7.Eyal Golasa

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: 7.Eyal Golasa

Δημοσίευση από stelyk »

desperando έγραψε:σε πιστεψα αλλα δυστυχως μονο για κανα 5Χ5 εισαι (οταν παμε θα σε παρω)
το λαθος που κανεις να χασεις την μπαλα κατω απο το κεντρο επειδη σου ηρθε να τριπλαρεις (γιατι δεν ξερεις να κανεις και τιποτα αλλο ,αφου στο συνδιαστηκο ποδοσφαιρο εισαι ανυπαρκτος) με οποιονδηποτε σοβαρο προπονητη θα σε ξαναεστελνε στην Κ20 μεχρι να βρεθει ομαδα και για σενα
+1
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

αστο ρε παλικαρε
πισω καλυτερα στο ισραηλ

Πήρες χρόνο συμμετοχής, άντε στην ευχή του Μωυσή...

Ο κύριος 0 σε όλα

δυστυχως μονο για κανα 5Χ5 εισαι

Παίκτης της σειράς..Τίποτα παραπάνω.
Παιδια, εχει ισοπεδωθει το θεμα με το Γκολασα...

Ητανε κακος? Ναι, αρνητικοτατος, με πολλα λαθη...
Ουτε αποπροσανατολιστικες στατιστικες ουτε επιχειρηματα οτι εκανε σωστες κινησεις, ουτε ευφανταστα επιχειρηματα..

Αυτο σημαινει οτι θα τον ξεφτιλισουμε τελειως με αφορισμους και μηδενισμους?
Ποσα και ποσα κακα ματς εχουν δικαιολογηθει σε τοσους παικτες, για να μη δικαιουται αυτος ενα?

Ενας παικτης με μολις 600' λεπτα, που δεν υπολογιζοταν αλλα προσεφερε ποιοτικες λυσεις στα λιγα που επαιξε...

Με αστερα, με πανθρακα κυπελλο, με χανια οταν βρεθηκες πισω στο σκορ?
Με καλλονη με την εισοδο ποιανου αλλαξε αρδην η εικονα της ομαδας και ηρθε το διπλο?
Του φουφουτου?

ΕΛΕΟΣ..

Και να πω και το αλλο..

Η λεξη αγωνιστικος ρυθμος και επιστροφη απο τραυματισμο λεει κατι?
Το να εχεις να αγωνιστεις 1 μηνα μηπως?
Και μαλιστα μετα απο τετοια απουσια, να μπαινεις σε ενα διαφορετικο συστημα με παρτενερ που μολις μια φορα (με τον καθενα) εχεις παιξει ?

(Και για το βιτορ ισχυουν σε μεγαλο βαθμο τα ιδια, απλα η διαφορα ειναι αυτος τα ιδια μπορει να κανει και σε ματς που ειναι καλα, γιατι υπολειπεται σε ποιοτητα και υψηλο ποδοσφ. IQ.
Aς πουμε, στη φαση του 1ου γκολ το οτι δεν ειναι αγκαζε με το προσωπικο του παικτη αλλα και το κολλημα του εγκεφαλου του οταν βλεπει απ'την αρχη τη μπαλα να'ρχεται προς τη μερια του, ειναι ανω ποταμων...
Το ιδιο και στη φαση του 2ου γκολ, που πρωτη φορα βλεπω παικτη να σπευδει να καλυψει αντιπαλο στο οφσαιτ..)

Θα μου πεις ρε μεγαλε, ο χαρισακος που εχει τοσο καιρο να παιξει και προερχεται απο δυσκολους τραυματισμους, γιατι επαιξε ετσι?

Αν και ειναι ατοπες τετοιες συγκρισεις γιατι οπως ειπα ολοι εχουν "δικαιωμα" σε μια κακη μερα,
ο μικρος ηταν μετριος μεχρι το 50-55 με πολλες ημιτελεις ενεργειες και κακες πασες, απλα μετα ανεβασε κατακορυφα την αποδοση του και μας εμεινε αυτη η εικονα...
Κατα δευτερον και πιο σημαντικο, τι να κανουμε, τα @@ και το τσαγανο του μικρου, δεν τα εχουνε πολλοι..

Y.Γ. Και εχει πολυ πλακα που καποια σχολια ειναι απο μερικους που κυνηγουσαν αλλους οταν εγραφαν κριτικη (και οχι τετοια αφοριστικα σχολια) για ορισμενους παικτες...

Και φυσικα δεν ειδα καμια σπουδη απο αρμοδιους για απαντησεις υπερασπισης και προτροπη για καλυτερες εκφρασεις, σε πληρη επιβεβαιωση αυτων που ειχα γραψει πριν λιγο καιρο...
Εκτος αν το κριτηριο για το τι ειναι μεμπτο (εως κακοπροαιρετο κραξιμο) και τι οχι,
καθοριζεται απο καποιους βαση συμπαθειων προς παικτες ή καποιας περιεργης οπτικης π μπορει να έχουν για τα πράγματα (δλδ το τεραστιο κριτηριο του αν "βλεπουν" ταυτιση με τις αρδιες)..

Και αναλογα μαυτο, αλλες απόψεις τις λοιδωρουνε ενω αλλες τις αφηνουν να διαλανθανουν της αγρυπνης προσοχης τους, προσθετοντας μαλιστα και τη δικη τους (ξαφνικα) δικαιη γνώμη..

Ιδια σκηνικα με το (μετριοτατο) πελκα, ιδια με τζαβελα, ιδια με γλυκο, ιδια με μαλεζα...

Ω! τι κοσμος μπαμπα

Υ.Γ. Βλεπω το παρακατω σχολιο ακομα υπαρχει ε?
τουλαχιστον αφησες μεσα το γατακι του κουτσολιακου, που τον ζητουσε ολη η πορτογαλια...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Εγώ τα έλεγα και πέρσι, ο Γκολάσα δεν κάνει για τον ΠΑΟΚ κι ας κράζανε κάποιοι τον ΑΑ που δεν βάζει τον μεγάλο παικταρά.
Μπορει σε κάποια μικρομεσαία ομάδα της πατρίδας του να κάνει παπάδες, για τον ΠΑΟΚ δυστηχώς είναι λίγος, ήταν ένα στοιχημα του Αγγελίδη στην προσπάθεια να βρεθεί ένας φτηνός 'Νάτχο", που δεν βγήκε.
Τώρα γιατί επιμένει τόσο πολύ ο Τούντορ σ'αυτόν δεν ξέρω. Ισως προσπαθούμε να τον πουλήσουμε κάπου;
Οταν αποφασίσει ότι υπάρχουν καλύτεροι Γκολάσα δεν νομίζω να ξαναδούμε.

Το να έχεις σημμετοχή σε 45 ματς με 0 ασσιστ και 0 γκολ δεν είναι τυχαίο. Μπορεί να είναι και ρεκόρ για παίκτη στην θέση του.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Αν θες να βοηθήσεις το έργο των μοντ κύριε Simba, να αφήσεις τις υποδείξεις και τις ειρωνείες και να κάνεις αναφορά τις απαντήσεις που θεωρείς πως δε θα έπρεπε να βρίσκονται εδώ

Η μήπως είδες πολλά σου ποστ να σβήνονται στα θέματα των Όλσεν και Σαμπό;

Κούφια γραπτά για πιάσιμο χώρου, λέω εγώ... Σβήνονται μήνυμα, γιατί. Δε σβήνονται, πάλι γιατί...

Και αναφέρεις και θέματα που η ομάδα των μοντ είναι...μισή μισή!
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αν θες να βοηθήσεις το έργο των μοντ κύριε Simba, να αφήσεις τις υποδείξεις και τις ειρωνείες και να κάνεις αναφορά τις απαντήσεις που θεωρείς πως δε θα έπρεπε να βρίσκονται εδώ

Η μήπως είδες πολλά σου ποστ να σβήνονται στα θέματα των Όλσεν και Σαμπό;

Κούφια γραπτά για πιάσιμο χώρου, λέω εγώ... Σβήνονται μήνυμα, γιατί. Δε σβήνονται, πάλι γιατί...

Και αναφέρεις και θέματα που η ομάδα των μοντ είναι...μισή μισή!
Κυριε Πετρο, θα συνεχισω οσο μπορω απ'την πλευρα μου να θιγω τα κακως κειμενα οσο δεν αλλαζει σ'αυτο που τονιζω στο Υ.Γ. μου..
Τα περι κουφιων γραπτων αλλου..

Το μονο που εκανα ηταν προτροπη για νηφαλιοτητα, επικληση λογικης, συνυπολογισμο ελαφρυντικων και οχι τοσο απαξιωτικα σχολια οπως αυτα που παρεθεσα (αν και η αναφορα στις θρησκειες δεν ειναι κ ο,τι καλυτερο ε?).. Ουτε σβησηματα ουτε τπτ.. Ειναι μεμπτο και κατακριτεο?

Το μονο σβησιμο που ανεφερα ηταν στο ΥΓ που μιλησα για παρατηρηση για χαλαρωμα εκφρασεων και οχι εμμονη με επαναληψη χαρακτηρισμων (γατακι, λιγος, παιδακι, τιποτα, 0), εφοσον δεν υπαρχει η παρομοια ευθιξια για απαντησεις οπως σε αλλα threads...
Επιλεκτικη μεταχειριση το βλεπω εγω, εστω απ'τη μιση ομαδα των μοντ, γιατι ο χαρακτηρισμος του ποστ στο ΥΓ ακομα υπαρχει (παρα το report που εγινε οταν ανεβηκε) και γιατι αυτος που το εγραψε ακομα συνεχιζει με παρομοια διαθεση και χαρακτηρισμους, χωρις καμια νουθετηση...

Και ελπιζω να παψει η προπαγανδα που 1-2 αρχισαν (και τα φιλαρακια συνεχισαν εν χορω) για μενα ως προς τους Σαμπο-Ολσεν, γιατι τα γραφομενα μου γι'αυτους, απεχουν παρασαγγας απ'τους μηδενισμους και αισχρους αφορισμους που (επι μονιμου βασεως και κυριως επιλεκτικα) γραφονται για αλλους...

Ποσο πιο απλα να το θεσω για μπει στη γκλαβα μερικων...

Και επειδη αυτη η παραμυθα πρεπει να παψει καποια στιγμη για ενα θεμα που δημιουργησατε και επανειλημμενως σχολιαζετε, προκαλω οποιονδηποτε να βρει 5 εξισου αφοριστικα ποστς μου με χαρακτηρισμους για τους 2 παικτες..

http://forum.paokmania.gr/search.php?ke ... thor=simba

Υ.Γ. Μονο ενα χαρακτηρισμο θυμαμαι, για τον οποιο και απολογηθηκα..
Εκεινο το "μπουφος" που λανθασμενα ειπα πανω στον τρομο μου βλεποντας στα γκολ με μαλμε, ενα πατερν με τις εξοδους και την αναποφασιστηκοτητα..

Υ.Γ. Σορυ για τον τονο, θα ηταν πολυ καλυτερος αν δεν ειρωνευοσουν και αν δεν εξισωνες προπαγανδιστικα το θεμα σαμπο-ολσεν..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Τρί 12 Ιαν 2016, 04:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κακος στο προηγουμενο, εκτός κλιματος σημερα, μακαρι να βρει ομαδα το χειμωνα για δανεισμό ειδικά αν μείνει ο αντώνης αντ' αυτού.... :roll:

κατι μου ειπαν για βεροια αλλα το λεω με τεραστιοτατη επιφυλαξη γιατι ειναι απο γνωστο γνωστου γνωστό κτλ...
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Πώληση στην Μακαμπι τελ Αβίβ όσο κι όσο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Μαζι με κοροβεςη ανταλλάγματα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν ήταν κακός,καθόλου μάλιστα. Υπάρχει όμως υπερπληθώρα παικτών στο κέντρο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

ρε δωστε τον στην μακαμπι ως ανταλαγμα για τον ζαχαβι
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ε και συ το τερματισες, εννοειται πολυ καλυτερος ο ζαχαβι..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δεν ειπα οτι θα μας τον δωσουν τζαμπα
εννοειται οτι θα πληρωσουμε κι ολας
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Βεβαια και αυτος εφυγε απ'τα συνορα και πηγε παλερμο στην ηλικια που ειναι τωρα ο Γκολασα, και μετα απο μια χρονια γυρισε πισω..
Παντως τρομερο ποδι και αισθηση γκολ..
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

γνωμη μου:
αυτα που κανει ο Γκολασα μεσα στο γηπεδο, μπορει να τα κανει και ενας Ελληνας 18-19-20 χρονων.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ναι. Το κακό είναι ότι δεν ξεχωρίζει ιδιαίτερα σε κάποιον τομέα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”