Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμενα
- Dimitris_L4
Re: -Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 69-65, σχόλια & παραλειπόμ
Φαρμακι απο τα λιγα..Οταν ο Σαββιδης σ λεει να παρετε παιχτη και εσυ απαντας ΟΧΙ για να μη χαλασει η χημεια στα αποδυτηρια αυτα παθαινεις..κριμα...
-
Re: Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 28/12 18:30 (Novasports 1)
ΝΤΡΟΠΗ ακόμη μια επιβεβαίωση ότι η ΗΤΤΟΠΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ολόκληρου του συλλόγου, όχι μόνον στο μπάσκετ.
ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ.
ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΗΤΤΑ.
Μπράβο στον ταβερνιάρη κόουτς του φάρου και τους παλαίμαχους.
Το άξιζαν παραπάνω.
Εσείς σουτάρετε τρίποντα.... Όταν ο χοντρός έκανε πάρτι μέσα στην ρακέτα τους και μπορούσε να βάλει 60 πόντους για πλάκα
SM-G920F
Το άξιζαν παραπάνω.
Εσείς σουτάρετε τρίποντα.... Όταν ο χοντρός έκανε πάρτι μέσα στην ρακέτα τους και μπορούσε να βάλει 60 πόντους για πλάκα
SM-G920F
Λες και παιζαμε φιλικο στην αλανα,ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ γαμω την πουτανα μου και μηδεν παθος ρε.
Συμφωνω οτι σημερα ξεφτυλιστικε η φανελα.Σημερα ειναι μαυρη μερα για την ιστορια αυτης της ομαδας.
Συμφωνω οτι σημερα ξεφτυλιστικε η φανελα.Σημερα ειναι μαυρη μερα για την ιστορια αυτης της ομαδας.
Re: Φάρος Κερατσινίου - Π.Α.Ο.Κ. 28/12 18:30 (Novasports 1)
Ποια διαιτησία ρε πάτε καλά; Ομάδα α2 το κανεις ντέρμπι; 20 πόντους έπρεπε να κερδίσεις! Μετα σε φταίνε όλοι...
Sent from my mind using boobs power
Sent from my mind using boobs power
- painkiller4
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΠΑΟΚ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΔΙΝΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ 

Τέτοια απογοητευση έχω να φάω απο το 93 με Μπενετον.....και άλλες φορές έχουμε χάσει αλλα αυτο δεν χωνεύεται...κρίμα..
Οχι οτι φταίνε οι ανθρωποι του μπασκετ που κανουν οτι καλυτερο μπορουν εδω και πολλα χρονια αλλα χωρις επενδυτη και δυνατους παικτες στο μπασκετ δε γινεται τιποτα.κουρασε η ομασα και θα χρειαστει πολυ χρονο για να ξανακερδισει τον κοσμο της (αν ποτε γινει αυτο). Οι παικτες μας αν επαιζαν στους δυο χαμουτζηδες δεν θα ηταν ουτε τριτες αλλαγες
Σουλη παραιτησου.Ο κυκλος σου εκλεισε.Σου πηρε τα σωβρακα ο ταβερνιαρης ο Πολεμης.Φοβαμαι οτι το σημερινο ειναι χτυπημα απο το οποιο δεν μπορει να συνελθει το τμημα.
Μπούλο όλοι απλά τα πράγματα μ@λ@κες
Ξεφτίλα επιπέδου ρούλη, η φανέλα πιο χαμηλά δεν πάει, υπάρχεις για να γεμίζεις το πρωταθλήμα, φανέλα ξεσκονόπανο...
υγ: Με έλληνες μλκές, βασιλειάδης @@, χαραλαμπίδης ανανέωση γιατί είμαστε άπλες με τα λεφτά του κόσμου, δεδας-μαργαρίτης ρε πλάκα με κάνετε?
Πάρτε κανα 2-3 αμερικανούν εκεί ξεφτίλες μ@λ@κες
Εγώ δεν είμαι μαζί στα δύσκολα μάγκες,,,τα δύσκολα είναι 5 χρόνια τώρα να αγοράζεις διαρκείας...
Μπούλο όλοι μ@λ@κες, καμιά στήριξη σους μ@λ@κες
Τα λέμε σε μια εβδομάδα. Αρρώστησαν τα μάτια μου. Αφήνω το post για να ντραπείς αύριο που θα το διαβάσεις. Ας πρόσεχες.
Roman
Ξεφτίλα επιπέδου ρούλη, η φανέλα πιο χαμηλά δεν πάει, υπάρχεις για να γεμίζεις το πρωταθλήμα, φανέλα ξεσκονόπανο...
υγ: Με έλληνες μλκές, βασιλειάδης @@, χαραλαμπίδης ανανέωση γιατί είμαστε άπλες με τα λεφτά του κόσμου, δεδας-μαργαρίτης ρε πλάκα με κάνετε?
Πάρτε κανα 2-3 αμερικανούν εκεί ξεφτίλες μ@λ@κες
Εγώ δεν είμαι μαζί στα δύσκολα μάγκες,,,τα δύσκολα είναι 5 χρόνια τώρα να αγοράζεις διαρκείας...
Μπούλο όλοι μ@λ@κες, καμιά στήριξη σους μ@λ@κες
Τα λέμε σε μια εβδομάδα. Αρρώστησαν τα μάτια μου. Αφήνω το post για να ντραπείς αύριο που θα το διαβάσεις. Ας πρόσεχες.
Roman
Τι να πει κανεις. Τουλαχιστον διαπιστωσα επιστημονικα πως δεν ειμαι γκαντεμης. Το να κραξω το τμημα δεν εχει νοημα...
- buffalobill4
Κλασσικος ΠΑΟΚ. Στον ημιτελικο καλυτερα να αντιμετωπιζαμε σκουληκι ή βαζελο
Α και να μην ξεχασω ενα μεγαλο μπραβο στο φαρο που θα ειναι τελικο.
Α και να μην ξεχασω ενα μεγαλο μπραβο στο φαρο που θα ειναι τελικο.
- PAOK_NORTH_ARMY
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΖΩ.