιλιόμετρα κάναμε πάλι για τη μαστούρα μας την πιο μεγάλη ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά έτσι μάθαμε από παιδιά Δικέφαλε μόνο για σένα νοιώθω τη ζωή ου στα χαμένα ΠΑΟΚ ολέ ολέ ολέο όπου και να παίζεις θα στο λέω ΠΑΟΚ ολέ ολέ ολέο για σένα θα τα σπάω και θα καίω
- ΠΑΟΚάρα σ' αγαπώ είσαι εσύ ναρκωτικό τόσο δυνατό θ' αποτρελαθώ μακριά σου δεν μπορώ ψάχνω γιατρειά όμως πουθενά δεν μπορώ να γιατρευτώ
- ΟΟΟ ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μες το μυαλό όπου και να παίζεις πάντα θα σ' ακολουθώ για σένα θα πεθάνω και για σένα μόνο ζω
- ΟΟΟ ΠΑΟΚάρα είχα δέντρα στα Ζωνιανά ήρθανε οι μπάτσοι και τα πήρανε κι αυτά μα σαν και τη δική σου τη μαστούρα πουθενά
- ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ ΠΑΟΚ για σένα μόνο ζω κι αναπνέω ΠΑΟΚ να ξέρεις πόσο σ' αγαπάω σε λύπες και χαρές σ' ακολουθάω κι όταν μια μέρα ΠΑΟΚ θα πεθάνω εκεί ψηλά που@@@@ θα τα κάνω
- Θα το φωνάζω και θα το λέω ΠΑΟΚ ολέ ΠΑΟΚ ολέ ΠΑΟΚ ολέο
- Ηρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚάρα μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρηγ στολή ΠΑΟΚλε ολέ ολέ ολέ..
- ΠΑΟΚ εδώ ΠΑΟΚ εκεί ΠΑΟΚ θα είμαι μια ζωή κι όσο ζω, θα σ' αγαπώ για το Δικέφαλο Αετό και τον τρελό σου το λαό
- Χιλιόμετρα θα κάνουμε και πάλι για να 'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό έχεις λαό, παλίκαρο λεβέντη αλλά και μάγκα (μαλάκα) πρόεδρο
- Εδώ και τόσες χιλιάδες χρόνια μες την Αθήνα στέλναμε βαγόνια με ΠΑΟΚτσήδες τρελοκομεία και Αθηναίους στα νοσοκομεία μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμη σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου η Τούμπα πάλι θα 'ναι καζάνι γαμώ το Σύνταγμα και το Πασαλιμάνι
- Σ' όλη τη ζωή μου τρελαμένος ΠΑΟΚάρα ως το τέλος
- Βουντου βουντου και μια καρφιτσα μαυρη στον πουτσο μας θα καθονται 10000 γαυροι
- Κάθε ολυμπιακός είναι και που@@@ς γιος γεννήθηκε στον Πειραιά τον βρώμοπ@σταρά τα βράδια που κοιμότανε η μάνα του γ@μιότανε μές της Τρούμπας τα στενά γ@μω το Πειραιά
- Γαύροι μουνι@ γαύροι μουνι@ γ@μώ τον βρωμοπειραιά και την 7 και την 8 γ@μώ τον ολυμπιακό
- Θρήνε θρήνε αντε γ@μήσου εσύ κι οι οπαδοί σου κι ο βρωμοπειραιάς κι όταν θα ρθούμε στο λιμάνι θα πιούμε ένα ντουμάνι για να 'μαστε καλά
Αεκ, γ@μώ τη Φιλαδέλφεια τις μάνες και τ' αδέλφια κι όλο το χανουμιό
- Παο, γ@μώ τη Λεωφόρο και κάθε π@@στη φλώρο παναθηναικο
- Tης μαμάς σας τη μουν@ρα τη γ@μά η ΠΑΟΚτσήδικη ψωλ@ρα και ρωτάτε κάθε μέρα και δεν ξέρετε ποιον έχετε πατέρα και σας λέεει η μαμάς σας τούρκους είναι τούρκος είναι ο μπαμπάς σας
- ΟΕ ρουφιάνος αρειανός δε γίνεται αλλιώς και μια ζωή των μπάτσων κολλητών
- Είμαστε αλάνια κι έχουμε τον ΠΑΟΚ για θρησκεία και δε μας τρομάζει η πουτ@@@ η αστυνομία τι τα θες τι τα θες όλοι οι μπάτσοι είν' αδερφές τι τα θες τι τα θες μπάτσοι αδερφές
- Θρύψαλα τα τζάμια στον ηλεκτρικό τα αίματα ποτάμια στ' @@@ μου εγώ το μόνο που θυμάμαι από παιδί μικρό στ' @@@ μου να γράφω τον ολυμπιακό ολυμπι ολυμπι ολυμπιακέ ομάδα ομαδάρα σας γ@μώ τον Πειραιά σας και το μο@@ί της μάνας σας
- Στ' @@@ μου τον γράφω τον αρούλη στ' @@@ μου την κίτρινη φυλή εμείς ποτέ δεν πέσαμε μακάκες εκεί στη Β' Εθνική 2 φορές!!
ΠΑΟΚ γ@μα ΠΑΟΚ γ@μα τη μικρή τη χανουμίτσα την πουτ@ν@
Ντέμη μουν@ μουν@ γ@μάμε τη Βανδή
Αθήνα γ@μημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει Αθήνα γ@μιόλα ο ΠΑΟΚ πάνω από όλα!!
Είμαστε καλά? Οχι Είμαστε καλά? Οχι Είμαστε καλά? Οχι Λα λα λα λα λα δεν είμαστε καλά στα μυαλά μας (θα γίνουμε καλά, θα βάλουμε μυαλό όταν πάρουμε, το πρωτάθλημα αυτό)
Λα λα λα λα λα Μπατατούδη πουστ@ρ@ άντε πάρε τα σκυλιά σου και ξανά στον Πειραιά
Βάλτε φωτιά κάψτε καλά Ομόνοια και Πειραιά το Σύνταγμα και τη Βουλή την μπασταρδούπολη αυτή και της μαμάς σας το μουν@
Κίτρινε μπινέ μου κίτρινε μπινέ μου κοίτα με για σένα τραγουδώ σου γ@μώ τη μάνα την παλιοπουτ@ν@ παλιοπούστη αρη σε γ@μώ
Γ@μιέται ο Θρύλος κι ο Πειραιάς Γ@μιέται η ΑΕΚ και η Αθήνα Γ@μιέται ο ΠΑΟΚ και η Αθήνα
Γ@μήστε τον πούστ@ τον Ολυμπιακό
Ολοι Μεγκα ολοι Μεγκα σας γ@μ@ει η Μακάμπι κι ο Εγκα!
Γαύροι μουνι@ μουνι@ γ@μώ τον Πειραιά
Τα ριάλια ριάλια ριάλια τα τσιμπούκι@ μονά και διπλά θα τα κάνει ο γαύρος στην Τούμπα και θα κάνει ασπρόμαυρη τούμπα οο οο οο
Γ@μα τους και πούλα τους και τρέλα Κολντεμπέλ, Κολντεμπέλα
ΠΑΟΚ θρσηκεία γ@μώ τον σούπερ 3
Καντε ησυχία γ@μιέται ο σούπερ 3
Είναι πουτ@νες? Ναι Είναι πουτ@νες? Ναι Είναι πουτ@νες? Ναι Είναι πουτ@νες, όλων των γαύρων οι μάνες
Αρη γιατί, γιατί, μας βλέπεις στο γυαλί
ΠΑΟΚάρα βάλε ένα γκολ, ένα γκολ, ένα γκόοολ
Παντελή, Παντελή μας έχεις βγάλει την ψυχή (για τον χασογκόλη Καφέ)
Αρχή που βγήκε ο Χριστός που ΠΑΟΚτσής ήταν κι αυτί στη Γη, στη Γη να περπατήσει και τον α και τον άρη να γ@μήσει
Αγιος Βασίλης έρχεται και στην ψ@λή του κρέμεται άσπρο, ασπρόμαυρο π@π@ρι για τον που για τον πουστ@ρ@ τον άρη
Μόναχο Γάνδη και Ισπανία τώρα αρχίζει η τουρνέ στην επαρχία στη Μηχανιώνα, οι οπαδοί σου οι οπαδοί σου θα γράψουν ιστορία μες την Καρδίτσα και τα νταμάρια ήρθε ο καιρός για να γλίψετε π@π@ρια οι ΠΑΟΚτσήδες θα τραγουνάνε και τα σκουλήκια θα παραμιλάνε ΠΑΟΚ ολέο ΠΑΟΚ ολέο τον οδηγό θα τον θυμάμαι και θα λέω Αρη εκεί, εκεί στη Β' Εθνική Γ@μιέται ο άρης κι η χορηγία
Μη σταματάς, μη σταματάς Δικέφαλε
Πέτρο γ@μα Πέτρο γ@μα Πέτρο γ@μα τη μαμά σου την πουτ@να του Σωκράτη τη γυναίκα που την παίρνουνε παρτούζα 10-10
Ενας εδώ, ένας εκεί για να φαινόσαστε πολλοί, μα δε γεμίζετε ταξί ούτε και με τον ταξιτζή και της μαμάς σας το μουν@
Πως περνούν οι βάζελοι την Τσιμισκή πως περνούν οι βάζελοι την Τσιμισκή με το γκάζι πατημένο και με το παμπρίζ σπασμένο πως περνούν οι βάζελοι την Τσιμισκή
Οε οε οε ο Σωκράτης με φόρμα ριγέ για να κάτσει καλά για να βάλει μυαλό 10 χρόνια στον Κορυδαλλό
Πουτ@να πουτ@να του Κόκκαλη η μάνα
Πω πω καύλα πω πω καύλα όλα τα σκουλήκια είναι τώρα ταύλα
Πόσο με καυλώνει πόσο με καυλώνει την πούτσ@ που την βλεπετε σε γιγαντοοθόνη
Πόσο μ' αρέσει να χύνω τη Μηλιαρέση (που είχε σχέση με κάποιον από ομάδα του ΠΟΚ και δε θυμάμαι!)
Σ' όποιο γήπεδο κι αν πάμε τα σπάμε δεν έχουμε όσιο και ιερό έχουμε όμως μια μεγάλη ομάδα ΠΑΟΚ σ' αγαπώ
Είμαι τρελός και παλαβός είμαι ο ασπρόμαυρος λαός θα 'ρθω ξανά να σας το πω Πρωτάθλημα να ξαναδώ πάνω στον Πύργο τον Λευκό
Δεν το πιστεύω λιώμα θα γίνω πήραμε πρόκριση και μέσα στο Λονδίνο
Με κανά δυο με κανά δυο χιλιάρικα γ@μαμε τις πουτ@νες κι όταν δεν έχουμε λεφτά των αρειανών τις μάνες
Εκεί ψηλά, στης Τούμπας το χαρέμι θα πάρετε του ΠΑΟΚ την ψ@λή θα βγάλετε και μια φωτογραφία με της μαμάς σας το μουν@
Στην οδό της Πειραιώς υπήρχε μια κολώνα ο Γιώργος δεν την πρόσεξε κι έπεσε σε κώμα..
Πουτ@ν@ κολώνα ο Γιώργος ζει ακόμα
Ο πιο καλός ο ΠΑΟΚτσής έχει σκοτώσει γαύρο και στη ζωή του έχει πιει ένα καράβι μαύρο
Τελεία και παύλα ο ΠΑΟΚ είναι καύλα!
Μη σταματάς να τους γ@μάς
Στο κύπελλο μπορείς? Οχι, όχι Πρωτάθλημα μπορείς? Οχι, όχι κι εσύ λαέ του άρη να πας να γ@μηθείς κι εσύ λαέ του άρη να πας να γ@μηθείς ΠΑΟΚ σ' αγαπώ κι όταν θα πεθάνω θέλω το Δικέφαλο στον τάφο μου επάνω
Ρίξε στα σκουλήκια έναν π@τσο Νίκο Φρούσο, Νίκο Φρούσο
Γ@μήσι και ξύλο στον ποτστ@ρ@ τον θρύλο
Νίκαια, Νίκαια, κ@λογειτονιά μπουρδέλο της Αθήνας και του Περραιά
Μάνα γιατί με γέννησες και μ' έκανες σκουλήκι να τρέχω μες τα Τρίκαλα και να με τρων οι λύκοι
Ο Καρκαμάνης έρχεται και μια τέσσάρα δέχεται από από τον Τουρσουνίδη και τον Κω και τον Κώστα Λαγωνίδη ο Μπότσιεκ είναι Πολωνός κι όμως τους γ@μησε κι αυτός μπροστά μπροστά στη θύρα 1 με τα κα με τα κάγκελα σπασμένα
Σκουλήκια βρωμερά που ζείτε μες το χώμα τον πουτσ@ μας θα πάρετε για μια φορά ακόμα
Δεν έχετε ομάδα δεν έχετε λαό τί ήρθατε να κάνετε στο γήπεδο αυτό
Βάλε τα σκουλήκια μες την μπρίζα Ζήση Βρύζα, Ζήση Βρύζααααα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος free4 την Κυρ 03 Ιαν 2010, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.