Ο Γκάρυ είναι πιο άτεχνος αλλά αρκετά πιο ομαδικός, δεν έχει τη μαλάκυνση του Μακ στα τελειώματαchrisg4 έγραψε:Ο Μακ είναι γρήγορος έχει φοβερή ντριμπλα και πάνω στο τρέξιμο αλλά και κλειστή. Μέχρι εδώ καλά. Παίχτης όμως που παίζει με το κεφάλι κάτω σε ομάδα που θέλει να παίξει σοβαρό ποδόσφαιρο δεν έχει θέση. Τι να το κάνω εγώ αν περνάει πέντε παίχτες και όταν φτάνει πάνω στη γραμμή και περιμένουν συμπαίκτες του στη μικρή περιοχή όχι μόνο δε σηκώνει το κεφάλι του να δει που είναι για να πασάρει κάνει και κάτι ηλίθια σούτ που τις περισσότερες φορές πανε στον Θεό. Το ίδιο ισχύει και για τον Ροντριγκεζ. Έχω βαρεθεί να βλέπω και τους δυο να ζητάνε συγνώμη για μ@λ@κιες επιλογές που κάνουν στο τέλος. Αν δε το αλλάξουν δε βλέπω να έχουν μέλλον στην ομαδα. Επίσης πρέπει να καταλάβουν ότι και Χατ τρικ να κάνουν αν η ομάδα χάσει 4-3 δεν έχει απόλυτος κανένα νόημα.
29.Róbert Mak
- pisakaipoupoula
Re: 11.Róbert Mak
Εκεί στο 1-1 που δεν γυρνάς την μπάλα στο πέναλτι,μα την Παναγία ήθελα να μπει ο Τούντορ μέσα και να σε βγάλει έξω κλωτσηδόν. Αν είναι δυνατόν.
Η ασσίστ σε κάνει πιο ολοκληρωμένο και πιο χρήσιμο ποδοσφαιριστή απ ότι το γκολ, ειδικά όταν η θέση σου είναι εξτρέμ όπως εσύ!!! Αν δεν το ξέρεις μάθε το κι αν το ήξερες μην το ξεχνάς συνέχειαααα!!!!

- kataramenos5
Ναι αλλά, συνεχίζει να ισχύει αυτό που είχε πει ο Τουντορ, ότι τις φάσεις τις φτιάχνει μόνος του (εν μέρει)...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Σορυ αλλα ουτε στο 5χ5 δεν ισχυουν αυτες οι λογικες..
Ποσο μαλλον σε επαγγελματικη ομαδα που το συνολο και το αποτελεσμα ειναι πανω απο ΟΛΑ..
Ποσο μαλλον σε επαγγελματικη ομαδα που το συνολο και το αποτελεσμα ειναι πανω απο ΟΛΑ..
Εγώ μαζί σου, αλλά αυτός που τον βάζει, τον βάζει για αυτό. Για τη δημιουργία τελικών φάσεων και την ταχύτητα του.
δεν ξερω τι φτιαχνει αλλα με τετοια σουτ στα πουλια δεν θα αφησει στο τελος κερκιδα για κερκιδα απο γκρεμισμα 

- desperando
- Επικοινωνία:
Εν τω μεταξυ μολις τωρα ειδα τη φαση του Μακ στο 2' που δεν προλαβα..

Moνο ο Ιμπρα ή ο Σουαρες μπορει να βαλει γκολ με μπουμι απο κει ρε Μακ, ελεος..
Οσο για τα παρακατω, τι να πω..
Οκ μπορει με νηφαλιο ματι και με screenshots να φαινεται ευκολη η πασα,
αλλα οταν δεν το εχεις και πολυ με τα τελειωματα (1η) και οταν δεν εισαι σε ευνοικη θεση για γκολ (2η-3η),
το οτι ουτε σε μια περιπτωση δε σκεφτηκε την πασα και ας εβγαινε λαθος, μου λεει πολλα..

ΜΟΙΡΑΙΟΣ...
Το ματς ηταν για 1-2 ή 1-3 αν γινοταν το 0-2 εκει που επρεπε

Moνο ο Ιμπρα ή ο Σουαρες μπορει να βαλει γκολ με μπουμι απο κει ρε Μακ, ελεος..
Οσο για τα παρακατω, τι να πω..
Οκ μπορει με νηφαλιο ματι και με screenshots να φαινεται ευκολη η πασα,
αλλα οταν δεν το εχεις και πολυ με τα τελειωματα (1η) και οταν δεν εισαι σε ευνοικη θεση για γκολ (2η-3η),
το οτι ουτε σε μια περιπτωση δε σκεφτηκε την πασα και ας εβγαινε λαθος, μου λεει πολλα..

ΜΟΙΡΑΙΟΣ...
Το ματς ηταν για 1-2 ή 1-3 αν γινοταν το 0-2 εκει που επρεπε
Μακ και γκαρυ ειναι οτι καλυτερο εχει η ομαδα φετος. Σιγουρα μπορουν να βελτιωθούν αλλα βλεπω να τρώει κράξιμο ο μακ που δε δίνει πασα (λες και οταν δίνει ξεςκιζομαςτε στο γκολ) ενω η ομαδα τρώει γκολ κι απο β τοπικό Εσκιμώων. Στην αμυνα ειναι το βασικό μας προβλημα.
ελα ρε συ καταλαβες πως το γραψα..simba έγραψε:Βρε μαμα το ποιος θα χει δικαιο, μακαρι να τοχεις εσυ..
Απλα πολλα απ'αυτα που επισημαινουμε ειναι για το καλο του παικτη (γιατι αν συνεχισει με τετοια νοοτροπια, χωρις να βελτιωνει τις αδυναμιες που αναφερουμε, δε θα κανει τιποτα) και εν γενει για το καλο της ομαδας (γιατι αν παιζει βασει των χαρακτηριστικων του, θα ειναι τρομερο asset),
οχι γιατι ψαχνουμε εναγωνιως καποιον να στοχευσουμε..![]()
Απλα μη βλεπουμε Μιραλαδες εκει που δεν υπαρχουν
οπως και να χει,ο χρονος θα δειξει και ποσα γκολ θα χει βαλει στο τελος της σεζον και ποιο ειναι το ποτενσιαλ του

δεν βλεπω φαντασματα για να νομιζω το οτι οποιος κανει κριτικη την κανει με στοχο να στοχευσει

υπερ της κριτικης σε ολους και στα παντα ειμαι.
οι μηδενισμοι δεν μου αρεσουν(ψαξε στο τοπικ αυτου και του Πελκακου που αν μη τι αλλο εχει και περισσοτερα ελαφρυντικα και θα βρεις αρκετους)..
οπως κι η ελλειψη λογικης
πχ δεν γινετε να μιλαμε για τις πασες που δεν εδωσε σημερα ενω δεν ειχε επιλογη πασας(περα απ την φαση που αναφεραμε και πιο πριν)
αν μου πει καποιος για τα τελειωματα του σημερα(κι ας εχω τις ενστασεις μου) θα το δεχτω.
Καλά, ακόμα το συζητάτε; Εκανε ένα άσχημο παιγνίδι, τελείωσε, δεν έχουμε και κάτι καλύτερο αυτή τη στιγμή.
Η βελτίωσή του δεν θα έρθει ατομικά αλλά από όλη την βελτίωση της ομάδας. Παίκτης να πάρει τον ΠΑΟΚ και να τον σηκώσει στις πλάτες του δεν υπάρχει φέτος, ούτε καν ο Μπερμπάτοφ. Μόνο με ομαδική δουλειά θα βελτιωθούν τα πράγματα.
Η βελτίωσή του δεν θα έρθει ατομικά αλλά από όλη την βελτίωση της ομάδας. Παίκτης να πάρει τον ΠΑΟΚ και να τον σηκώσει στις πλάτες του δεν υπάρχει φέτος, ούτε καν ο Μπερμπάτοφ. Μόνο με ομαδική δουλειά θα βελτιωθούν τα πράγματα.
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα επιμένω μέχρι να δικαιωθώ...
Ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...

Ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...ασσίστ...