Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
- Federacion
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Κακέκτυπο των αργεντίνικων κερκίδων, παντελής έλλειψη πρωτοτυπίας, φωνή απ' το πέταλο και βαριά βαριά απ' τους υπολοίπους στα μεγάλα παιχνίδια. Αν θέλουμε να διαβάσουμε επαίνους για το φοβερό λαό του Άρη, παίρνουμε και τα σκορδονέα. Εδώ για εμάς με το ζόρι λέμε καλή κουβέντα που στο επίπεδο φωνή είμαστε (προς το παρόν) ένα επίπεδο πιο πάνω απ' όλους.
Αυτό με τα νέα συνθήματα είναι αστείο. Σχεδόν κάθε χρόνο βγάζουμε και καινούριο σύνθημα. Άλλες φορές πιάνει και άλλες όχι. Και παρακαλώ μην τα βάζετε με το Natsos. "Σκουλήκι" έγραψε και όλοι ξέρουμε πώς πάει το σύνθημα που λέει ο αποπάνω:
Γιατί κάθε Αρειανός
είναι και πουτ@ν@ς γιος
Αφήστε που εμείς είμαστε καλά παιδιά, έχουμε ανοιχτό το φόρουμ για όλους και όχι μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες. Και πολύ ασχοληθήκαμε.
Με τον Πανιώνιο πάντως κερκίδα δεν έχει....
Αυτό με τα νέα συνθήματα είναι αστείο. Σχεδόν κάθε χρόνο βγάζουμε και καινούριο σύνθημα. Άλλες φορές πιάνει και άλλες όχι. Και παρακαλώ μην τα βάζετε με το Natsos. "Σκουλήκι" έγραψε και όλοι ξέρουμε πώς πάει το σύνθημα που λέει ο αποπάνω:
Γιατί κάθε Αρειανός
είναι και πουτ@ν@ς γιος
Αφήστε που εμείς είμαστε καλά παιδιά, έχουμε ανοιχτό το φόρουμ για όλους και όχι μόνο για εγγεγραμμένους χρήστες. Και πολύ ασχοληθήκαμε.
Με τον Πανιώνιο πάντως κερκίδα δεν έχει....

Δηλαδη οποιος εκφραζει μια καλη αποψη για τουσ γαυρους τα ασπονδυλα τα χανουμια και τους βαζελους αμεσως βγαινει η αποψη οτι ειναι κι'αυτος ενας απο αυτους?Επειδη ειπα εγω δηλαδη οτι μου αρεσε η κερκιδα των κιτρινιαριδων με την λεβερκουζεν τι να λεει?οτι ειμαι θουπεραθ??και καποια συνθηματα του γαυρου και του βαζελου και της γριας μου αρεσουν.τι παει να πει??δεν ειμαι ΠΑΟΚτσης αλλα κατι απ'ολα τ'αλλα?δεν θα κατσω να λογοδοτησω κι'ολας στο καθε 17χρονο και 25χρονο τσουτσεκακι που δεν του αρεσει η αποψη μου και με αποκαλει σκουλικι.ειπαμε ΠΑΟΚΟΜΕΤΡΑ δεν υπαρχουν αλλα αλλαξτε και λιγο μυαλα.
Παρακαλώ να μη συνεχιστεί κάποιου είδους κόντρα. Δε θέλω να σβήσω πράγματα, μεγάλα παιδιά είμαστε, ας το λήξουμε αναίμακτα... Δε θέλω να το πω και τρίτη φορά. ΟΚ είναι παράξενο να ακούγονται καλά πράγματα για άλλους σε ένα χώρο ΠΑΟΚτσήδων αλλά αυτό δε σημαίνει κάτι για αυτόν που το γράφει. Ενκαιρώ φαίνεται το ποιόν όλων μας.
Καμιά νέα πρόταση για κερκίδα που θα πέσει στο κενό έχουμε;
Καμιά νέα πρόταση για κερκίδα που θα πέσει στο κενό έχουμε;
Απλά πήγασε, αλλιώς είναι να πει κάποιος που όλοι τον ξέρουμε κάτι θετικό για γαυροβαζελοχανουμοσκουλικόγριες και αλλιώς είναι να μπει κάποιος και στα πρώτα 3 ποστ να λέει και να ξαναλέει ότι οι άλλοι κάνουν καλύτεροι κερκίδα.
Και φυσικά να έχει κάνει μόνο 3 ποστ και τίποτα άλλο.
Δηλαδή τίποτα αλλο δεν τον αφορά εκτός από το ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι; Τόσα προβλήματα έχει η ομάδα, εκεί κολλήσαμε; Τόσες ανακοινώσεις οι σύνδεσμοι, τέτοια αποτελέσματα σε Ευρώπη και μόνο αυτό τον απασχολεί..;;
Εδώ είμαστε και θα φανεί το αποτέλεσμα.
Μέχρι τότε αδερφέ (ή αδερφέ(;) -είπαμε θα φανεί-) απλά διαφωνώ κάθετα μαζί σου.
Και φυσικά να έχει κάνει μόνο 3 ποστ και τίποτα άλλο.
Δηλαδή τίποτα αλλο δεν τον αφορά εκτός από το ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι; Τόσα προβλήματα έχει η ομάδα, εκεί κολλήσαμε; Τόσες ανακοινώσεις οι σύνδεσμοι, τέτοια αποτελέσματα σε Ευρώπη και μόνο αυτό τον απασχολεί..;;
Εδώ είμαστε και θα φανεί το αποτέλεσμα.
Μέχρι τότε αδερφέ (ή αδερφέ(;) -είπαμε θα φανεί-) απλά διαφωνώ κάθετα μαζί σου.
Ενταξει ρε man αν για σενα μετρανε τα 3 post συγγνωμη κι'ολας αλλα ανηκω σε διαφορετικη γενια απο την δικη σου και η τεχνολογια και γενικα το να ποσταρω πραγματα δεν ειναι το φορτε μου..και φυσικα δεν θα κατσω να κανω 5000 posts για να σε πεισω οτι ειμαι Π.Α.Ο.Κ..Αυτοι που χρειαζεται να ξερουν τι ειμαι το ξερουν πολυ καλα και αδιαφορω για την παρτη σου
Δεν με "πειράζει" που έχεις μόνο τρία ποστ.
Αλλά με "πειράζει" που το 4/4 (πλέον) των ποστς σου αναφέρονται σε κολακευτικά σχόλια για τους άλλους...
Επειδή ίσως ακόμα δεν το κατάλαβες, όσα ποστ έχεις κάνει εξυμνούν τους αντίπαλους και ούτε ένα δεν λέει κάτι θετικό για την ΠΑΟΚάρα.. Επειδή δεν σε ξέρουμε και δεν μας ξέρεις, είμαι λίγο επιφυλλακτικός..
Τώρα αν η γενιά σου, όπως αναφέρεις, έχει μάθει να υποτιμάει έτσι τον λαό του ΠΑΟΚ και να εξυμνεί τους άλλους για κάτι που δεν ισχύει στην τελική, ευτυχώς που δεν ανήκω σε αυτήν.
ΥΓ: Άμα θέλεις να το συνεχίσουμε όλο αυτό, που προσωπικά δεν θέλω μιας και ο χρόνος θα μου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνω, απλά στείλε μου πμ, γιατί είμαστε τελείως οφ-τόπικ.
Αλλά με "πειράζει" που το 4/4 (πλέον) των ποστς σου αναφέρονται σε κολακευτικά σχόλια για τους άλλους...
Επειδή ίσως ακόμα δεν το κατάλαβες, όσα ποστ έχεις κάνει εξυμνούν τους αντίπαλους και ούτε ένα δεν λέει κάτι θετικό για την ΠΑΟΚάρα.. Επειδή δεν σε ξέρουμε και δεν μας ξέρεις, είμαι λίγο επιφυλλακτικός..
Τώρα αν η γενιά σου, όπως αναφέρεις, έχει μάθει να υποτιμάει έτσι τον λαό του ΠΑΟΚ και να εξυμνεί τους άλλους για κάτι που δεν ισχύει στην τελική, ευτυχώς που δεν ανήκω σε αυτήν.
ΥΓ: Άμα θέλεις να το συνεχίσουμε όλο αυτό, που προσωπικά δεν θέλω μιας και ο χρόνος θα μου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνω, απλά στείλε μου πμ, γιατί είμαστε τελείως οφ-τόπικ.
λοιπον για να ξεκαθαρισουμε ορισμενα πραγματα...το τοπικ αναφερεται σε νεα συνθηματα και προτασεις για την κερκιδα του ΠΑΟΚ...επισης το σαιτ εχει καθαρα οπαδικο χαρακτηρα αν ειναι να παμε να ανοιξουμε κανενα μπλογκ πολιτισμενο να πινουμε και τσαι με λεμονι...
υγ προσωπικη μου αποψη ειναι οτι προπαγανδιζεις δεν γινεται να τα βλεπεις ολα ωραια και ροδινα εχτος απο τα δικα μας...
υγ προσωπικη μου αποψη ειναι οτι προπαγανδιζεις δεν γινεται να τα βλεπεις ολα ωραια και ροδινα εχτος απο τα δικα μας...
ΦΩΝΑΞΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΕΝΑ ΓΙΑΤΡΟ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΑ
ΕΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ
ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ
ΓΙΑΤΡΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΡΕΛΟΣ
ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ
ΕΝΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ
ΓΙ ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ
ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟΦΗΜΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ
ΣΤΗΝ 4 ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΟΚ Σ΄ΑΓΑΠΩ
ΡΙΓΕ ΦΟΡΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ
ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΤΡΕΛΟ
Ρυθμό ψάχνω γιατί θέλω κάτι πιο "λυρικό" από τα συνηθισμένα.
Ελπίζω να πρόσθεσα ένα λιθαράκι.
Το ΔΥΣΤΥΧΩΣ, λεγεται απο την πλευρα της μανας κ της οικογενειας
Μπορει να γινει και ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατι δεν εγινε καλα το παιδι κ κερδισαμε ενα ΠΑΟΚι ακομα
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΛΑ
ΕΝΑ ΚΑΣΚΟΛ ΦΟΡΑΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ
ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ
ΓΙΑΤΡΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΤΡΕΛΟΣ
ΔΑΙΜΟΝΑΣ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ
ΕΝΑΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΑ
ΓΙ ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΕΡΑΝΕ
ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΑΚΟΦΗΜΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ
ΣΤΗΝ 4 ΤΟΝ ΦΕΡΑΝΕ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
ΦΩΝΑΖΕΙ ΠΑΟΚ Σ΄ΑΓΑΠΩ
ΡΙΓΕ ΦΟΡΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΣΤΟΛΗ
ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝΕ ΤΡΕΛΟ
Ρυθμό ψάχνω γιατί θέλω κάτι πιο "λυρικό" από τα συνηθισμένα.
Ελπίζω να πρόσθεσα ένα λιθαράκι.
Το ΔΥΣΤΥΧΩΣ, λεγεται απο την πλευρα της μανας κ της οικογενειας
Μπορει να γινει και ΕΥΤΥΧΩΣ, γιατι δεν εγινε καλα το παιδι κ κερδισαμε ενα ΠΑΟΚι ακομα
Πριν λίγες μέρες τραγουδούσαμε όλοι μαζί ... όταν θα πεθάνω θέλω τον Δικέφαλο στον τάφο μου επάνω.. και το αδέρφια ζείτε... και ξανά χάνουμε δυο αδέρφια μας σε ατύχημα με μηχανάκι... ένα ζευγαράκι αν δεν κάνω λάθος.. ο καιρός δεν είναι μεγάλος... τα αδέρφια μας δεν πρέπει να τα τραγουδάμε μόνο για 2-3 μέρες.. αλλά πάντα! Έτσι άκουγα ένα τραγούδι και με ήρθε να γράψω αυτό εδώ...
Δικέφαλε έλα και πάρε με από δω
να πετάξουμε εκεί ψηλά παρέα
δεν θέλω πια εδώ να ζω
χωρίς τα αδέρφια μου να τραγουδώ
Χιλιάδες στιγμές με παρέες
φωτογραφίες θλιμμένες
περνούν και δεν κοιτάζουν πίσω
σαν τα αδέρφια που πετούν
στον ασπρόμαυρο ουρανό
Μες στο γήπεδο παρέα
ήμασταν πολύ ωραία
για τον Π.Α.Ο.Κ μας φωνάζαμε
και για αυτόν ζούσαμε
Χιλιάδες στιγμές περνάνε
μα τα αδέρφια δεν γυρνάνε
από κει ψηλά κοιτάνε
στο πλευρό μας τραγουδάνε
χρόνε γύρνα πίσω
να μάστε και πάλι όλοι μια παρέα
(http://www.youtube.com/watch?v=pSWZ0MQI ... re=related)
Δικέφαλε έλα και πάρε με από δω
να πετάξουμε εκεί ψηλά παρέα
δεν θέλω πια εδώ να ζω
χωρίς τα αδέρφια μου να τραγουδώ
Χιλιάδες στιγμές με παρέες
φωτογραφίες θλιμμένες
περνούν και δεν κοιτάζουν πίσω
στον ασπρόμαυρο ουρανό
Μες στο γήπεδο παρέα
ήμασταν πολύ ωραία
για τον Π.Α.Ο.Κ μας φωνάζαμε
και για αυτόν ζούσαμε
Χιλιάδες στιγμές περνάνε
μα τα αδέρφια δεν γυρνάνε
από κει ψηλά κοιτάνε
στο πλευρό μας τραγουδάνε
χρόνε γύρνα πίσω
να μάστε και πάλι όλοι μια παρέα
(http://www.youtube.com/watch?v=pSWZ0MQI ... re=related)
Natsos έγραψε:Εγω παιδες παντως θα την πω την αμαρτια μου.ειδα χθες το σκουλικι με την λεβερκουζεν και τα ατομα εκαναν φοβερη κερκιδα.και ωραια συνθηματα και ωραιο το πανο και γενικως πολυ ςραια η παρουσια τους.γιατι δεν μπορουμε να βγαλουμε μερικα ομορφα συνθηματα οπως εχει η γρια και το σκουλικι και τα μονο που λεμε αφορουν τα ναρκωτικα τις πρεζες τις φυλακες και τους μπατσους??ποτε επιτελους θα οργανωθουμε?
Και πάνε όλες μαζί με βήμα ταχύ!!

Η Τούμπα μια ζωή φημίζονταν για την αίσθηση που "προσέφερνε" στους αντιπάλους!!
Η καυτή λάβα που λέγανε κάποτε δεν ήταν ούτε οι πυρσοί, ούτε τίποτα άλλα!
Η λάβα προέρχονταν από 40.000 μισολιωμένα λαρύγγια!!
Κι αυτό πρέπει να ξαναγίνει!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Pegasus την Δευ 25 Οκτ 2010, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Βιντεάκια αλλόθρησκων μόνο στην "καζούρα για αλλόθρησκους". Αν έχει ξεφύγει κανένα άλλο, μπορείτε να το αναφέρετε.
Λόγος: Βιντεάκια αλλόθρησκων μόνο στην "καζούρα για αλλόθρησκους". Αν έχει ξεφύγει κανένα άλλο, μπορείτε να το αναφέρετε.
Sera4 έγραψε: αν ειναι να παμε να ανοιξουμε κανενα μπλογκ πολιτισμενο να πινουμε και τσαι με λεμονι....
Τι έχει το τσάι με λεμόνι;

Και φτάνει η συζήτηση για την αργεντίνικη καρικατούρα...
ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΑΝΕ
ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ
ΧΤΙΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ
ΧΤΙΣΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΑ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ....
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
- xrictoforoc
Να και μερικά που έφτιαξα εγώ,κάποια είναι διαφορετικές εμπνεύσεις απο συνθήματα που ήδη υπάρχουν και κάποια άλλα είναι εντελώς δικά μου.
Σας βγάλαμε-σας βγάλαμε μες την Συγγρού,
με όλες τις με όλες τις πουτάνες,
που εκεί γαμάμε εμείς των βάζελων/αρειανών τις μάνες
Ρυθμός:Καθέ πατέρας αρειανός
2. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΑΟΚΙ ΤΡΕΛΟ
Είμαι ενα ΠΑΟΚΙ τρελό,
ΔΙΚΕΦΑΛΕ για 'σένα ζω,
ΠΑΟΚΑΡΑ μαζί,
για μια ζωή,
όπου και να πας και εγώ εκει,
ΠΑΟΚ λεο λεο ολεεε
ΔΙΚΕΦΑΛΕ τρελενομαι
ΠΑΟΚ λεο ολε λεο ολε
ΠΑΟΚ λεο λεο ολε
Ρυθμός:Τον έχω βρει αλλά δεν υπάρχει κάποιο σύνθημα με τέτοιον ρυθμό οπότε δεν μπορώ να σας δώσω να καταλάβετε ποιος είναι
3. παναθηναϊκε ομάδα ομαδάρα σας
παναθη-παναθη-παναθηναϊκέ,
ομάδα ομαδάρα σας,
γαμώ τη λεοφώρο,
και το μουνι της μάνας σας.
Ρυθμός:ολυμπι-ολυμπι-ολυμπιακέ ομάδα ομαδάρα σας.
4. ΠΑΟΚ Γαμώ-γαμώ τον ολυμπιακό/παναθηναϊκό
ΠΑΟΚ γερά-γερά και γάμα τα μουνιά,
ΠΑΟΚ γαμώ-γαμώ τον ολυμπιακό/παναθηναϊκό
Ρυθμός:ΠΑΟΚ γερά-γερά και γάμα τα μουνιά
5. Γαμήστε το πούστη τον παναθηναϊκό
Γαμήστε το πούστη τον παναθηναϊκό (πολλές φορές)
Ρυθμός:Γαμήστε το πούστη τον ολυμπιακό
6.Σεισμός σεισμός ο ΠΑΟΚ ο ΘΕΟΣ
Σεισμός,σεισμός ο ΠΑΟΚ ο ΘΕΟΣ
μπαίνει μες το γήπεδο και γίνεται χαμός
7.Γάμησε τον το Νοτιά
Oooo ΠΑΟΚΑΡΑ γάμησε τον το Νοτιά
γάμησε τα όλα της Αθήνας τα μουνιά
Forza ΠΑΟΚΑΡΑ γάμησε τους τη μαμά
Καλοδεχούμενα όλα τα comments και όλες οι διωρθώσεις που όποιος θέλει μπορεί να κάνει
Σας βγάλαμε-σας βγάλαμε μες την Συγγρού,
με όλες τις με όλες τις πουτάνες,
που εκεί γαμάμε εμείς των βάζελων/αρειανών τις μάνες
Ρυθμός:Καθέ πατέρας αρειανός
2. ΕΙΜΑΙ ΕΝΑ ΠΑΟΚΙ ΤΡΕΛΟ
Είμαι ενα ΠΑΟΚΙ τρελό,
ΔΙΚΕΦΑΛΕ για 'σένα ζω,
ΠΑΟΚΑΡΑ μαζί,
για μια ζωή,
όπου και να πας και εγώ εκει,
ΠΑΟΚ λεο λεο ολεεε
ΔΙΚΕΦΑΛΕ τρελενομαι
ΠΑΟΚ λεο ολε λεο ολε
ΠΑΟΚ λεο λεο ολε
Ρυθμός:Τον έχω βρει αλλά δεν υπάρχει κάποιο σύνθημα με τέτοιον ρυθμό οπότε δεν μπορώ να σας δώσω να καταλάβετε ποιος είναι
3. παναθηναϊκε ομάδα ομαδάρα σας
παναθη-παναθη-παναθηναϊκέ,
ομάδα ομαδάρα σας,
γαμώ τη λεοφώρο,
και το μουνι της μάνας σας.
Ρυθμός:ολυμπι-ολυμπι-ολυμπιακέ ομάδα ομαδάρα σας.
4. ΠΑΟΚ Γαμώ-γαμώ τον ολυμπιακό/παναθηναϊκό
ΠΑΟΚ γερά-γερά και γάμα τα μουνιά,
ΠΑΟΚ γαμώ-γαμώ τον ολυμπιακό/παναθηναϊκό
Ρυθμός:ΠΑΟΚ γερά-γερά και γάμα τα μουνιά
5. Γαμήστε το πούστη τον παναθηναϊκό
Γαμήστε το πούστη τον παναθηναϊκό (πολλές φορές)
Ρυθμός:Γαμήστε το πούστη τον ολυμπιακό
6.Σεισμός σεισμός ο ΠΑΟΚ ο ΘΕΟΣ
Σεισμός,σεισμός ο ΠΑΟΚ ο ΘΕΟΣ
μπαίνει μες το γήπεδο και γίνεται χαμός
7.Γάμησε τον το Νοτιά
Oooo ΠΑΟΚΑΡΑ γάμησε τον το Νοτιά
γάμησε τα όλα της Αθήνας τα μουνιά
Forza ΠΑΟΚΑΡΑ γάμησε τους τη μαμά
Καλοδεχούμενα όλα τα comments και όλες οι διωρθώσεις που όποιος θέλει μπορεί να κάνει
- PAOK_NORTH_ARMY