Η οργάνωση της θύρας 4
Re: Η οργάνωση της θύρας 4
Eρε οντι αυτο το ξερεις απο πριν οταν εισαι σεκιουριτας.αμα ειναι να καθεσαι και να παιρνεις 30 ευρω θα πηγαιναν ολοι
Εγώ συμφωνώ, αλλά ευθέως λέω πως δεν γίνεται να έχεις για security ανθρώπους άνω των 50 ετών, άνω των 100 κιλών, γυναίκες και οικογενειάρχες μπροστά στην τέσσερα.
Μπαίνει ο άλλος ο τρελός μέσα και σκέφτεσαι οτι θα φας καμιά μαχαιριά και δεν θα ξαναδείς το σπίτι σου.
Τιμή και δόξα στον παχουλό καραφλό σεκιουριτά που ήταν ο μόνος που κουνήθηκε και έπιασε τον ημίγυμνο που θα έμπαινε μέσα και τον σταμάτησε στις πινακίδες. Αφανής ήρωας.
Μπαίνει ο άλλος ο τρελός μέσα και σκέφτεσαι οτι θα φας καμιά μαχαιριά και δεν θα ξαναδείς το σπίτι σου.
Τιμή και δόξα στον παχουλό καραφλό σεκιουριτά που ήταν ο μόνος που κουνήθηκε και έπιασε τον ημίγυμνο που θα έμπαινε μέσα και τον σταμάτησε στις πινακίδες. Αφανής ήρωας.
- paok re niamou
Να παρουνε και μερικους πραγματικους σεκιουριτι που να εχουν δικαιωμα να σφιγουν ασχημα τα λιγα μαλακισμενα που χαλανε ολη την εικονα.
- Μπαρκαρούτσος
Odi έγραψε:Τι θα κάνουν ρε παιδιά οι security, για 30 ευρώ μεροκάματο θα πάνε να παίξουν ξύλο; Πλάκα κάνετε;
δεν είπαμε για ξύλο, ο blackFriday λέει όμως:
BlackFriday έγραψε:Το έγραψα και πριν. Έγινε μανουρα στο τέλος του αγώνα στην 7 με αυτούς που ήρθαν να μαζέψουν τα πανό και έναν οπαδό από μέσα. Τσακώνονταν για αρκετή ώρα οι μεν απ' έξω, ο άλλος από μέσα μέχρι που κάποια στιγμή πήραν φόρα να μπουν να παίξουν ξύλο και αντί ο security να τους σταματήσει, άνοιξε την πόρτα να μπουν μέσα. Και έγινε το έλα να δεις. Να βαρανε ηλικιωμένο άνθρωπο στο κεφάλι.
Ο ήρωας της χθεσινής μέρας ήταν ο τύπος που έσπρωχνε τα ΜΑΤ προς τα πίσω και τους σταμάτησε πριν φτάσουν στην 4Α και τους έπεισε να επιστρέψουν. Δεν ξέρω ποιος ήταν, αλλά χάρισε στην ομάδα τον βαθμό της ισοπαλίας, τον μείον ένα βαθμό που προβλέπεται από τους νέους κανονισμούς, τα κεκλεισμένων των θυρών και έσωσε και μας από τα ληγμένα χημικά τους.
- Μπαρκαρούτσος
Πράγματι, τον πρόσεξα κι αυτόν.. Ενώ είχαν πλησιάσει αρκετά (έφυγαν και κάποια αντικείμενα που κατέληξαν στο δίχτυ) και ύστερα οπισθοχώρησαν προς τον πάγκο του Ο. Α.Ρ.Η.Σ.!
- Μπαρκαρούτσος
Ζαντός έγραψε:ΓΙΑΤΙ ΞΕΚΡΕΜΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΙΑ ΡΕ, 10' ΠΡΙΝ ΛΗΞΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ;;;; (μιλώ για την 4 και όχι την 4Α, αυτοί δεν ξεκρέμασαν τίποτα)
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ ΡΕ;;;; ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΖΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΤΑΜΕ!!
Βαριά, βαριά του ΠΑΟΚ η κερκίδα...
ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΑ!! ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΑΒΗΣ ΚΕΡΚΙΔΑ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΕ ΣΤΡΑΚΑΣΤΡΟΥΚΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ.........
Άντε ρε με τα παιδάκια!! Στα λεωρορεία κάνετε σαν μ@λ@κες ΑΟΥΓΚΑΝΟΙ, ΟΡΚ ΚΑΙ ΜΑΟ ΜΑΟ και σπάτε λεωφορείο και αρχίδια, αλλά στο γήπεδο σιωπή;; Πότε θα περιλάβουν οι ΣΦ τα 15χρονα;;;; Ποιος σας έμαθε τέτοιες συμπεριφορές;;;;
Επίσης... Έχω περιέργεια να μάθω υπό ποιες συνθήκες κατέβηκε το πανό για τον Killah-P.
Τα κεφάλια σας πάντα γεμάτα...
-
Ζαντός έγραψε:Odi έγραψε:Τι θα κάνουν ρε παιδιά οι security, για 30 ευρώ μεροκάματο θα πάνε να παίξουν ξύλο; Πλάκα κάνετε;
δεν είπαμε για ξύλο, ο blackFriday λέει όμως:BlackFriday έγραψε:Το έγραψα και πριν. Έγινε μανουρα στο τέλος του αγώνα στην 7 με αυτούς που ήρθαν να μαζέψουν τα πανό και έναν οπαδό από μέσα. Τσακώνονταν για αρκετή ώρα οι μεν απ' έξω, ο άλλος από μέσα μέχρι που κάποια στιγμή πήραν φόρα να μπουν να παίξουν ξύλο και αντί ο security να τους σταματήσει, άνοιξε την πόρτα να μπουν μέσα. Και έγινε το έλα να δεις. Να βαρανε ηλικιωμένο άνθρωπο στο κεφάλι.
Τίποτα απ' όλα αυτά δεν θα γινόταν αν ο συγκεκριμένος δεν άνοιγε την πόρτα να μπουν μέσα στην 7 τα 5-10 μπερδεμένα. Αυτό για τον οποίο τον κατηγόρησα ήταν ότι άνοιξε την πόρτα.
- giwrgos04dex
- Μπαρκαρούτσος
http://www.thestival.gr/society/item/478285-apeiles-kai-zimies-sto-leoforeiou-poy-odigouse-apo-opadoys-toy-paok-kataggellei-odigos-toy-oasth
Οδηγός ΟΑΣΘ: Καταγγέλλει απειλές και ζημιές σε λεωφορείο από οπαδούς του ΠΑΟΚ
Ήμουν στο συγκεκριμένο λεωφορείο...για να δούμε..
Τα κόκκινα δικά μου.
Γενικά εντάξει, ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση, αλλά δεν νομίζω ότι απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα του οδηγού ή άλλων επιβατών... Οι μόνοι που κινδύνευαν, ήσαν όσοι έκαναν τις μαλακίες αυτές. Πχ όσοι ήταν στην οροφή του λεωφορείου, ή οι μ@λ@κες που άνοιξαν την πόρτα των ΑμεΑ...
Σε άλλο λεωφορείο έχω δει να σπάνε τζάμια με το λεωφορείο εν κινήσει και όταν ο οδηγός πήγε να ζητήσει το λόγο στην επόμενη στάση, είχαν γίνει Λούηδες. Τόσο μάγκες και ΠΑΟΚ.
Εγώ έχω να πω να πάνε να γαμηθούνε. Ντροπή σε όσους έκαναν ΠΑΟΚ αυτά τα άτομα και δεν έκατσαν να τους πουν 5 σωστά πράγματα... Και δεν μπορείς να πεις τίποτα εκείνη την ώρα, γιατί θα φας ξύλο από 15χρονα. Ειδικά εγώ που κουβαλώ κι ένα laptop επάνω μου..
Οδηγός ΟΑΣΘ: Καταγγέλλει απειλές και ζημιές σε λεωφορείο από οπαδούς του ΠΑΟΚ
Ήμουν στο συγκεκριμένο λεωφορείο...για να δούμε..
Τα κόκκινα δικά μου.
Πονεμένος Αρειανός Οδηγός έγραψε:
«Συγκεκριμένα, εχτές στις 16:20 κατά την μεταφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από το Ν. Σ. ΣΤΑΘΜΌ προς την ΆΝΩ ΤΟΎΜΠΑ, άγνωστοι επιβάτες ντυμένοι και βαμμένοι με τα χαρακτηριστικά της τοπικής ομάδας, έκοψαν τα λουριά ασφαλείας από την τρίτη καταπακτή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του λεωφορείου και ανέβηκαν εν κινηση στην οροφή του.
Τους είχα πλάτη και δεν είδα πώς ακριβώς συνέβη, αλλά όντως κάποια στιγμή γύρισα και είδα να ανέβηκαν πάνω από το λεωφορείο, με την καταπακτή ανοιχτή. Πολύ ΠΑΟΚ, εγώ ανατρίχιασα.
Μόλις αντιλήφθηκα το γεγονός, σταμάτησα στην στάση Αριστοτέλους με κατεύθυνση την Άνω Τούμπα, ειδοποίησα τηλεφωνικός το 100 και ζήτησα από τους φιλάθλους να εισέλθουν εντός του λεωφορείου. Εκτός από την παράνομη και επικίνδυνη έξοδο τους από την καταπακτή, άνοιγαν καθ όλη την διάρκεια της μεταφοράς τους, τις βαλβίδες ασφαλείας των θυρών με αποτέλεσμα να χάνουν τον αέρα τους και να παραμένουν ανοιχτές.
Στο μπροστά μισό του λεωφορείου δεν είχα ορατότητα. Η πίσω πόρτα ανοιγόκλεινε κανονικά στις στάσεις, ενώ η τρίτη πόρτα (που είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για ΑμεΑ και ανοίγει για να έχει πρόσβαση με ράμπα κάποιο αμαξίδιο) δυστυχώς είχε ανοίξει...
Αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που υπήρχε για την δημιουργία ατυχήματος, ζήτησα από τους φιλάθλους να συμμορφωθούν, γιατί ειδάλλως θα σταματούσα την εκτέλεση του δρομολογίου.
Πίσω δεν ήρθε να πει κάτι στα 15χρονα, βγήκε έξω όμως κάποια στιγμή και μίλησε όσο πιο ήρεμα μπορούσε...μανούρες δεν έκανε.
Την στιγμή εκείνη δέχτηκα λεκτική απειλή, πως εάν δεν συνεχίσω το δρομολόγιο, θα δεχτώ επίθεση ξυλοδαρμού», αναφέρει μεταξύ άλλων.
Καλά, μαλακίες. Επίσης, δέχτηκε και απειλές πως δεν θα συνταξιοδοτηθεί ποτέ (οδηγέ, οδηγέ). Άναρθρες κραυγές ήταν, δεν νομίζω ότι κάποιος θα τον έδερνε κιόλας...
Αναλυτικά η καταγγελία:
«Με αφορμή τον χθεσινό ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ- ΑΡΗ και την μεταφορά των φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κατάσταση που επικρατεί στην γραμμή 14 κατά τις ώρες έναρξης και λήξης των αγώνων. Συγκεκριμένα, εχτές στις 16:20 κατά την μεταφορά των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από το Ν. Σ. ΣΤΑΘΜΌ προς την ΆΝΩ ΤΟΎΜΠΑ, άγνωστοι επιβάτες ντυμένοι και βαμμένοι με τα χαρακτηριστικά της τοπικής ομάδας, έκοψαν τα λουριά ασφαλείας από την τρίτη καταπακτή που βρίσκεται στο πίσω μέρος του λεωφορείου και ανέβηκαν εν κινηση στην οροφή του.
Μόλις αντιλήφθηκα το γεγονός, σταμάτησα στην στάση Αριστοτέλους με κατεύθυνση την Άνω Τούμπα, ειδοποίησα τηλεφωνικός (??) το 100 και ζήτησα από τους φιλάθλους να εισέλθουν εντός του λεωφορείου. Εκτός από την παράνομη και επικίνδυνη έξοδο τους από την καταπακτή, άνοιγαν καθ όλη την διάρκεια της μεταφοράς τους, τις βαλβίδες ασφαλείας των θυρών με αποτέλεσμα να χάνουν τον αέρα τους και να παραμένουν ανοιχτές. Αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που υπήρχε για την δημιουργία ατυχήματος, ζήτησα από τους φιλάθλους να συμμορφωθούν, γιατί ειδάλλως θα σταματούσα την εκτέλεση του δρομολογίου.
Την στιγμή εκείνη δέχτηκα λεκτική απειλή, πως εάν δεν συνεχίσω το δρομολόγιο, θα δεχτώ επίθεση ξυλοδαρμού. Να σημειωθεί εδώ, ότι παρότι κάλεσα το 100 δύο φορές για να ζητήσω προστασία και συνοδεία αυτό δεν είχε επιτευχθεί. Φοβούμενος όμως για την ψυχική και σωματική μου ακεραιότητα, αναγκαστικά να πραγματοποιήσω το δρομολόγιο, κάτω από απαράδεκτες οδηγικές συνθήκες.
Πέρα από συνθήματα και νταμπαντούμα να βαράνε το λεωφορείο σαν τις μαϊμούδες οι "ΠΑΟΚτσήδες", δεν υπήρχε κάτι το τραγικό...
Μόλις έφτασα στην συμβολή των οδών Γρηγορίου Λαμπράκη με Κλεάνθους και σταματώντας στον ερυθρό σηματοδότη, φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που ήταν εντός του λεωφορείου άνοιξαν τις βαλβίδες ασφαλείας και εξέρχονταν εκτός του λεωφορείου, μακριά από την προβλεπόμενη στάση του οργανισμού.
Πάντα μιλάω για το πίσω μισό του λεωφορείου... Ένας μ@λ@κ@ς πήδηξε έξω από το λεωφορείο (από την ανοιγμένη θύρα των ΑμεΑ) και μετά τη πτώση κυλιόταν, ενώ το λεωφορείο ήταν εν κινήσει... Οι υπόλοιποι κατεβήκαμε στο φανάρι 20 μέτρα από τη στάση, όταν ο οδηγός άνοιξε ΟΛΕΣ τις πόρτες του λεωφορείου. Εκεί άνοιξε τις πόρτες και ο οδηγός του 14 στον αγώνα με Πανιώνιο και κατεβήκαμε.
Εντός του λεωφορείου προξένησαν ζημιές οι οποίες έχουν καταγραφεί και ευτυχώς δεν προπονήθηκε ατύχημα εντός και εκτός του λεωφορείου.
Ούτε ατύχημα προπονήθηκε, ούτε ο El Kaddouri προπονήθηκε, γάμησέ τα...
Επειδή όμως σύμφωνα με τις παραπάνω συνθήκες τίθεται θέμα τόσο ασφάλειας των επιβατών όσο και θέμα ασφάλειας αλλά και ψυχικής διαταραχής του προσωπικού κατέθεσα μήνυση κατά πάντως υπευθύνου, για την κατάσταση που επικρατεί στους αγώνες.
Να καταθέσω κι εγώ μια μήνυση κατά του ΟΑΣΘ για κάθε φορά που μετά την Τούμπα περπατάω σαν μ@λ@κ@ς μέχρι τη Καμάρα ρε γαμωμάνοι, επειδή δεν βάζετε λεωφορεία, γαμώ τα σπίτια του κάθε υπευθύνου;
Επειδή αυτού του είδους τα συμβάντα έχουν φτάσει στο απροχώρητο, παρακαλώ όπως προβείτε στις απαραίτητες ενέργειες τόσο για την ασφαλή μεταφορά του επιβατικού κοινού όσο και την διασφάλιση της’ ψυχικής αλλά και σωματικής υγείας των εργαζομένων».
Γενικά εντάξει, ήταν πολύ άσχημη η κατάσταση, αλλά δεν νομίζω ότι απειλήθηκε η σωματική ακεραιότητα του οδηγού ή άλλων επιβατών... Οι μόνοι που κινδύνευαν, ήσαν όσοι έκαναν τις μαλακίες αυτές. Πχ όσοι ήταν στην οροφή του λεωφορείου, ή οι μ@λ@κες που άνοιξαν την πόρτα των ΑμεΑ...
Σε άλλο λεωφορείο έχω δει να σπάνε τζάμια με το λεωφορείο εν κινήσει και όταν ο οδηγός πήγε να ζητήσει το λόγο στην επόμενη στάση, είχαν γίνει Λούηδες. Τόσο μάγκες και ΠΑΟΚ.
Εγώ έχω να πω να πάνε να γαμηθούνε. Ντροπή σε όσους έκαναν ΠΑΟΚ αυτά τα άτομα και δεν έκατσαν να τους πουν 5 σωστά πράγματα... Και δεν μπορείς να πεις τίποτα εκείνη την ώρα, γιατί θα φας ξύλο από 15χρονα. Ειδικά εγώ που κουβαλώ κι ένα laptop επάνω μου..
Εγω να το πω οσο πιο ευγενικα μπορω. Εχουν αφησει πολυ λασκα τα λουρια μερικοι. Ισως εφυγε ο φοβος οτι μας την εχουν στημενη για καποιο λογο, ισως μετα το περσινο νταμπλ δεν τους νοιαζει και μερικους απο εδω και περα τι θα γινει.
Διάβασα την έκθεση της αστυνομιας.Ισχυει ότι ενας συνοπαδος μας και συνάνθρωπος μας έχασε 2 δάκτυλα επειδή πήγε να απομακρύνει ένα δυναμιτακι;
Έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη σας όσοι εισασταν γήπεδο;
Έπεσε κάτι τέτοιο στην αντίληψη σας όσοι εισασταν γήπεδο;
το υπόλοιπο γήπεδο, σηκώνει φωνή όταν δίνονται συνθήματα για τον ΠΑΟΚ.
Όσο θα δίνετε συνθήματα για ναρκωτικα, για μπάτσους, και γενικά για το ότι την έχουμε μεγαλύτερη από τους άλλους, τόσο θα τραγουδάτε μόνοι σας.
Παλιά (είμαι 43ετών) η 4 έδινε το σύνθημα, και όλο το γήπεδο κόχλαζε με φωνές υπέρ του ΠΑΟΚ.
Αυτά τα φλώρικα ''την πίνουμε και τραβάμε και μυτιές'' και ''θα έρθουμε και θα σας δείρουμε'', μειώνουν την ιστορία της 4 αλλά και της ίδιας της Τούμπας.
Όσοι από εκεί μέσα το καταλάβετε σύντομα, τόσο πιο καλά για τον ΠΑΟΚ.
Όσο θα δίνετε συνθήματα για ναρκωτικα, για μπάτσους, και γενικά για το ότι την έχουμε μεγαλύτερη από τους άλλους, τόσο θα τραγουδάτε μόνοι σας.
Παλιά (είμαι 43ετών) η 4 έδινε το σύνθημα, και όλο το γήπεδο κόχλαζε με φωνές υπέρ του ΠΑΟΚ.
Αυτά τα φλώρικα ''την πίνουμε και τραβάμε και μυτιές'' και ''θα έρθουμε και θα σας δείρουμε'', μειώνουν την ιστορία της 4 αλλά και της ίδιας της Τούμπας.
Όσοι από εκεί μέσα το καταλάβετε σύντομα, τόσο πιο καλά για τον ΠΑΟΚ.
Με ΠΑΟΚτσηδες εγκληματίες κ Αθηναίους χιλιάδες τραυματίες..
Υγ. Δεν το φώναζε μόνο η 4.
Υγ1.πολλα έλεγε η 4 παλιά κ δεν υπήρχε κριτική.Απλα στη γενική αλλαγή του ποδοσφαιρου των τελευταίων 10-15 ετών υπάρχει κριτική στα πάντα.σωστη η λάθος.
Υγ. Δεν το φώναζε μόνο η 4.
Υγ1.πολλα έλεγε η 4 παλιά κ δεν υπήρχε κριτική.Απλα στη γενική αλλαγή του ποδοσφαιρου των τελευταίων 10-15 ετών υπάρχει κριτική στα πάντα.σωστη η λάθος.
- Μπαρκαρούτσος
23/12 παίζουμε με Ατρόμητο στη Τούμπα και μετά ακολουθεί εκτός έδρας αγώνας με το λήκι.. Είναι μοναδική ευκαιρία να ακουστεί μετά από πολλά χρόνια το "Άγιος Βασίλης έρχεται κι απ'τη ψωλή του κρέμεται ασπρόαμυρο παπάρι για τον πουσταρά τον Άρη!"