Brondby - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 - ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
- Equalizer
- Site Admin
- Has thanked: 3 times
- Been thanked: 25 times
Brondby - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 - ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Μέτριο ματς, η ομάδα κράτησε σε νορμάλ τέμπο το παιχνίδι και αν είχε πιο καθαρό μυαλό στην επίθεση θα έφευγε με νίκη. Εύκολη πρόκριση...
Re: Brondby - Π.Α.Ο.Κ. 1-1 - ΜVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Κάτσε κάτσε κάτσε.
Φιλικό παιχνίδι, μόνο για να πάρουν ρυθμό και χρόνο συμμετοχής.
Βγήκαν συμπεράσματα
Προχωράμε ανώδυνα στους ομίλους, όχι δεν κάτι άλλους........
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Φιλικό παιχνίδι, μόνο για να πάρουν ρυθμό και χρόνο συμμετοχής.
Βγήκαν συμπεράσματα

Προχωράμε ανώδυνα στους ομίλους, όχι δεν κάτι άλλους........
- denyparxeisalio
Ματς αγγαρεία, πάμε παρακάτω....

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος denyparxeisalio την Πέμ 27 Αύγ 2015, 22:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τζιολης κατσε
Λιγο κωνσταντινίδης και Μυστακίδης
Ο γκαρι εχει καλα αθλητικά στοιχεία - ποδοσφαιρικα ερωτηματικό ...
Προσπαθήσαμε μεν αλλα δε σκίστηκα με κιόλας
Δεν αξίζει ανάλυση
Λιγο κωνσταντινίδης και Μυστακίδης
Ο γκαρι εχει καλα αθλητικά στοιχεία - ποδοσφαιρικα ερωτηματικό ...
Προσπαθήσαμε μεν αλλα δε σκίστηκα με κιόλας
Δεν αξίζει ανάλυση
Μπράβο στα παιδιά...εμένα μου άρεσαν..
Θέλω μια εύκολη κλήρωση αύριο γιατί φέτος θα την χρειαστούμε..
(Μάθε στο ΠΑΟ μπάλα (Σι)Καμπαλα... )

Θέλω μια εύκολη κλήρωση αύριο γιατί φέτος θα την χρειαστούμε..
(Μάθε στο ΠΑΟ μπάλα (Σι)Καμπαλα... )

Κάτσε για MVP.
Περιέργως, μου άρεσε και ο Τζαβέλλας (;;;;).
Οι δύο στην άμυνα Βίτορ και Κόστα, φάνηκαν ικανοποιητικοί αλλά κυρίως λόγω του χαμηλού επιπέδου των αντιπάλων.
Τζιόλης εγγύηση.
Μυστακίδης θέλει δουλειά ακόμη.
Κουλούρης, θέλει ΠΟΛΥ δουλειά ακόμη.
Δεξιά και Αριστερά, Κίτσιου - Κωνσταντινίδης είχαν ικανοποιητική εμφάνιση.
Ο Ροντρίγκεζ.... θα δούμε.
Γλύκος το μεγάλο ερωτηματικό.
Περιέργως, μου άρεσε και ο Τζαβέλλας (;;;;).
Οι δύο στην άμυνα Βίτορ και Κόστα, φάνηκαν ικανοποιητικοί αλλά κυρίως λόγω του χαμηλού επιπέδου των αντιπάλων.
Τζιόλης εγγύηση.
Μυστακίδης θέλει δουλειά ακόμη.
Κουλούρης, θέλει ΠΟΛΥ δουλειά ακόμη.
Δεξιά και Αριστερά, Κίτσιου - Κωνσταντινίδης είχαν ικανοποιητική εμφάνιση.
Ο Ροντρίγκεζ.... θα δούμε.
Γλύκος το μεγάλο ερωτηματικό.
Έχω τρέλα μες το μυαλό... Ακούγεται ακόμα στη Δανία.........
Μπράβο στα αλάνια, καλή επιστροφή
Μπράβο στα αλάνια, καλή επιστροφή
φιλικο προετοιμασιας για την Κυριακη το σημερινο,ανετη προκριση στους ομιλους ενω στο προσεχες μελλον θα παιρνουμε μαθηματα υγειας απτους βαζελους οπου θα βλεπουν ευρωπη στους καναπεδες τους

Πολύ κακό παιχνίδι. Λες και τους κάναμε fair play. Κρατάω πολλά αρνητικά όπως ο ατομισμός. Ξεκινώντας από τον Κουλούρη που ήταν ατομιστής, τον μιμήθηκαν κατά σειρά οι υπόλοιποι. Δεν έδωσε ασίστ στον Γκάρι, μετά από ένα τέταρτο του έκανε το ίδιο ο Γκάρι. Ο Κάτσε ζητάει μπάλα μία ώρα και τελικά απλά κάνει ένα σουτ (89'). Πάρα πολλά παραδείγματα όπου όλοι κοιτούν την πάρτη τους και τα στατς τους. Κάποιος πρέπει να τους μάθει ότι στο ποδόσφαιρο η ασίστ είναι πιο σημαντικό στατ από το γαμωγκολ.
Η κακή νοοτροπία δυστυχώς μεταφέρεται αν δεν διορθωθεί και δεν τραβηχτούν μερικά αυτάκια. Δεν υπήρχε λόγος να μην είχε χημεία το σημερινό σύνολο που ήταν κατά 9/10 ίδιο με το 5-0 (βγάλε το τέρμα που δε μετράω).
Η ομάδα αποδεικνύει ότι πέρα του Τζιώλη χρειάζεται και λίγη εμπειρία και έναν ακόμη οργανωτή. Χωρίς τον Πέλκα δε βλεπόμαστε. MVP Τζιώλης - Κάτσε που στο δεύτερο ήταν πολύ καλός. Ο Τζιώλης στο 60' τα είχε φτύσει. Περίμενα σήμερα να τον είχε κάνει ροτέισον - δεν κατάλαβα γιατί έπαιξε βασικός. Η άμυνα πάλι λάθη. Ελπίζω να μη ξαναδώ αυτή την επίθεση, αλλά να επιστρέψει ο Κλάους, ώστε να δούμε ένα σοβαρό δύδιμο Κλάους- Ζάιρο.
Πολύ μου αρέσει ο Δελληγιανίδης ,και ας τον είδα λίγα λεπτά --> τανκς ο μικρός (θυμίζει λίγο Καρέλη).
Υγ: Συγχαρητήρια για την πρόκριση - δεν είναι αυτονόητη όταν έχεις 3 γύρους!!!
Ο Βάζελος τελικά πούλο από ομάδα με 4εκ value

Η κακή νοοτροπία δυστυχώς μεταφέρεται αν δεν διορθωθεί και δεν τραβηχτούν μερικά αυτάκια. Δεν υπήρχε λόγος να μην είχε χημεία το σημερινό σύνολο που ήταν κατά 9/10 ίδιο με το 5-0 (βγάλε το τέρμα που δε μετράω).
Η ομάδα αποδεικνύει ότι πέρα του Τζιώλη χρειάζεται και λίγη εμπειρία και έναν ακόμη οργανωτή. Χωρίς τον Πέλκα δε βλεπόμαστε. MVP Τζιώλης - Κάτσε που στο δεύτερο ήταν πολύ καλός. Ο Τζιώλης στο 60' τα είχε φτύσει. Περίμενα σήμερα να τον είχε κάνει ροτέισον - δεν κατάλαβα γιατί έπαιξε βασικός. Η άμυνα πάλι λάθη. Ελπίζω να μη ξαναδώ αυτή την επίθεση, αλλά να επιστρέψει ο Κλάους, ώστε να δούμε ένα σοβαρό δύδιμο Κλάους- Ζάιρο.
Πολύ μου αρέσει ο Δελληγιανίδης ,και ας τον είδα λίγα λεπτά --> τανκς ο μικρός (θυμίζει λίγο Καρέλη).
Υγ: Συγχαρητήρια για την πρόκριση - δεν είναι αυτονόητη όταν έχεις 3 γύρους!!!
Ο Βάζελος τελικά πούλο από ομάδα με 4εκ value

τζιολης, κατσε και κοστα ολα τα λεφτα απο κοντα και ο κωνσταντιδης...σε νορμαλ επιπεδα κιτσιου και μυστακιδης με καλες και κακες στιγμες βιτορ και τζαβελας αρνητικοι ο κουλουρης με τον πολυ τσαπατσουλη ροντριγκεζ...
ο δεληγιαννιδης μακαρι να μεινει μακρια απο τραυματισμους εχει πολυ μελλον το παιδι...
για το γλυκο δε θα σχολιασω παραπανω εδω τα ειπα τα ξαναειπα αλλα ελπιζω πλεον να καταλαβε και ο τελευταιος ΠΑΟΚτσης γιατι δεν κανει για τερματοφυλακας στον ΠΑΟΚ...
απλα τα βαζω με την τυχη μας που δεν εληγε φετος το συμβολαιο του και οχι περισυ...γιατι ο φρανκ δεν ειναι κανας βλακας
σημερα δυστυχως μας κοστιζε τους βαθμους της νικης στο ranking της ουεφα
υγ αν και αναλαφρο το ματσακι πολυ κακη νοοτροπια και ατομισμος ελπιζω ο τουντορ να τραβηξει αυτια...
ο δεληγιαννιδης μακαρι να μεινει μακρια απο τραυματισμους εχει πολυ μελλον το παιδι...
για το γλυκο δε θα σχολιασω παραπανω εδω τα ειπα τα ξαναειπα αλλα ελπιζω πλεον να καταλαβε και ο τελευταιος ΠΑΟΚτσης γιατι δεν κανει για τερματοφυλακας στον ΠΑΟΚ...
απλα τα βαζω με την τυχη μας που δεν εληγε φετος το συμβολαιο του και οχι περισυ...γιατι ο φρανκ δεν ειναι κανας βλακας

σημερα δυστυχως μας κοστιζε τους βαθμους της νικης στο ranking της ουεφα

υγ αν και αναλαφρο το ματσακι πολυ κακη νοοτροπια και ατομισμος ελπιζω ο τουντορ να τραβηξει αυτια...
αν και σήμερα υπάρχουν παράπονα απο τον κοστα τι να πει κανείς... χαϊλαϊτ η κίνηση στο β΄που αν ο κουλούρης ειχε την οξεδέρκεια και γυρνούσε να τον δει μπορεί και να έκανε το...1-2 σε κόντρα επίθεση
συν οι στιγμες που ανεβαζε την ομαδα να πρεσαρει.
σημαντικό παντως το ότι οι δανοί τα έδωσαν ολα και δεν το είδαν χαλαρά το ματς. να το εχουμε υποψιν για την κρίση που θα κανουμε.
κατα τα αλλα, βιτορ φαινεται παιζει καλυτερα (αν και σημερα εβλεπες οτι ειχαν στοχο να τον πιεζουν οταν επαιρνε μπαλα) οταν εχει κων.νιδη κοντα του, ισως γιατι ειναι πιο δεξι μπακ απο ροντριγκεζ και βολευει αυτο.
ο οποιος γκαρυ, μπορει να δειχνει καπως, αλλα πιστευω/ελπιζω θα εξελιχτει σε τρελο πασπαρτου γιατι και ταχυτητα εχει, κινησεις στον κενο εξαιρετικες εχει αλλά και διάθεση και μπορει να πατησει σε μεγαλο κομματι του γηπεδου. ενταξει, ενα κοντρολ γλυστρισε και βγαλαμε πορισμα, τσαπατσουλης...τεσπα.
ΠΑΟΚ εισαι...
μην ξεχναμε οτι δεν ειχε προετοιμασια και ουσιαστικα αυτα ειναι και τα...φιλικα του...
τελος, κατσε.
αν καποιος σημερα εβλεπε το ματς και επρεπε να παρει ενα για μεταγραφη, πιστευω θα ηταν αυτος. συνεχιζει να εξελισσεται και μπραβο του.
υσ: ο 14 της μπροντμπι καλος ε;

συν οι στιγμες που ανεβαζε την ομαδα να πρεσαρει.
σημαντικό παντως το ότι οι δανοί τα έδωσαν ολα και δεν το είδαν χαλαρά το ματς. να το εχουμε υποψιν για την κρίση που θα κανουμε.
κατα τα αλλα, βιτορ φαινεται παιζει καλυτερα (αν και σημερα εβλεπες οτι ειχαν στοχο να τον πιεζουν οταν επαιρνε μπαλα) οταν εχει κων.νιδη κοντα του, ισως γιατι ειναι πιο δεξι μπακ απο ροντριγκεζ και βολευει αυτο.
ο οποιος γκαρυ, μπορει να δειχνει καπως, αλλα πιστευω/ελπιζω θα εξελιχτει σε τρελο πασπαρτου γιατι και ταχυτητα εχει, κινησεις στον κενο εξαιρετικες εχει αλλά και διάθεση και μπορει να πατησει σε μεγαλο κομματι του γηπεδου. ενταξει, ενα κοντρολ γλυστρισε και βγαλαμε πορισμα, τσαπατσουλης...τεσπα.

μην ξεχναμε οτι δεν ειχε προετοιμασια και ουσιαστικα αυτα ειναι και τα...φιλικα του...
τελος, κατσε.
αν καποιος σημερα εβλεπε το ματς και επρεπε να παρει ενα για μεταγραφη, πιστευω θα ηταν αυτος. συνεχιζει να εξελισσεται και μπραβο του.
υσ: ο 14 της μπροντμπι καλος ε;

- theodorsalonika
η μεγαλη απογοητευση ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ..με εσπασε τα νευρα!!!ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΚΟ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!! ρε ειναι δυνατον?δεν το πιστευω με αυτο που ειδα!!!!
ΚΑΤΣΕ ΤΣΙΟΛΗΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!!!!!
κανα τερματοφυλακα της [προκοπης θα βρουμε?ημαρτον!!!..κατα την γνωμη μου μεγαλη παπαρια καναμε που δωσαμε τον ΙΤΑΝΖ....δεν πα να ηταν και 40 χρονων...
ροτριγκεζ θελει πολυ δουλεια ακομη!!!!αυτος ειναι ο γρηγορος?δεν ειδα τιποτα θετικο!!!!απορω πως τον ειχε 90 λεπτα!!!
ΚΟΣΤΑ ανεβαινει !!!!
τσαβελας ανεβαινει!!!
μυστακιδης πολυ καλο παικτακι αλλα λιγο περισσοτερο μυαλο ωρες ωρες!!!!
μια καλουτσικη κληρωση και βουρ για τελικο!!!!!1αναμενω να δω ποιους θα δηλωσει ο προπονητης μας στα επομενα ματς!!!!

ΚΑΤΣΕ ΤΣΙΟΛΗΣ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!!!!!
κανα τερματοφυλακα της [προκοπης θα βρουμε?ημαρτον!!!..κατα την γνωμη μου μεγαλη παπαρια καναμε που δωσαμε τον ΙΤΑΝΖ....δεν πα να ηταν και 40 χρονων...
ροτριγκεζ θελει πολυ δουλεια ακομη!!!!αυτος ειναι ο γρηγορος?δεν ειδα τιποτα θετικο!!!!απορω πως τον ειχε 90 λεπτα!!!
ΚΟΣΤΑ ανεβαινει !!!!
τσαβελας ανεβαινει!!!
μυστακιδης πολυ καλο παικτακι αλλα λιγο περισσοτερο μυαλο ωρες ωρες!!!!
μια καλουτσικη κληρωση και βουρ για τελικο!!!!!1αναμενω να δω ποιους θα δηλωσει ο προπονητης μας στα επομενα ματς!!!!

- pisakaipoupoula
Ο Κουλούρης τελείως άτεχνος και πάρα πολύ βαρύς...δουλειά 0!!
Δε ξέρω τι έκανε στη Κ-20 με τα μικρά σε επαγγελματικό επίπεδο δεν μπορεί να σταθεί κ μάλλον δε θα μπορέσει ποτέ
Δε ξέρω τι έκανε στη Κ-20 με τα μικρά σε επαγγελματικό επίπεδο δεν μπορεί να σταθεί κ μάλλον δε θα μπορέσει ποτέ