Igor Tudor II
- ο τζο ο νάγκμπε
Re: Igor Tudor II
Καλά αν δεν καταλαβαίνουμε τί ρόλο βαράνε τέτοιες δηλώσεις Ουζουνίδηδων και τις αναπαράγουμε, ή κοιμόμαστε τελείως όρθιοι ή έχουμε φτάσει πια σε επίπεδο τυφλού μίσους προς την ομάδα μας και τους ανθρώπους της
Αυτό που στην ουσία δίνει στεγνά τον αντίπαλο προπονητη δεν είναι ασεβεια σε συνάδελφο του και μάλιστα χωρίς να προκληθεί; Να κάνει μαθήματα σε συνάδελφο του ?Thanix έγραψε:Ε άμα το ειπε ο ουζουνιδης ετσι ειναι!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα ε ρε τι διαβάζουμε!
Πολλα προβλήματα...πολλα ομως!
Sent from my mind using boobs power
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- The_Stalker
vs40 έγραψε:Επειδή το ποστ σου πήγε σε μένα, χωρίς παράθεση, εγώ θα το παραθέσω. Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια ιστορία και εσύ/εσείς αν θες μπορείς να την παρουσιάσεις όσο μικρή θέλεις, φτάνει να τον μικρύνεις τόσο, όσο να χωρέσει ο Τούντορ μέσα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή σας. Με τον ΑΑ στο +5 δε θυμάμαι στήριξη από εσάς...The_Stalker έγραψε:Και κάτι εκτός τακτικής.
Διαβάζω πολύ συχνά από πολλούς "ο ΠΑΟΚ που ήξερα εγώ δεν ήταν έτσι κλπ κλπ κλπ". Και τουλάχιστον αναρωτιέμαι ποιόν ακριβώς ΠΑΟΚ εννοούν τα παιδιά που το γράφουν.
Ένας ΠΑΟΚ υπήρχε όπως αυτός που εννοούν, ο ΠΑΟΚ του 1972-78. Από κει και πέρα έχουμε μια συνεχόμενη καλή δουλειά από Χέερ - Τσερνάι - Σκότσικ που καταλήγει στο πρωτάθλημα του 85. Την επόμενη χρονιά καλύτερα να μην τη θυμόμαστε. Μετά υπάρχουν μόνο αναλαμπές, λίγο με Χάαν, λίγο με Μπάγεβιτς και ΑΑ. Και μετά ο ΠΑΟΚ ξαναμπαίνει ως ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ στον ποδοσφαιρικό χάρτη, με Ζαγόρ - Βρύζα - Σάντος. Δηλαδή άσχημες εμφανίσεις και άσχημα αποτελέσματα είχαμε στην μεγαλύτερη περίοδο μετά το 85. Άρα ποιός είναι ο ΠΑΟΚ που ξέρατε;
Εν ολίγοις, ας μην κάνουν κάποιοι σαν γκόμενες που βρήκαν πλούσιο γαμπρό και τα θέλουν όλα, χρυσάφια και παλάτια και λεφτά εδώ και τώρα. Και ας σημειωθεί ότι στα δύο πρωταθλήματα, είχαμε διάρκεια στον πάγκο, δλδ κάποιος είχε μείνει τουλάχιστον δύο χρόνια. Και ο Τσερνάι που έμεινε ένα έκανε δουλειά για δύο.
Ο ΠΑΟΚ είναι λοιπόν μεγάλη ομάδα με την καλύτερη κερκίδα του κόσμου τη δεκαετία του 80. Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν ανέχονταν μαθητευόμενους μάγους για τους πάγκους. Ούτε τώρα θα πρέπει να ανέχεται, πόσο μάλιστα όταν δεν έχουν επιτυχία. Να κλείσει τη χρονιά και να αξιολογήσουμε.
Μέχρι τώρα η ομάδα είχε θετική πορεία στην Ευρώπη (όχι σούπερ, αλλά θετική), και στο πρωτάθλημα χωρίς ανταγωνιστές κατάφερε να μαζέψει 34 πόντους σε 21 αγώνες. Είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτυχία, βάσει του υλικού του. Ο ρυθμός αυτός δε βλέπω να αλλάζει και η πρόβλεψή μου στο "ξερόλα" το Δεκεμβριο που ήταν 52 πόντους, τώρα φαντάζει αισιόδοξη. Η πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, λίγο πολύ απεικονίζει και την πρόοδό της. Άρα πρόοδο δεν κάναμε. Για αυτό το λόγο για να κρατήσω τον ίδιο προπονητή και τουχρόνου πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο, ή να βγούμε ΤσουΛου πρικριματικά. Έναν από τους 2 στόχους θέλω.
Ο προπονητής φυσικά πρέπει να μείνει ως το τέλος της σεζόν και να κριθεί, αλλά σιγά μην ξοδέψουμε 3 χρόνια από της ζωή του συλλόγου, για τη μεγαλύτερή μας αγάπη, ώστε να κάνουμε προπονητή έναν νεαρό αρχάριο. Δεν είμαστε φυτώριο προπονητών και δεν ήμασταν ούτε με Γούμενο. Πόσο πια να ρίξουμε τα στάνταρ της ομάδας?
γράφεις: "ας σημειωθεί ότι στα δύο πρωταθλήματα, είχαμε διάρκεια στον πάγκο, δλδ κάποιος είχε μείνει τουλάχιστον δύο χρόνια".
Συμφωνώ να μείνει ένας ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΣ προπονητής για 3 χρόνια και όχι ένα πείραμα. Με καταξιωμένους προπονητές ο κόσμος πιστεύει την ομάδα και γεμίζει το γήπεδο, όπως αντίστοιχα και με ποιοτικούς παίκτες. Ο ΠΑΟΚ μόνο με καταξιωμένους προπονητές έχει φέρει αποτέλεσμα στο παρελθόν που αναφέρεσαι.
Όσο για το χαρακτηρισμό "μην κάνετε σαν γκόμενες που βρήκατε τον πλούσιο γαμπρό", θα απαντήσω μην κάνετε σαν τεκνατσούδες 55άρες που βρήκατε επιτέλους ένα τεκνό να σας μαμήσει και για να τον κρατήσετε (για τη δική σας "χαρά") του δίνετε πόστα...
Αν η ομάδα τελείωνε με 65 πόντους το πρωτάθλημα, θα έλεγα να μια επιτυχία, και δε θα ήθελα σόνι και καλά κύπελλο και ΤουΛου. Θα έλεγα κρίμα ήταν άτυχος και έχασε τα πλέι οφ στη λεπτομέρεια.
Υγ: Όλοι τον ΠΑΟΚ αγαπάμε, δε χρειάζεται να μαλώνουμε μεταξύ μας. Όλο αυτό γίνεται γιατί δεν αφήνετε τον κόσμο να εκφραστεί. Λες την άποψή σου και από κάτω σχόλια από τον πυρήνα που έχει μείνει στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και σπαμάρει λέγοντας προσβλητικά σχόλια, μπας και τσιμπήσουμε οι υπόλοιποι και πούμε καμιά κουβέντα παραπάνω και έρθει αμέσως το μπαν από τους Μοντς. Όπως το έφαγα εγώ πέρυσι. Αν θέλετε να μιλάτε 10 άτομα μόνο πείτε το ή μετατρέψτε το σε μπλογκ. Ήδη έχουν φύγει τουλάχιστον 30 άτομα που έγραφαν συχνά εδώ μέσα. Είναι τώρα σοβαρές κουβέντες να λες τον άλλον κάνεις σαν γκόμενα ή πλουσιόπαιδο κτλ? BTW πέρυσι εγώ στήριξα το θεσμό του προπονητή που μας είχε στο +5 και διάλεξα να επιτεθώ στον παίκτη που μας έκανε μπουρ@@δλο. Για αυτό έφαγα μπαν. Γιατί η ομάδα ήταν σε τροχειά τίτλου, αλλά ο Τζαβέλλας που έλεγε τον προπονητή του μπούφο και ανίκανο, που έκανε υπέρβαση με 13 παίκτες, με παίκτες σαν τον Τσανδάρη, με ΤΔ έναν άνθρωπο που πάλευε να διώξει τον προπονητή του και δεν του έφερε ούτε έναν παίκτη που ζήτησε και δεν ανανέωσε κανένα από τα συμβόλαια που του ζητήθηκαν. Βέβαια τότε η γραμμή του πυρήνα του ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ έλεγε όποιος γράψει κάτι καλό για τον "θεσμό' του προπονητή φάτε τον. Με βάζετε σε σκέψεις πραγματικά...
Πρώτα απ' όλα, αν αναφερόμουν ειδικά σ' εσένα θα παρέθετα το ποστ σου, δεν έχω τέτοιου είδους κολλήματα. Επειδή αυτό έχει γραφεί από αρκετούς εδώ, το δικό μου ποστ ήταν γενικό.
Πάμε τώρα από την αρχή.
Ο ΠΑΟΚ έχει τεράστια ιστορία, ΟΧΙ από τους τίτλους του, και κανείς δεν την μικράινει / αμφισβητεί όταν παραθέτει γεγονότα. Τα γεγονότα λένε ότι μετά το 78, ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΗΣ ΤΙΤΛΟΥ ο ΠΑΟΚ ήταν το 82, 85, 88 και το 2010. Και κανέναν γκαϊλέ δεν έχω να χωρέσει ο Τούντορ ή ο οποιοσδήποτε Τούντορ στην ιστορία του ΠΑΟΚ.
Επειδή αναφέρεσαι σ' εμένα προσωπικά, απαντώ ότι τον ΑΑ τον στήριξα μέχρι την κατρακύλα και μάλιστα περιμένοντας και 2-3 παιχνίδια. Μετά τον ξέσκισα και λίγα είπα. Περισσότερα για τον ΑΑ παρακάτω.
Οι καταξιωμένοι προπονητές που είχε ο ΠΑΟΚ τη 10ετία του 80 ήταν δύο. Λίμπρεχτς (που μάλιστα ήρθε μετά το σκουλήκι) και Τσερνάι. Οι υπόλοιποι δεν είχαν κάτι ιδιαίτερο να παρουσιάσουν ως πορεία. Διαφωνείς;
Αυτός ο ΠΑΟΚ που "δεν ανέχονταν μαθητευόμενους μάγους για τους πάγκους", ΑΝΕΧΘΗΚΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ. Το θυμάσαι ελπίζω.
Για τον χαρακτηρισμό "ΤΕΡΑΣΤΙΑ αποτυχία", ας περιμένουμε το τέλος της χρονιάς. Μέχρι τώρα είχαμε πολλές ιδιαιτερότητες. Και να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μασήσω τα λόγια μου.
Την άποψή μου για τον Τούντορ την έχω γράψει πολλάκις. Είναι εργατικός, έχει σχέδιο για το πώς θέλει την ομάδα, έχει παραστάσεις από υψηλό επίπεδο ως ποδοσφαιριστής. Επίσης, έχει βελτιωθεί σε σχέση με την αρχή, στο κομμάτι που αφορά τη διαχείριση του αγώνα. ΕΠΙΣΗΣ είναι άπειρος, έχει κάνει λάθη και κάποιες φορές τα έχει χάσει. Βάζοντας καλά και κακά στη ζυγαριά, εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι με Τούντορ θα δούμε καλή ομάδα και όμορφο ποδόσφαιρο.
Αρχοντίδης, Αλέφαντος, Κοκότοβιτς, Καραγεωργίου, Κωστίκος, Φρίνγκερ, Ντουμιτρέσκου υπήρξαν προπονητές του ΠΑΟΚ, κάποιοι επί γούμενου που αναφέρεις. Μπέλλης και Σαράφης υπήρξαν υπηρεσιακοί όσες φορές και ο ΓΧ. Και με τον Φουντουκίδη πορευθήκαμε μετά το θάνατο του Λόραντ. Αυτά για να θυμόμαστε κάποια πράγματα.
Η παράγραφός σου για τις "τεκνατζούδες" είναι άστοχη. "Εμείς" δεν θέλουμε ντε και καλά τον Τούντορ, ούτε θα κλάψουμε αν φύγει ή αν αντικατασταθεί το καλοκαίρι. Αυτό που θέλουμε είναι η ορθολογική διαχείριση της ομάδας. Για την καταλληλότητα ή μη του Τούντορ να αποφασίσει ο ΦΑ και όχι εσύ, εγώ, ή ο κυρ Νίκος.
Στο ΥΓ σου διαφωνώ. Όσοι αποχώρησαν από τη μια "πλευρά" αποχώρησαν και από την άλλη. Όσο εκνευριστικά είναι ή φαίνονται τα σχόλια της μιας "πλευράς", είναι ή φαίνονται και της άλλης. Την περίοδο ΑΑ, το paokmania, ειδικά από την κεντρική, θεωρώ ότι τον στήριξε και με το παραπάνω.
Κι έρχομαι στον πρώην. Λυπάμαι που δεν βλέπεις ότι Κατσικάς και φανούλης στους οποίους αναφέρεσαι, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ήθελαν να φύγουν. Λυπάμαι που δεν βλέπεις ότι οι ευθύνες για τις μη μεταγραφές ήταν μοιρασμένες σε ΑΑ και ΖΒ και όχι μόνο του ΖΒ. Λυπάμαι που δεν βλέπεις ότι ο πρώην ΠΟΤΕ δεν είπε τα ονόματα της περιβόητης λίστας μεταγραφών. Λυπάμαι που δεν βλέπεις ότι ένας εγωμανής θρησκόληπτος στήριξε το σύστημά του στο τρέξιμο και μόνο (και στην παναγία να μην ξεχνιόμαστε) και όταν φυσιολογικά με την κακή διαχείριση η ομάδα κλάταρε, παρέμεινε κλαταρισμένη έως το τέλος. Λυπάμαι που δεν βλέπεις ότι ένας ΑΧΡΕΙΟΣ πλέον άνθρωπος, ΞΕΣΚΙΣΕ την ομάδα που υποτίθεται πως αγαπά από την κρατική tv, για να δικαιολογήσει το τομάρι του. Είναι δυνατόν να πιστέψω ότι ομάδα 5 πόντους μπροστά με προοπτική να τους κάνει 7, στήνεται για να διώξει τον προπονητή για ένα πριμ που θα το πάρει ΥΠΕΡπολλαπλάσιο αν κατακτήσει το πρωτάθλημα; Είναι δυνατόν να πιστέψω ότι ομάδα με παιδιά που έβαλε ο ίδιος, με τον χειρότερο παίκτη της να μην βγαίνει ΠΟΤΕ από την 11αδα, με τον Ρατς που δεν τον γούσταρε επίσης να μην βγαίνει από 11αδα, στήθηκε για να τον διώξει; Και άντε, αφού τον έδιωξε, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΝ Π@@ΤΣΟ συνέχισε να παραπαίει μέχρι το τέλος; Ο πρώην ήταν ότι χειρότερο πέρασε από τον πάγκο στην από ΘΖ και μετά εποχή, κατέστρεψε μια χρονιά και γ@μησε την επόμενη. Μην με βάζετε να αναφέρομαι, ανεβάζω πίεση.
Τέλος θέλω να πω ότι έχω διαβάσει με ενδιαφέρον πολλά ποστ σου. Το ότι διαφωνούμε κάπου δεν σημαίνει ότι θέλω να φιμώσω κάποιον, ούτε θεωρώ ότι ισχύει αυτό για οποιοδήποτε μέλος του φόρουμ.
Μέχρι στιγμής βλέπω εμπιστοσύνη σε Χαρίση - Τσίμιροτ - Τζιώλη. Είνα 3 παίκτες για 2 θέσεις. Λογικό μου φαίνεται .joshua έγραψε:Ρε Γιαννη απο την μια λες πως ο κατσε αξιολογειται καθως Τσιμιροτ και Χαρισης παιζουν βασικοι οταν ειναι υγιεις αλλα και ο Τζιολης παιζει οταν ειναι υγιης.Τελικα ποιος παιζει οταν ειναι ολοι υγιεις?
Ναι έχει βγει και για αυτό δόθηκε δανεικός ο Όλσεν. Προφανώς η απόκτηση Βελλίδη είναι μπάλωμα για να βγει η χρονιά.joshua έγραψε: Εχει βγει συμπερασμα για τερματοφυλακα?
Ερωτηματικό γιατί όντως πήρε πολλές ευκαρίες ενώ στη συνέχεια όχι. Προφανώς πρέπει να δούμε μέχρι το τέλος της χρονιάς. Φαίνεται όμως να μην απολαμβάνει της εμπιστοσύνης που έχουν οι προηγούμενοι 3 .joshua έγραψε: Εβγαλε κανεις συμπερασμα για Σαμπο?
Ροντριγκεζ βασικός δε παίζει συνεχώς ρε τζος? τι άλλο να δούμε για να καταλάβουμε ότι τον εμπιστεύεται στην 11αδα; O Ζαιρο έχει χρησιμοποιηθεί κατά καιρούς , φαντάζομαι δεν έχει πείσει εντελώς αλλά θα πάρει κι άλλες ευκαιρίες.joshua έγραψε: Καταλαβε κανεις αν στα εξτρεμ μπορουμε να βασιστουμε στον Ζαιρο η ακομα και στον Ροντριγκεζ? (ο ροντριγκεζ ως εξτρεμ γιατι για μενα αξιολογηθηκε ικανοποιητικα ως ακραιος μπακ στο 3-5-2)
Ο Αντονις για να μη παίζει πάει να πει ότι αντίστοιχα έχει αξιολογηθεί. Ο Κοροβέσης ξεκίνησε χάλια , πήρε ευκαιρίες και δείχνει ότι ίσως αξίζει κάποιων ευκαιριών ακόμα. Ο Μαλεζάς προφανώς κι έχει αξιολογηθεί όταν ο Χατζηισαιας πήρε φανέλα βασικού. Ο Γκολάσα είναι κάπως φάση Κοροβέσηjoshua έγραψε: Αξιολογηθηκε ο Αντονις,ο Μαλεζας,ο Κοροβεση,ο Γκολασα?
Γιατί τη χάσαμε , επειδή είναι ντεφορμέ; Έχει κάνει κάτι κακό ο Τούντορ; Είτε ο Κλάους είναι ντεφορμέ, είτε δείχνει ότι δε μπορεί να ανταποκριθεί.joshua έγραψε: Εδω πλακωνομαστε για τον Μπερμπατοφ και χασαμε και την μονη σταθερα που ειχαμε τον Κλαους.
Η δημιουργία σταθερών είναι ζητούμενο , αλλά πριν γίνει αυτό πρέπει να αξιολογηθεί το ροστερ. Οι σταθερές υπάρχουν ως τώρα και ξαναλέω ότι είναι ένας κορμός αποjoshua έγραψε: Προσεχε δεν ριχνω ευθυνες στον Τουντορ για αυτο απαραιτητα η τουλαχιστον οχι το συνολο των ευθυνων αλλα δεν νομιζω οτι μπορει να πει κανεις οτι πραγματικα η χρονια εξελιχθηκε ομαλα ως προς την δημιουργεια σταθερων και την σταδιακγ αγωνιστικη προοδο.
Τσιμι
Χαριση
Τζιωλη
Κλαους
Ροντριγκεζ
Χατζηισσαια
Κιτσιου
Αυτό γίνεται , είτε συμφωνούμε με τις επιλογές είτε όχι. Με τα ως τώρα δεδομένα , αν μείνει ο Τούντορ το καλοκαίρι βλέπω να ζητάει επιθετικό , 10αρι , μπακ , τερματοφύλακα και ίσως ένα εξτρεμ.
Καρντάση μου, όταν μία "ομάδα κρούσης" 5 ατόμων πάει να "καταλάβει" ένα οχυρό με 50 νοματέους μέσα, τότε πάει "έρπιν" μέσα στα σκοτάδια, δύο ώρες πριν το ξημέρωμα κι όχιobanebane79 έγραψε:ρε φίλε...ο ΙΤ τον αποθεωσε την κυριακη τον σκατογαυρο, οπως τον ειχε αποθεωσει και στον πρωτο γυρο...

Αν σου λέει κάτι αυτό...

Συμφωνώ απόλυτα με το πρώτο και σ ευχαριστώ ρε φίλε, αν και δεν θεωρώ ότι πρέπει να ακούω και μπράβο, επειδή ΚΑΝΩ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΛΑ "ΝΙΩΘΕΙ" ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ !!!Kourdos έγραψε:ασχέτως τον ακριβή λόγο, θλιβερό στο τόπικ του προπονητή μας να ποστάρονται λίστες αντικαταστατών του...![]()
αναπτερωτικό όμως να τολμούν κάποιοι να τα βάζουν με τους ξερόλες της κερκίδας, μπράβο ρε Goran για την στήριξη!

Edit: @ KOSTAS54 το ξέρω ρε φίλε, το διαβάζω κάθε μέρα εδώ μέσα αλλά σιχαίνομαι που το ζω και κάθε φορά στο γήπεδο...ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΡΕ ΦΙΛΕ !!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ, ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΜΑΣ !!!
ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΤΙΠΟΤΑ !!!
ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 12 Φεβ 2016, 20:03, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Oσοι λενε οτι δεν εχουμε κορμο, ή δεν ξερουν τι τους γινεται ή ειναι φερεφωνα των μμε
Η βασικη ενδεκαδα ειναι
Βελλιδης
Κιτσιου βιτορ τζαβι/ησαιας λεοβατς
τσιμιροτ χαρισης/τζιολης
μακ πελκας γκαρυ
κλαους/μπερμπα
Οριστε. Ποιος διαφωνει?
Η βασικη ενδεκαδα ειναι
Βελλιδης
Κιτσιου βιτορ τζαβι/ησαιας λεοβατς
τσιμιροτ χαρισης/τζιολης
μακ πελκας γκαρυ
κλαους/μπερμπα
Οριστε. Ποιος διαφωνει?
-
Προς vs40 μερικες ομαδες με μαθητευομενους μαγους
Πορτο
Ρεαλ
Μπαρτσα
Μπαγερν
Ντορντμουντ
Γιουβε
Ιντερ
Μιλαν
Αυτες ειναι μικρες ομαδουλες. Αλλα ο τεραστιος ΠΑΟΚ δεν ανεχεται νεο προπονητη μονο καταξιωμενο
Δειτε λιγο μακρυτερα απο την μυτη σας. Παντου στην ευρωπη ομαδες προσλαβανουν νεους προπονητες.
Πορτο
Ρεαλ
Μπαρτσα
Μπαγερν
Ντορντμουντ
Γιουβε
Ιντερ
Μιλαν
Αυτες ειναι μικρες ομαδουλες. Αλλα ο τεραστιος ΠΑΟΚ δεν ανεχεται νεο προπονητη μονο καταξιωμενο

Δειτε λιγο μακρυτερα απο την μυτη σας. Παντου στην ευρωπη ομαδες προσλαβανουν νεους προπονητες.
- dim-cyprous-paok
φιλε goran καλα τα λες, αλλα μαλον τζαμπα χαλας τα δαχτιλιακια σου στο keyboard!!!!
Eδω μεσα φιλε, ειμαι σιγουρος οτι καποιοι χαλαστικαν ασχημα που προκρηθεικε ο ΠΑΟΚ,δεν ειχε αιμα βλεπεις, να βγουν πρωι πρωι να ξεσκισουν τον κροατη,κ φυσικα να μας επενθημισουν,εμεσος πλην σαφως ποσο καλητερος ηταν
ο προπονιτιτης της αρεσκιας τους,τον οποιο μπωρει να στηριζαν περισι, η προπερσι,η κ που δεν μπωρεσαν ποτε να φερουν στην ομαδαμας.
ΜΙΣΟΙ
ΠΑΘΟΙ
ΑΓΑΜΙΑ (ΧΡΟΝΙΑ)
Τα μεγαλητερα προβληματα του ΠΑΟΚ!!
ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΟΩΠΑΝΙΓΥΡΗ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ!!!!!!!!!!!(για οσους εκλεκτους ξερουν
)
Eδω μεσα φιλε, ειμαι σιγουρος οτι καποιοι χαλαστικαν ασχημα που προκρηθεικε ο ΠΑΟΚ,δεν ειχε αιμα βλεπεις, να βγουν πρωι πρωι να ξεσκισουν τον κροατη,κ φυσικα να μας επενθημισουν,εμεσος πλην σαφως ποσο καλητερος ηταν
ο προπονιτιτης της αρεσκιας τους,τον οποιο μπωρει να στηριζαν περισι, η προπερσι,η κ που δεν μπωρεσαν ποτε να φερουν στην ομαδαμας.
ΜΙΣΟΙ
ΠΑΘΟΙ
ΑΓΑΜΙΑ (ΧΡΟΝΙΑ)
Τα μεγαλητερα προβληματα του ΠΑΟΚ!!
ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΖΟΩΠΑΝΙΓΥΡΗ ΤΖΟΥΜΑΓΙΑΣ!!!!!!!!!!!(για οσους εκλεκτους ξερουν

Δαχτυλάρες έχω φίλε μου dim, Π.Α.Ο.Κ.τσάκι από την μαρτυρική Μεγαλόνησο...και "άτρωτες" μάλιστα...
Συμφωνώ σε πολλά μαζί σου...
Όσο για το τελευταίο σου, αν και δεν είμαι "εκλεκτός" γουστάρω πολύ να "χλαπακιάζω" αυτά τα λεπτούτσικα πικάντικα λουκάνικα της Τζουμαγιάς...

Συμφωνώ σε πολλά μαζί σου...

Όσο για το τελευταίο σου, αν και δεν είμαι "εκλεκτός" γουστάρω πολύ να "χλαπακιάζω" αυτά τα λεπτούτσικα πικάντικα λουκάνικα της Τζουμαγιάς...

Για την πρόκριση του ΠΑΟΚ: «Είμαστε στα ημιτελικά και θέλω να δώσω μπράβο στους παίκτες μου. Το Κύπελλο είναι επικίνδυνος θεσμός. Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση και δίνω μπράβο στους παίκτες γιατί έλειπαν πολλοί σημαντικοί ποδοσφαιριστές για εμάς».
Για την επίθεση και την άμυνα του ΠΑΟΚ: «Όταν λείπουν οι ακραίοι, πρέπει να παίξεις διαφορετικό. Είναι διαφορετικό να παίζει ο Μπερμπάτοφ ως επιτελικός μέσος από το ότι αν έπαιζε ο Πέλκας γιατί ο Μπερμπάτοφ είναι πιο πολύ επιθετικός. Εγώ πρέπει να προσαρμοστώ στα δεδομένα και πρέπει να το κάνω και για το ματς της Κυριακής γιατί ο Μακ είναι τιμωρημένος και ο Κλάους αποχώρησε με ενοχλήσεις. Πρέπει να δω στο βίντεο για δύο φάσεις που μας έκανε ο Πανιώνιος αλλά οι δύο παίκτες μας στην άμυνα μας, μου άρεσαν».
Για τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο: «Είχαμε πρόβλημα στο κέντρο. Μετά ελέγξαμε το ματς και γίναμε καλύτεροι».
Για το σύστημα του ΠΑΟΚ με τον Μπερμπάτοφ ως επιτελικό μέσο: «Όταν έχεις απουσίες και έχεις συγκεκριμένους παίκτες, θες να βρεις άλλες λύσεις. Ο Μπερμπάτοφ αγωνίζεται καλύτερα ως δεύτερος επιθετικός και όχι ως καθαρός σέντερ φορ. Έχοντας τον Πέλκα να κλείνει προς τα μέσα, ουσιαστικά έχουμε δύο δεκάρια. Υποφέραμε όμως λίγο στην άμυνα και γι' αυτό έκανα αλλαγές στο κέντρο στο δεύτερο ημίχρονο».
Για τον Κάτσε: «Πάντα ήταν στις επιλογές μου. Αφήνεις πάντα έναν παίκτη στον πάγκο για συγκεκριμένο λόγο. Όλοι οι παίκτες θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Ήταν καλός σήμερα και έδωσε καλά στοιχεία. Στην συνέχεια πρέπει να είμαστε πιο επικίνδυνοι στο δεύτερο μισό του γηπέδου».
Για τον Χατζηισαΐα: «Είμαι ικανοποιημένος και έπαιξε καλά».
Για τον αν θέλει τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου: «Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση. Ο,τι μας φέρει η κλήρωση».
Διαβασα 8 σελιδες και μ' επιασε πονοκεφαλος.goran 64 έγραψε:Δαχτυλάρες έχω ...και "άτρωτες" μάλιστα
Γρηγορη μ' εστειλες,για καν' το πενηνταρακια.
Αφού ο dim, το Π.Α.Ο.Κ.τσάκι από την μαρτυρική Μεγαλόνησο, με είπε "τζάμπα χαλάς τα δαχτυλάκια σου στο keyboard"...αφού...ρε πάτερ...prist64 έγραψε:Διαβασα 8 σελιδες και μ' επιασε πονοκεφαλος.goran 64 έγραψε:Δαχτυλάρες έχω ...και "άτρωτες" μάλιστα
Γρηγορη μ' εστειλες,για καν' το πενηνταρακια.

Που να τα βρω εγώ τα "δαχτυλάκια";

Πως λοιπόν να "χαλάσουν", όσο κι αν επιμένω να γράφω για "αλλοτριωμένους" Π.Α.Ο.Κ.τσήδες ; " Άτρωτα" δεν είναι...αφού...έτσι όπως είναι;

Αυτά και μην μου ζητήσεις να στο κάνω και "εικοσαράκια"...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 12 Φεβ 2016, 19:58, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.